det blev glädjetårar!

Jag och Jonas var och hämtade upp mamma och pappa på Arlanda. Vi kom dit runt 3 och såg att dom skulle komma tidigare och vid 4 kom dom, två stycken som tidigare hade varit kritvita, dom va helsvarta.  Och tårarna kom, efter 6 veckor så har man saknat sina päron en hel del. Så det var ett härligt ögonblick.  Har inte hunnit titta på deras kort därifrån, men det kommer så ska ni få se hur underbart dem har haft det!! Här kan ni glädjas åt lite saker som kommer därifrån!


Skor som kostade runt 30 kr


En vodka som mamma och pappa köpte på flygplatsen när dom mellanlandade


Ett par äkta skor från Christian Audigier


Sjalar kom hem på min beställning


Armband i mängder, som vi alla älskar


3 par chanel örhängen ( har dock ett par på mig) i den största storleken.


Tröja från Christian Audigier & Ed Hardy


En äkta tröja från Christian Audigier & Ed Hardy


Trosor från Calvin  Klein, hur sköna som helst


En adidaströja


Äkta Ed Hardy väska


klocka från Jacob & Co.

Sådär ja, det blev lite bilder som jag tog lite ivrigt för att kunna visa er.
Blev en tidig morgon imorse, för först skulle deras plan landa 09.30 men någon på deras plan blev sjuk och då fick dem därför vända tillbaka och dem blev några timmar försenade.. Dom missade då deras plan ifrån Wien, dom skulle mämligen mellanlanda där. Så dem blev ombokade till kl halv 2 så jag och Jonas sov lite och efter det drog jag till skolan ett tag och sen åkte vi till Arlanda. Så de blev faktiskt frukost klockan 08.00 imorse på donken. Frukostmackan för första gången och pannkakor, det va super. Så det har varit en lång dag och därför ska jag lägga mig tidigt ikväll(återstår att se om det händer, i så fall är det ett mirakel)
Oj, nu är inlägget så långt så jag slutar här. Senare ikväll kommer bilder upp från vårat förkrök i lördags innan Mathildas fest började. Talk to you guys later!


bara några timmar kvar!!

Imorn halv 10 kommer mamma och pappa hem som har varit borta i 6 veckor i de bästa landet ni kan tänka er, Thailand! Längtaaaaaar!

Ligger nu i Daniels säng och har magont som jag har hsft nästan hela dagen. Usch!
Har även färgat mitt hår, eller Sofia gjorde de och det blev bra! Så de va dagens bästa. Nu tänker jag titta på 2 män o en liten bubbi. Hajdå

jag vill hem!

Jag är dödstrött idag och det är Sofia med. Och vi som har en sådan kort dag, slutar bara vid halv 5. Så vi får väl se om vi kommer hem levande. Nu ska vi ha historia sen är det lunch, tack o lov!


lördagens bravaaaader! haha det kommer pics snart.

många nya läsare som har hittat hit ser jag!

Flera än vanligt har kollat in min blogg och de är kul! Hoppas ni fortsätter att läsa :)

Är nu hos Daniel/Sofia och är me henne o Arpine, vi sitter och kollar på wipeout(?) haha, någon mer än jag som älskar att se när dom klantar sig och hoppar omkring och är som småbarn?


Så, nu har jag ingen tillgång att lägga ut bilderna från förkröket igår hemma hos mig men det kommer så fort som möjligt, det lovar jag.

Ska nu börja skriva på min historia uppsats, önska mig lycka till för de är paaaaain!



har inte varit med daniel på evigheter känns de som, det är i alla fall några dagar. Och jag saknar honom men jag väntar på honom är hemma hos honom så vi kan mysa hela natten! Jummiie..
nej, hajdå


Tog en bild på Arpine innan festen! Bli inte rädda

Frågan är nu vad som har hänt med henne? Hon har gått och blivit en brottare, de kunde ni inte tro va!?



Är det bara jag och Sofia som diggar hängtuttarna ? :)


en nakenbild varje dag, vad säger ni om det?

¨

Arpine har blivit porr modell !!

ett helvete till kl 7...

JULIA ÄR HÄR♥

långt inlägg

Vi har firat Sofia ikväll med middag på Dragon Palace! Det va vi tjejer + kille som satt där och vi hade grymt trevligt. Jag och Arpine smög iväg och fixade en liten överraskning till Sofia, de blev ett glasfat! hihi :) Så, återigen grattis till Sofia !


kvällens outfit
tröja: jc
kjol: h&m
skor: h&m











you're the best!

Som jag sagt tidigare så har jag inte kunnat lägga in bilder så här kommer lite bilder från när det var lite fest hemma hos mig!












