Kan inte komma in på den andra..

datan. Nej för antagligen är det blogg.se eller så är det båda mina datorer. Ganska jobbigt i alla fall.. Daniel har i alla fall kommit hit nu, han är med Jonas och jag sitter här och kollar på någon film på 4:an med Rease Whitersppon(?). Har ingenting bättre för mig men ska städa. Som jag har sagt hela dagen har bara inte orkat. Har i alla fall städat ur ett litet nattduksbord med saker. Fast det är ganska mycket kvar. Jag hoppas att jag får byta rum ganska snart så jag kan rensa ut hela mitt rum, då blir det nog att rensa ut mycket. Garderoben ska bort, det kanske blir ett nytt databord, alla små bord ska bort. Och jag längtar tills jag får välja tapeter. Funderar på svarta och sen en fondvägg men en ganska konturer och något fint mönster. Så det ser vi fram emot..


Imorn blir det skola, ska ta och skicka sms till Sofia och fråga vilka ord vi hade tills imorn. Och efter skolan ska jag klippa mig så det finns lite att göra imorn.

Nu börjar filmen igen!


Har inte kommit nånstans

Sitter vid den andra datan nu och spelar poker och tetris. Haha, orkar inte göra något annat..





Jag kan säga att jag har ganska tråkigt just nu, men ska städa som jag har sagt. Det ska bli grovt snyggt i mitt rum har jag intalat mig själv!


Och så är man helt ensam..

i lägenheten, ingen är hemma bara jag. Och jag vet inte vad jag ska göra, jag är helt död i kroppen. Klev upp runt halv 10 även fast jag skulle ha kunnat sova längre. Men magen, som alltid är helt borta. Vet inte vad jag ska göra, ska fortsätta äta mina jävla neovletta. Tydligen ska man inte hoppa över sockerpiller, även fast jag vet att typ ingen äter dem, enbart för att "ha kvar rutinerna". Men men, vad vet jag.

Nu ska jag sätta på lite musik från den andra datan och ta det lugnt bara. Ställa in maten och kanske ta ett varmt bad. Det skulle behövas känner jag..


Mat och film

Sitter och kollar på föräldrar fällan och har precis käkat dagens första mål.  Har städat lite men ska väl fortsätta med det om ett tag. Sen ikväll måste jag nog till Sofia, vi har läxa tills imorn och jag har ju inget papper. Men vi får se, ska titta klart på filmen nu!



I min mysiga tröja sitter jag i sängen och har det bra. Osminkad, ni får ursäkta håret och allt sånt.


Hej bloggen!

Blev ingen skola idag.. Det har med min mens att göra, min mage är inte rolig asså. Men men, ska gå imorn för vi hade tydligen fått en gigantisk läxa i geografi. Ett helt A4 papper med ord som vi ska förklara på ett förhör imorgon. Kul va? Nej, hatar läxor. Men dem måste göras. Idag ska jag plocka undan och rensa ut mina så bord. Har så mycket saker som bara ligger och skräpar. Hjälpte nyss pappa att skriva ut ett brev, ( några vet vad bredvet handlar, grannens brev har fått svar nu..) nu ska jag väl ta någonting att käka. Vi hörs senare då jag sitter vid min bärbara data!




Snart firar vi 29 månader!


Nu intar jag sängen för kvällen

Nu ligger jag i sängen och kollar på tv, detta blir det sista inlägget innan jag somnar. Imorn blir det en lång dag som sagt, börjar halv 9 och slutar halv 5. Rent ut sagt så kommer jag dö när jag kommer hem. Usch, hatar långa skoldagar. Men men, får se om jag tar med mig datan. Och med det sagt kanske jag bloggar, eller så bloggar jag när jag kommer hem.

Längtar tills fredag eftermiddag, ska klippa mig då, vet inte hur jag ska ha det än så der blir bara toppning. Det behövs i alla fall, det är torrt som bara den och slitet. Så det ser vi fram emot. Före och efter bilder kan jag lägga upp :)

Aja nu ska jag stänga av min lilla käraste data, och kolla lite på tv. Vi hörs imorn, sov gott allihopa!


Film, på film, på film. I Love it

Sitter nu och kollar på en film som går på 5:an den verkar riktigt bra. Jag har också hämtat en skål med flingor. Så jag sitter här själv och luktar gott och njuter av en hemsk dag, en söndag. Om det ändå vore fredag, helgen är för kort. Jag orkar inte 5 dagar i skolan igen. Vi har alltid så sena dagar, har verkligen ingen lust. Kanske blir att jag hoppar någon dag. Det får vi se, kanske orkar ta mig igenom en hel skolvecka till. Who knows liksom..


Nyduschad!

Kom precis ur duschen och nu ska jag smörja in mig. Flagnar och är jätte torr. All min bruna färg(den lilla jag har kvar), kommer snart att försvinna. Får ta och sola solarium någon dag!





Japp, så ligger det till. Kanske inte det billigaste men det är en bra kräm! Den här var visst granatäpple, den luktar hur gott som helst. Men jag föredrar cocos. Åh, man luktar så gooott!


Jag är så LAT!

Nej , nu har jag kollat på film ett bra tag nu och jag måste duscha. Ska ta ett bad och ligga där ett tag hade jag tänkt. Så man doftar gott när man kommer ut, det blir en bra uppfräschning. Raka benen och tvätta håret och skrubba kroppen. Åh, haha längtar nu!

NU BLIR DET ATT INTA DUSCHEN!

Min sena middag kunde inte bli bätte

Sådär, nu har jag käkat och har precis satt på en film. Min brors flickvän, har aldrig sätt sen så vi får se om den är bra. Och så har jag lagt in bilderna så här kommer några från gårdagen och imorse.


 

Innan vi åkte ut med båten, stannade vi till hemma hos Daniel. Och Henning var där, Anna-Lena och Uffe skulle pass honom medans hans föräldrar skulle bort. Innan vi åkte bäddades han ner men han skulle upp lika fort igen, han skrek och skrek och skrek. Efter mycket om och men så somnade han. Måste även säga att Daniel stod och kollade på och sa; jag tycker inte om när barn gråter, men en lite sorgsen röst. Haha, ganska så sött tyckte jag.


Så här mysigt sov vi inatt, och med kläderna på. Ganska så oromantiskt men hellre det än att frysa ihjäl.


Detta blev våran första frukost, vid 4 käkade vi bättre mat.





Vi låg och mös imorse när solen sken, vi fiskade och vi skrattade. Jag har frågat och tjatat om att få sova på båten hela sommaren. Tills igår, då han gick med på det. Och ingen av oss ångrar det nu.






Min och Raquels söta lilla lapp från våran etik och livsfrågor lektion vi hade i fredags.


Förlåt för dålig uppdatering

Hejsan alla ni där ute! Är hemma nu, efter 1 och en halv dag på båten. Kan börja med att berätta hur det var igår. Vi kom ut på sjön vid 9 och då började det regna så att grilla, ja det hoppade vi över eftersom vi skulle göra en eld och allt blev ju blött. Så det blev en liten middag på lite rostbiff och potatissallad. Vi bädda med våran madrass och två täcken och typ 6 kuddar, och det blev lite kort spel, och vi hann spela två gånger. Sen sa vi båda att ögonen inte orkade hänga med. Så vi gick och la oss runt halv 12 tror jag.  Vaknade runt 10 då hade Daniel redan varit uppe i en timme. Solen låg och gassade, det var bra på ett sätt att vi sov där. Man kunde inte sova längre, och på så sätt tog vi vara på våran dag. Så igår hade vi en kanon dag, och samma sak idag. Vi åkte till skokloster och tankade och käkade. Låg och fiskade lite och sen blev det att åka hem.

Och nu sitter jag på min favorit plats, just det... i sängen! Haha, jag älskar min säng och jag kommer säga det om och om igen. Hoppas ni inte dör av tjat. Men i alla fall, vi ska laga mat till oss själva idag, mamma och pappa jobbar. Och idag vill jag komma i säng extra tidigt, vi går till halv 5 imorgon. Så det blir att duscha, laga mat och ev. fixa lite i rummet, kan inte ens sitta på min datastol, den är översvämmad med kläder. Så det är vad jag ska göra idag! :)


Ska titta lite på tv, sen kommer några bilder från igår och imorse! Hoppas ni har haft en bra helg förresten!



Även hur mycket jag än säger att jag hatar dig, så är jag alltid din.


Snart drar vi

Daniel står i duschen och jag spelar poker, vi ska snart bege oss till Gottsunda sen ska vi ut med båten. Vi ska handla lite innan vi åker ut på sjön.

Nu har jag en blöt pojkvän bredvid mig, vi sitter och kollar på hål i väggen.





Hörs senare!


Woho, jag är grym!

Nu har jag övningskört, det gick bra. Inga bilar i diket och framför allt så klarade jag mig.  Men har dock svårt att veta växlarnas plats, det har inte fastnat än. Och att jag alltid får i 3:an när jag ska ha i 5:an, det är otroligt jobbigt. Men det händer ju inget, men det kan nog inte vara så bra för växlingslådan att göra så. Haha men men, en bil för 500 spänn som fortfarande går är ett mirakel. Jag ska bara ha den att övningsköra med, och när jag har fått körkort, ska JAG kvadda den. Mohaha! Nej nu måste jag sminka mig så jag blir klar någon gång!





Ska hämta ett glas vatten nu innan jag säckar ihop, är inte fullt så pigg sen igår. Haha, sen vill jag bara säga att jag var hemma hos Sofia för 20 min sen kanske. Hon låg i sängen heeeelt deckad, hon mådde otroligt bra. Haha, men det spelar ingen roll om man hade kul.


Hejsan

Nu ligger jag i sängen och käkar, vi hittade ingen sladd. Typiskt, den fanns bara på stan så vi får skaffa den nästa vecka. Sen var vi förbi farmor en snabbis och nu är jag hemma. Ska nog övningsköra hem till Daniel och hämta hem min moppe. Den har stått där i några dagar och jag känner mig lite fast, behöver ha moppen hemma. Så vi ska väl åka snart tror jag, sen ska vi ut med båten som sagt. Det kommer bli en mysig kväll med min bästa pojkvän!



En av bilderna jag skickade till Glöds redaktion! :)


Ja, äntligen händer det nåt!

Som ni vet så är kamera sladden borta, och nu ska vi köpa en ny. Så nu kan det komma bilder som är tagna för ett tag sedan, det är nice. Så nu ska jag göra mig iordning och sen drar vi!


