Sov dags

Nu har jag gjort mig klar inför natten. Tänker nog hoppa i säng och kolla lite på tv.  Förlåt för mina inlägg, ganska tråkiga och jag vet inte... Ska ha med mig datan och försöka vara som Kissie, jag menar...vem vill inte vara henne? *host host* Aja, vi hörs imorgon och förhoppningsvis hinner jag blogga innan skolan. Ni är ju alltid lika nyfikna på vad lilla jag gör. Så, godnaaaatt!



Söta lilla jag i mitt lacoste linne, så äkta.


Nu har jag varit duktig



Är klar med geografin nu, det känns bra. Det är inskickat också, så nu är det ur världen. Vet dock inte vad jag ska göra nu. Kanske hoppa i säng med en bra film? Eller kanske ta o ringa Sofia? Nej, någonting ska jag i alla fall göra nu.


Nu ska geografin bli klar

Nu har jag ätit och kollat lite på "kärlek på menyn", en ganska så bra kärleksfilm. Men nu är det dags att hoppa ut ifrån mitt rum och sätta mig ner i vardagsrummet och få hjälp med mina geografi frågor. Det ska skickas in i dag har jag besämt mig för. Så nu är det på tiden att jag rör på mig och får någonting gjort!


Sen ska jag även säga att jag pratade med Daniel för en timme sen, han hade legat på stranden från 10 till 5. Haha, han sa att han var som en neger. Jag kommer hålla mig borta från honom, jag kommer se ut som snö bredvid honom. Vill också va brun! Men nu har jag oturen som inte är det. I alla fall, han sa också att han hade en överraskning tills jag kom hem. Det var någonting han skulle  köpa men sa inte var det var. Åh, jag längtar redan nu! Är otålig när det gäller att vänta, men nu måste jag göra det så det blir bara ännu värre. Men, det är säkert värt att vänta. Garanterat! Min älskling är perfekt.



Haha, piehoe. That's my bitch.


Lite av min nya garderob







Inte dem bästa bilderna men man ser pretty well ändå. Något jag ska köpa är ett par riktigt fina skinnhandskar ifrån Lindex. Åhå, jag är verkligen kär! Ska spara mig tills efter Holland så får jag ser hur mycket pengar jag har kvar, vågar inte ens tänka på det..

Nu ska jag ta något att äta, middagen har jag inte ätit än så det är på tiden.


Blev ju som sagt en tripp to gränby centrum

Puh, nu är jag hemma. Helt utmattad är jag, sitter i min puffkudde och kollar på tv. Ska ta och skicka sms till Daniel så han vet att han kan ringa. Snart kommer han hem! Och snart åker jag... Men men..

Fick med mig lite nytt från Gränby, hittade inte så mycket. En skinjacka, men fanns inte i rätt storlek. XS var för stor? Aja, den var skitsnygg, men dock köpte jag den inte. Den fanns på VILA om någon annan vill inkassera den :)














Medans Sarah provade i skor i flera låånga minuter, gick jag och kikade in lite julklappar. Sånt jag vill ha men inte tänker köpa själv. Haha, hittade dessa söta mystofflor. Mamma och pappa måste gå med på att köpa dem. Hur söta är dem inte?!


Bilder kommer på det nya jag fick med mig hem! Det ska fotas och sen får ni läsare se det. Kika in om en stund igen!


Ska äta lunch nu

Har precis värmt lite mat och håller på att äta. Fick ett sms nyss av Sarah, vi ska till Gränby. Så jag ska göra mig iordning sen drar jag. Det blir att åka moppe, så det kanske blir vinterjackan som åker på!



Övningskörde hem med tjejerna i bilen

Tack vare att Mathilda drog i väg med Johannes till matsalen innan vi hade hunnit komma ut, fick jag ingen mat. Haha, men jag överlever. Och hur det gick att övningsköra då, det gick bra. Förutom att en lastbil fuckade ur det till en början, lastbilar kan ju verkligen inte köra. Aja, alla överlevde och jag släppte av tjejerna vid skolan och jag åkte hem med pappa. Börjar hajja hur allt går till nu, fast jag är inte så snabb när det gäller att köra ut från utfarter och liknande, men det kommer. Då jag har blivit mer säker i trafiken, så oroa er inte. Ni kan vistas ute, haha!