Jag och älskling ♥

Så nu ska jag sluta blogga och kolla på tv i min ensamhet, ( tills på tisdag sen är det över med det). Men tills dess nöjer jag mig gott och väl med mig själv och förhoppningsvis kommer Daniel hit senare och sover här!  Nej, hejdå MWAH!




haha, jag invigde min moppe idag!

Jag har åkte moppe idag för första gången, och de va kallt och blåsigt! Men men, det gick bra ändå!
Blev ingen skola för jag trodde jag hade problem med magen, men i sjävla verket så har jag glömt o ta mina p-piller i två dagar, haha thats the reason... JAG ÄR DUKTIG, och Arpine håller med mig har hon sagt! Så jag tog moppen ut till Daniel och nu sitter jag här med honom och Johanna :) 

SOFIA(PH) FYLLER 17 ÅR IDAG, GRATTA HENNE!♥


Bilden är tagen i tagen i Thailand 07!


ARPINE - NAKEN!



shit, här har ni henne!

jag saknar min älskling

Har inte träffat Daniel på två dagar, det är ovanligt.... Och jag saknar honom, saknar hans lukt, och jag saknar att få ligga o mysa med honom. Han är det bästa jag vet


LÖRDAAAG, TAGGAD REDAN NU

har haft en ganska jobbig dag, har varit helt slut!! Usch och snart ska jag till mattekursen, med jennyfer och julia :) Lika mysigt som vanligt, och jag ska plugga arslet av mig. Någon som vill byta plats med mig?

svenska filmanalys - klar torsdag
engelska bokrecension - så fort som möjligt
historia uppsatas( SKA VARA KLAR IMORN OCH JAG HAR  INTE BÖRJAT!)


Så i typ några månader kommer jag finnas hemma och kommer inte vara kontaktbar, förutom på lördag! DÅ DET ÄR EN FEEEEET FEST! Haha, mathilda fyller 16 år! Så vi ska förkröka hemma hos mig med tjejerna och sen drar vi dit, och kraschhhhhhar, nej vi ska bara köra hårt som fan! Och jag hoppas ingen bangar, för Sofia fyller 17 år imorn så vi ska supa ner henne riktigt jävla ordentligt, någon som vill hjälpa till?

Nej, ska snart på mattekurs, så jag ska packa ner sakerna, hörs sen, hajdo



min bror ska hjälpa till och supa ner sofia, ( har jag bestämt )

TRÖTT

jag är helt slut, jag har ont i halsen och är förkyld. Men jag måste gå imorn. Jag måste plugga, jag måste sluta blogga nu. hajdå



För ser som undrar

Har fått många frågor om vart mina skor är köpta. På din sko för 399 kr och dom är hur snygga som helst!


Jag har dessa i svart och jag älskar dem!

Jag och Jonas lagade pasta carbonara åt oss + daniel, så vi har precis käkat nu och Daniel ligger och sover i soffan, han är helt utslagen. Så jag passar på att blogga lite :)
Som ni ser har jag ännu inte fixat min desing men har inte tid och har inte riktigt förstått hur man gör, men det kommer haha. Ska ju bli en stor bloggare.. va? va vare jag sa? nej, palla.. I alla fall, ska hem till Daniel senare så jag kommer nog inte blogga mer, så det här kanske blir det sista inlägget. Ska ta med mig en ny mus och ett tangentbord hem från Daniel så förhoppningsvis kan jag lägga in bilder imorgon!! Lucky me, JAA!
Nej nu ska jag lägga mig bredvid Daniel och kolla på two and a haft maaaaanniii.

pallla

jag orkar inte skriva idag faktiskt, hejdå

jag är som död

Ja, jag hade ju mitt prov idag.. Det gick ändå ganska bra, HOPPAS JAG! Annars blir det inte kul för mig, i så fall skjuter jag mig. Pallar inte mera prov, det är det värsta jag vet..

Sen blev det inte bättre av att jag slutade halv 5 idag, ojoj.. Men jag klarade mig igenom varje lektion. Vill ni veta vad jag hade? (kissies dagliga kommentar, haha) Nej, det hoppar vi över. No fun..
Blev i alla fall en sväng till Gränby, va inne i alla nya affärer. Jag vet, lite efter!? Har bara inte haft tid så jag och min bror åkte dit och jag passade på att köpa present åt Daniel, hittade en tjocktröja :) Sen strosade vi runt där i någon timma sen hämtade vi upp älskling och åkte till mig och han åkte lika fort för han ville " ha riktig mat" haha, jag och Jonas kör lite på "värma mat i ugnen/micron" eftersom vi är ensamma hemma och då blir det ibland att ingen orkar, så jag förstår Daniel..

