in mot staden!

Är klar och ska möta upp Amanda klockan 12 på stan. Vi ska gå kika lite och ev äta! Det ska bli mysigt, har inte träffat henne på jättelänge! Ska försöka hitta något nytt, om jag har tur har pappa satt in mina sista pengar! Annars är 100 kr allt jag har i min lilla plånbok. Haha, den är ifrån Thailand, märket är prada men inte äkta. Min mattelärare frågade mig några dagar innan vi slutade " Är det där ett märke? På riktigt? Du vet filmen, jävulen bär prada... Jag trodde dem hade hittat på märket".. hahahahahahha, det kan nog vara det bästa hon har sagt under mitt första år i skrapan. Aja, nu måste jag dra!
Hörs baaabes!

Hoppas jag får mobiltbredband av pappsen..

Sitter och försöker få dem att fixa de till min dator. Så jag kan ta med mig den om jag ska någonstans. Hoppas på att han är snäll och fixar det!!  Back to normal life, har packat mina saker och ska snart till Daniel. Imorn ska jag på stan med Amanda, och det är besämt.  Ska messa henne och försöka bestämma en tid, blir väl kanske lite shopping och mat.

Nu ska jag tjata vidare på pappa! Kanske inte bloggar mer idag, annars hörs vi imorgon!

Min och Daniels historia


Jag och Daniel träffades genom gemensamma kompisar. Den 12 april 2007 blev vi tillsammans på "riktigt". Det blev officielt och vi var med varann varje dag, som vi nästan är nu också. Det var under påsken vi lärde känna varann. Jag var ensam hemma hela den veckan och hade fest nästintill varje dag. Och vi var jämnt här.
Jag hade inte ens tänkt tanken på att bli tillsammans med honom från första början om jag säger så. Nu säger jag någonting som han inte gillar men det är väldigt många som vet vem DannePH är. Och just därför att han hette de, var det mer som "jag har aldrig en chans på den killen". Om ni fattar vad jag menar, det var och är väldigt många som är ute efter honom. I alla fall, tillslut hade vi fest i våran lokal på gården. Och det var den kvällen som "startade" allting. Vi höll varann i handen första gången den kvällen.



Och det var jag som stod för musiken, hade med mig sterio och två stora högtalare och var tvungen att bära hem dem och Daniel erbjöd sig att hjälpa mig. På vägen tillbaka efter att vi hade lämnat dem skulle han få skjuts hem med sina kompisar. Innan vi hann komma fram till dem pussades/kysstes( vet inte vad man säger nu för tiden), vi för första gången. Efter det var vi som pojkvän och flickvän. Vi spenderade sommaren ihop och den bestod mest av att festa faktiskt. Till skillnad mot våra dagar nu, myskvällar och båtturer och mera ett "äldre/mognare förhållande", haha! Aja, vem som tog intiativet var nog både faktiskt. Både smsade varandra och var på om man säger så. Jag föll väldigt snabbt för Daniel. Uppmärksammade mig på hans charm kanske?! Haha:) Är väldigt glad att jag har honom, mina dagar skulle inte vara som dem är annars. Vi känner varann jättebra och gör det mesta tillsammans. Det är saker som har hänt under våran tid, men som dem flesta säger om sånna saker, dem har gjort oss starkare. Älskar min pojkvän väldgit mycket och vet inte vad jag skulle göra utan honom. Vi har våra fighter ibland, men jag vet fortfarande att det är han och jag. Känslan att veta att man har någon som alltid finns där, den är så skön. Att krypa ner bredvid någon i sängen, kunna ringa innan man lägger sig, gråta för om det har hänt något. Han är min bästa vän, och min kille.
Om 13 dagar firar vi 27 månader tillsammans. Jag njuter varje dag för att jag har en sådan bra pojkvän, även när vi bråkar.

  

När vi var ute hos Daniels farmor och farfar under midsommar fick jag frågan av Fanny, deras kusin som är 7 år. Om jag är arg på Daniel ibland. Och ja, det händer alla. Men vi har lärt oss med tiden att försöka prata, det går sådär ibland måste jag säga, haha! Men vi lär oss, vi har mycket kvar att lära oss. Men det är ingen brådska. Vi får hoppas att vi lever länge! Hoppas? Jag vet att vi gör det .

Här har ni det mesta, alla detaljer finns inte med men detta räcker nog! Om det är någonting mer ni undrar över, så fråga på. Ni är fortfarande ganska kassa på att kommentera...

2 år och 29 dagar


Lägger upp en bild på min fina pojkvän, imorn blir det middag och sen bio. Vilken underbar pojkvän jag har!

En dag med flyttning

Åh, äntligen. Sitter i vardagsrummet nu, kom nyss hem från farmor. Vi har hjälpt henne att flytta. Och nu är det nästan helt klart. Alla saker är i nya lägenheten och det återstår bara att fixa vart allt ska stå. Det blev donken till middag och jordgubbar och glass tilll efterrätt! Riktigt gott så nu är jag mätt och belåten. Vet dock inte vad jag ska göra nu, antingen åka ut med båten med Daniel och Magnus eller chilla hemma hos mig ett tag. Har ingen aning vad jag gör, ska i alla fall kolla på tv nu. Hörs kanske senare!

Här kommer lite bilder från Linas 20 års fest!!
min outfit

Topp: Gina Tricot
Leggings: Bikbok
Skor: Scorett

   
  


Träffade Jenny för första gången  på ett väldigt bra tag! Åh, har saknat henne..


 

Americas next dance crew - is on

Sitter och väntar på att mamma ska bli klar med sin packning, hon åker till Öland imorgon. Och jag ska väl åka någon dag jag också, antingen på fredag eller senare. Men idag ska vi hjälpa min farmor att flytta. Jag och mamma ska ta våran nya fräscha bil upp till Gottsunda och handla lite sen åker vi till Årsta. Vi stannar och käkar också, men idag blir det hämtmat.  Efter det ska jag nog träffa Daniel om han inte ska ut me båten med Runan. Det återstår att se!


Nu är mamma på ingång, vi hörs!




Vilken underbar dag, låt det aldrig regna mer!

Kom hem för ett tag sen och nu sitter jag och tar det lugnt. Har varit ute på sjön sen 12 och det har varit helt otroligt skönt. Årets första dopp kom idag, woho! Ska snart ut igen, då blir det att fiska och äta. Bad Daniel att köpa potatissallad och rostbiff, så jag, Daniel, Fredrik, Anngela och lilla Henning ska ut nu. Och det ska bli mysigt. Haha, vi badade Henning i en hink idag. Det var ju så varmt, och han va så söt. Fick ingen bild på de men åh, jag dog. Haha, när han lär blir man så glad. Även fast han inte fattar allt.

Imorn hoppas jag att få träffa Sarah som har varit borta i en vecka, på peace and love. Hon har säkert haft det bra men nu vill jag ha hem henne! Någon som har varit på peace and love? Var det bra?



