LÖRDAG = SPRIT DAGEN?

När jag väl orkar och har tid så ska jag fixa bloggen, lovar er!
Hinner inte skriva nu, ska hem till Daniel och äta och sen bär det av hit igen, ikväll är det
KRRRRÖÖÖÖÖÖK!


vi vaknade upp nyss, efter ett x antal samtal....

Det blev ganska sent igår och nu har vi båda vaknat och ligger och kollar på tv. Och vi kollar på PUNK'D! haha tycker det är niceeeee! Nej nu skag jag lägga mig i sängen och gosa vidare med bejbi. Hörs senare! hejsvejs


snart får jag sällskap!





Kom hem vid halv 7 och sen dess har jag suttit instängd i mitt rum och endast lyssnat på musik och haft tv'n på mute. Och nu sitter Daniel på bussen från stan och det ska bli skönt att få lite company!
Jag har inte träffat honom på 2 dagar så det är extra nice. Men men, blir inget mer ikväll. Hörs imorgon då jag är utvilad! God natt allihopa.

jag var nära på att börja skrika åt killen, jävla telefonförsäljare!

Åkte ner på stan för att fixa min mobil. Och det blev ju som vanligt, dom tog in den på service så nu får vi se, han skulle försöka häva köpet(?), ska fan ha en ny mobil annars flyger jag i taket vilken sekund som helst! Tydligen ska den lämnas in 3 gånger, FÖR SAMMA FEl! va fan tänker dom med? Åh, hatar allt med mobiler just nu och TELIA!
Så nu har jag min gamla mobi, fast den funkar ju så jag ska inte klaga.
Blev middag hemma hos farmor, skönt att slippa laga mat för en gångs skull. Annars står jag i köket varje dag, har gjort de i över en vecka och jag börjar lessna faktiskt. Men jag har inget val, dvs om jag inte vill svälta igen och det skulle ju inte vara kul, skulle ju inte kunna blogga då, och ni skulle bli så leedsna, haha. Nej nu ska jag sätta på musik och chilla, är inte på så jätte bra humör. Så I'll talk to you later guys!


Tänkte börja med dagens outfit, så här har ni dagens!

min nyckel är borta

åh va jobbigt, gick upp imorse och gjorde mig iordning och hela faderullan, men sen när jag väl skulle gå så hittar jag inte mina nycklar. Måste ju låsa dörren, så jag sprang runt som en galing och letade på alla tänkbara ställen, men jag hittade dom inte. Så nu sitter jag här och gör ingenting. Ganska ovärt, men men vad ska man göra?



bara så ni vet



Den 12 april 2007 så blev jag tillsammas med en mycket bra kille. Vid namn Daniel Pettersson Herfindal. Vi blev som en, vi var lyckligast. Och än idag tycker jag om honom lika mycket. Och han kommer alltid betyda otroligt mycket. Har varit ifrån honom vissa gånger och då märker jag hur tom jag är utan honom, jag känner mig inte hel. För jag behöver honom för att må bra, att få veta att jag har någon som stöttar mig till 100, att veta att jag alltid kan vända mig till honom om det är något, vad det än är så finns han där för mig. Och jag hoppas att jag alltid kommer få ha honom nära, jag hoppas att det alltid kommer vara han och jag. Gången jag förlorade honom nästintill helt så insåg jag hur mycket han betydde för mig ( det är läskigt att få det man vill ha för då har man verkligen någonting att förlora) det är faktiskt sant. Man ska ta vara på det man har och inte hålla tillbaka någonting. Jag tänker göra allt för att jag ska få ha Daniel i mitt liv så länge som möjligt, tills den dagen jag blir rynkig och gråhårig, och sen dör jag ju tillslut. Men till den dagen vill jag behålla honom.  Och den här gången ska jag inte låt mig påverkas av alla som kommenterar saker om honom, do what ever you want do do. Han är fortfarande min, och det är det som gör mig stark.


Om du läser det här Daniel, jag älskar dig!

KÖÖÖR BAAA!