Idag har jag inga planer? Ovanligt? Haha, nej men får se vad jag gör. Har den där geografi frågan kvar, en jävla fråga. Idag ska jag ta tag i den och skicka in den innan Märtha blir sur.




Här är bilder från när vi spelade upp våran lilla teater för massa utländska personer. Bla för någon utrikesminister!














Godmorgon!

Hinner inte skriva så mycket, måste göra mig i ordning innan den kommer! Men vi hörs när jag kommer hem från skolan :)



Ha en bra dag allihopa!

Nu ska jag sova

Har precis dammsugit efter att ha haft kaninen ute. Och har också tvättat bort sminket så jag är helt klar. Ska släcka och säga godnatt till mamma så hoppar jag i säng efter det.


Imorgon slutar jag tidigt, närmare bestämt 12.45. Har tre lektioner, varav två är jobbiga. Matte och företagsekonomi, sista är engelska. Den dör man inte av i alla fall :) Får se om jag hinner blogga, ska försöka! För eran skull mina bästa läsare.


Pratade även med min älskling idag, han har det bra och han har handlat båte åt mig och åt sig själv. Han hade handlat mycket, det var skrämmande. Men som tur är hade han knappt med sig något ner så det blir nog inga problem att få hem det, hah! Den 9:e syns vi, jag längtar!!



Sov gott allihopa! Dagens inlägg är undantag för hur det brukar vara. Sitter inte på min bärbara data. Men ska bättre mig, ska bli mycket bättre och försöka ta med mig datan om jag ska någonstans. För ni vill ju alltid läsa om mig, don't yaaaaaa.

Be warm


sitter och myser i min puffkudde

Framför tv'n. Och har precis fixat alla mina naglar nu, ska måla dem så dem ser lite bättre ut. Jag gör det inte så noga, är inte ute efter skitsnyga naglar, utan för att mina egna ska växa. Och när jag har lösnaglar fungerar det bra, då kommer jag inte åt mina. Haha ett väldigt bra knep.

Nej, känner inte för att skriva mer. Har inte blivit så roliga inlägg, förlåt för det. Blir bättre imorn!

Sitter och fixar naglarna

Fixar naglarna, så nu har jag längre. Det är skönt. Ska dock försöka göra i Holland om det är bra ställen och bra priser. Får ju se hur länge dem här håller nu.  Måste fortsätta så jag blir klar, ska hem till Mathilda sen!

Har ätit middag precis

Är klar med middagen och jag är proppmätt. Har väntat på att Sofia ska komma men hon har inte kommit. Tror inte hon gör det heller, hon skulle på utvecklingssamtal vid halv 5.. Aja, nu ska jag ta och städa lite och lyssna på musik. Kanske mublera om? Jag är så trött på mitt rum nu, vill byta någon gång!



I miss you


it is the black


Be gold


Är hemma nu

Har kommit hem för ett tag sen och nu sitter jag och pratar med min andra ph på msn. Heta diskussioner vi har asså, haha! Aja, idag vet jag fortfarande inte vad jag ska göra. Alla tjejer har ju utvecklingssamtal så jävla utspritt, så vi får se om någon har lite tid över för att kanske ses. Sen ikväll blir jag ensam hemma ett tag, igen.  Det är fan tråkigt att vara ensam hemma nu för tiden, okej om det var helg( skulle jubla ) men en vardag? ÅH

Är det för sent för att säga godmorgon?

Inte vet jag men hej i alla fall! Vaknade för en halv timme sen och jag skiter i och sminkar mig fullt ut. Ska ändå bara sitta i skolan i ca 20 minuter. Det blir pappa som följer med mig och jag ska övningsköra dit. Nu är vi verkligen i gång med det, ska ju ha det vid årsskiftet. I februari kommer jag vara ute på vägarna, förhoppningsvis!

Idag vet jag inte vad jag ska göra, kanske umgås lite med Mathilda eftersom vi inte hann göra det igår. Det återstår att se. Annars blir jag väl hemma och gör ingenting. Har fortfarande en geografi fråga kvar sen är det inte mycket mer jag har att göra faktiskt :) Och det är skönt!


Dagens outfit

Långtröja: H&M
Kofta: H&M
Leggins: H&M


snart kommer pappa så jag ska gå ut och vänta! Hörs senare!


Jag är fortfarande vaken..