Godmorgon!

Vaknade tidigt idag, tidigare än vanligt. Runt halv 11 gick vi upp, åt pizza till frukost! Bästa maten man kan äta  dagen efter en krök kväll. I alla fall, Daniel har dragit och spelat badminton och jag tänkte vara med Sarah men hon fattade inte vad jag sa i telefon, hon var väl för full. Så det blir det nog ingenting av, får sitta här och fixa rummet istället. Alltid när Daniel har varit här så är det alltid stökigare, mitt täcke till exempel, det ligger inte i "påsen" konstigt nog händer det aldrig när jag sover själv. Och jag tycker det är krångligt att stoppa i täcket igen, så mamma får ta o göra det sen. ( Har jag bestämt mig för. )


Senare idag ska vi nog ut på båten, jag och min pojkvän. Vi ska grilla och om det inte regnar tar vi med oss täcken och filtar och hela fadderullan och sover i båten. Kommer blir kallt men mysigt framför allt! Förr förra våren sov vi på balkongen, då hade vi virat in oss i sovsäckar och det är dock inte lika skönt. Men vi får se hur det blir med den saken.

Nu blir det massa bilder från igår, hade en jättetrevlig kväll, vi var 8 tjejer tror jag. Och vi spårade och vissa spårade mer än andra, men jag hade galet roligt!!


Kvällens outfit

 












Vi shotade tillsammans och hade en grym kväll.



Kommer fler bilder när jag har fått dem av Anna om hon vill dela med sig till mig. Så tills dess får ni nöja er med dem här. Jag vet att dem är dåliga men hellre de än inga alls. Så ni får ha lite överseende med dem här bilderna!

 

 

 


It's my turn now

Sofia är snart klar och vi får komma. Nu väntar jag bara på att Jonas ska höra av sig annars kanske Linnéa kan skjutsa annars vet jag inte. Buss i regnet lockar verkligen inte. Hatar regn som dem flesta gör.. Men i alla fall, jag börjar ha lite tråkigt, därför blogginlägg hela tiden och jag fördriver också tiden med poker. För er som inte visste det, spelar jag poker, nätpoker på min pojkväns konto. Spelar dock inte med riktiga pengar, låtsaspengar. Men jag är redan uppe i 162 550, det är ganska roligt, för dem flesta tror inte jag kan det överhuvudtaget, men jag älskar att bevisa det, haha! Så nu vet ni det, lite onödig fakta, men ni gillar det annars skulle ni inte sitta och kika in här så mycket som ni gör. Men det är bara kul :)




När jag skaffade min pojkvän fick jag en väldigt bra vän på köpet,
hon är bland dem bästa vänner jag har.

Haha, skriver om och om igen

Men det är för att hålla er små nyfikna personer uppdaterade, och jag tror ni gillar det bättre än att man aldrig uppdaterar. Sen kan jag säga att naglarna jag målade, åkte väck nyss. En ramlade och då tog jag bort alla. Dem har ändå blivit långa. Men det var inte det jag ville säga, utan att det blir så att jag, Sofia och Kicki åker till Gränby. Japp, inom en kort tid hoppas jag. Dem äter nu så vi kommer till the party så att säga. Drinken är snart nere, och jag är på g känner jag! Det är fredag och nu ska vi festa! Det var länge sen och jag hoppas på en lyckad kväll. Ingen kväll med pojkvännen inte, han och min bror drog iväg och kommer tillbaka om ett tag och jag känner inte för att sitta och vänta. Så det blir att dra iväg istället. Roligare än att sitta hemma och ruttna på en fredag kväll!

Hoppas ni också kommer ha en bra kväll, och efter iag kanske ni vet vad "kommentar" är, när ska ni få in det? :)


Jag klarar mig ensam



Japp, sant som det är. Och med det menar jag att jag sitter själv, och dricker. Vet inte riktigt vart jag ska än, om jag blir kvar här och krökar eller om jag åker till Gränby för att träffa Anna, Aylin fyller 17 år! Måste bestämma mig snart, men jag är inte riktigt klar än så det spelar ingen roll. Om jag får skjuts av min bror skulle det underlätta. Men som sagt, får se vad jag gör!





Jag och en crazy drink!


Fina färger på fina flickor

Bort med den rosa färgen och istället blir det en glittrig ljusrosa istället. Inte mycket färg, men snyggt ändå!





Det ser lite roligt ut men det är i alla fall en ändring!


Dagens

Dagens outfit



Linne: VILA
"Jacka": H&M
Leggins: Bikbok



Till dagens outfit blev det rosa naglar!


Jag är såå mätt

Hemma nu, slutade skolan vid 4 och blev  upphämtad av Jonas, Patrik och Daniel. Det blev lite ärenden och vi käkade på Ken's pizza också. Så nu är jag så mätt, men det var gott, länge sen jag åt pizza. Nu sitter jag här med min pojkvän, båda har varsin data. Haha som sagt vi är sociala! Men snart ska dem skjutsa mamma till en kompis så då blir det att pumpa musik. Även ikväll, vi är ensamma hemma. Ganska skönt, men kanske får ta det lite lugnt med musiken.. Med tanke på att våra grannar har öron som hundar.. Och dem är lika retard som en vandrandepinne, tro mig. Jag överdriver inte!


  
Mathilda, Anna och Raquel under våran första lektion.



 





 Nu drar dem och jag ska pumpa some music, jag vet att ni vill vara mig eftersom jag har en sån snygg pojkvän. Men dröm på mina vänner!



Min ersättning för intervjun! Ibland känns det bra att vara mig.

Bloggar från Raquels data

Hejsan allihopa, sitter i uppehållsrummet och väntar på att lektionen ska börja. Har två lektioner kvar, slutar 4, ingen rolig dag. Usch, men jag ska gå. Tänkte inte göra det men jag gjorde det trots att jag ville hem. Ikväll har jag oklara planer,  så vi får se vad som händer. Bloggar i alla fall när jag kommer hem!

Godnatt

Sitter nu i Daniels säng och ska snart sova. Har inte min data med mig, därför blir det inga bilder. Imorn blir det skola från halv 9 till 4 och bloggar inte förens jag är hemma. Min data blev kvar och därför inte med i skolan.  Det var väl allt, ska springa på toa innan den okuperas! Hörs imorn, puss och godnatt!

en liten gnista bara

Snälla, hoppas, hoppas, hoppas.


Bra att jag har ett minne..

Hade ju glömt bort att jag skulle ta bilder till tidningen. Gjorde det nyss, det blev 5 st. Fick skicka dem via mejlen istället, skulle egentligen ta i en automat, och jag orkar inte göra det så det blev kamerabilder istället, dem blir ändå bättre. Man ser ju ut som ett monster i dem där småhusen.. Så nu är i alla fall det gjort, han skulle höra av sig när tidningen kom ut. Berättar mer då! Haha, ser fram emot att se hur det blir :)



Nu ska jag fixa lite i rummet, och lyssna till Black eyed pease - missing you. Jag hörde den idag och jag älskar den redan. Men den är grym.




Ibland älskar jag mitt hår, ibland vill jag bara raka av mig allt. Men jag lyckas ibland, här gör jag det jävligt bra.
Sen måste jag tillägga att jag alltid älskar mig själv.

I know that you have saknat mig, muuucho

Hejsan, är hemme från skolan nu. Väntade på bussen i 20 minuter för att den var sen, hatar när bussar är sena och speciellt otrevliga busschafförer. Jag spyr på dem. Men men, nu hade jag tänkt att göra klart min matte, har den tills onsdag nästa vecka men om jag har det gjort nu så slipper jag göra det senare. Första gången jag gör det inte bara att jag sgäer det. Jag skulle ju satsa, det har jag sagt och nu ska jag hålla det för en gångs skull. Tänkte ta sovmorgon imorse men nej, jag gick upp och åkte till skolan. För jag är duktig, inte som Desire Nilsson som gick sin första skoldag häromdan. Hur lyckas man med det? Haha, bra början..





Nu blir det att läsa lite matte B, spyr på den boken också. Jag hatar matte och kommer nog aldrig kunna älska de. Men när det går bra, är det kul annars inte. Tror att många håller med mig.

Endast 2 timmar kvar

Har precis börjat sen näst sista lektionen, företags ekonomi B. Ingen rolig lektion men det är ett viktig betyg. Sen kan man gå och spy, har internationell eknomi då. Haha, roliga lektioner.. Halv 3 slutar jag, då ska jag hem och chilla gärnet. Har bara gått en vecka i skolan snart, och det känns som om jag har varit här i flera veckkor, detta suger..

Godmorgon

Hejsa allihopa, sovit gott? Det har inte jag, fått samtal ett x antal gånger men men. Kom upp för 3o min sen och nu sitter jag och sminkar mig i sängen. Dricker också ett glas juice, dock ingen mat. Klarar inte av att äta så här tidigt, det blir alltid en macka i skolan istället. En dålig ovana, slösar bort pengar varje dag på skräpmaten i skolan. Godis och cola, det går det mycket pengar till..






Nu ska jag fortsätta och sminka mig och fixa håret. Vi hörs senare!

Har nu intagit sängen

Ligger och myser under täcket och kollar på tv. Brukar aldrig lägga mig så här tidigt, men det är skönt! Ibland är det bra att sova länge, oftast lägger jag mig runt 12, halv 1, så jag känner att det är dags för lite ändring. Måste komma in i skolrutinerna för att orka gå upp varje morgon vid 7. Och hålla på tills ca klockan  5 varje dag. Man kan inget annat än att hata vårat schema. Why, varför just S2A, vi är ju så omtyckta!






Nu ska jag stänga av datan, vi hörs imorgon någon gång under dagen. Datan måste med, ska få arbete via excel imorgon på företagsekonomin. BLÄ säger jag bara.
 Aja, godnatt allihopa!

no more, säger jag

Sitter nu med mackor och ett glas juice, inga bilder( sitter på den andra datan). Ska sätta på en film ett litet tag, och sen vara till sängs innan halv 11. Jag får sängen för mig själv, hur skönt som helst. Och jag tänker fortsätta hålla min säng för mig själv. No more sleep overs, inklusive you. Imorn har jag tre lektioner men med världens håltimme, inge roligt. Men jag ska gå, tänkte hoppa över morgondagen, men nej. Jag ska upp. Bara 2 dagar kvar sen helg. Det ser vi fram emot. Hörs kanske innan jag lägger mig!