Så nu har jag suttit och fixat mina naglar, lägger upp en bild när jag kan och när min data vill det, GAAHHH! hatar våran bärbata data just nu.. 
Istället för att sitta och dampa ska jag lägga mig i sängen o kolla på tv, hörs imorn efter jag har varit på stan med älsklingen, hajjdoooo




Måste även hittade något nytt tills på lördag, då mathilda har sin födelsedagsfest :)

engelska lektioner är långtråkiga.... men här har ni något att skratta åt!


Sofia och Sanah


Kommentera inte, haha



Här är lite bilder under de senaste halvåret.



Jag och Sofia på lektionen just nu, haha ! Jag har inte fixat inställningara på min webb camera , SORRY


Sofia PH och jag ♥

min älskling har fyllt 19 år!

LÖRDAG:

Daniel kom hem till mig och vi satte oss direkt på en buss till Fyrishov för att kolla på Jenny när hon dansade. Enligt henne skulle det börja ca 15.45 så vi tog bussen vid 3 och fick sen skjuts av min bror. Vi kom in runt halv och då stod dom där, vi hann precis! Och det var tur, dom var så duktiga! Dom kom på en andra plats :)

Sen blev vi hämtade av Daniels mamma och det blev hemfärd. Det blev en härlig myskväll med bejbi.







SÖNDAG:


Har nu inte hunnit blogga som ni har sett, har jättemycket skolarbeten och har i princip bara gjort allt annat än att sitta vid datan!  När jag väl inte har så mycket att göra så blir det skärpning :)
 Så, igår den 22 mars fyllde Daniel 19 år!









MÅNDAG:


Åh, jag ville bara sova vidare imorse, jag ville verkligen inte gå upp. Jag ville ligga kvar och känna doften av att ligga brevid Daniel och få krypa upp tätt intill, vi hade fönstret öppet så det va ganska kallt imorse. Men. Jag var tvungen att gå upp, jag har prov idag, i samhällsekonomi. SNÄLLA, SKJUT MIG BARA!
Det kommer fan inte gå bra, men vad gör man? Omprovsdagar kommer, haha!
Och nu håller jag på o somnar, sitter i biblioteket med Sofia och ska göra ett svenska arbete, men jag behöver egentligen plugga lite annat men, får försöka hinna med allt på mindre än typ en timme? åh, panik säger jag bara..
aja, nu ska jag fortsätta på min bokanalys, hajhaj


jag är helt tom

Jag är inte hel, jag lever inte som förut. Jag känner inte som förut


Sen när ska man vara tyst kl 20.00 en vardag?

Igår blev det krök hemma hos mig med lite folk. Jonas drog hit, Patrik,Lotti,Malin och Sandra så de blev lite chill innan dom skulle till krogen. Sen kom sofia och julia och då körde vi igång med ölspelet. Daniel kom också :)
Ölspelet spårade ut och alla fick dricka och jag tror någon lade en pizza?.. hahha! Sen kom Hannes med vänner och vid 3 försvann alla och vi slocknade:) ( kan fortfarande inte lägga in bilder men det kommer:) )

Julia, Sofia och Daniel drog nyss hem och patrik och daniel är kvar. Som jag har bestämt ska städa allt som är kvar. Det är sjukt mycket glas och tallrikar, det ser ut som en svinstia! Och jag orkar inte städa för det gjorde jag igår kväll. Tror vi kommer bli rika när vi pantar alla glasflaskor och pantburkar. Haha, får väl se hur mycket cash vi får..

Nej ska fortsätta att titta på tv nu, vi hörs senare:)


Jag, Sofia, Jennifer och Michelle var på stan igår och vi hamnade på glitter för att prova löshår?Haha, jag vet. Så här har ni en bild på mitt hår innan jag klippte mig. Just nu ångrar jag mig

alla som är nyfikna, nu får ni veta

Jag och Daniel blev tillsammans för nästan två år sen nu( i april ) och sen den dagen vi blev tillsammans har jag fått höra ett och annat. Ja, de har varit allting, allting som folk säger när dom vill förstöra. Eller bara ha honom? I alla fall, jag trivs med Daniel. Därför är jag tillsammans med honom, varför skulle jag annars vilja vara hans flickvän? Jag förstår verkligen inte varför ni inte lägger ner eran tid på bättre saker. Att ni ens orkar, jag fattar verkligen inte. Skaffa er ett liv istället för att dryga er och försöka leka någon ni inte är. Get use to it, jag och Daniel är tillsammans.