Skickade sms till min lilla älskling som fortfarande befinner sig i Thailand.. Han ligger säkert och sover, hoppas jag så han inte är stupfull och glömmer sina sprutor. Det skulle inte vara kul. I alla fall, har försökt göra geografin. Klarade en fråga, så nu är det bara en kvar. Och den gör jag imorgon och sen skickar jag in det. Woho, det känns bra. Hon har tjatat om att få in det där nu, så det är väl på tiden att jag skickar in det så hon blir glad.


Nu tänker jag stänga av datan och sen lyssna på lite musik på min iphone. Älskar att jag har fri surf, det är helt underbart. You can do what ever you want.



Hej nattugglor!

Kom precis hem, har varit hos Sanah och kollat på film med Anna och Sofia. Dumpa honom blev den, och den var bra och det var sant det dem sa. Vi satt alla och blev arga när det väl var sant men att det var dumt. Haha, men det var riktigt kul :) Sen blev det att åka hem, jag övningskörde såklart. Det blev en lång tur, från gränby till landet, från landet till mig. Det gick bra, men fick motorstopp i en korsning med en stackars bil bakom mig, haha! Men han överlevde. Och alla i min bil också. Och jag kan nog säga att det är min bil, min lilla audi. Som jag fick för att övningsköra med. Kanske behåller den sen? Hih, inte den bästa bilen men den kommer i alla fall framåt och det är väl det som räknas?

Aja, nu har jag sagt godnatt till mina föräldrar och ska gå ut i köket och fylla på mitt vattenglas, sen ska jag hoppa i säng. Går väl upp runt kvart i 10 imorn, så det blir en skön sovmorgon. Jag är ganska glad för det kan jag säga! Nej vänta nu, ganska!? JAG ÄR SÅÅÅÅ HÄÄÄÄR GLAD!


Nu börjar det gå över styr här känner jag, men ingen av er dör tror jag eftersom ni fortfarande läser det jag skriver. Är förvånad om ni har läst allt enda hit. Får väl hoppas på det i alla fall. Aja, vi hörs imorgon, ev innan jag åker till skolan. Börjar bli duktig på att uppdatera ofta, och speciellt innan skolan börjar. Och jag tror det uppskattas :)


Haha, a**** nummer. Don't even try.

Godnatt allihopa, sov så gott och dröm sött om mig :) och om min underbara blogg, mahah!


tankar

Jag fattar verkligen inte..


Höst inspiration


Hej alla bloggläsare!

Har varit hemma ett tag nu, jag och Mathilda hann gå och prata lite innan vi begav oss mot Norby. När vi väl skulle plocka ihop alla saker till bakningen ringer hennes pojkvän och vill att hon ska sätta sig på bussen och åka till honom. Så jag hoppar på bussen med Mathilda och hoppar av 2 busshållsplatser senare! Haha, men vi ska antingen ses idag eller imorn och baka lite! Vi har ju som sagt inga lektioner imorn, det är utvecklingssamtalsdag som jag nog nämnde igår. Så idag kan man göra lite vad man vill. 11 ska jag vara i skolan imorgon, så det är inga problem.





Vet inte vad jag ska göra nu faktiskt, har två frågor kvar att göra på geografin, och jag var duktig och kom ihåg att jag skulle ta med mig häftet hem så jag faktiskt kan göra dem. Annars har jag inget mer att göra.. Har ångest på kvällen att jag inte gör någonting på dagarna, men vad fan ska jag göra? Nu är det en sån där stund jag bara vill ha min älskling här så han kan säga att allting är okej. Vem har jag nu? Och att det inte är någon hemma gör inte saken bättre. Får ta och se fram emot den 9:e oktober, då får jag äntligen träffa Daniel! Och ja, det är som förra gången...ett kärt återseénde!


Älsklingströjan från Thailand!

Nu ska jag göra klart frågorna så får jag se vad jag gör sen, kanske lägger mig ibadet idag igen? Det får vi se!


Godmorgon!

Hejsan allihopa, hoppas ni har sovit gott. Det har verkligen inte jag, vaknade om och om igen och pratatde i telefon också. Men men, har knappt några lektioner eftersom vi ska spela upp våran teater för personer som kommer från utlandet. Kan berätta mer om det senare.