Stina Lee's hår, ge mig tack. I alla fall färgen, ska kolla vad det kostar hos Sofias frisör. Om det går att färga till den färgen, så hello blondie!

Tuddilu

Jag har nu städat mitt rum lite, det ser bättre ut. Inga kläder på golvet, faktiskt ingenting alls. Och skrivbordet har ett mindre berg med saker nu, jag kan se hela skärmen. Förrut såg man lite mer än halva bara. Haha, jag är så lat så jag slänger allting någonstans bara. Men men måste försöka skärpa mig med det nu. Så slipper jag ju städa så ofta. Men så tänker jag inte när jag väl slänger sakerna omkring mig.

Just nu sitter jag och kollar på vänner men ska fortsätta lite med städningen och ta en macka tänkte jag.  Sen kanske jag gosar ner mig framför tv'n med en film och kanske slår en pling till en viss person.. Mer om det senare, LOTS OF LÖÖÖVE TO YOU.
 
Ibland är det svårt men jag har er.



The hills

Ligger i sängen och kikar på the hills.  Ska sätta på den andra datan och lyssna på musik och städa lite också. Senare ikväll ska jag nog komma i säng tidigt, blir en ganska lång dag i skolan imorn. Och jag älskar min säng, så det är skönt att få mycket sömn, haha!

Jävla mensvärk

Ligger i sängen och kollar på tv, och har en otrolig mensvärk. Som jag sa igår, VARFÖR NU OCH VARFÖR MIG? Vet inte vad jag ska göra, snart blir jag galen..  Vet inte heller vad jag ska göra, orkar inte åka någonstans så det får väl typ bli att städa, rensa ut lite saker, kläder, småplock och bord.  

Jag vill komma bort från allt, jag vill utomlands. Ligga på en öde strand med en cola i handen och bara chilla gärnet. Jag ska börja jobba, jag ska söka jobb och sen ska jag spara. Sen, då drar jag. En vecka eller två, doesn't matter, jag ska resa.

Jag vill inte -- --- -----.




Hörs senare, inte på bra humör.  Men jag ska försöka koppa bort tankarna och bara bry mig om mig själv.

NEVER

och du tror det rör mig i ryggen? Nej

Puh, kom nyss hem. Och jag gick hem från skolan! Det tog 30 minuter men det var värt de. Ville inte ta bussen, tänkte efter och det blev en promenad istället. Here is the reasons;



Så nu sitter jag här i sängen och tar det lugnt, ska äta något tänkte jag. Blev ingen lunch i skolan eftersom vi slutade innan. Och inget matteplugg eller, sa att jag skulle göra det idag men glömde ju böckerna, jag som verkligen  var taggad.  Skälet till det var att det gick så bra i skolan. Och när man fattar blir det ju klart roligare.




Åh, det är för tidigt

Smsade med Sofia nyss och vi ska åka tidigare imorn. Istället för 08.20 blir det 07.55! AHHHH! Måste gå och lägga mig känner jag, ska byta om och ta någon macka eller något och sen lägga mig i sängen och kolla lite på tv innan jag släcker. Kanske blir trött om jag släcker och är heeeelt  avslappnad.. Ska i alla fall försöka. Så till er alla, sov så gott så hörs vi imorn, får se hur tidigit jag går upp. Ganska lite tidigare för att hinna skriva lite, you never know!


Linas kvällsbok

Sitter i sängen och kollar på Linas kvällsbok, äter lite godis och har ont i huvudet, alltig något. Jag blir galen, antingen är det magen eller så är det något annat. Varför just mig för, och nu när jag börjat skolan? ÅH!




Vissa scener är så jävla sköna, åh åh åååh.. Kom du? Aa.  Vilken puma du är. HAHA!






I DID IT!




Osminkad och nyklippt, bättre blir det inte!

Haha, jag är IIIIIT

Tjena allihopa! Sitter nu i sängen, ovanligt va? Och kollar på tv, har varit och handlat med Sofia och mamma. Massa block och pennor, sånt som jag ska ha till skolan. Det blev 15 block, och samma för Sofia, dem måste tro att vi ska plugga ihjäl oss, och riktigt så är det inte. I alla fall inte för mig. Och om jag känner Sofia rätt så stämmer det inte för henne heller.. Men men, det är bra att man har nu.

En annan liten sak jag tänkte berätta, när vi skulle åka från skolan via kungsängsleden så hade det hänt en liten krock mellan 2 bilar.  Polisen var där och jag också.





Nu ska jag hjälpa mamma med maten!




Hemska lektioner

Har nu internationell ekonomi, och det är inte roligt alls. Jag går till halv 5 idag och jag har redan dödat mig själv. När klockan var 12 kändes det som om klockan var typ 3. Inte kul överhuvudtaget. Efter denna lektion måste vi rusa till spanskan, som vi ska ha i en och en halv timme. Det är en sova lektion kan jag säga. Och efter det blir det att ta bussen hem och ta en låååång powernap!






Ute på landet, vid vattnet

Nu är jag hemma hos Daniel och Sofia. Har hunnit äta lite och försökt hjälpa Anna-Lena och Sofia med internet. Men det fungerar inte, det funkar med min data och telefon och Anna-Lenas telefon, men inte till Sofias data. Mycket krångligt, och svårt att förstå. Sånt där man man bli galen på. Haha, gammaldags ordval... 

Aja, måste snart sova. Min mage är fortfarande konstig så måste vila lite. Ska upp 7 imorn, om jag inte väcks tidigare.. Daniel har inga persijänner(hur fan stavas det?) aja, ni fattar, hoppas jag. Så man kanske är uppe med tuppen imorn. WHO KNOWS! Ska gå ner och ta någonting och dricka och sen ta min pojkvän i handen och dra in honom här. Vi ligger endast på madrass idag, så vi får se hur man känner sig imorn. Får be Daniel massera mig lite innan vi somnar. Vi gjorde det igår på varann, och skojja inte. VI SOV SOM STOCKAR!







Sitter och myser i Daniels målarbyxor, och knådar mig skönt i ögonen. Söt som en godisbit, with no makeup.

Godnatt mina kära vänner.

BUUUURR

Japp, jag åker ut till Vreta för att spendera natten där. Datan tar jag med mig, tror jag nog ska ha den i skolan imorn. Kanske uppdatering ikväll eller imornbitti. Det får vi la se.  Har klätt på mig mjukisar sen ska jag ta en varm jacka också, hatar att åka moppe och frysa. Ingen hit alltså. Så nu vet ni det, onödig fakta.


IKVÄLL ELLER IMORN. CIAO

när man väl behöver något, finns det inte vid mig

Jag tror jag måste säga att jag alltid nästan befinner mig i sängen, den är framför tv'n och den är bred. Skönt ställe, men jag måste fan ta o börja göra något. Men egentligen orkar jag inte, slutar skolan sent och man är trött och slö. Tänker ju inte direkt, nu ska jag ut och springa eller något liknande. Jag och Sofia pratade om det precis när sommaren började, att vi skulle ut och springa. Och hur gick det, sprang vi, gick vi överhuvudtaget? NEJ, ingen av oss rörde på arslet, så vitt jag vet. Man orkar inte ta det steget att klä på sig bekväma kläder och ge sig ut i skogen. Den spärren är vid ett speciellt ställe och är hård att rubba. Men jag tänker börja, om jag blir tröttare på kvällarna och gör saker under dagarna så kommer jag somna mycket lättare. Om du är utmattad klart du somnar bättre. Och jag är redan tillräckligt dålig på att somna, ligger alltid vaken..

Jag önskar jag kunde göra som för några år sedan, bara jag lade mig ner så slocknade jag. Men nu är det annorlunda, det är mer stress mer att tänka på och mer att göra. Tiden går för fort, jag hinner inte med.



Min mage, vad ska jag göra?

Har haft ont i magen typ hela dagen nu, och det gör riktigt ont faktiskt. Vet inte vad jag ska göra, tabletter hjälper inte heller. Lite panik och stress kanske gör det hela.  Aja, jag och pappa var nyss och hämtade mitt läppstift hos Stina. Det var inget billigt läppstift heller, 225 kr. Men jag har väntat på det i nästan 2 månader så det är värt det! Får se om jag kommer använda det flitigt, jag brukar oftast inte använda klet på läpparna, men får väl börja med det.





Nu tänkte jag fixa håret, funderar på att klippa mig igen. Kort, för nu har det vuxit ut till en längd som är tråkig. Antingen långt eller kort och jag funderar på att bli någon nyans ljusare och kortklippt, som jag har haft sedan 8:an nu. Och jag trivs jättebra i kort. Det är lätt att hålla på med även fast det är svårt eftersom du inte kan jobba med så mycket, men jag är bra på att ändra frilla ändå. När jag väl ska ut, så är det som att byta kläder du vill aldrig ha samma plagg, så känner jag för håret. Men jag ska tänka efter en gång till innan jag klipper det. Mitt hår växer inte så snabbt, det är en stor nackdel..

Time to eat!

Nu har pappa lagat mat, dags att äta!




En riktig liten godbit, han har blivit så stor! Söta Henning som snart är ett halvår.

tack, tack!

Åh, äntligen hemma! Efter en lång skoldag, trött och öm i fötterna. Började halv 9 och slutade 4. Ingen rolig dag, hade lunch vid 1. Och jag har haft ont i magen hela dagen, jag och Sofia. Jag trodde jag skulle dö, vi snackar hela tiden om att vi har svininfluensan. Så vi går och spritar händerna hela tiden! Vi är noga med det.

Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, är helt död. Har ännu en till lång dag imorgon, usch! Och därför kanske man ska hoppa i säng i bra tid, men jag gör aldrig det. Dumma mig..





Nu svälter jag snart ihjäl, måste äta. Ingen är hemma, och det finns ingen mat. Har ingen större lust att sno ihop något. Så, blir väl något enkelt och lätt antar jag!

En trött caroline

Åh, nu sitter jag här och äter frukost och tittar på vakna med the voice.. Är skapligt trött och vill egentligen bara ligga i sängen hela dagen, känner mig lite hänging också. Börjar bli förkyld, inge vidare kul. Men men, till skolan ska jag. Ska gå ut till kvart över och då börjar skolan! SPÄNNANDE, not..







VI hörs antagligen i skolan eller när jag kommer hem. Har ingen datasladd i skolan så kan inte ladda datan. Men vi får se, kika in senare!


om bara några timmar smäller det

Nu har Daniel kommit hit, och vi ligger i sängen. Han är helt utmattad ser det ut som, och nu sover han.. Haha, roligt pojkvän man har va. Nej jag ska inte klaga för han är underbar både som vaken och sovande.