"Han är otrogen, han höll på med den, gjor de det och ringde de", osv.. Som jag har fått höra av ANNONYMA personer, folk som inte vågar säga vem dom är, folk som inte vågar visa vad dom tycker. För att dom är fega,  eller jag kanske ska säga ni? Ni som har kommenterat till både min blogg och min bilddagbok kanske läser just nu. Jag hoppas faktiskt de, så ni kan inse hur patetiska ni är genom att få det här förklarat för er. 
Många som inte visste vem jag var innan jag blev tillsammans med Daniel, vet det nu. Och jag vet att många, väldigt många känner igen namnet "danneph", och det är så många vet vem jag är nu. Men ger det er rätten till att bete er som fi**or?  Stör det er att han har en flickvän eller? Att ni inte längre kan "få" honom? Eller vad ere ni försöker förmedla genom alla kommentarer ? Jag förstår inte hur man kan vara så jobbig och försöka gång på gång även fast vi är tillsammans och snart firar 2 år. Inser ni inte att det är meningslöst? Ni kanske borde sluta och spendera era dagar åt något bättre och roligare, för så roligt kan det här ändå inte vara. Eller ni kanske lever på de? I alla fall, det är bara att vänja er vid att vi är tillsammans.
En jag har haft problem men har insett det och det är jag glad för, men är det någon annan som inte förstår vad jag just har skrivit? Kommentera gärna och signera med ditt namn i så fall.



Ni som inte har fattat vad jag just skrev, är tröga nog att inte sluta men i så fall kan ni *** mitt **** :)

godnatt bloggen


jag har tre prov imorn, så HEJDÅ, men before

Nu är jag helt galen, galen i dig
I ditt himmelska leende, i ditt skratt
Helt galen, galen i dig
Ja att vara förälskad, det måste kännas så här

Hur kan du locka så mycket glädje, ur mig varje dag
Hur kan du få mig att känna sån lust, till att leva, till att älska
Till att möta varje ny dag med dig


till min pojkvän Daniel♥


inlägg från i måndags som inte gick att publicera

"   j a g        ä r       f r i   "  som det stod på mitt sms som jag fick idag runt 3 tiden. Haha han fick komma hem:) Och det är skönt att ha homom hemma så man kan göra vad man vill. På sjukhuset var det ett rum med 2 andra människor om ni förstår vad jag menar. Man kunde inte leva loppan som vi brukar göra, hah!

I alla fall, min dag har jag spenderat med Sofia :)  Efter skolan hämtade Jonas upp och och vi åkte till Waynes och satt där ett tag jag käkade lite också efter det jobbiga gympa passet i skolan, haha! Hannes och Sofia var riktigt taggade idag, I mean it......... Nej men idag färgade jag i alla fall håret, blev inte så bra så det blir nog en färgning till tror jag när jag kan få pengar av mammsi!

Nu är det sängen och Daniel som väntar:) Så hörs imorn nån gång efter jag har hämtat/slagit sönder min nya mobil som har kommit.... HAJDÅ



min helg har spenderats på sjukhuset med D


Har ännu inte kunnat fixa bilder, men det jag har gjort ihelgen är att hålla min pojkvän sällskap på ackis. Vill inte att han ska ligga själv hela dagarna så jag har legat bredvid honom i en 60 cm säng kanske? haha, jävligt smal men de gick i alla fall! Vi har kollat på filmer, spelat spel och haft de mysigt även fast han kanske inte har mått så bra som jag hade hoppats på. Vill att han ska bli bra snart! Hans blodsocker åker fortfarande berg och dalbana.  Får hoppas på att det blir bra så snart som möjligt så han kan komma tillbaka till skolan, ja Daniel. Jag kommer tjata tills du sitter där igen:)

Lägger in bilder så fort jag kan! Tills dess får ni nöja er med text och lite äldre bilder.

Nu ska jag snart till skolan efter lite strul, så hörs senare! byeeeee

allt är ett stort frågetecken

jag försöker men du bryr dig inte ens - du vet vem jag syftar på


SATT PÅ AKUTEN IGÅR KVÄLL..

Ja, rubriken säger allt. Jag följde med Daniel upp till akuten eftersom han har inte mått bra de senaste dagarna, så vi tog blodprov och lite sånt och blodsockret låg väldigt högt. Så han blev inlagd för att dom skulle kunna ta fler prover, och vi fick besked om att han hade typ 1 av diabetes. Han kommer nu att ligga inne i nåra dagar för bevakning. Okej, kanske inte är världens grej, men jag tycker inte att det är kul och jag tycker synd om honom som måste anpassa sig ännu mer nu.. Men men, får hoppas att det blir bra och så! Ska göra mig iordning och sen tänkte jag åka dit och göra honom sällskap. Så, det blir nog en lugn helg för mig..