Sofia kom 8 imorse, hade inte hunnit gå upp ens. Men vi har i alla fall gjort i ordning oss nu. Blir inte mina stövlar idag, hittade inget som passade så det blir mina converse. Bekväma och bra!


Tröja: VILA
Strumpbyxor: Lindex
(sen tillkommer en vit kofta ifrån gina)


And my lovely converse!

Om ett tag ska jag och Sofia gå till bussen, så vi hörs senare idag!


Blev inte som jag hade tänkt mig

Ligger och smörjer mig och kollar på film, material girls. Den enda jag kom på och den fanns på youtube så :) Men ska snart stänga av datan och lyssna på musik tills jag somnar. Imorn går jag upp 8, en timmes sovmorgon, det är alltid något. Nej, ska fortsätta kolla på filmen så jag inte blir uppe hela natten!




Om det inte regnar imorgonbitti blir det nog att inviga mina nya stövlar. Mina andra är inne på lagning, klackarna ska göras om. Och det är ju inte "sandalväder" längre, sommaren is gone.

Aja, sov gott allihopa så hörs vi imorgon. Ett morgoninlägg blir det allt! PUSS


Har legat i badet i en halvtimme, som ny!

Åh, känner mig som en ny människa, ska bara tvätta bort sminket så är jag född på nytt. Nu luktar man gott :) Klockan börjar närma sig sängdags, ska ta något och äta, tvätta bort sminket och sen lägga mig i sängen och kolla på tv. Är inte trött än men jag vet att om jag inte går och lägger mig snart så kommer jag vara dödstrött imorgon. Innan 11 ska jag vara klar för att sova.

Imorgon är det en lång dag, går till halv 5, men jag kom just på att jag TROR att vi har sovmorgon. Det var frivilligt,ska ta och smsa någon och höra. Woho, nu blev jag genast mycket gladare! Sen att vi inte har några lektioner på tisdag är också skönt, det är utvecklingssamtals dag. Och jag har tid runt 11 så det blir sovmorgon och prat i 20 minuter sen är man leeedig! Åh, känner på mig att den här veckan kommer gå fort!


Nej nu ska jag äta något :)

Sen vill jag bara berätta att idag är det precis en vecka kvar tills jag och några i 2:an åker till Holland. Som tur är har jag mina tjejer med mig, dock inte alla men vi kommer ha det så jävla bra! Redan på söndag drar det igång när vi kommer, då blir det en fest för att välkomna oss! Sen ryktas det även om en sleepover i en stuga med 14 härliga bäddar. Får dock inte ihop det när vi är typ 30 pers? Men men, dem har nog planerat det där på något sätt :)

Bloggar lite innan jag lägger mig sen! Don't forget it :) Och för er som ska sova, godnatt!

Why is it the smallest things that tear us down?

Sitter på mitt rum och spelar musik, dock ganska högt. Orkar inte ens tänka på vad grannar tycker nu. Orkar inte bry mig att dem sitter och gråter för att en tjej på 17 år spelar lite musik? Haha, nej jag skrattar bara :)


Ska ta tag i mig själv och städa det sista nu!





Kvälls prat med familjen

Sitter och pratar och har det bra. Allihopa sitter vid matbordet och snackar. Dip och grönsaker har jag ställt fram också. Detta har vi inte gjort på länge, det är mysigt.



Nu har vi ätit klart

Åh, är hur mätt som helst. Har ätit efterrätt också. Så nu sitter jag i soffan och kollar på lite internetsidor. Har sagt till mamma att jag villl ha nya uggs, dock äkta den här gången. Och jag har hittat en sida och dem är billigare än vad jag trodde, det är lite rea också. så runt 1000 lappen ligger dem på! Ska prata med mammsi och pappsi och önska mig till jul. Och med tanke på de, det är ju fan snart jul. 3 månader sen sitter vi där runt granen och öppnar julklappar. Åh, jag längtar. Då ska jag slita upp mina paket och jubla av lycka. Vet lite som jag ska få, eftersom jag har redan hittat några saker. Ibland gäller det att vara ute i god tid så det finns kvar, så jag har redan handlat lite. Och sen ska vi beställa några saker, får hoppas att uggsen kommer hem hit !


UPDATE: Nu är dem beställda, mörkbruna blev det. Hoppas storleken blir bra, tog 38. Som jag vanligtvis har men man vet aldrig hur det är i andra land. Men men, det blir bra säkert.