Jag just nu, sitter och svettas! Tur har jag, ska ju åka moppe till båten. Friskt och lite kallt, men så skönt :)


 



Har fått färg idag, and I´m happy.

lady gaaaaaga


KÖR BA



Jag har börjat kröka....själv

Ja, sant är det. Sofia och Julia tar lång tid på sig. Men men, sitter ju och dricker helt ensam haha, lyssnar på hög musik(hoppas grannarna hör). Mina grannar ovanför har en störning. Dem har skapat en grej dem gör, dem skickar/sätter upp lappar. Har fått brev från deras barn klockan 8 en torsdag där det stod " Tyst ohc tyst" lite slarvfel och skit. Sen när min bror fyllde 20 år, satte jag upp en lapp i trappan och skrev som om att det var Jonas hade skrivit det, något i den här stilen " Jag fyller 20 år idag och har tagit över vänner. Kommer att spelas musik. Snällt om ni har överseende med detta, mvh Jonas". Bara för deras skull(grannen ovanför). Men nej, han springer då ner till våran dörr och sätter upp den lapp där det står " Här bor jag som spelar högt". Åh, hoppas den jäveln dör. Irriterar mig så mycket på honom. Aja, så jag sitter här och plågar dem, som jag gääääärna gör! Nej, nu ska jag sjunga singstar, haha! Ha en bra lördagskväll(?), kommer inte ihåg vilken dag det är nu på sommaren, det är ju lov hela tiden!

Topp: Gina
Shorts: weekday
Halsband: vintage



Här sitter jag i mitt vardagsrum och dricker, all by myself... Puhu

HÖÖÖÖRS


Lite av ett motto, det håller jag fast vid..

Drickan är nu fixad, yesyes

Åh, har beslutsångst. Ska jag åka dit eller inte? Hade tänkt förkrök här men Sofia svarar inte, så vi får se hur det blir med den saken. Ska fixa håret nu, hörs senare!


Jag och Fanny på midsommar.


Ta mig till Öland nuuuu

Kom ur duschen för ett tag sen och nu sitter jag framför tv'n. Ska göra mig iordning och äta lite. Ikväll kanske det blir att jag åker till Emilio. Det är klassfest.  Men får se om jag orkar, annars blir jag nog bara hemma och tar det lugnt. Aja, ska njuta av det fina vädret ett tag nu!


Min Dani

Idag har jag och Daniel varit på stan. Jag fick med mig en tunika hem, tack ännu en gång älskling! Och Daniel köpte ett par shorts. Vi handlade även med oss pizza hem som vi käkade i båten. Blev nämligen båt in till stan. Väldigt mysigt. Sem blev vi kvar på sjön ett tag, och nu sitter jag här. Om en timme ska jag hämta Daniel, han är kvar och fiskar. Så, det är vad jag ska göra. Blir väl kanske någon film sen om jag har tur. Han kommer ju va såååå trött. Nej, ska tvinga honom att vara uppe!



Jag och Sofia på midsommar hos Inger och Lasse!

Nu måste jag ta något och dricka, har en fruktansvärd huvudvärk. ÅÅÅÅÅÅH

what!?

Michael Jackson är död!

Snart dags att inta sängen

Har precis ätit hemma hos Daniel. Vi var ute och fiskade sent och vi har i pri ncip bara gjort det. Det var bara jag som fick fisk idag, haha! En gädda, och den va inte ens stor. Men det var i alla fall  något! Ska städa Daniels rum lite, städarna kommer imorn och dem ska kunna komma åt.. Åh, får åka ut till huset tidigare och sola medans Daniel fixar och donar. Nej, nu drar jag mig för kvällen. Sov gott allihopa!

Missade solen idag..

Åh, efter 3 timmars jobb med dessa naglar så är jag hemma. Var hemma runt halv 7 var klar 6. Herregud, och det var bara ett återbeök. Aja, naglarna blev bättre än jag hade trott! Dem blev bättre nu än första gången faktiskt. Nettan gör ett bra jobb kan jag säga. 380 kr kostar det och då blir det påfyllning och filning. Super alltså.




Här har ni dem! Blev riktigt nöjd och nu ska jag försöka hålla dem så bra så länge som möjligt så jag är fin. Nu ska jag klä på mig och åka ut till båten. Daniel, Tarek och Sofia är redan där. Hörs senare

C is for Caroline

Nu har jag fixat mig och ligger i sängen och kollar på tv. Skiter nog i attt sminka mig fullt ut. Det är solit ute och att gå med foundation och skit blir då inte nice. Jämn och fin färg vill jag ha, så jag satsar bara på mascara idag faktiskt. Nej, nu ska jag ta o äta något! 

Dagens outfit
 
Jeansleggings: Vila
Linne: Gina Tricot



Hemma och ska snart in till staden

Det blev tydligen inte en runda till stan innan jag fixade mina naglar, men det finns flera dagar att välja mellan. Jag ska i alla fall göra mig iordning och äta och sen vid halv 3 ska jag åka och tanka sen bär det av till sagokristallen!



Här har ni mig osminkad och söt!

Fotbolls tittande och städning.

Sitter i sängen just nu och kollar på fotbollen. Ska snart städa lite tänkte jag. Jag skiter i att åka ut till Daniel, blir hemma och fixar rummet och ska ta ett bad! Tänk va mysigt det kan vara att vara ensam ibland. Nej nu ska jag kolla vidare, kanske måste förbi OK också, olja behöver jag tills imorn. Ska in till stan då. Aja, talk to you later!


Tunika: H&M
Leggins: Lindex

Gamla avsnitt med vänner, älskar dem!

Har precis tvätta håret och nu sitter jag i soffan framför tv'n och kollar på vänner! SKa försöka hinna åka till Gottsunda innan jag drar till Daniel. Blir att sova där eftersom han jobbar ute på landet med deras hus. Så jag har inget val. Men imorn ska jag på stan med Amanda och sen ska jag fixa mina naglar! Det är på tiden nu, utväxtkanten är inte fin alls. Så klockan 3 ska jag sitta inne och svettas i den salongen. Sen blir det kanske att åka båt, hoppas jag på i alla fall.  

Nej nu ska jag torka håret!


Man kanske inte ser så bra men det är på tiden med påfyllning!

Otur som jag har...

..var hunden hemma men ingen annan. Får gå tillbaka om en stund. Vill ut med henne, det blir bra promenader då! Annars blir det en kort och snabb promenad och nu när det är bra väder vill jag gå längre. Men men, vi får se när den promenaden blir!



Det är dags att vi gör något nu tjejer!

Jag ska ut nu!


Nu blir det att klä på sig och ta en promenad med Hunden!

Man vill nästan äta upp sig själv..


Är så fruktansvärt torr på mina ben så det blir att smörja sig med den här underbara krämen! Luktar kokos!
Billig och bra!

26,1 grader i skuggan, tummen upp för det!

Nu ligger jag och solar på balkongen och äter jordgubbar! Det är så varmt och skönt, man vill ju nästan bada. Mitt första dopp har ju inte kommit än! Men snart så, kanske blir att åka bumparing och mysa på båten någon dag.



 
Jordgubbar, choklkad och min data. Det kan inte bli bättre just nu!

 

Jag älskar sommmmmaren!

Är hemma från Daniel nu, åkte aldrig till dagiset. Min moppe har knappt någon olja och jag vågar inte köra då. Så nu sitter jag här och kollar på film, ska snart ut och lägga mig och sola tänkte jag!

Här kommer massa bilder från midsommar!