Och innan vi åkte till sjukhuset var vi hos Fredrik och Anngela. Har dock inte kunnat lägga in några bilder för jag sitter på bärbara och det går tydligen inte att ansluta telefonen. Men men, bilder kommer så fort jag kan lägga in några!

Nej, nu blir det att äta lite och försöka komma iväg så snabbt jag kan! see you



THAT´S AMORE

Är hemma hos Daniel och ligger och kollar på tv just nu. Mattekursen gick bra, fick en del gjort men det kunde ha blivit mer men men... Sen så slutar jag aldrig att förvånas kan jag säga, de är sjjuuuuuukt.  How ever, palla skriva mer. Baaaaj



Öland 08

har kollat på minst 4 filmer.. fram och tillbaka

gud, jag har så tråkigt. Har suttit här inne och knappt rört mig ur fläcken. Funderar på att lägga mig i sängen o kolla på tv och smsa lite med pojken :)  Ska möta upp Daniel på stan imorn, jag tänkte köpa något till bebisen, en liten grattis present till Anngela. Om du läser sofia så säger du inget hoppas jag!

nej, det blir fan sängen. Vi hörs imorn istället, godnatt



Bilden är tagen då jag och Daniel var ute och åkte skridskor utanför hans nya hus i Vreta :) ♥ haha, ska inte säga hur det gick. Däremot höll jag mig på bena hela tiden, men de va nära att jag åkte i isen några gånger, jag får väl tacka Anna-Lenas stavar att det inte hände!!!

" jag har träffat den färskaste(?) ungen någonsin" som sofia sa..

Slutade skolan tidigt idag, gud så skönt!




Jag behöver verkligen helg nu känner jag, som tur är så är vi " lediga" imorn för det är en sån där dag när alla har utvecklingssamtal och jag tänkte faktiskt pallra mig dit så slipper jag onödig frånvaro. Jag skulle inte bli glad om jag en dag inte fick mitt studiebidrag så, nej imorn blir det skolan i 20 minuter! Och sen ska jag träffa Daniel förhoppningsvis om han inte ligger och degar hela dagen hos Chrille. Dom har en sån där "uppsittardag", med fifa och massa annat, haha! Aja, efter skolan drog jag och sofia och käkade på stan, det blev kebab som vanligt, haha! En sak måste jag säga; sofia är nog den som köper mest kebab inne på kebabhouse. Innan vi ens hinner komma fram till kassan så är det som om hennes tallrik redan står på disken... hahah, jag dööör! Dom känner igen henne och personalen är dom hennes family, if you know what I mean.  Efter massor med prat så gick vi till Fredrik och Anngela och mös med deras bebis! Ååååh, jag älskar deras unge. Det kan nog vara den sötaste bebis jag sett, en kille som snart är en vecka gammal. Kan ni tänka er något bättre? Bortsett från bajs, skrik, blöjbyten m.m. så är dom hur gulliga som helst!










Nu sitter jag här ensam och instängd på rummet, min bror har besök, haha!
Så jag får spendera min kväll här, eller det mesta av kvällen i alla fall.  Får roa mig med filmer och godis, så jag överlever morgondagen. mahaha!
Aja, nu ska jag städa lite, take care allihopa

hahahahahahah

Jag och min pojkvän gjorde slut i november och blev tillsammans i februari. Så nu vet du, anonym. Det var inget öppet förhållande.

svar till anonym

När du inte längre sitter och gömmer dig bakom en data och kommenterar anonymt så kan vi gärna prata.  Annars så kan du sluta läsa min blogg

jag tror vi åker flera mil om dagen, men vem bryr sig?!

Efter en kort skoldag så hämtade min bror upp mig för vi skulle åka och hämta egg och byta hans tvspel. Efter den turen åkte vi hem och jag hann få i mig en matbit innan vi åker iväg igen för att köpa ipod tillbehör m.m. Fram och tillbaka men de va nice. Haha! Tror vi aldrig har använt bilen så här mycket.  Men men, ska inte nämna de till pappa, ( han brukar alltid klaga på att min bror åker bil vart han än ska, även om de skulle va 3 meter... ) så nu är mottot; KÖÖR BAAAAA! Samma motto gäller på helgerna, dvs 3 helger till! Någon som bangar? Nej, skulle inte tro de va.
Men men, ska gå och laga mat och sen åka till Daniel han har tjatat hela dagen på att jag ska komma, så jag har varit gullig och köpt snus(?) haha jag vet, men vad gör man inte för den man älskar? Om jag inte hade snus med mig skulle jag inte få komma, så nu är det fritt fram!