Jag håller fortfarande på med mina naglar, har gjort klart en hand nu. Bara en hand kvar, och sen målning på det. Har haft vita tippar, men ville ha en annan färg. Så jag provade rosa, kanske inte blev så snyggt, men jag har alltid lösnaglar av något slag, för att spara ut mina egna. Det fungerar jättebra för mig, eftersom nu "kommer jag inte åt mina egna", som finns där under. Så nu blir det snart långa naglar, riktiga för den delen!








Ska gosa med min pojkvän nu, om ni ändå hade en sån som Daniel. Ni skulle bli sooooo happy.

Pojken är på väg

Sitter i sängen och äter knäckemackor, och dricker cola. Tittar på trolleriprogrammet på 5:an, ganska så patetiskt. Men men, har inte tråkigt men det är något i alla fall.. Daniel och dem andra är på väg hit, så vi får se vad som händer.  Är ganska trött så det blir nog en tidig kväll skulle jag tippa på. Imorn ska man ju upp vid 7 och det är en skrämmande tanke, usch! Men jag har inget val, jag ska satsa mer i år( har jag sagt ), men jag kan dock inte lova något än..


Bild från Öland, jag och bebbi

In my room



Jag har ångest för imorgon, jag ska gå i skolan i 2 år till! Pratade med Daniel om det igår, jag hade nästan gråten i halsen, jag hatar skolan. Jag hatar att sitta och lyssna på onödigt snack. Jag kommer nästan aldrig ha användning av det jag gör i skolan. Vem vill veta vad jag har för träd utanför mitt fönster? INGEN, just därför är det så tråååkigt.



Nej, andra tankar nu.. Ligger i sängen och tänkte fixa mina naglar och ta det lite lugnt. Får se om jag sover här eller ute i Vreta!


5 minuter kvar

Pizzan är i ugnen, äntligen lite mat. Har ätit en knäckemacka bara, så jag är ganska hungrig. Dem som känner mig vet hur jag är, äter ofta men lite. Det går inte att äta vrålmycket 3 gånger om dagen. Då dör jag, seriöst. Jag äter alltid på något, haah!





bara jag kan, ingen annan.

Vad gör jag?

Nu är jag snart klar,det tar lång tid tittar på tv, from g's to gents. Det är bättre än jag trodde. Killarna har ju något sorts "problem", ena killen hade problem med kvinnor, när han hade ihop de med en så var han tvungen att kontrollera henne osv. Ganska intressant och roligt framför allt.

Min mage kurrar, så nu måste jag äta frukost/lunch!

Dagens outfit



Linne: Gina tricot
Kjol: H&M
Leggins: H&M

alltid tillbaka

Ska börja sminka mig nu, och sen ska jag ta någonting att käka. Skulle egentligen hjälpa Jonas men jag fixade mer än hälften igår, så jag orkar inte. Sitter hellre och kollar på tv faktiskt. När jag är klar tar jag nog moppen ut till Daniel, sen får vi se hur länge jag blir kvar där!



Här sitter jag i sängen, har precis tagit bort gårdagens smink. Skönt, nu blir det nytt och fräscht!

Hallå där!

Vaken och uppe, tidigare än jag trodde. Men men, man ska ju ta vara på dagarna. Ska hem till Daniel senare och hjälpa till med huset, kanske kolla på säng och sånt. Det vet jag inte så mycket om än, jag påminnde Daniel om att det var söndag, affärerna har ju inte öppet så länge tror jag. Och då klickade det till så det kanske blir snart därför måste jag göra mig i ordning ganska snart.



För att berätta lite om igår, det var riktigt kul. Vi satt på balkongen och pratade, lyssnade på musik och hade det nice. Runt halv 4 så somnade jag tror jag, och nu är brorsan också uppe. Han spelar musik.. (Kanske för att plåga grannen under lite mer?) Haha, grannnar är till för att störas.


Nej nu måste jag börja!

dags att sova

Nu ligger jag och Daniel i sängen, kollar på batman. Men iv ska sova, Madde tar soffan och stannar. Tror jag i alla fall. Grannen kom ner och klagade, men lika snabbt gick han, han vågade inte stanna. Men men, som jag redan har sagt är mina grannar fuckade. Nu när ni vet det ska jag sova med min älskling. Sov gott allihopa och hoppas ni haft en trevlig kväll det har jag haft! SLEEP TIGHT!

Nu blir det bussen

Nu sitter vi och spelar kortspel med dricka såklart, bussen. Sarah vet vad det är och det är ett helvete.. Haha, jag och 2 andra åkte bussen nyss och det var inte kul. Haha, men men. Jag kan inte dricka för fort för då blir allt knas, så jag chillar lite nu. Jag tror dem flesta känner igen sig på nått sätt.

Nu måste jag fortsätta och sitta här och få lite småklunkar!








Ursäkta bilderna, men jag ser inte vad jag tar, ( har en skärm jag kan vrida ), that's why. Ha

Party time

UPDATE: Vi sitter på balkongen och dricker och lyssnar på musik. Vi har det trevligt, jag brukar vanligtvis inte hoppa av glädje att tjejer kommer, jag vet inte varför. Men jag är alltid lite på "vakt" när det gäller tjejer, man vet aldrig vart dem står, det spelar ingen roll om man känner eller inte. Men vi har det trevligt, och det är skönt. Och snart kommer Daniel hit, det är på tiden! Han har jobbat hela dagen nu, en liten paus behöver han.

Ombyte till detta:


Tröja: H&M
Leggins: Lindex










Dem har kommit, tack gode gud

Nu har dem kommit och dem har besökare med sig också, madde och rebecka, tror jag det var. Nu ska jag ut och kika vad dem gör, det ska grillas nämligen. Ska ringa Daniel också, han kanske kan komma över!


Kvällens outfit


avslappnat och skönt. Linnet kommer ifrån H&M och mina jeansleggins är ifrån VILA.


Vill ha min pojkvän här

Ligger i sängen och kollar fortfarande på filmen. Ensam, jonas och Patrik kommer väl snart hit. Dem har handlat lite åt mig, Sofia vet vad jag pratar om.. Aja, får hoppas att dem kommer snart innan jag dör. Och det skulle vi inte bli glada över. Nej, nu måste jag göra något innan jag drabbas av panik. Ska fixa iordning mig, inför vad vet jag inte. Ikväll har jag inga planer, kanske blir att chilla hemma här. Jag är ensam hemma tills imorn, gaaaanska skönt!



you can't even think about it

Woho, hemma igen! Efter mycket barnpassande är jag tillbaka i min kära säng. Jag och Sofia har tagit hand om Henning. Har dock inga bilder, men iphone dog. Jag är ledsen, men kan lägga upp en lite äldre bild på honom. Han har till och med fått tänder! 2 st, på undervåningen, och han kan sitta. 5 månader är grabben, han är skitsöt! Längtar tills jag får barn, men det dröjer dock ett tag. Hoppas jag så därför ska jag byta p-piller. Ska ringa till ungdomsmottagningen och fixa de, nu har jag neovletta, dem suger. Tycker jag i alla fall, har inte mått bra av dem. Så, det är på tiden att göra det. När jag orkar lyfta telefonen dvs..








yes man

Nu är jag klar! Och jag har hittat en kartong, det blev min telefonlåda. Liten och bra. Han är ju inte så stor så det funkar bra. Så nu ska jag bara klä på mig och åka ut till Daniel. Dem håller nu på att flyttar. Och jag tänkte väl hjälpa till lite, ska bli kul att se det slutgiltiga resultatet! Det har tagit så lång tid så det är verkligen på tiden.

Nej nu har det blivit lite i alla fall, nu måste jag dra. Vi hörs senare idag, då jag kanske är hemma eller så hörs vi via mobilen. Ha en bra lördag!









PUSSS

Hur tänker man..




Sitter fortfarande på samma plats, kanske ska till Daniel men har inte hittat någon kartong. Hur fan ska jag göra? Det blir inte att spola ner honom eller nåt sånt, så dum tänker jag inte vara. Så jag får fortsätta leta senare. Men det får som sagt inte dröja för länge. Så nu måste jag fortsätta!

Dags att göra något

Sitter fortfarande i sängen men nu ska jag sminka mig. Så jag kan få nånting gjort idag. Vad dagen har att ge vet jag inte än, men jag måste begrava min lilla kompis i alla fall. Or else, kommer det lukta..



Innan jag gör något så måste jag noppa mina ögonbryn, dem är hemska!

Jag vaknar av droppar


Sovit gott? Jag har blivit väckt tusentals gånger under en kort tid, och nu kan jag inte somna om. Ville helst det, eftersom vädret inte är bra. Man kan ju inte göra någonting alls när det regnar, eller man kan ju ( för den som vill bli blöt. ) Och det vill inte jag. Men jag kommer det, ska åka moppe ut till landet och det tar ju ca 10 min och då hinner man bli pretty blöt asså. Men men.. Sen innan jag drar måste jag hitta en skolåda. Min hamster har dött... Och den ska begravas. Men tyvärr så gråter jag inte över denna. Men hatar när någon dör. Men ska snart få Thomas kanin, en liten dvärg kanin. Mamma vill egentligen inte, men får ha den på mitt rum. Eller på balkongen, you never know.


Haha, redan?



Ska till tandläkaren dne 5, och jag hatar det! Jag klarar inte av dem, det luktar illa + så är jag rädd. Jag hatar dem, jag hatar dem.. Jag hoppas verkligen att jag inte har hål. Då dör jag, och det vill vi inte. Ni skulle sakna mig då.

Jag trodde inte mina ögon

Efter många timmar i bilen är jag hemma. Vi har åkt runt sen halv 4, vi tog en sväng hem till Sofia sen till Thor, spelade då lite guitarr hero(?), det gick sådär, haha det spelar jag aldrig. Men jag var bättre än Daniel, så det kändes skönt. Sen har vi varit lite överallt och nu är jag här. Blev lämnad på ett väldigt snällt sätt av Daniel och hans kompisar. Går inte in på det mer, men jag är i alla fall ensam. Funderar på att dra till h-stam, fick sms av Sofia och några ska dit. Men jag har ingen skjuts och han inget smink typ. Så det kommer ta ett tag, därför lite oklart.