   
 
   


  


 


  
   

Jag och älskling!


Kustbevakningen är ute i uppsala again

Kom precis hem från sjön och nu ligger jag i Daniels säng. Vi åkte ut med båten runt 5 och kom hem nyss, så vi har  varit ut ett tag kan man säga. Magnus var också med ett tag, han skulle sen vidare till stan för Thomas fyller år idag så dem skulle ut och fira honom. Så grattis till Thomas som fyller 19 år!

Medans Daniel fiskade satt jag och käkade jordgubbar som jag hade köpt med mig ut. Precis utanför skaris så kom kustbvevakiningen. Kollade som fan, jag och Daniel trollade just då.. Kanske va därför, man måste ju ha något speciellt fiskekort för att få trolla( och även allt fiske som har med att åka båt).. Aja, dem sa inget så det är skitsamma.

Imorn  ska jag upp tidigt, ska nämligen till Lenas dagis och jobba lite. Sen får vi se vart jag rör mig. Kanske en liten runda på stan.. Med Amanda men har inte fått tag på henne så vi får se. Ska äta nu!


Spola tillbaka tiden till julen 07, tack

detta får mig på bra humör!

Haha, har hittat dessa videos igen! Hon kanske inte är värre än amanda. Men hon håller på med håret lika mycket och pratar om helt ointrerssanta saker. Haha, kan säga att jag har det skit kul just nu!


det är sommar och datan kommer inte först

Hej allesammans! Igår kom vi hem från Torsåker efter en härlig helg! Berättar allt sen när jag har lagt in alla bilder.

Vaknade nyss och nu ska jag packa lite saker och sen åka ut till daniel, vi ska åka båt. Och bikinin ska på, idag ska vi sola!! Det vart länge sen det var så här bra väder, så nu måste man passa på!

Nej, ska fixa mig nu, vi hörs!

Varför är jag så seg?

Hinner inte lägga upp bilder på de jag har köpt men så fort jag kommer hem ska jag göra det! Blir snart hämtad av Daniels mamma, vi ska fira midsommar i Torsåker ! Kommer hem på söndag eller måndag. Kameran är med så jag ska vara fotograf under dessa dagar har jag lovat mig själv. Ska kolla så jag har med mig allting och sen drar jag. Hörs senare eller imorgon. Ha en bra midsommar och fira den med dina nära! Hejhopp



Kicki, Mathilda och jag. Två av mina fina klasskamrater!

shoppat!!

Idag har jag varit på stan och handlat. Inkasserade 2 bhar och en bikini, jeans och ett linne. Det kändes bra! Ska färga håret nu, talk to you later!

26 månader och 5 dagar




Never give up on something you cant go a day without thinking about.




Det är dags att vakna upp..

Idag blev det att åka hem från Daniel och sen in till stan. Mötte upp Sarah och Ellen och vi gick runt ett tag. Ellen köpte ett par lika shorts som Sarah köpte igår. Dem ska ha dem på peace and love nu på måndag. Och sen skulle dem skriva kuk i pannan. Så hälsa på "kuktvillingarna" om ni ser dem, haha! Nu sitter dem säkert och gör en packlista inför den leriga och roliga resan. Skulle åkt med men jag har inga pengar och inget jobb. Tror inte mamma och pappa vill lägga ut såå mycket pengar. Men men, jag överlever. Får åka in med båten i fyrisån och titta på reggaefestivalen nu när den är. Tror den är i augusti någon gång. Förra gången gjorde vi de och vi skjutsade även över folk från den ena sidan till den andra. Troligen många som smög sig in utan att betala.  Vi var lite busiga..

Aja, ska fortsätta kolla på Topmodel nu.


Jag vill till Öland nu, bort från allt och njuta av strandlivet med morfar!


i'm bad

Ingen bra uppdatering, men jag är knappt hemma på dagarna, det är därför. Men men, har varit på stan med Daniel idag och vi käkade och sen drog vi hem och jag träffade Sarah. Vi åkte till gränby och shoppade loss. Kan visa vad jag fick med mig hem senare! Sen blev det en fisketur på det. En gädda på 4 kg. Hemgång och nu sitter vi här och ska snart sova. Hörs imorgon! Sov gott

Jag har städat! (lite i alla fall)

Har dammsugit hallen, fixat diskmaskinen plockat rätt på ett 20 tal skor och städat undan kläder i mitt rum. Jag är duktig ibland alltså! Daniel är och spelar golf, ovanligt va? Aja, Sofia har kommit och vi har suttit och skrattat åt Kissies videoinlägg. Man kan aldrig få nog, vi är dem som läser den för att skratta, för att ha roligt inte för att vi sitter och sminkar oss med 3 liter makeup och sen massa med rosa läppstift och dyrkar henne. Nej långt ifrån. Ett gott skratt om dagen förlänger ditt liv, eller hur brukar det låta?

Nej, ska kolla vidare på topmodel med Sofia nu.



Jag och Anna i skolan. När vädret var bra och man kunde vara ute,  men nu kan man bara ägna sina dagar åt att sitta hemma och ruttna..

hemma och helt slut

Kom nyss hem från Daniel, mamma var tvungen att hämta mig, glömde p pillret igår kväll.. Idag vet jag inte vad jag ska göra, det beror på vissa personer. Men men, ska äta nu och byta om!

Säg inte att jag börjar bli sjuk..



Ligger och "spelar spel".. Jag mår dåligt och jag har tråkigt. Det kan inte bli värre!

Dålig uppdatering igen..

Sitter hemma hos Daniel efter att ha käkat en god måltid. Sängen är upptagen av mig, Daniel och Fredrik och sen våra kära datorer får vi inte glömma. Idag har det blivit att resna farmors vind igen. Tror hon flyttar den 24 om jag kommer ihåg rätt. Fick med mig några fynd hem! Blev upphämtad av Fredrik och Daniel och åkte sen ut med båten, Magnus var då med. Ingen fångst, men jag brydde mig inte idag. Satt enbart och spelade quadra pop i säkert en timme och pausade två gånger. Haha, dem klagade på att jag fuskade..


Igår kväll var vi och firade Lina, hon fyllde 20 år! Sen skulle alla ut på krogen, men jag och Daniel och Anna följde även med till Ramsta. Någon hade fest i byggdegården och vi var där ett tag. Lingman var så snäll och betalade för mig och min pojkvän. Dem skulle ha 100 kr för att komma in om man inte stod på listan då man skulle betala 50 kr! Haha, vilket skämt. Och ingen av oss hade pengar så om du läser detta Lingman, TACK!

En skön natt med älskling och väckningen blev att Bokan och Thomas kom inklampandes när man var lite väl lättklädd. Men täcket fann jag fort, lucky me! Så en liten sammanfattning av dagarna jag inte har spenderat här, så jag har varit med min älskade pojkvän som jag nu varit tillsammans med i 26 månader. Det är inte illa va, och nej jag tar inte i när jag säger att han är min. Ordagrant är han ju det!!