HAR PRECIS ÄTIT OCH SKA SNART ÅKA TILL FREDRIK OCH ANNGELA OCH KOLLA PÅ BEBISEN MED DANIELS FAMILJ!!! WIHO




Här har ni dagens outfit
tröja; lindex
hög kjol; gina tricot
leggings; h&m


JENNNNYYyyyy


Glömde säga, Jenny kom hit en sväng idag   ♥

?

finns det vissa personer som bara existerar för att få en att må sämre?

Daniel blev farbror idag!

Idag kom den lille, runt kvart i 1 tyckte jag dom sa. Anngela blev mamma och Daniel blev farbror åt en liten kille. Har ännu inte fått en bild, så jag har inte hunnit sett den, men jag längtar! Får väl hoppas att det blir snart :)  Bortsett från de så jag jag legat och degat i sängen hela dagen, käkade middag hemma hos farmor och kom hem för ett tag sen och nu sitter jag här och ska börja städa lite snart. Sen kanske Daniel kommer hit, annars blir det sängen tidigt.



Ett stort Grattis till Fredrik och Anngela!


Lite uppdatering sen i januari, då jag inte hade någon blogg så här kommer några få bilder ifrån Finland!


Jag och mamma tog en promenad och fotade lite


            


Burberry väska, observera att det står skrivet i euro.....

ingen rubrik


Igår hade jag en fruktansvärd huvudvärk och tog starka grejer för det, och det hjälpte ganska bra. Men det blev ingen skola för mig inte. Ligger här i Daniels säng och kollar på tv och tar det lugnt. Känner mig helt slut och har ingen ork alls. Skriver mera när jag har lust, så shooobang

Folk som inte har något liv, kan ni skaffa er ett?

Åh, jag blir så irriterad. Nu när många nya läsare har hittat min blogg så ökar kommentarerna. Det är helt otroligt att vissa kan sitta o säga massa saker. Om nånting dom inte ens vet vad de handlar om.  Att lägga ner tid på att skriva kommentarer om min pojkvän är så onödigt. Och för er som verkar lite slow i tänkandet, JA JAG ÄR TILLSAMMANS MED "DANNEPH". Vad är det ni inte förstår? Jag har varit med om de här flera gånger nu, men jag trodde ändå folk skulle kunna respektera de här den här gången, tydligen hade jag fel. Ni som är anonyma och skriver random kommentarer behöver inte läsa min blogg. Det värsta som finns är falska människor.  Så just därför tänker jag inte sitta och skriva" åh gud va många läsare jag hade idag", när det kanske är flera stycken som är sånna här personer som innerst inne bara är ute efter att få förstöra. IGEN! Skaffa er ett liv



Det här är min pojkvän, Daniel Pettersson Herfindal. Och snälla, inse det nu

jag förstår inte vad folk har innan för pannbenet...

Igår blev det födelsedagsfirande hos Julia som har fyllt år! Jag och Daniel drog hem till henne vid halv 9 och de va redan igång, då det bara var inbjudet folk som var där. Shotar hit och dit, pokerface på repeat. Nej de va duuunder! Tills... halv 11,11 då det kom oinbjudet folk. Det spårade och jag behöver inte gå in på det mera. Men jag hatar, jag hatar och jag menar det verkligen, när folk inte respekterar andra och andras beslut.   Det funkade inte att ha dörren på glänt, utan jag och Arpine blev som vakter, och de va pain. Förutom att jag och Arpine hade trevliga pratstunder så va de andra folket helt utom räckhåll för verkligheten. Alla hästar va inte hemma hos de inte, haha jag skrattar fortfarande hur patetiska dom var. Dom kunde inte bara dra därifrån utan dom var tvugna att försöka komma in och när dom väl drog så var det som om himmlen öppnade sig och allting lugnade ner sig. Tack och lov. Kan bara säga **** you till dom som spårade :)


 
Jennyfer, Arpine, Lisa and me


Rebecka, Kajsa, Siham, Lisa och Emelie


mina vänner



FEKKE TIME



Jag, Siham och Lisa


Sov hos min älskling. Vet inte om folk har förstått det eller inte, men jag tror jag har gjort det klart och tydligt att jag har en pojkvän vid namn Daniel. Så "du" vet..

anonyma kommentarer godkänns inte

För dig som ville veta och verkade vara väldigt nyfiken, ja. Jag är tillsammans med Daniel

haha, inte igen

Blev hämtade av min neger till bror och vi åkte o handlade. Kom hem och sen har jag suttit och inte gjort någonting alls, jo har fixat mina naglar. Haha, igen...


 



 

Här är när vi va på stan igår, vi flickor..