Nu sitter vi och äter

Har precis käkat förrätt och nu ska vi äta varmrätten.


 


I feel so untouched

Hejsan alla bloggläsare! Sitter och lyssnar på musik medans jag klär på mig och har nu hittat det jag ska ha på mig. En halvtimme kvar tills dem kommer och jag har badrummen kvar som jag tänkte göra nu. Så slipper jag göra det senare!



Dagens outfit

Topp: JC
Kjol: H&M
Leggins: H&M

Snart kommer dem

Och jag sitter och sminkar mig, sen är jag klar. Eller jag ska ju byta om men det går fort.. Och jag är hungrig som fan, måste ta något att äta innan dem kommer. Typiskt mig att vara mätt sen, haha!






Godmorgon!

Vaknade för ett tag sen och nu har jag tvättat håret och sånt. Så nu är man fräsh. Sitter och kollar på the hills och ska väl börja göra mig iordning. Klockan 4 kommer farmor och Lena och då blir det att äta och fira mamma. Ska också göra det sista i badrummen och sen har jag inkasserat en 1oo lapp. Det kommer kännas bra :)


Ska även göra det sista i mitt rum så ska ni få se hur fint det blev. MAN KAN SE GOLVET NU! Haha, och det är fan bra. Slipper kliva på mina underbara kläder och det blir så mycket finare :)


Ligger i min säng och äter

Kom hem för ett tag sen efter en lyckad kväll med mina tjejer! Mathildas drinkar får 10 av 10 poäng. Mysiga sommardrinkar var det och dem var supergoda. Och nu är jag hemma, ligger i min säng och äter sushi. Någonting i magen behövs så slipper jag må dåligt imorgon. Lena och farmor kommer hit och ska gratta mamma som fyllde år idag. Har inte nämnt det, så grattis mamma!





Har även smsat med Daniel idag, haha han är så söt. Min söta bebis. Två veckor, sen syns vi!


Nu ska jag fortsätta äta, hörs imorn! Godnatt och puss på er!

Dags att ge sig iväg då

Har bytt om nu och sitter och taggar till en låt jag nyligen börjat lyssnat på faktiskt. Jordin Sparks med battlefield. Åh, man blir peppad på något sätt. Det är något speciellt med den här låten. Min nya favorit? Yes sir.

Aja, slänger upp en kvällens outfit och sen drar jag. Juste ska fråga mamma och pappa om dricka först. Hoppas dem ger mig något :) Ha en bra lördagskväll allihopa! Hörs senare ikväll eller imorgon. Du vet aldrig, så kika gärna in senare!


Kvällens outfit



Tröja: Vero moda, Svart jacka: H&M






HAVE A NICE NIGHT EVERY BODY! See you in the dark..


Om ett tag befinner jag mig hos MH

Pratade nyss med Anna, hon och Sanah var på väg till Mathilda sen skulle dem handla. Så det dröjer nog ett tag tills jag går men vet inte vad jag ska ha på mig. Om jag ska inviga mina nya stövlar eller ta mina uggs? Har inget o dricka men kanske får tigga något av mamma och pappa. Haha!


Aja, nu ska mamma klia mig på ryggen. SKÖÖÖNT!



Ett steg närmare en hundring

Nu har jag städat toaletterna och dammsugit hallen. Ska bara moppa golven i badrummen så är det klart :) Enkelt jobb för att tjäna pengar. I'm going to be a rich girl!

Nu sitter jag och tar det lite lugnt och kollar på en film på 5:an, kommer dock inte ihåg vad den heter. Men det är rolig, och bra.





ÅÅÅÅH, hittade en låt som jag har letat efter ett tag nu.


Middag

Nu sitter vi alla tre och ska äta. Eller vi har redan börjat... MATORGASM!!



Städ dags för mig!

Mitt rum är inte och leka med. Nu ska jag börja städa lite!