Daniel och Fredrik just nu


Dem gånger vi bråkat, alltså inte om något litet utan kanske om något större så har jag alltid blivit mer arg än vad jag kanske har behövt. Och jag tror alla känner igen sig när jag säger det. Men nu tänker jag bara positvit. Någon gång måste man ju bli sams och känslan när man precis har bråkat och sen att man blir vänner är ganska så underbar. Man säger och man får alltid höra hur mycket man betyder. Mer än vad man kanske säger annars. Och så var det igår och imorse. Min pojkvän sa dem ljuvaste orden, men dem håller jag för mig själv! Kan i alla fall säga att man blev sådär lite smått tårögd. Det min pojkvän säger är good shit.  Aja, ska kolla på Austin  Powers nu, HÖRS!

Kall student igen, men grattis julia!

Är på väg hem till julia nu, hennes mottagning börjar om ett tåg. Alla är med, inklusive Henning. Och han är på bättre humör nu än på Daniels student! Kommer hem senare ikväll. Hörs då och njut av sommarlovet!!!

skräckfilm och promenad passar inte ihop

Usch, hatar skräckfilmer. Eller jag tycker ju om dem också, men det pirrar i magen varje gång det är mörkt. Haha, det var meningen att jag skulle gå från Mathilda hem till mig, det tar bara 10 minuter men ändå, när det är mörkt ute känns det som om man bara går och går. Men som tur var fick Susanna sin mamma att hämta oss, och jag fick åka med, och det tackar man för!! Annars hade jag inte kommit hem, så.. Ja, nu sitter jag här i sängen och väntar på att Daniel ska komma hit. Han kan drömma om att jag ska gå och möta honom, jag gör hellre faktiskt. I dagsläget finns det inget annat alternativ. Mörkrädd är jag som bara den, fortfarande!

Innan jag går och lägger mig tänkte jag lägga in bilderna från idag, när vi var i parken och hade det mysigt. Måste gå och lägga mig tidigit för vi ska till Gävle imorgon med Daniels familj. Hans kusin Julia tar studenten!! Så det ska bli kul, det återstår att se vad jag ska ha på mig. Högklackat eller bekväma skor? Jeans eller klänning? ÅH, JAG MÅSTE UPP VID 8, SKA ÅKA SEEEENAST HALV 10. Snälla, jag kommer somna på hennes mottagning.... Men jag ska göra mitt bästa för att hålla mig vaken :)

Endast 2 år kvar!

  







  
  


Ni är helt underbara!

 

Sen var vi tvugna att gå till pingstkyrkan, kicki stannnade utanför, och kan någon gissa varför? mahah!

  

 
Den här fina bilden får avsluta allt! Dagen har varit en av dem bästa, tack vare er.


Nej, nu har jag legat här tillräckligt länge. Kanske mobilbloggar under dagen om jag får tid till det! GODNATT


chillkväll, nej supa

Nu är jag och Sofia klara.  Vi ska bege oss till MH! HEJDÅ OCH HA EN BRA KVÄLL!!

Vilken härlig dag!

Kom hem för ett tag sen, och nu sitter jag vid sängen och Sofia ligger framföt tv'n. Och det bästa av  allt, vi har sommarlov nu!! Fan va det är skönt!


Dagen började med att vi tjejer åkte till tripolisparken och drack lite och lyssnade på lite skön musik. Vid kvart i 2 begav vi oss in mot stan, handlade blommor och sjöng. Jag och Mathilda tänkte starta fest utanför musikenshus men det blev inte av, vi träffade på Siham utanför vid vägen och sen blev det att gå fort till pingstkyrkan för att har våran avslutning. Det blev sång och mycket musik, det var kul( jag hade det jävligt roligt kan jag säga... the girls know why). I alla fall, efter en timme blev det att vi skulle äta allihopa. Det var mysigt, nästan hela s1a var samlade på littleitaly :)


Ett litet smakprov, bilder kommer sen!



Bussresam hem kan nog vara den jobbiaste jag har varit med om på länge. Bussen var full så jag och Sofia fick stå och att chaffören körde som en fitta gjorde det inte bättre. Och otrevliga småbarn kan vara de värsta jag vet, ska inte nämna något mer om det. Det räcker med det jag nyss sa.

Ska snart käka sen blir det att gå hem till Mathilda som är ensam hemma, chilla och ha det trevligt vi tjejer!

11.11, jag önskar mig något

Sitter i sängen bredvid Daniel och väntar på att Sofia ska komma. Vi ska till stan och möta upp tjejerna!  Har kameran med mig idag och jag ska försöka vara duktig med bilder! Hihi, till alla som slutar idag; hoppas ni får en bra dag och gör något roligt! :) hööörs

sociala paret va

Daniel sitter vid min fasta dator och jag ligger i sängen med min bärbara, haha ovanligt..

Måste berätta, Daniel fick höra från en kompis att en kompis hade gått bort.
Igår firade den här killen sin ettårsdag med sin flickvän och var ute på fest och sen drog dem hem och gick och la sig. På morgonen vaknar tjejen upp och märker att hennes pojkvän är död. Har inte hört något hemskare. Jag kommer inte kunna sova inatt, tack vare det. Usch! Han var 20 år, så det är ju svårt och veta vad det är..

Nej, ta vara på det ni har och så länge ni kan. Jag ska njuta av att jag har en sådan fin pojkvän!♥ Nu ska jag gå och pussa på honom! Hörs imorn, godnatt!

Jag har två törley tills imorgon.

Nu har jag fixat så jag kan komma åt skrivbordet och liknande saker på skoldatan. Loggade in med elevkontot och vipps, allting funkar som det ska nu. Jag drar inte lite el heller, har två datorer på och tv´n, jag är sparsam! Pappa klagade även idag på att vi hade ringt why to much mobilsamtal på hemtelefon.. Fick veta att det kostar 2 kr i minuten, skojar du med mig? Jag har telenor abonnemang på min iphone och ringer för 9 ÖRE i minuten. Kan ni tänka er vilken skillnad? Jag ska fan inte skaffa hemtelefon när jag blir äldre, inte förens jag är gammal, ( medelåldern dvs, typ ). Men men, nu sitter jag i alla fall och myser på den här datan istället för min andra.

Pratade med Sofia nyss och vi ska planera morgondagen lite. Vi ska ju till någon park vid vaksalatorg och ha det kul vi tjejer innan vi ska gå till Pingskyrkan där vi ska ha våran avslutning. Den börjar kl 14.00 och vi ska vara i parken 11.00 så vi har några sista timmar tillsammans. Men vi ska ha ett dunder lov tillsammans, och göra saker... Det har vi lovat alla. Och så ska det bli!


 
Nyduschad and no makeup.

Student 2009 - Daniel

Min snygging till pojkvän tog studenten i år, i det mysiga vädret! Han hade det kul och det var huvudsaken. Jag hade det dock inte lika skönt när jag stod och väntade på att han skulle springa ut, men han kom i alla fall och han var riktigt glad. Vem skulle inte? 2011 är det min tur, och då är det Daniels tur att stå där och vänta på mig oavsett vilket väder det är!

   
    


Precis när han hade sprunigt ut. Jag längtar tills jag tar studenten, då jag möts av honom..


Grattis återigen älskling!


Henning var ju självklart med, men han var inte lika glad..
 

Efteråt åkte vi hem till honom, förutom Daniel som stod på ett flak och frös häcken av sig kanske. Klockan 4 var han hemma igen och det var fullt hus hemma hos honom.