Home from school



Nu är jag hemma från skolan. Vi hade "en lektion" imorse, som vi kom 30 min försent till, för att Sofia var seg. Hon tog Julias moppe och den går knappt framåt säger hon. Och när vi väl kommer till skolan hittar vi inte våran sal, och det gjorde inte saken bättre, men tillslut kom vi dit. Våran lärare sa ingenting, skönt det. Det blev lunch i skolan, och de var en av dem roligaste på länge. Sofia, en ny tjej i klassen. Aa, asså jag säger bara att hon är skön. Haha, sen drog vi till stan ett tag, blev storken. Och nu är jag hemma, Daniel är också här. Han sov kvar och han har bara legat i sängen, var lite avundsjuk imorse när jag skulle kliva upp. Men men, jag är ingen latmask som han!


Snart drar jag!

Snart åker jag till skolan, väntar bara på att Sofia ska komma!

Dagens outfit


Tunika: Kappahl
Linne: H&M

Hörs när jag kommer hem. Lämnar datan hemma'!

Godmorgon!!

Sitter framför tv'n och sminkar mig och driker choklad. Jag ställde om klockan 3 gånger, jag orkade verkligen inte. Jag hade tänkt att gå upp tidigt för att vänja mig ändå. Men nej, det gick inte. Men men det är i alla fall helg nu!

Sofia kommer snart hit också, vi ska ta bussen tillsammans till skolan eftersom vi har sovmorgon. Så nu måste jag göra mig iordning inne i badrummet. Om jag hinner blir det kanske en outfit bild också!


you wanna be me

Ligger i sängen och kollar på filmen fortfarande, ska fixa en nagel, en har gått av. Det blir ingen färg på idag. Måste köpa nytt nagellack, mitt svarta har torkat ut. Den gången jag tänkte använda de så var den snustorr. Och om jag väl har tänkt att använda de så är det klart fucked up. Och jag hatar det, att man bestämmer något och att de sen skiter sig. Bara av att prata om de så blir jag arg, illla.  



Medans jag kollar på filmen så kan jag väl lägga in lite bilder på Sofias och Daniels nya hus. Kanske inte så jättebra bilder, men jag är inte direkt någon fotograf! Men om ni skulle se huset.... Det har havsutsikt och det ligger bra till, ni har all rätt att vara avundsjuka. (Det fattas bilder på en till altan och en till toalett.)

  
Matsalsrummet                      Hallen                            Vardagsrummet

  
Vardagsrummet                       Köket                             Sofias rum

  
Altan                        Deras föräldraras rum                    Allrum

  
Badrummet


Slutligen, Daniels rum. Åh, till och med jag längtar nu!

Sådär ja, nu är bilderna uppe! Ska kolla vidare på filmen och försöka få tag på lilltösen Sofia.

Jag är det nya

Får duscha efter filmen, tvättade bara håret nu. Annars skulle jag missat filmen, när jag väl kommer i så badar jag i evigheter, och det ville jag inte. Så det får bli senare. Nu ska jag inta sängen och ta något och käka, så hörs vi kanske efter filmen.



Mitt hår är väldigt slitet och torrt, så detta shampoo använder jag.



Nu ska jag titta på filmen!

Om jag vill så kan jag, sant så sant

Tadaaa!


Puh, nu är jag klar! Det har tagit sin lilla tid men det är värt det! Alla kläder finns nu i min garderob, den är dock proppfull så det blir inte lätt att hitta.. Men men snart byter jag rum och då är klädproblemet ur vägen. Det blir då en 4 gånger så stor som jag har nu! Det ser jag fram emot.

Nu vet jag inte vad jag ska göra, ska nog hoppa in i duschen ett tag! Om en halvtimme blir det film, american pie börjar klockan 9. The wedding var det nog, den ska jag se.


Jag håller på fortfarande

Håller fortfarande på att städa, det tar lång tid. Det är mycket att plocka in, sen har jag provat massa kläder och det är en kasse som är full med kläder jag inte ska ha.  En sak jag tänkte fråga, även om ni inte riktigt kan kommentera än, men har ett par whyred jeans som jag ska sälja. Tänkte höra om någon var intresserad?

Från början såg det ut så här:





Stegvis går jag, haha! Kommer upp en bild när allt är klart.

Home sweet home


Hemma nu, efter att ha varit ute vid Daniels nya hus. Allting börjar bli klart och på lördag flyttar dem in. Det ska bli kul att se hur det blir med möbler och allt sånt där. I alla fall, Daniel hade tandläkar tid vid halv 2 och jag bestämde mig först för att inte åka med, men jag ångradew mig, ringde säkert 5 gånger för att säga de, men kom inte fram. Sen ringer han upp mig och säger att han är här så jag åker med till Gottsunda och sitter med honom medans dem kikade runt i hans gap. Blev kvar där ett litet tag, köpte med oss pizza som jag tidigare skrev. Sen blev det av att åka till huset.  Och nu ska jag som sagt städa, mitt rum är inte okej, det är lååångt ifrån okej. Så nu är det dags att det blir ändring, ny skolstart, nya tag, gäller mitt ostädade rum!

Första skoldagen invigdes idag!


 



 



 


Min underbara pojkvän!


 

  


 


måste skynda

Kom nyss hem, ska äta pizza med Daniel. Hinner inte skriva. Datan dör om 3 min. Måste ladda. Måste gå, snart tillbaka!

Kort skoldag, riktigt skönt


Bild från skolan, inte någon vidare bra bild.. Lite svårt att ta när man går, you know.

Kom precis hem efter att ha gått i skolan en kort stund sen handlat med pappa. Ingenting värt sas i skolan, fick nya schemat och det suger. Halv 5 och 4 slutar jag typ varje dag, inte speciellt kul men men.  Har i alla fall mina kära vänner i klassen som gör det lättare, vi har även fått tillökning i familjen, av typ 8 st nya personer. Ganska nice, så nu är vi några fler!

Idag ska jag kanske ner på stan och träffa tjejerna eller så blir jag hemma och tar det lugnt, sover lite eller nåt. Kan i alla fall vara glad över att jag har sovmorgon till halv 11 imorn och går bara i en timme, sen slutar vi! Åh, skön dag både idag och imorn. Någonting bra skolan har åstadkommit med. 

 

Nu ska jag ta någonting att käka, hörs senare!

Är i skolan

Vi alla tjejer sitter här utanför gymnastik salen. VIssa av oss ska hjälpa till och fixa med 1:ornas lekdag. Inte jag, jag anmälde mig inte, orkar inten göra något. Haha! Får se vad vi gör idag! Hinner inte prata mer!

Hemma hos Daniel igen

Orkar inte skriva, ska packa saker nu. Hörs imorn!


Ska ut på sjön!

Ska ut och fiska med Daniel och Magnus. Sista dagen i frihet på ett bra jävla tag. Får se hur länge jag blir kvar här ute. Hörs senare ikväll!

Hemma hos killen

Kom hem hit för ett tag sen, och nu håller vi på att packa ner hans saker i kartonger. Vi har fått ner ganska mycket bara i en låda, så det här kommer nog gå bra. Hoppas jag!

I JUST LOVE MY BED

Ligger nu i min säng och kollar på tv. Kom nyss hem från Sarah, vi har spelat spel och pratat hela kvällen, en riktigt lyckad kväll måste jag säga! Fast jag måste också erkänna att det är skönt att va hemma. Daniel var redan här när jag kom, men han va tråkig. Ligger inne i Jonas säng och är halvt deckad, så.. Men men, ska snart sova ändå. För det första ska vi upp och packa lite av Daniels saker i kartonger, dem håller ju på att flytta, sen att jag måste vänja mig inför torsdag. Då SKOLAN BÖRJAR!! Fan, jag har en sådan ångest, jag kommer inte orka. Jag känner det på mig, men ändå intalar jag mig själv att jag ska orka, jag ska klara av att gå upp 7 varje morgon i 2 jävla år till, ett halvår att börja med sen blir det jullov och nytt år, något positivt. MEN TILLS DESS DÅ? Åh, betala mig för att jag ska gå i skolan, snällla någon..



Nej, nu ska jag stänga av datan innan jag blir för arg, haha! Sov gott allihopa, hörs imorgon!!

Nu har jag äntligen fått det jag vill ha!

Sådär ja, maten hämtade vi för ett tag sen och nu sitter jag och käkar, Sarah har redan ätit ett x antal mackor och fil. Så det är jag som sitter och äter, ensam. Men har sällskap av henne och hennes sång. Massa disney låtar, vi har det riktigt kul kan jag säga!

Jag vet att du är avundsjuk...


Idag, tack

Väntar på att pappa ska sätta in penar, så jag kan få MAT!


Befinner mig nu i Salabacke

Sitter nu hos Sarah och vi har kollat på massa videos från flera år tilbaka. Någon kanske kommer upp här, det får vi se. Det är verkligen ingen vacker syn, 2 st fjortisar hoppar omkring. Men i alla fall, nu ska jag sminka mig, sen ska vi äta något tror jag. Måste vänta tills pappa satt in pengar åt mig så det dröjer ett tag.

Här sitter vi och lyssnar på musik!










Time for me to go!




Lunchdags



Nu drog pecis Daniel hem. Han blev hämtad men vi hann äta. Vi lagade pasta carbonara och vi myste ner oss i soffan framför en film. Och nu sitter jag här själv. Men jag ska snart dra så det spelar ingen roll. Jag ska hem till Sarahs pappa i stan och vi ska vara där hela dagen! Mysigt och skönt. Det var länge sen jag var där.








Ligger i sängen och myser



Ligger och kollar på prision break, det är väldigt spännnade. Har inte för mig att det här var så bra. Nu tog det precis slut, tråkigt nog. Måste städa, som jag inte gjorde tidigare idag. Men jag orkar inte, så det blir nog inte ikväll heller. Lat som jag är, har sagt det många gånger tidigare. Och sen att skolan börjar på torsdag gör det inte bättre, då måste det göras. Måste hålla reda på papper och böcker, och det går inte om det ser ut så här... ÅH, FAN DÅ!



hoppa över torsdag, snälla

Usch, kallt är det ute. Och det blir inte varmare att åka moppe. Var helt genomblöt när jag kom hem, inge kul. Men men, bättre de än att inte kunna komma någonstans alls. Efter mycket twister spelande, är jag hemma och trött. Imorgon ska jag träffa Sarah igen, vi ska vara i stan hos hennes pappa. Det blir spelkväll, åh det kommer bli riktigt nice. Haha, det känner jag på mig. Kanske dags att lägga in lite videos här på bloggen. Även om ni inte riktigt fattar grejen med att kommentera, skulle det vara något kanske?