Nu ska jag på mattekurs med mina älsklingar! Hörs sen


det blev sovmorgon imorse för oss båda

åkte till skolan imorse vid 10, skönt att få lite sovmorgon. Har haft en svenska lektion som inte ledde nånstans, jag och sofia satt inne på fejjan hela tiden. Och nu har vi lunch, sen en lektion kvar, sen heeeeeeeeeeeeeeem!


ja, tjejen dog i min novell.....

hahha, sofia klagar nog alltid på mig. Antingen så är jag för jobbig, för långsam eller så har jag skrivit en novell som är för dålig. Men vem fan bryr sig? Tjejen dog, och de va bara bra. Killen va ett freak så, de blev bättre så Sofia! Får väl se hur bra din blir, jävla retard♥

Vi blev hämtade av Uffe och sen övningskörde Daniel, och de gick bra:) Jag kom hem levande! Sen har vi bara varit här och tagit det lugnt, vi eller i alla fall jag tänkte lägga mig i bra tid idag. Så jag ska försöka komma i säng snart!

Hinner inte lägga in bilder så ofta, men de kommer upp några imorn!

Får se när vi hörs, imorn vet jag inte vad som händer, men i alla fall, godnatt



PS. jag saknar Jenny

MIN BROR HAR KOMMIT HEM!

Nu har min bror kommit hem, han har spenderat 2 veckor i Thailand, och jag skulle göra vad som helst för att få åka utomlands just nu! Så man slipper de här skit vädret... Sen tänkte jag lägga upp lite bilder som han har tagit,  det är sjukt fint där dom var! Vi har varit i Thailand förut, och vi skaffade några Thailändare till kompisar:) Så jonas och patrik och mammsi och pappsi åkte dit och hälsade på och han och hans fru har alltid massor med katter.. Den här gången hade dom en kattunge på 3 veckor, den var grå och hade blå ögon! Den var så söt, så jag lägger in lite bilder så får ni se hur allt var och hur dom hade det där! Just nu känner jag mig som en snöflinga och min bror är som en pepparkaka. Det är inte kul, för jag tror alla vet hur blek man känner sig under vintern, så då kan ni tänka er ur blev och ful jag känner mig nu... Haha, får ta o sola lite..

Jag fyllde ju år den dagen Jonas åkte iväg, så han passade på att handla fdelsedagspresenter åt mig där! Ni får se dom senare:) Nu ska jag sluta sitta framför datan och spendera lite tid med Dani.




 Vi käkade kebab idag, och sofia fick maten innan hon ens hunnit komma in.....

varför vill man ens veta?

Hade nyss mitt matteprov, okej det gick ganska bra. Men vissa saker är ju som att lära sig prata kinesiska på 3 minuter. Vem fan bryr sig om en lastbil åker omkull och alla dess flaskor förstörs, hur mycket vätska som rinner ut? Jo, jag vet matte i sig men det är så onödigt att veta. Jag hatar matte och kommer alltid att göra det. Sen imorn kan jag ju glädja mig själv med att jag ska på mattekurs, jiipii! Ja, där får man ju i alla fall hjälp.

Sitter nu och väntar på att naturkunskapen ska börja,  då ska vi göra ännu ett till prov, jag dör!


inget mer plugg nu




min kärlek♥


Ligger nu i sängen med Daniel, har pluggat idag igen med Sofia och det gick bra. Får hoppas att vi båda klarar båda proven imorgon!! Håll tummarna för oss! Ska slänga över datan till pokernörden som ligger bredvid mig och ser lite söt ut. Hörs imorn, så berättar jag hur det gick när jag kommit hem och träffat min bror!


det blev inget firande

Vi skulle ha firat 100 dagar kvar tills sommarlovet, men de sket sig. Så nu sitter jag här alllll alone. Men när Uffe har slutat jobba hämtar han förhoppningsvis mig så jag kan få plugga med Sofia. Som sagt, vi har två prov imorn och vi måste ge järnet. Så jag hoppas han kommer snart!


HÅRET, HAHA!
söta sofiaPH, också kallad min bästa pluggkompis


Lördagen va toppen!

Har nu lagt in lite bilder sen i lördags!





Det började med att jag och Daniel började kröka, sen kom alla tjejer som hade varit och firat Paula eftersom hon hade fyllt 18.  Julia och Sofia va taggade, så de blev shotrace för oss 4.
" GIMMIE GIMME GIMME A MAN AFTER MIDNIGHT" hörde vi ett antal gånger, det blev alltså singstar!
Nishat och Paula höll hårt om mickarna. Efter ett tag kom Runan, Jesper och Little. Det blev pyramiden och massa annat. Runt 3 klagade grannarna och vid 4 va nog alla härifrån. Det var ändå en lyckad kväll, och vissa fick i sig lite för mycket, men jag klagar inte. Jag menar, vem skulle inte älska en person som just skaffat sig en ny bästa vän som är en papperskorg? Hahah! Det blir repris på fredag, då Julia firar sin 17 års dag♥



Kvällens outfit

IDAG ÄR DET 100 DAGAR KVAR TILLS VI SLIPPPER SKOLAN!