   
  

Om 2 dagar firar vi 26 månader, älskar dig!

Alla älskar skrapan

Har inte hunnit lagt in bilderna från kampen, men här kommer dem! Skrapan va bäst !


Det var regn och dåligt väder, blev mina slitna jeans från Bikbok och mina converse!




   
 
Först hade vi fotbollsmatchen vid skolan, sen blev det vandrig mot Studenternas!


  







Skrapan var helt klart bäst, det är s1a som gör skrapan lite extra ♥

Tålamod krävs nu

Lapparna är uppe och nu är det bara att vänta o se. Och hoppas på det bästa. Skulle vara fint med ett litet jobb, så man kan tjäna lite pengar i alla fall! Annars får jag ändå ta och sno till mig stuidebidraget under sommaren, annars överlever jag inte! Och det skulle ju va syyyynd.


Jag och min pappa fixar

Åh, har städat och fixat rummet. Pappa har äntligen kopplat in min skrivare som har stått och döat i några månader nu.. Och jag kan äntligen skriva ut saker hemmifrån! ( Har kunnat gjort det förut tills min bror skaffade en tv som är prettyyy big och fick inte plats med skrivaren på skrivbordet...)

Så nu har jag skrivit ut lappar om hund/barnvakt som ska upp. Hörde att Rebecka satt barnvakt och cashen rullade in! Haha, kan hon kan jag. Men vi får väl se, annars får jag försöka skriva klart mitt cv som bara ligger på datan och väntar på att få komma iväg, har inte orken. Men nu är det lov!!...snart. Imorgon rättare sagt och det ska bli så skönt. Det ryktas om att  vi tjejer ska lite mys på morgonen och dricka lite champagne och ha det trevligt innan vi drar in till stan för avslutning. Hoppas på att det blir något!

Nej, tror jag ska klä på mig och åka iväg med dessa lappar. Hörs!




Imorn kl 15.00 är första året slut!

Älskar min iphone

Laddade precis hem ett nytt spel till min iphone. Det blev gitarhero(?) fast det var en lite annorlunda veriasion. Men man kan ladda hem låtar och välja lite smått och gott. Första låten jag laddade hem var lady gaga- love game.


  
Ligger i sängen och spelar och myser med mig själv. Daniel har dragit ut och fiskat med Chrille och jag ska kanske ut sen annars ska jag vara med bästa Fia !!

  
Som sagt vi har fått tagit hem våra datorer nu, och det är riktigt skönt. Kan även ta cambilder nu, har en inbyggd i datan. Och ja, våra datorer bajsar snett på Rosendals!


Här ligger jag och gör ingenting en regnig onsdag. Men imorn blir det en  bra dag, vi ska dricka på morgonen hos Raquel/Emma innan vi slutar, innan vi småttingar slutar 1:an!

Fotboll i regnet är inte kul..

Kom nyss hem från skolan, var och spelade fotboll. Vi förlorade sista matchen så jag drog hem! Och nu ska jag och Daniel äta, see you later!

ingen uppdatering idag heller..

Ja, har inte haft tid! Tråkigt men sant. Ska nu sova med Daniel och tagga inför morgondagen!

Ska försöka bättra mig! Sov gott!



Ni är sånna som gör min vardag lite bättre!

Bättre sent än aldrig

Vi var på Svenssons taverna och åt igår, vi var väl 7 tjejer. Sanaa fyllde 18 år! Glömde gratta henne här i bloggen, men nu kommer det! Vi fixade ballonger och en liten prinsess krona! Här kommer bilderna ..

Kvällens outfit;

   
Skor: Ellos
Blommigskjorta: Second hand
Kavaj: Mini market
Klocka: Tommy Hifiger

Våran älskade lilla Sanaa fyllde år!



VI hade det jättemysigt, men Sanaa drack bara en cider ( hon resonerade att hon hade prov idag i skolan och kunde inte dricka, vi andra höll inte med henne..) Haha, blev hemgång runt 10 och vi alla 7 brudar knölade in oss i Sanaas brors bil, han var snäll och skjutsade hem oss allihopa!  Jag tror jag aldrig har varit så rädd i hela mitt liv. Okej, min bror kör som en galnin ibland, och jag tror att dem flesta vet hur det är. Men den här turen från stan till Valsätra... Jag trodde jag seriöst skulle dö, jag vågade knappt kolla för att man var säker på att man snart skulle ligga i diket!!


Tack för en riktigt nice kväll.

Tiden har runnit ut, game over

Har fixat mina naglar nu och dem ser bättre ut! Men rummet ser inte bättre ut, haha! Orkar inte, så det får vara stökigt nu, orkar inte bry mig faktiskt. Har inte gjort nåt idag, har varit och kollat på bil, fixat nya p-piller och käkat.. Så idag har jag inte mycket att berätta.

Imorgon tar jag sovrmorgon, för vi har författare som kommer till skolan och det känns så ovärt, sen ska vi bara lämna in böcker och så ska vi planera kampen för 1orna på onsdag. Jag hoppas vädret är bra på onsdag, annars stannar jag hemma i sängen. Orkar inte en till kamp i oväder och i regn. Det är inte min grej kan jag säga. Sol och varmt vill vi ha, i alla fall jag!



förlåt för dåliiig uppdatering

Hej, det var ett tag sen. Har inte haft tid, igår blev det att plugga till två prov och idag har jag slutat sent och sen har jag varit och kollat på bil. Sorry, det händer förhoppningsvis inte igen!


Till folk som inte håller vad som säger, dra åt *****! Over and out


Vilket underbart väder!

Har precis kommit hem från Daniel nu. Han ska spela golf med Magnus och jag ska hjälpa min farmor att rensa hennes vind. Hon ska flytta och jag ska se om det finns någonting jag kan fynda! Får se vad jag hittar för kul.. Sen ska jag antingen ut med båten eller plugga, orkar inte plugga men jag måste nog. Har prov imorn så, kan någon börja gräva min grav?


Ska kolla vidare på Talang nu!

Sitter i bilen på väg till båten

Jag, magnus och Daniel ska ut med båten. Har daniels tjocka stickade tröja, jag ska inte frysa! Ska även sno daniels Canada goose jacka.. Vi ska prova våran fiskelycka! Hörs när vi é hemma!

Maria Mena - Sorry

Ska åka till Daniel nu, med moppe. Vill inte men både Jonas och mamma kollar ju på fotbollen så jag har inget val. Ska föröska be D att hjälpa mig lite med matten, han är inte så mycket bättre än vad jag är men i alla fall haha! Hörs senare när jag är där! Ha en bra dag och chille me boooosen!

 
Längtar tills vi slutar skolan. Det blir Öland i sommar, till morfar och träffa hans nya lilla gumma! :)

Dagens jag vill ha


det regnar och jag vill ha en mysig lördag

Nu regnar det och det är ju toppen! Åh, varför har vi aldrig bra väder för? Det har regnat hur många dagar som helst nu, vill ha soool! Om det inte blir sol på våran skolavslutning blir det inte kul. Jag kommer vara sur då, riktigt sur. Så det är bäst att det är bra väder!

Ska ringa daniel nu så får vi se vad som händer idag.