Här är några bilder från häromdagen, då jag och Sarah var och handlade.





jag är svettig?

Haha, spelade nyss twister med Sarah. Jag har aldrig spelat det förut, men fan va jobbigt det va! Man kan ju få de knäppaste ställningarna. Herregud, haha det var ett träningspass för mig nästan..Bilder kommer upp när jag är hemma!

För att vara första gången, så var jag grym! Jag vann, Sarah ramlade.Mohaha, jag börjar bli bättre på allt!

Herregud, vilket väder

Sitter nu hemma hos Sarah. Vi sitter och kollar på tyra banks show.  Och jag hade otur med vädret, precis när jag åkte började det regna. Men jag hann ändå komma hit innan det värsta hann komma. Tur det i alla fall, vi satt ute på balkongen och pratade lite och nu är vi inne och snackar skit. Haha, väldigt roligt. Vi snackar även om massa bloggar, hur dem kan vara så högt uppe på topplistan när allt är värdelöst att läsa? Som en blogg jag hittade för ett tag sen, amanda heter hon. Hon är 16 tror jag, och det står verkligen ingenting bra att läsa. Knappt några bilder, men hon har videos. Där hon skämmer ut sig, är det så man ska bete sig för att bli något? Isf får jag nog steppa upp ett steg. Nej, jag tänker inte skämma ut mig. Det får bli på något annat sätt !


on the phone


Ligger och pratar med Sarah i telefon, vi planerar vad vi ska göra. Kanske drar till henne, vi fååår se!

Det finns flera val




Det smakade bra med frukost, och nu håller jag på att göra mig iordning. Har också hunnit läsa 3 st skvallertidningar, love them. Dem får mig på bra humör, haha! Det är faktiskt sant, dem är läskigt ytliga men bra.

Idag blir det kanske att jag städar innan jag gör något annat, kläderna är utspridda igen. Dock är Daniels borta, det är en bit på vägen. Hemma hos honom ska han alltid ha det snyggt, kommer inte ihåg vad det kallas men han får typ panik när det är stökigt i hans rum. Men när han kommer hit, DÅ går det bra att slänga kläder överallt, sina snusprillor ligger på sängkanten och det är allt möjligt. Han gör pricken över i:et kan man säga, han är en liten lortgris egentligen men också en väldigt ordentlig grabb. He's living in two worlds. YES INDEED.


Godmorgon!

Vaknade precis och ligger fortfarande i sängen. Har sovit väldigt gott. Ska snart klä på mig för att käka frukost.

I dag vet jag inte vad jag ska göra, får se det när jag är klar. Kanske blir det att dega hemma eller träffa någon :)


Mina ögon "darrar"

Daniel och Magnus drog nyss, dem kom för ett tag sen. Vi har suttit och kollat på lovligt byte, och nu var den slut. Orkade inte följa med så jag sover ensam i natt, så jag kan breda ut mig som jag vill. Haha, skönt med stor säng. Stackars er med små trånga sängar. Get a new bed, säger jag bara. Jag ska i alla fall sova nu, hörs imorgon! Sov gott allt good people som bad people.

Hemma igen

Sitter och kollar på friidrotten med mamma. Har också ätit, och nu sitter jag här .. Dagen har spenderats med Sarah, väldigt trevligt. Vi har rökt vattenpipa och allt möjligt. Det ska göras om. Och ikväll blir jag bara hemma, ska ta de lugnt och ha det skönt. Det är bra att vara ensam ibland, man har ingen som kan klaga eller sitta och peta på en. Med andra ord, it's very nice.



j a g   f y l l s   a v   h a t

Ready for take off

Nu har vi nästan sminkat klart oss. Vi sitter framför tv'n och kollar på paris hiltons new bff.  Så det tar lite extra tid för oss, haha! Men men, ingen brådska.




mat dags för oss 2

Nu har vi lagat mat, och vi ska äta!




Hemma hos Sarah

Sitter nu hemma hos Sarah och kollar på bilder och inspelningar på hennes data. Vi har också spelat ett spel, galen panna var det. Haha skit roligt, men Sarah vann..  Ska även sminka mig nu, om det går. Vi lyssnar på roliga inspelningar jag och Sarah gjorde för 3 år sedan. Om jag kan sluta skratta kan det nog gå, annars inte...




Och för er som inte vet, jag använder inte foundation och ögonskugga..

man vet aldrig

Frukost! Och klockan är snart 2, haha. Men men det är fortfarande lov. Idag blir det att vara med Sarah, ska göra mig iordning och äta och så, sen kanske jag beger mig till henne. Får se hur mycket klockan blir!


Osminkad och lite trött fortfarande. But still handsome.

Godmorgon

Vaknade för ett tag sen och nu sitter jag i vardagsrummet och kikar på tv. Har inte blivit någon uppdatering på några dagar, men som sagt.. I fredags drog jag och min vän Sarah till Siggefora och hade en trevlig kväll, vi sov över där och sen på morgonen blev vi hämtade av min pappa. Och igår blev det att vara ute på sjön. Vi käkade thaimat och fiskade upp 14 gösar. Och efter det blev vi( Daniel ) tvungen att ränsa dem. Och det tog sin lilla stund. Så med det sagt gjorde jag ingenting speciellt igår.  

Idag kanske jag ska träffa Sarah, ska ringa henne när klockan blir lite mera. Får se vad jag gör idag helt enkelt :)



Skynda skynda, eller?

Kom precis ur duschen nu, nyrakade ben och allt! Fräsch känner jag mig, och nytvättat hår och luktar gott gör man också. Nu måste jag sminka klart mig och klä på mig och packa lite. Vi blir kvar i Siggefora tills imorgon så det blir några plagg extra. Och dricka ska också med, och sen lite annat.. Jag kommer säkert glömma något, typiskt mig!



Time to work!

Jag är lycklig

Jag måste säga att jag har världens bästa pojkvän. Han betyder allt för mig och utan honom skulle jag inte vara så hel som jag är nu. Han är min andra halva, han är mitt hjärta. Och jag älskar honom. Den 12 augusti firade vi 28 månader tillsammans. Puss på dig min älskling!




Sen kan jag också berätta att jag ska campa över natten med Sarah och hennes vänner. Det kommer bli kanon, får bara hoppas att vädret håller i säg. Vi vill inte ha regn idag.  Och med det sagt så kommer jag bli utan min Daniel i en dag. Men we will survive! Du och jag genom allt, min fina baby.

lunchdags



Jag har precis lagat pasta carbonara! Jag är bäst på att laga mat. Nu ska jag njuta!

Sminktips

Tänkte berätta hur jag sminkar mig. Så det blir före och efter bilder.


Innan jag börjar ta på mascara, böjer jag ögonfransarna med min ögonfransböjare. Alla borde ha en sådan, ögonfransarna blir så mycket finare, speciellt om du har ganska långa.


Här är mascaran jag använder, en billig och bra från yves rocher.  Borsten är normalstor och den klumpar inte alls. Allt måste inte vara dyrt för att de ska fungera, den här är ett riktigt fynd!


Eyeliner använder jag för att markera ögat. Den här är flytande och är lätt att applicera.
(Bilden till vänster har ett drag mascara, blev lite sen med fotot.)


Passade även på att noppa ögonbrynen lite!



Nånting för kylan


I vinter vill jag ha en päls...

Godmorgon!

Vaknade för en stund sen och nu sitter jag och kollar på tv i sängen. Vi har även fått hit en snickare som ska kolla på badrummet, vi ska ju göra om det. Det skulle kosta runt 100 000. Både mamma och pappa tappade hakan. Vårt badrum är väldigt litet och vi har ett annat som är större och nu är det de minsta vi ska göra om och med tanke på de så trodde dem att de skulle bli billigt, men nej. Haha!



Dags att äta, puss på er!

Hemma igen, utan huvudvärk

Ligger i sängen nu, kom nyss hem. Fan vad det regnar ute, man blir ju blöt på bara några sekunder. Usch, hoppa över hösten och vintern... Aja ska ta något o äta nu, är vrålhungrig! Daniel och Jonas kommer också nu så det passar. Vi hörs imorn! Sov gott!

Bye bye för en sekund

Nu ska jag dra och umgås med Sarah, have a good night!


Telefonen ligger..

här bredvid mig och jag vill inte att han ska ringa när jag inte kan svara. Han skulle ringa mellan 7-8. Han verkade vara trevlig så det ska nog gå bra, intervjun skulle ta 10-20 minuter. Hoppas det går bra. Berättar mer sen!



HEJ

Hänt extra och se och hör i mängder sitter jag med. Framför tv'n med en kopp choklad.  Har varit på gränby idag igen med Sarah, fyndade hem några fina plagg. Bilder kommer! Sen blev det att åka och handla med Mia och Johan också, Sarah körde bara iväg och jag hakade på men det visade sig att vi skulle till willys, så det var därför jag följde med. Haha! På vägen hem på kungsängsleden hade bilar krockat så det var låga köer och 2 ambulanser, en brandbil och en polisbil. När vi väl fick åka förbi såg jag att det var pappa så jag skrek " PAPPA!" och han vinkade lite, han och 3 andra bar iväg en person på bår. Inte den lättaste situationen då.



Detta fick jag med mig hem idag. Önskar att rean var mycket bättre, men det kanske kommer..





Outfit från igår. Bilderna gick ju som sagt inte att ladda upp!



Linne : Kappahl
Leggins i sammet(?): Bikbok

Dagens kväll ska spenderas på båten.

Har nu klätt på mig lite och ska nog snart ut med båten. Om Jonas kommer snart åker jag med honom annars blir det att ta moppen ner. Och jag tvingade Daniel att åka med mig hem om det blev så.. Det brukar bli så att vi åker ner tillsammans och plötsligt åker jag hem själv för att han åker bil. Och det gillar inte jag, haha. Så vi får se hur det blir. Mamma var snäll idag och gav mig bensinpengar, skjutsade ju henne till jobbet och hade inte mycket soppa kvar. Ibland behövs mammsen! Nu ska jag ringa min pojkvän, talk to you later babes.

Inga bilder, uppladdningen suger! BIlderna


STOOPPPP!