Vår käre vän Raquel har räknat ner för varje dag som har gått och idag är det 100, så jag, Sofia och Raquel ska vara hos mig ikväll och plugga och tjocka oss lite. Ska bli kul, men vi får väl se hur mycket plugg det blir. Vi har matteprov och naturkunskapsprov imorn, så vi blir tvugna att sätta oss med böckerna. Och massa gott...


Och imorn, då kommer min bror hem! Ska bli skönt, han kommer säkert vara en liten pepparkaka. Efter två veckor i Thailand så blir man rätt brun. Jag är inte avundsjuk, inte alls...

Nu är jag hemma hos Daniel/Sofia och väntar på att vi ska åka. Jag passar på att skriva lite medans jag väntar. Kan dock känna att inläggen ibland blir ganska tråkiga,om vad jag har gjort endast. Ska försöka få med lite mer och eventuellt "förstora min skrivarkrets", haha! Men men, vi får se hur mycket tid jag lägger ner.

Just so you know, jag och Sofia tycker inte om bitarna i apelsinjuice... Bara för att liksom


jag kommer aldrig glömma oss, jag älskar dig! ♥

Tog mig igenom dagen med lite hjälp av Sofia


Har inte hunnit skriva så mycket idag. Slutade skolan vid halv 5 och då åkte jag och Sofia hem till mig och jag packade ihop alla mina böcker och slängde ihop lite nya kläder. Åkte sedan hem till henne. När vi kom hem käkade vi ris med curry sås( Sofias älsklingsrätt, haha). Sen försvann vi upp på hennes rum och vi har suttit och pluggat hela kvällen. Det var bra gjort, och vi båda hade kul. Spårade lite väl mycket när vi skulle spela in medans Sofia läste högt för mig. Det gick ju som det gick.... Det slutade med att hon skrattade åt sig själv när jag inte ens var där. Då är det fan illa!

Ska nu fortsätta att kolla på tv med Daniel!
Har ännu inte berättat om helgen men det kommer så fort när jag inte har så mycket skolarbeten att göra. Så ni får hålla ut ett litet tag till. Godnatt allihopaaaaa

hans buttcrack äcklar mig faktiskt...

Jag, sofia och raquel har sett den skåran ett x antal gånger idag, Och det är ingen vacker syn, vi kan ju välja att inte kolla men jag tror att alla skulle titta automatiskt. Haha! Sen fick Raquel och Sofia ihop en dikt, checka gärna in den raquel.blogg.se.  Sen på lunchen sprang vi och åt, eller jag och Raquel delade på en pizza och den satt fint. Sen blev det att springa tillbaka för att hinna till engelska lektionen.  Sitter på den nu med Sanna, Sofia och lilla Raquel och ska göra engelska uppgifter, men jag har ingen lust. Vill bara hem och sova. Men efter skolan ska jag troligtvis hem till sofia! Slutar fan halv 5 idag, den värsta dagen av alla. Men men, ska försöka jobba lite nu.  Skriver med sen när jag kommit hem!


har nyss ätit middag

Nu ligger vi  sängen och snart börjar parlamentet. Det blir mys framför tv'n hela kvällen!
Skriver kanske ett inlägg innan vi lägger oss. Ska dock försöka att komma i säng tidigt. Jag trodde jag hade sovit 6 timmar i dag, men de råkade va 9... Men iaf, ska bli skönt med lite sömn!


Har spenderat hela dagen med Daniel.

haha, ja gårkvällen vad ska jag säga om den? Den blev lyckad och misslyckad men men. Kan berätta mer imorgon om den och lägga in lite bilder. Idag vaknade jag och Daniel halv 1, eller han väckte mig och sa att han hade tandvärk och ville åka hem. Så vi blev hämtade av Anna-Lena och vi åkte direkt ut till huset och har i princip varit där hela dagen. Vi passade även på att åka skridskor ute vid Skaris. Det var kul men jag är ju ingen hejare på att åka så vi var inte ute så länge. Ja, de är vad jag har gjort idag. Skön dag och ingen stress! Är nu hemma hos Daniel och väntar på mat, det blir gulasch(?), äääälskar den soppan:) hihi speciellt den som Daniels mamma gör. Så, jag längtar!
Nu tänker jag gå in och lägga mig bredvid Daniel och kolla på när han spelar poker, mysmys! Hörs kanske senare annars imorn. Byebyeeeeee


I love these guyyys!

RSS 2.0