Min bebis

fan va jag inte orkar

fuck you

Ikväll är det ju fotboll, bläääää

Daniel ringde nyss och sa att det var fotboll ikväll, usch tråkigt. Blir väl att se den med honom. Men men, han är och spelar golf nu och jag ska städa och sen blir det att åka båt, om vädret tillåter det !


Ska fortsätta städa och sen kanske hinna plugga lite matte!


  
BIlder från förra gången vi var ute med Chrille och Jossi. Då vi åkte ut 11.00 och kom hem 17.20.. En underbar dag med bra väder. Vad har hänt nu? Regn och mulet. usch!
Förhoppningsvis är vädret bra idag!

Gud, vilken natt..

Igår satt jag uppe och gjorde klart min uppsats. Och väntade på att Daniel och Jonas skulle komma hem. Vid 2 pratar jag med Daniel och han ska ta en taxi hem med Jonas. Halv 3 ringer jag igen och Daniel är ute och går och vet inte vart han är... Några minuter senare kommer Jonas hem och lägger sig i hallen och somnar.. Daniel kommer sen hem och ska hjälpa honom men det gick inte, Daniel somnade i sängen med kostym och allt på och min bror sov i hallen med alla kläder på inklusive skor. Han snarkade som ett odjur så jag tog täcke och kudde och lade mig i soffan ute i vardagsrummet... Klockan 11 kom  Daniel och kröp ner brevid mig och vi sov där ett tag.

Jag är så fruktansvärt trött. Var nog uppe till 5 för att dem höll på.. Så idag blir det nog att ta det lugnt antar jag. Vädret är ju ganska bra så jag och Daniel kanske ska åka båt!

Måste tillägga att Spencer i The Hills är en fitta, usch hatar honom.

Nej nu ska jag äta lite godis och kolla på tv! Hörs



Jag och Hanna på modevisningen för Wella!


jag är grym på paint

Jag är klar!!! Äntligen säger jag bara! Fick ihop 9 sidor sammanlagt, och det är fan bra. Tycker jag i alla fall. Första gången jag har ansträngt mig med ett skolarbete. Nu hoppas jag att jag får bra på detta!

Satt också och kollade på någon äcklig film på 1:an, bytte snabbt... Vågade inte titta, är själv och jag är feg. Haha, så det blev kanal 5, fredrik och philip! Vet dock inte vad jag ska göra nu, om jag ska vänta tills Daniel och Jonas kommer eller om jag ska sova... Tough choice! Aja, ska nog kolla på en film eller nåt, är för rädd för att krypa ner under täcket och släcka! Jag är fortfarande mörkrädd, ja jag vet är ändå 17 år. Men nej, det sitter kvar och det är inte kul!

( bara paint bilder, har inga bilder på min skoldata)



Jag är stolt över mig själv, om jag vill kan jag!

Nu är jag snart klar med min historia uppsats om abort. Har skrivit huvuddel/undersökning på mindre än 2 timmar typ. Och det ä riktigt skönt. Så jag har en mindre sak att göra, måste plugga imorn och på söndag på matte och historia. Matteprovet handlar om ekvationer och historian om folkmord. Ganska svåra saker att plugga på men det ska nog gå bra! Hoppas jag, bara om jag sätter mig ner och verkligen pluggar kommer det gå utmärkt!

Vad hände med allt godis? Haha, har inte käkat något överhuvudtaget. Enbart druckit cola för att hålla mig pigg! Jag ska bli klar med den här uppsatsen idag om inte tidigt imorgonitti! I can do it, det är ju för fuck sake mig vi talar om! Jag kan allt, bara om jag orkar, haha!  Nu finns det ingen genväg måste ta mig i kragen och fullfölja denna uppsats. Skulle egenltigen lämnat in den för typ 2 månader sen men har inte haft tid. Eller kanske snarare orkat. Men nu är den på ingång i alla fall!


Ska fortsätta nu.



Läxor och godis ska min kvälll bestå av

Nu har jag kommit hem från Daniel, en hel dag har spenderats där med alla släktingar. Väldans trevligt vare! Och nu är jag hemma, eftersom jag inte är 18 och får därför inte springa ut på krogen. Lite tråkigt men om ett halvår, då får jag gå ut. Och jag har tur som fyller tidigt, får gå på alla studentskivor! Tråkigt för dem som fyller sent, mohaha! Mitt näst sista sommarlov innan jag är fri, det låter ganska bra ändå!


Innan sommarlovet har jag två prov jag ska göra på måndag, och en historiauppsats. Tänker skita i samhällsläxan, har ändå gjort varje uppgift och alla prov så, nej. Han kan väl inte sätta ig för att en uppgift saknas, det låter ju lite crazy. Får ta den risken, annars får jag flörta till mig ett g! Hahah, vi har ju ändå lilla Uffe :)
Åh, nej idag kan jag inte göra något. Måste försöka bli klar med historian, uppsatsen ska handla om abort. Ganska intressant att skriva om. Så nu ska jag sätta mig och börja söka massa på internet och skriva så det brinner. Hörs senare!



om en timme blir det mat!

Sitter i Daniels rum med Sofia, Fanny och Johanna. Alla väntar nu på maten som ska serveras vid 4. Daniel ska hämtas upp och snart börjar allting. Det ska bli kul och trevligt! Jag hoppas han blir glad för min present. Visar en bild senare!



Vi har kommit hem till Daniel nu

Klockan 1 såg vi honom springa ut, och vi stod där och väntade på honom! Blommor i mängder fick han och champagne också! Nu är dem ute och åke flak och vi är här hemma och väntar på honom. Han lär väl komma hem snart, med tanke på vädret! Sen blir det mottaning vid 4 och då kommer även min bror hit och grattar honom. Får ser vad dagen har att ge, beror på vad Daniel gör!




Nu är det bara att vänta.....


Idag är det studenten!

Vaknade för 30 min sen och nu ska jag göra mig i ordning. Ska äta lite och sen drar vi. Klockan 1 springer dem ut från celsius skolan! Jag vill också ta studenten iår, orkar inte vänta 2 år till.... Men men, har ju inget val. Är lite avundsjuk på alla som går ut idag kan jag säga..

Nej, ska inte sitta här längre. Men hoppas alla får en dunder dag, även om vädret inte är på topp! Hörs senare.

Jag har träningsvärk och är trött

Nej, måste lägga mig nu. Har ont i hela kroppen och mina ögon orkar inte mer nu. Måste sova. Ska upp imorn och antagligen åka in till stan och köpa något åt Daniel. Får se, annars sover jag ut!

Vi hörs någon gång imorn!



Till alla som tar studenten imorn och speciellt till min pojkvän: GRATTIS!!!

Nu har vi ätit och vi är tillbaka i sängen

Nu har vi ätit lite kvällsmat, mysigt och alltid lika trevligt. Fick även syn på kommentarerna på Raquels blogg, har verkligen ingen förståelse för vad ni kattebarn gör och säger. Ni är respektlösa! Åh, nej tänker inte skriva mer om det.