Har inte kunnat uppdatera

Hej och förlåt för dålig uppdatering idag. Men jag gick upp tidigt, runt 10 och gjorde mig iordning och åkte ner på stan med mamma och pappa, och köpte min boomerang jacka, det blev en blå. Och jag är riktigt nöjd. Inkasserade också ett par lårhöga stövlar, det är skönt att ha några stövlar att växla mellan. Betlade halva själv men det är inga problem, får nytt studiebidrag om 4 dagar. Har även sagt att jag kan hjälpa till och städa lite. Två badrum och hallen, en gång i veckan och får 100 kronor för det. Det kan vara ett stort plus, så antingen idag eller imorn ska jag städa och då får lilla jag 100 kr. Haha, jag kommer bli rik. Och jag ska verkligen göra de här, en gång i veckan dör jag inte av. Hoppas jag... Om jag inte ens kan hålla rent i mitt eget rum kanske det blir svårt, jag vet inte. Haha :)


599 kr - från .......


Idag ska jag nog hitta på något med tjejerna om jag orkar, ska städa mitt rum och fixa lite med kaninen osv.. Men det återstår att se om det blir något! Min vän Mathilda smsade även och sa att Kadir var sugen på att styra något, så på nått sätt löser det sig om vart vi blir..

Ps. Fick svar på mitt sms som jag skickade igår natt. Om två veckor syns vi, och det har gått en vecka snart. Jag vill ha hem min bebbi nu.

Snart ska jag sätta mig ner framför tv'n med mor och far och äta sushi!


Nu ska jag sova

Kom hem runt halv 11 efter en promenad med Mathilda, var ute ett tag och vi gick och pratade. Det var skönt att komma ut och få prata av sig lite. Men dock blev vi störda av poliser som åkte omkring i gottsunda. Dem vinkade till och med? Lite ovanligt kanske, men men det kryllade av dem. Såg dem ett par gånger under kvällen.

Sedan jag kom hem har jag, mamma och pappa kollat på film. Det blev en wallander tilll, åh dem är så bra. Haha, satt och stirrade hela tiden. Och nu tänkte jag sova, ska upp imorn för att köpa min boomerang jacka! Jippi säger jag bara! Äntligen inkasseras en sån! Dock blir det en julklapp men jag har fortfarande min svea jacka som gott och väl duger.


Imorn blir det nog att umgås med tjejerna!

Sov gott allihopa!

Förlåt för att det inte kommer några bilder, men sitter på min vanliga data. Ska försöka ladda min data imorn så blir det lite roligare :)


Kvällsprommis

Blev inget med tjejerna, jag och Mathilda ska på promenad istället :) Ska ta på mig vinterjackan och bege mig mot Ip för att möta upp tjejen! Det blev en lyckad fredagskväll tillslut. Hörs när jag är hemma!


Ha en bra dag och hoppas ni inte dör av all sprit.


Överflöd med kläder har jag nu

Hejsan allesammans! Har nu kommit hem och hunnit ta det lugnt ett tag. Fick med mig lite hem från Gränby. Hade present kort på H&M så det utnyttjades. Bra att vara medlem, man får alltid lite tillbaka, även om det inte var så mycekt. Men det är alltid något.


Siden "jacka" från H&M


Lång tröja från Vero Moda


Leopard kofta från Vero Moda


Guldringar från H&M


Nu ska jag och mamma ta och leka lite med kaninen. Släppa honom lös i hallen!


hemma efter ett tag på stan

Haha, vi var där längre än jag trodde. Hittade i alla fall en boomerang jacka, det blir en blå. Trodde inte mamma skulle gå med på de, men det enda hon sa var" Ta small så ärver jag den efter dig" Haha, så det gick jag med på. Fast jag tror jag kommer ha den här ganska länge. Förra året fanns det bara medium och den var för stor, då blev det en svea jacka. Den får väl mamma låna av mig nu, tur att hon nästan är lika liten som mig :)

Aja, nu ska jag åka till Gränby med Sarah. Ska väl åka till henne om några minter bara :) Kanske fyndar jag något? Hittade i alla fall ett par lårhöga stövlar, för 600 kr. DEM SKA JAG HA! Får tjata lite på mamma senare idag, hihi!



Sen träffade jag även Sanah på stan, and she told me. Det löser sig gumman!


Sov längre än jag trodde


Hoppas ni har sovit gott, det har jag. Trodde inte jag kunde sova så här länge utan att vakna om och om igen. Men det gick och det var skönt. Så nu sitter jag här på min gamla data, ska väl snart gå och ta någonting att äta. Pappa handlade häromdan så nu finns det mer att välja på.  Jippi!



Får hoppas på att det blir en bra fredagskväll, måste även städa. Åh, det är ju såå kul.