Vänta nu, är det sant att vi börjar i skolan redan nästa vecka?! Jag och Sarah hade en jävligt bra pratstund när vi käkade på stan. Vi pratade om allt, allt mellan himmel och jord. Och jag skrattade, vi skrattade tillsammans. Åh, jag vill göra om allt igen. Och att vi snart börjar skolan, det får mig att se rött. Vill inte, orkar inte. 2 år till, och detta är mitt första och nästsista sommarlov. Kan ni tänka er? Alla som nu ska börja 2:an har bara ett sommarlov kvar. Jag längtar, jag längtar tills jag slipper säga, nej det är måndag imorn jag måste till skolan. Den dagen jag slutar 3:an blir det dunder och brak. Jag och min klass ska festa sönder, jag vet att jag och tjejerna kommer i alla fall att göra det tillsammans. Jag kan väl i alla fall säga att det inte är så tråkigt att gå i skolan. Har mina tjejer som gör det värt att gå i skolan. Och de bästa med skolan, att jag och Sofia alltid kommer försent. Vi är bäst på de.





Regnet kom, men jag hann komma hem!

Efter en lång promenad på stan med Sarah så har jag nu kommit hem. Med kassarna fulla, rean är i fullgång, det billigaste jag fick hem var ett par byxor från monki för 50 kr! Det var hela 75 %, dem blev jag riktig nöjda med. Skicka sms till Daniel direkt och sa det, haha! Det första jag fick höra, köpte du ett par till mig också? Han är söt, men han kan säkert ha mina. Jag har större rumpa så det förvånar mig inte, han kan ha ett par blåa chinos som jag har. Och färgen på dem här är typ grå/ljusblåa. Så, det var dagens höjdpunkt !

Detta fick jag med mig hem idag!

Shortsen  och linnet kommer ifrån: Kappahl
Rosa chinos och blanka leggins: Lindex
Gråa chinos: Monki
The second par of leggins: Bikbok




Nu ligger jag i sängen och kollar på tv, vet inte vad som händer idag.

Snälla, inte regn.

Ska ner på stan med Sarah nu, men ska först skjutsa mamma till jobbet. Så vi hörs när jag är hemma igen! Sen fick jag ett sms av journalisten som ringde i förrgår, han vill ha en intervju! Ska höra av mig hur jag vill ha det. hihi.

Dagens outfit



Tunika: My collection
Leggins: Bikbok

AAAHH, fan!!

Och nej, det blir inte kamera bilder, inga alls. Sladden är borta, har letat i säkert en timme, har tittat i varje rum. 5 rum + 2 toaletter. Verkligen ÖVERALLT, men den finns inte. Så vi får se när bilder ifrån kameran kommer.

Från hytten ( mobilbilder )

   


Här kommer bilder från den dagen vi var ute och grillade och kollade på reggea festivalen!
  
¨

  



  







Det blev ett långt inlägg, men det är mycket bilder så man dör inte. Nu ska jag sova tänkte jag. Ska försöka uppdatera mera och fixa en sladd till kameran. Sov gott!


Wallander x2

Nu har vi suttit och kollat på film, allihopa. Filmen var skitbra! Och nu har vi en till att se. Haha, mamma älskar sånna filmer, beck och wallander och vad alla heter. Och nu ropar mamma, så.. Vi hörs senare med bilder!


Konstigt nog har..

Konstigt nog har en journalist ringt mig. Igår,  men jag låg och sov och jag kollade upp nummret idag. Dem får man inte samtal från  varje dag, haha!

Det var ett tag sen sist!

Hejsan, nu har jag kommit hem ifrån Finland. Resan var skitrolig och vi hade jättebra väder. Har inte lagt in bilderna ännu, så dem kommer senare ikväll. Det kommer också komma bilder ifrån reggea festivalen. Så det blir en stor sammanfattning idag kan man säga. Hoppas ni alla har haft det bra, ska äta lite nu och sörja över vädret. Hörs senare :)


Jag är mätt

Har precis kommit till hytten. Efter vi hade käkat gick vi och kollade in våran andra hytt, en c2. Det är en hytt under däck. Men vi ska alla sova i våran stora. 5 lax hit och dit är ju nada... Nej men, ingen vill sova under däck, och speciellt inte jag. Det kan nog vara de värsta, under vatten. Nej fy fan! Här ska vi spela tv spel, titta på film och GÅ RUNT. Som man inte kan göra i en vanlig hytt. Här har du säkert 7 meter att vandra runt på, det är skönt.  Nog om de, vi ska snart ner och handla lite och senare ikväll intar vi club bali. Det kommer bli skitkul!


HÖÖÖÖÖRS

Inte långt kvar nu

Nu ska vi snart åka, hinner inte skriva så mycket. Måste äta också. Men jag tar med mig datan och får se hur uppdateringen blir!

Dagens outfit


 


Tröja: H&M
Tubtopp: Gina
Shorts: Weekday

i löööve the summer

Kom hem för ett tag sen efter att ha kollat på lite reggea och grillat, väldigt mysigt och kul. Orkar inte skriva mer, kollar på en film. Bilder kommer kanske upp senare. Åker till Finland imorn men tar med mig datan och bloggar därifrån. Det kommer bli galet nice! Sov gott och förlåt för dålig uppdatering.

Och under dessa dagar hoppas jag att du slutar kommentera, M..

Beslutsångest, ja

Hejsan mina vänner, nu ligger jag i sängen efter att ha varit och handlat och kollat på golv, blev dock inget. Ska vänta ett tag till och se. Nu ska jag göra mig iordning och träffa Sarah. Vi ska åka till Gränby. Så, vi hörs senare!







A fun night in the dark

HEEEEEEJ allihopa! Kom nyss hem från stan efter en båttur i ån. Vi kom in vid halv 9 och hörde bra musik chillade där tills lite efter 11 sen blev det promenad till flustret där jag blev hämtad av mamma och pappa. Dem andra skulle till bj, jag har ju inte åldern inne än, men i februari, då ni! I'm going to be more famous then jag är nu, tänk er då. Haha, nej man jag längtar lite. Nu för tiden finns det ju knappt hemmafester, folk verkar ha glömt bort vad det är. TYP. Så, om ett halvår släpps lilla jag fri. Den 17 februari blir det utgång, yes indeed.

Aja, ska lägga upp lite bilder om några minuter, måste äta lite först. SNART TILLBAKA KAN MAN VÄL SÄGA :)


( Jag vet, jag har en svart prick i pannan...)


Kläder reparerar mycket



ge mig liiiite

Jag är snart redo att dra mig

Har nu fixat sista nageln och håret är fixat. Jag är snart klar att åka. Får se hur jag tar mig någonstans, får hoppas att mamma och pappa hinner komma hem.


Jag gör på mitt lilla egna sätt, men det blir nice.





Hoppas att alla naglar håller nu, förra gången tog Daniel sönder en första dagen..




  

Ha en trevlig kväll allihopa, det ska jag ha i alla fall!

Jag är väldigt lat idag

Sitter här och degar, har inte gjort iordning mig än. Har hög musik på och har det ganska roligt ändå. Haha, jag orkar inte göra något men jag måste, vid 7 ska vi till reggea festivalen och kolla. I CAN DO IT


hoppas det blir bättre väder

Gud, skräckfilmer är bra men jag är välidgt nära på att dö ibland. Speciellt när jag sitter och kollar på dem ensam. Men men, nu hade jag tänkt att göra mig iordning.


Godmorgon

vaknade föe en halv timme sen och nu sitter jag här, i mitt rum och kollar på tv. Hade planer att gå på stan men sarah hör inte av sig så det bajsar vi snett på. Får nöja mig med att käka frukost på balkongen i solen. Det suger inte heller kan jag säga.  Nej nu ska jag hoppa in i duschen!

Saker och ting börjar klarna upp nu, snart är lilla du uthängd, här.


Hemma och ska sova, ensam

Kom hem från båten för ett tag sen, vi har varit ute och fiskat sedan 5 typ. Vädret har varit kanon! Inte särsklit kallt, så man klarade sig. I natt blir det att sova ensam, hade inga p-piller med mig och sen ska Daniel ändå upp och spela golf imorn så jag kunde lika bra åka hem. Och jag ska åka och kolla på badrums saker med mamma och pappa imorn och efter deeeeeeee - URF. Det ska bli kul, förra gången såg vi knappt något. Hoppas det blir bättre i år.

Nej nu tänker jag ringa Daniel sen sova.


jag fixar och donar

Daniel har kommit hit, och vi har beställt piza. Vi ska käka och sen åka ut med båten ett tag. Och just nu fixar jag mina naglar ni får se hur det blir sen!


Jag vet att jag har ett golv nu


Har nu plockat undan mina kläder, eller jag viker dem för allt har legat på golvet. Och sen ska jag bara byta lakan så är mitt rum som nytt. Äntligen har jag städat mitt rum. Jag har nog inte kunnat sett mitt golv på en månad..

Jag får vänta tills jag kommer ut..

När klockan är så här sent på "morgonen" går det att äta frukost, annars får man kämpa lite med de. Men nu sitter jag i alla fall här och käkar och tittar på tv, Daniel har åkt för att spela golf, och jag bestämde mig för att stanna hemma och städa det sista. Sen har jag varit duktig. Tycker jag.  

Kan ju inte äta heller, springer hela tiden till balkongen för att titta efter Daniels pappa, jag ska lämna ett par nycklar till honom. Han skulle varit här  5 över därför måste jag checka hela tiden. Aja, ska äta lite nu..


Osminkad tjej i sin benetton tröja. Jag klagar inte


sociala paret va..

Daniel ligger i sängen med sin data, jag sitter bredvid med min. Hur roligt kan man ha ? Vi är lite dåliga på att umgås ibland, man är inne i sin egen värld lite grann.. Men ska skriva klart det här sen gå och mysa med honom.  Imorgon får vi se vad jag hittar på, men om datan är fulladdad blir det att jag bloggar under dagen. I know you like it, det gör jag med.

Nu hoppar jag ner i sängen till min älskling, så hörs vi imorn! SOV GOTT


Vi ska till URF, via ån på fredag och lördag!

Vi har pratat om att åka båt in i fyrisån och sitta och kolla på reggeafestivalen, hur nice är inte det? Vi, eller jag sa att vi ska ta med oss filtar, kuddar och mat så vi klarar oss länge. Vi gjorde de för två år sedan, men inte länge alls. Det slutade med att vi skjutsade över en flock med människor till andra sidan, för dem ville inte paya. Men det ska vi inte göra i år, så ingen hoppas på det. Åh, det är bra att Daniel har båt. Och det är bra att han är snäll, och att han är min pojkvän såklart. Och jag tar inte i när jag säger min, just so you know.