Jaja, ligger och gosar med Daniel och han spelar även poker. Han är nu uppe i 600 kr från 400 kr.
Han är duktig och kan sin grej. Jag antar att min är att blogga? Haha, yes it is.
 Ibland blir det lite dött och tråkigt men jag försöker alltid göra något bra utav det. Och jag antar att ni ändå gillar det. Och det är ju bra, att ni är lite nyfikna på vad som  händer i min vardag och i mitt liv. Har ännu inte hunnit, hunnit? Haha, nej jag menar klurat ut.
Jag försökte men det blev inte bra, måste hitta någon som kan bloggdesign. Vill ha en fin header och som det skriker  " caroline " om !! It's all about me, och mycket annat. Nej, måste leta efter någon som kan detta.
Har inte lärt mig alla koder som ska skrivas in hit och dit, så därför har jag denna design.
Den är egentligen inte ful, men opersonlig och en blogg ska väl ändå vara personlig?
Enligt mig i alla fall. Får fixa upp det här, men inte imorn! Då är det studenten! Och min älskling går ut 3:an, och jag ska stå där och vänta på honom, vare sig det är sol, regn, åska eller storm. Jag ska stå där och krama om honom när han kommer och gratta honom! Längtar tills imorn, men om det är regn, strejkar jag! Så vi får hoppas på att det inte regnar!


N  u      b l i r      d e t      a t t      k o l l a       p o k e r,    B L Ä




I morn står Daniel sådär!


Mer än 30 kommentarer på UNT

Har varit inne på sidan nu och visat Sofia. Mer än 30 personer har kommenterat, dem flesta är äckliga katte elever som skyller allt på skrapan. " Vi spelade snällt och hade den bästa hejjaklacken" osv... Bullshit säger jag bara! Ni sög, ni sög riktigt mycket balle! Den enda ramsan som ni hade var - Vart är skrapans hejjaklack, har ni gått och gömt er? Haha, bra fantasi, verkligen.... Nej, har ett ord till en skola - sug. Vi tar katte nästa år, ingenting att oroa er över :)












För att prata om någonting annat än det där. Ligger i Daniels säng och han ligger här bredvid mig, båda ligger med datorerna i knät. Mysa vi är va? Haha, har i alla fall valt min klänning tills imorn. Det blir en vit med volanger och min svarta kavaj. Det kommer ju inte bli något dunder väder så, inte barbent heller!! Bara det inte regnar så är jag glad..

Nej, ska kolla på TV4 sport nu, det handlar om hemska händelser, riktigt äckligt!

SKRAPAN MAKT - KATTE SLAKT



Här här några kommentarer som kommit ut på UNT, som ni ser Katte är dem som borde skämmas inte vi. Vi var mer värda att vinna, vi hade dubbelt så mycket bättre klack, bättre elever som medverkade och självklart är Skrapan allmänt i sig bäst. Och Katte, som ska spela oskyldiga och leka duktiga inför lärarna. Haha, patetisk. Och att dem fick stanna och inte vi skrapan elever, det är inte rättvist. Katte gjorde lika mycket fel som oss och hade inte mer rätt att stanna. Nej, första året jag var med om denna händelse och jag ser fram emot att krossa kattebarnen nästa år! Vi kan ju inte låta dessa fjantar vinna igen. Men dem ligger långt ifrån vårt sammanlagda vinnst, 11 år  i rad. DET ÄR SANN LAGANDA!

Vi kom med i tidningen


Vill ni också läsa? Här har ni länken;
http://www2.unt.se/pages/1,1826,MC=77-AV_ID=916540,00.html?from=puff

Blir deppig av det tråkiga vädret

Hej på er allesammans! Idag har vi i skrapan inte gått i skolan inte heller katte.
Vi hade den årliga kampen mellan oss. Det började med fotboll vid skolan och sedan begav vi oss till studenternas, vi gick tillsammans allihopa och sjöng och hade musik. Sedan blev det att hejja på skrapan, men.. När det kom fram till när springningen, så var det tydligen någon av kattehororna som hade målat på någon av oss och då hade vi tydligen "äggat" tillbaka och kattehoran hade gått och bölat till rektorerna och dem avbröt då kampen! Jag och alla andra blev riktigt sura, och dem bestämde sig för att dem som fick vara kvar och kolla var dem som skulle vara med och funktionärer.
Japp, det var våran första Katte-Skrapan kamp. URTRÅKIG rent ut sagt, sen fick jag höra att Amanda i våran pararell klass gjorde illa knät, min pappa jobbar som ambulansförare och fick hämta henne. Stackars!
Hoppas att allt är bra med henne nu i alla fall!

Sedan jag kom hem har jag bara varit hemma och myst med Daniel, han är dock hemma nu och ska fixa för hans mottagning imorn. Och jag ska snart dit och hjälpa till lite tänkte jag. OM jag åker, för i så fall måste jag åka moppe och det regnar. Och jag som alla andra hatar regn :) Usch och fy och blä!

Nej nu ska jag städa lite och plocka ihop mina saker sen bege mig, (ev).




En liten hälsning bara; En sjukdom, en smitta en KATTEFITTA!

Hemma igen men ska snart iväg

Har nu kommit hem, naglarna är fixade och är bra igen! Det känns skönt, rekommenderar Nettan på Sago Kristallen om ni någon gång funderar på att göra naglar!

Ska käka lite nu och sen börja leta rätt på alla fotbolls saker, skor, benskydd osv.. Sen bär det av till en härlig massage!! Jag ska njuta och jag ska njuta så mycket jag kan!



Jag måste jobba.... jag måste tjäna pengar.... jag måste ha kläder!

Solen är framme och jag passar på att dra!

Ska åka till Sago Kristallen nu! Hörs när jag kommer hem!!

Solen skiner!?

Är hemma från skolan nu, det blev en kort dag med enast 2 lektioner, för vi är så snälla! Idag har jag saker att göra, ska bla fixa mina naglar och sen ska jag på massage och senare ikväll ska jag på fotbollsmatch. Rebecka hörde av sig och undrade om jag kunde ställa upp, så halv 9 vid Lundellskas skola blir det! Wish me good luck.

Ska kolla på film nu, barnhemmet. HÖRS



dö - ingen luft - för att man skrattar?

Haha, ja inlägget nedan om tjejen som videbloggar verkar ha gjort succé. Men jag kan hålla med er, jag har inte sett någon annan som gör det lika bra som henne. Att vara så bra på att skämma ut sig alltså.. Men, om hon tycker det är kul ska man inte stoppa henne, kanske bara göra så att hon gör fler v-inlägg så vi kan få skratta mer, eller vad säger ni?
Man kan hitta mycket roligt inne på youtube, speciellt tjejer som gör skitseriösa videoinlägg och tror att folk kollar för att dem ser upp till dem eller något liknande. Som denna tjej, jag kollar inte för att jag inspireras, jag kollar för att jag tycker det är kul, det är kul att höra hur hon pratar på om ingenting.

Såg Kenzas försök till att videoblogga, det såg vi ju hur det gick. Hon insåg att det inte var värt, och jag förstår henne!

Haha, förstår inte hur man kan tycka att det är kul att sitta att prata med "sig själv" och säga någonting i den här stilen " Har min nya svarta bh på mig idag, den sitter bra och jag rekommenderar den verkligen, hihi puss på er".. Jag skulle skratta åt mig själv, det kan jag lova. Men men, alla är ju olika och det är tur!!