Kom nyss hem ifrån mattekursen, gjorde väl inte speciellt mycket och det ångrar jag. Har matteprov nästa onsdag så vi får väl se hur det går.. Men men, blev i alla fall snack med Julia and she got very good news(berättar dom dock inte, haha). Sen nu sitter jag här och ska plugga lite innan jag lägger mig.  Ingen händelserik dag, men nu är det ju helg så vi får hoppas att jag kan fixa min mobil så det blir lite nya bilder! LITE GREAT PICTURES bangar väl ingen på? En blogg utan bilder är piss, just so you know.

 


JÄVLA TELEFON JÄVEL SÄGER JAG BARA!

Sitter fortfarande hemma och är ensam. Har absolut ingen,  så jag längtar tills min bror kommer hem så man får lite sällskap och nån att prata med. Än så länge får jag nöja mig med min hamster, woho! Nej, inte speciellt kul men vad gör man. Som tur är ska jag sätta mig på en buss in till stan snart och möta upp sarah. Senare ikväll ska jag på mattekurs och kommer hem runt alv 10 blir inte så mycket bloggande då. Men om jag hinner och orkar slänger jag in ett inlägg.

Sen måte jag säga att jag är FLYFÖRBANNAD på min jävla LG- telefon. Jag har aldrig haft nån sämre telefon, jag råder er att aldrig köpa en sådan! Det är en skit telefon och den förstör ditt liv. Lita på mig, det blir din bästa vän till en början sen vill du bara slänga den i vägen. Nej nu ska jag gå och spola ner telefonen, hörs!


lägg märke till min nya underrubrik, de är faktiskt sant

Nu har jag kommit hem igen, och allting gick bra! Idag blir det att gå på stan med sarah kanske äter middag på stan, får väl se vad vi känner för. Ska göra mig iordning nu och sen skriver jag när jag kommer hem igen, pussciaoo!


jag hatar sprutor


Livmoderhalscander spruta, det är pain kan jag säga!

POÄNG GER SKOR

Min vän Raquel berättade nyss om sidan och vi får väl se hur den funkar, men man samlar poäng och sen kan du köpa skor! IT'S FOR FREEEEE, så joina

http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=2617

sista inlägget for tonighhhht

När ändå hela min familj är i Thailand, passar jag på att slänga upp lite bilder från när jag var där med Daniel m.f. Julen 07 spenderades alltså där, utan min egen familj.












jag är ensam och jag har tråkigt men någonting roligt är...



att den 12 april firar vi 2 år.  Jag är väldigt lyckligt lottad

äntligen hemma!

Har nu kommit hem från stan. Var tvungen och handla innan jag åkte hem, mitt kylskåp var nästan helt tomt. Så det var dags för lite påfyllning.  Sofia skulle egentligen ha färgat mitt hår idag, men det blir nog inte av, så förhoppningsvis till helgen blir det färgning.
Kan inte lägga in några nya bilder än, men det kommer så småningom!



Det blir brunt igen. Men vem vet, kanske blir blond till sommarn..

in school, är det bara jag som hatar matte?

Jag sitter nu i skolan på min sista lektion och gör i princip ingenting. Vi är några stycken som sitter med sina datorer och gör allting förutom matte. Sist jag kollade vad Hannes gjorde satt han och kollade på skidåkning, haha! Men men, vad gör man inte för att göra sin dag bättre?

Sen måste jag tillägga att jag saknar min mor och far lite grann. De är ju som sagt i Thailand, i hela 6 veckor. Någon som är avundsjuk?

haha kommer jag orka?

Nu har jag suttit och letat efter massor med konton och tänkbara namn. Men ingenting var ledigt så de blev så här, ganska enkelt namn.  Får väl se om jag har tid och ork att hålla bloggen levande. Om jag inte uppdaterar ofta osv. så kommer jag ta bort bloggen, känns inte direkt  nödvändigt annars. Blir nog inte mycket mer än så här idag, har massor med plugg och sen måste jag nog göra lite mat eftersom jag är ensam hemma och då finns det ingen som tar hand om mig, and it's bad.  Men daniel kommer i alla fall hit och gör mig sällskap, vilken kille. Tur att jag har honom.
Aja, ska nu länka vidare min nya blogg, så får vi se vad som händer!
Kanske gör fina videoinlägg som kissie, eller vad säger du Sofia?

                                                                                  

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0