Lite dålig bild, men det är skit fint ute på sjön just nu.

Jag kan blogga via data, utan mobiltbredband!

Åhå, det är så nice. Inget fast internet och inte mobiltbredband, säger inte hur jag gör. Haha! Sitter ute på sjön och lyssnar på musik och bloggar. Jag har det jävligt bra, med mig har jag Jonas och Daniel. Vi fiskar, men vi får ingenting. Haha, vi har det trevligt i alla fall. Får se om jag somnar i en trång liten säng i Johannelund eller i en stor bred säng i stan, kommer i alla fall sova gott bredvid min pojkvän.







Första steget är taget, äntligen

Jag och pappa åkte ju och kollade på kakel, tapeter med mera. Så nu är vi på väg att komma någonstans, lilla badrummet ska vi göra om först. Och jag har sagt att det ska bli svart och sen att vi bryter av med något färgstarkt, eller bara vitt, men svart ska det i alla fall vara. Haha, jag är envis!

Får se vad jag gör idag, Jonas och Daniel är ute med båten. Kanske blir hemma bara, det återstår att se assååå..


Jag och Mikaela på Öland.

JAG <3 SOMMAREN

Nu sitter jag i vardagsrummet och väntar på pappa. Vi ska kolla på kakel och lite sånt, vi ska göra om båda toaletterna, mitt rum och vardagsrummet och köket. Så det är mycket som ska göras nu. Har varit ute på sjön sedan klockan 1 typ, helt sjukt bra väder. Badade en gång, gick inte att hålla sig i båten utan att man blev stekt.

Ska kolla på tv, ska uppdatera mer senare! Ha en super bra dag!


Nu är det städning som gäller






Ska försöka städa lite, sen ska vi åka till farmor och äta och jag ska övningsköra hem. STANNA INNE!


Jag hade det dunder i gårkväll!!

Hej eller godmorgon, vet inte vad jag ska säga. Vaknade nyss men det är ju så sent. Men i alla fall, igår kväll åkte vi ut med båten och grillade. Vi hittade världens mysigaste ställe, precis vid vattnet. Vi hade köpt med oss potatissallad och grillspett och massor med dricka. För att komma igång körde jag och Sofia " jag har aldrig ", efter det så började allting rulla på. Vi lyssnade på musik och snackade. Det var nog den bästa dagen på länge faktiskt!

Här är lite bilder från tidigare under dagen, då var Julia också med!

     

Min finaste älskling! På söndag åker vi till Finland! Puss på honom!


Här är bilderna från kvällen!









  
Vi drog sedan hem på kvällen, och jag somnade bredvid min älskling som var läskigt blek. Så det tog ett tag att somna. Sen gjorde han världens dummaste grej, jag började gråta. Han lovade i alla fall att inte göra om det, tur det.

Nu ska jag väcka liv i min lilla solstråle! HÖRS

Ut med båten och grilla..

Sitter med Daniel i Magnus bil på väg mot båten. Vi ska åka ut och grilla! Kalle, Jonas och Sofia är också på väg! Har fått cider och törley att dricka. Mysig måndagskväll!

Det är asnice väder, vi drar ut med båten!


Sitter och väntar på att Magnus och Daniel ska hämta upp mig, dem ska först köpa cigg och lite annat, sen bär det av. Solen skiner och jag längtar att få komma ut! Vi får hoppas att fiskelyckan är bättre idag.









Vi hörs när jag har kommit hem från sjön! ha en bra dag :)

Godmorgon mina vänner!

Vaknade för en timme sen och till frukost fick vi sällskap av Magnus. Daniel och Magnus har dragit i väg för att spela golf, jag stannade hemma istället för att städa mitt rum. Jag vet, vädret är helt underbart men jag måste. Man kan inte gå i mitt rum utan att man trampar på alla mina kläder. Det är inte så kul, jävligt jobbigt ska jag säga. Så jag blir kvar här, sen kanske jag ska kolla på tapeter eller liknande om det hinns. Ska byta rum, och vi ska även göra om köket. Så det är mycket som ska göras framöver.



Nej nu ska jag sätta på musik och fortsätta med min städning, och det är inte bara mina kläder. Daniels kläder ligger också utspritt, snälla gud, hjälp mig..

Kod för att gå på toa?

Hejsan allihopa! Kom hem för ett tag sen, har varit på bio med Magnus och Daniel. Vi var och såg the proposal(?), och den var fan riktigt bra! Och jag grät kan jag ju säga, jag har lätt för att gråta när det gäller filmer. Sån är jag, så nu vet ni det. Vi träffade även på Daniels hela kompisgäng och vi stannade och snackade ett tag, sen blev det rally hem...Och nu sitter jag i sängen med min älskade pojkvän. Och en liten sammanfattning av dagen, idag har jag spenderat min dag men Magnus, Daniel och Daniels farmor. Vi var ute och fiskade, och det var inte mycket vi fick. En stor asp, men det spelar ingen roll. Man får ändå inte ta upp dem, och sen en pytte liten aborre. Så idag var det ingen fiskelycka med oss, men det kommer. Som jag har sagt tidigare.

Måste berätta, på biljetten står det massa skit. Men även en kod, en kod man ska använda för att gå på toa. Har ni hört något mer patetiskt? Hur snåla är människorna egentligen? Dagens samhälle blir ju bara värre och värre, snart är det inte gratis att gå på gatorna tänkte jag säga, men det låter lite strange, men ni fattar vinken hoppas jag. Allting ska ju kosta nu för tiden. Vänta och se vad som har hänt om 10 år, det kommer inte bli kul. Känner jag på mig...

Nu ska jag titta på tv, det är någon serie på 1an som vi har sett några gånger, när vi var på Öland. Morfar har ju bara ett fåtal kanaler! VI får se vad morgondagen har att ge! Sov gott allihopa. 00.00 är klockan önska dig något!


Nu drar vi ut med båten!

Jag, Daniel, Magnus och daniels farmor ska ut och fiska och hare skönt på båten. Vi ska äta pastasallad och sen har vi med oss godis ut på båten! Ska bli skönt, hörs senare!


R is for Rocky 2

SItter med Daniel och Magnus i Jonas rum och kollar på tv och äter. Jonas har dragit till Mikaela men vi sitter fortfarande kvar. Vi har det nice utan Jonas som ville lämna oss. Ingenting har vi gjort ikväll, vi har endast varit här och kollat på tv och umgåts. Mysigt och bra. Men imorgon har Daniel lovat mig att vi ska göra något, han får en fet puss om han håller det. Eller vad säger ni?




Vatten och bröd, dagens kvällsmat. MUUUUUMS

På samma plats, med mindre kläder

Ligger kvar i Jonas säng, men med mindre kläder. Har bytt om, det är så jävla varmt här inne, håller på att smälla av. Snuten i hollywood är det som är på tv, på 4an. Skitbra film, rolig också. I alla fall, tänkte försöka ladda upp bilderna om det går bättre idag.

Här kommer några få bilder upp, uppladningen tar fan mer än flera minuter, bilderna kommer upp senare istället..
    

Spola tillbaka och pausa, tack

Ligger i Jonas säng med dem andra och kollar på tv, vet inte om vi gör något överhuvudtaget idag. Fan va alla är tråkiga, det är sommar. Alla jobbar eller så är det krogen som gäller. Sen när blev hemmafester tråkiga? Jag önskar jag vore 14, då det alltid fanns något att göra. Jag och Sarah var alltid ute och gjorde saker, vi blev till och med tagna av polisen. Sånt vill jag att det ska hända, lite spänning! Nu händer det ju fan aldrig något roligt. Fan, alla ni som är tråkiga kan ju dra en påse över huvudet.


Jag önskar det var sommarlov året om, då skulle problemen bli mindre. Thank you, over and out.

Förklaring till kommentaren nedan


Här är bilden på uppsalavimmel.se, och ja det är en tjej. Tjejen är Daniels bästa kompis flickvän.

Sminkar mig medans jag kikar på tv

Sitter i sängen och kollar på tv och sminkar mig. Vet inte vad vi ska göra än, men när jag har tråkigt sminkar jag mig. Så det kan bli ofta, haha! Nej ska fortsätta nu, Daniel och Magnus hamnade inne hos Jonas. Så jag sitter själv.


Sitter hemma hos Daniel..

Sitter hemma hos Daniel och väntar på käk. Sen efter det ska vi hem till mig och träffa Jonas. Och ikväll lutar det mot att kröka!

Idag har det varit en skön dag, vädret blev bättre och jag, Daniel och Magnus drog i väg och käkade på kens och sen har vi varit ute och fiskat. Har fått massor med aborre! Jag fick världens hugg men ingen fisk, haha! Men men. Det kommer flera dagar, och då jävlar!

jävla internet

allting försvann och jag kan inte ladda upp bilder, blogg.se suger! Hörs senare

Går allla bra filmer sent?

Ligger och kollar på tv, fortafarande. Haha, kollar på en jättebra film på 6an med hon i bridget jones dagbok.  Daniel kommer inte komma hem förens om flera timmar. Jag hoppas han åker med Jonas hem som han sa, dem två har en tendens att tappa bort varandra. Jonas somnar och Daniel drar, haha. Men men, bara han kommer hem hel, och levande. Jag kommer inte orka hålla mig uppe, det vet jag. Men men, jag vaknar när han kommer, garanterat....

Eftersom jag inte har så mycket för mig så blir det bilder del 3 av öland! -  Trodde jag, nu funkar det inte att ladda upp bilder. Så bilderna får komma upp imorgon. Då kan jag lika bra stänga av datan. Hörs imorgon!


Jag är aaaaaaasnice!

Ligger i sängen och kollar på tv, ska snart byta om och tvätta bort sminket och krypa ner i sängen tänke jag. Dock skulle jag behöva städa, har en hög med kläder som täcker hela mitt golv.. Jag måste försöka tjata på pappa att vi ska fixa mitt nya rum snart. Ska byta och då får jag en stooooora garderob, vi slår ut en väg och då får jag en 3 meter lång garderob typ, och det behövs. Får inte ens plats med alla kläder nu, och då orkar jag inte städa "halvt", om ni förstår vad jag menar. Ibland är det inte kul att ha så mycket kläder, det är nog fler än mig som känner igen sig nu.. Haha, men vad gör man? Älskar man kläder så älskar man kläder.
J A G   Ä R    B E S A T T ! ! ! och snygg


RSS 2.0