Nu ska jag snart lägga mig, vi hörs imorn! Slutar väldans tidigt men det spelar ju ingen roll, vädret suger ändå. Men men, skönt i alla fall. Puss och godnatt!

Promenad och pepptalk med Sofia

Har varit med Sofia hela dagen, vi har pluggat och lagat mat och vi har även varit så duktiga så vi tog en promenad. Även fast det inte var så jätteskönt väder, tog vi på oss lite bättre kläder och traskade iväg. Det var skönt, vi pratade och det var riktigt nice, det behövdes kände jag! Vi har även garvat såååå mycket, bla om tjejen under.
För er som vill se andra inlägg så är det bara att söka på youtube, men akta er, ni kan dö av skratt! Och ja, nu får hon lite reklam, men I don't care om jag ska vara ärlig. Tycker bara det är så roligt!

Sitter nu och kollar på Ugly Betty med Sofia, vi ska bli hämtade av hennes päron snart och då blir det att åka hem till henne och sen blir det att lägga sig tidigt, har matte prov imorn, och jag ska klara det för jag klarade nationella! Fan va jag är bra, trodde ärligt talat att jag inte skulle göra de, men jag visade framfötterna och gjorde bra ifrån mig, jag är faktiskt stolt över mig själv!!

Nej, ska fortsätta leta efter mina p-piller som är borta, som jag hade för kanske en timme sen eller nåt och kollade på.. Och nu kan jag bara inte hitta dem, panik. Blir  frustrerad när jag inte hittar saker jag ska ha, lust att döda någon....



hon är ett skämt



Hahhaha, kan ni förstå att den här människan är seriös? Vi har kollat på flera inlägg och hon är lika efterbliven på varje. Det värsta av allt är att hon säger själv att hon inte är någon fjortis, men se efter själva...

Ligger i sängen och myser

Ligger nu i sängen och kollar på sex and the city, helt ensam. Men det får man ta ibland, får kanske sovsällskap imorn, eller jag hoppas på det i alla fall. Sen imorn får jag gå upp lite tidigare, får besök vid 8 imorn. Sofia kommer nämligen hit, men det gör inget, mysigt att göra oss iordning tillsammans. Därför är det bra om jag lägger mig nu, så jag är skapligt pigg imorgon. När det ändå är så få lektioner! Sen kan man ju inte säga att man ska njuta av vädret, det ska ju fan regna! Kollade i mobilen nyss, åh.

Varför, varför säger jag bara!!

Tisdag : regn
 Onsdag: halvsoligt
Torsdag: regn
Fredag( student dagen för fan! ) : regn
Lördag: regn

 
Snälla, låt mig sova bort denna vecka! Det är katte skrapan kampen på torsdag, kul att det ska regna. Det spelar ingen roll för dem som är med och tävlar för oss, för vi vinner i vilket fall som helst, men för oss som ska vara där o kolla och peppa våra älsklingar, vi kommer få ett helvete!

Aja, ska kolla klart på sex and the city nu, sen sova! puss och godnatt så hörs vi imorgon!

nej, det ska bli en tidig kväll, sova lite mer

Nu ska jag faktiskt lägga mig i sängen. Ska försöka komma i säng tidigt, för en gångs skull! Det blir en ganska kort skoldag imorn, 3 lektioner med en härlig sovmorgon! Ska tvätta bort sminket och sen väntar sängen, kanske kollar på tv och om de blir så använder jag min bärbara data för att slänga in ett inlägg till!



Älskling och jag, blir att sova utan honom i natt igen.. Tror jag aldrig har hört talas om någon annan än Daniel som spelar så mycket poker som han gör. Varenda dag, det går inte en dag utan att han inte spelar på något sätt. Han är besatt, han är verkligen det. Och det kan vara tråkigt ibland, då han är helt inne i datan och ignorerar mig. Haha, det suger att vara en flickvän ibland, men men. Älskar honom i alla falll♥
Älskar honom så mycket så jag skulle offra allt, tur för mig att han är min.

åååååååååååh, vill inte

Har ångest över att vakna imorn, att åka till skolan... Vem vill gå i skolan när det är bra väder? HATA SKOLAN

jag får verlkligen aldrig nog

Olika smaker, olika färger


Sätt färg på sommaren!


Njut av dessa bilder på lilla Henning

På en skala 1 - 10, hur söt?








Har sagt till Daniel att han ska köpa mig en liten bebis. Ingen sån bebis, utan en bebis hund! En söt liten valp. Jag vill ha en chihuahua, som jag alltid har velat haft, ( oavsett om alla tycker dem ser ut som råttor, är dem hur gulliga som helst enligt mig och för er som inte tycker det, skiter i..) Jag älskar dem och en sån ska jag bara ha, men Daniel sa att om jag skaffade en sån skulle inte ha bo med mig, har därför lite att tänka på. Han vill ha en stor hund, men.. Ja, ibland kommer man inte överrens om allt, men i detta fall ska jag ha min vilja igenom, jag ääär envis.

Väntar fortfarande på D och J.. Fattar inte hur seg man kan vara, varför ska det behöva ta lång tid? hyr en golfbil och gå 9 hål på 2 timmar! Men nej, traska runt hela dagen, och dö i värmen, inte mitt problem. Smartasssseeess!


Jag är fortfarande röd och det är inte nice

Hejsan allesammans!, Har inte hunnit blogga mycket idag, har varit på graneberg med tjejerna poch sen drog jag och sofia till julia. Vi blev kvar där ett tag sen skjutsde jag sofia till Gipen och lilla jag sitter här hemma och väntar på att Jonas och Daniel ska bli klara med golften.  Gud, jag dör. När man har bränt sig, så finns en känsla av att det gör ont men också att det kliar, det är hemskt jobbigt. Sen kan man ju inte klia för man är så jävla öm, vet inte vad jag ska göra.. Jag får panik nästan!! Hoppas det går över snart, vill ju ut i solen igen.

Åh, har egenltigen 2 arbeten jag måste göra, men orkar inte. Dagarna går åt till att vara med kiompisar och njuta av vädret, men KAN inte sitta inne, det finns inte.  Men men, måste försöka få det gjort innan veckan är slut!

Nej, ska kolla på någon film nu! Hörs senare och håll er vi liv tills nästa inlägg :)



För sent för uppdatering av dagen

Ja, det kommer i alla fall inga bilder. Men jag har varit och spelat golf hela dagen, från halv 1 till typ 7 och sen blev det att åka ut med båten. Min helg har spenderats med Daniel och det har ju varit kanon väder och jag hoppas det håller i sig nu, tror det skulle göra det.. Man vet ju aldrig men vi får hoppas på det bästa.

Nu i veckan går vi 3 dagar, sen är det katte-skrapan kampen och sen är vi lediga på studenten, då ska det firas Daniel!!
Nu är det inte långt kvar tills vi slipper skolan, och jag lääängtar! Det ska bli skönt med ledighet. Blir nog Öland en hel del om jag inte har helt fel.


Ska sova nu tänkte jag, har försökt få tag på Sofia men får inget svar och det händer inte. Hon har alltid med sig sina mobiler... Någon som vet om tjejen  lever ??...


GODNATT

RSS 2.0