Nu ska jag hoppa i säng

Har slängt lite mer än 10 askar nu, och det är fortfarande mycket kvar att fylla. Får fortsätta imorgon. Och då ska jag städa också. Som vanligt, haha! Aja, har i alla fall fått lite mer ordning nu och det är ett steg på vägen. Ska ta och byta om sen hoppa ner i sängen och kanske sätta på en film, om jag orkar.


Juste!! Daniel ringde mig idag, åh.. Han hade det bra, dem låg och kollade på tv, då var det runt halv 12 hos dem. Han hade hittat två plånböcker, hade önskat mig en men han hittade en annan som själv tyckte var snygg. Han är så söt, och han hade även hittat massa till sig själv. Skor, shorts, massor av klockor och de kommer garanterat bli myyycket mer. Snart har det gått en vecka, på söndag närmare bestämt. Och när han kommer hem så blir det hejdå för mig. Då ska jag till Holland. OTUR, OTUR, OTUR! Jag vill ju träffa min älskling. Aja, jag får ju vänta med det. Om du läser detta Daniel så saaaaaknar jag dig!


Godnatt alla mina läsare!


j a g    ä l s k a r    d i g


ÄLSKAR FILMEN!

Filmen var suuuuper bra! Trodde inte att den skulle vara de, men jag satt och stirrade hela tiden. Rekommenderar den starkt! Alla borde se "flickan som lekte med elden". Skulle inte tveka på att gå och se den igen. Men kanske borde se männ som hatar kvinnor, har faktiskt inte sett den än, och alla säger att den är riktigt bra. Får tvinga med mig någon som inte har sett den. Om inte alla har gjort det redan!

Aja, ska ta och lägga mig i badet en stund. Har börjat hosta som en galning, svininfluensan? Minst 4 stycken satt och hostade i biosalongen, och jag kan tänka mig att det smittar bra på sånna ställen. Så akta er, haha nej så farligt är det inte. Men i alla fall, ett varmt bad med massa skum bangar jag inte på. Ska ta och städa lite, eller plocka med mina smycken. Har köpt en förvaringslåda men 30 smålådor i. Har typ 1000 småaskar som bara försvinner om och om igen. Dags för lite ording i Carolines rum!

Bilder från middagen och filmen!



















Bilder från igår, när vi var hos Susanna!


Nu måste vi åka

Jag ska övningsköra! Först skjutsa hem Sofia sen in till Stan! Hörs senare ikväll!


Dagens outfit


Tröja: Lindex
Chinos: Lindex


Två timmar tills jag drar!



Nu har vi ätit klart och är åter tillbaka i min säng. Ska sminka mig och göra mig iordning tills vi ska dra. Middag innan bion, vet dock inte vart vi ska äta än. Kanske thai? Det var länge sen, får försöka övertala mamma och pappa. Sen tar vi den tidiga bion och efter det ska jag vara med Sofia och Arpine. Får se vad vi hittar på.


Lunch dags!

Vi har nu varit och handlat på Gottsunda. Det blev färdiga maträtter. Så nu ska dem värmas och sen ska vi äta. Kan säga att det är svinkallt ute, höll på att frysa ihjäl när vi åkte. Inga vantar, och jag ångrade mig som fan. Nu är sommaren över, hösten har kommit. Och jag är inget fan av hösten kan jag säga. Men men, snart kommer vintern och den är mycket roligare. Jag ska tvinga med mig Daniel ut på turer i Sunnersta och kullarna. Pulkaåkning? Svar ja! Haha :)







Nu sminkar vi oss lite

Nu håller vi på och sminkar oss, vi ska ta oss mot Gottsunda och lämna tillbaka filmen som vi hyrde igår och köpa något att äta. Vi har verkligen ingenting som Sofia kan äta. Så vi tar moppen upp till the hood.
Och det är på tiden att vi gör något, vi har legat i sängen och degat i över en timme, lata som vi är. Men jag ska verkligen inte klaga, det är bara skönt. Så nu ska jag klä på mig något varmt och sen åker vi :)



Min ursnygga sminkväska som kommer från åhléns. Fick den av Daniel!


Godmorgon!!

Jag och Sofia vaknade för en stund sen och nu sitter vi och äter godis och tittar på tv.  Det blev ganska sent igår, vi låg och tittade på tv tills vi somnade och tv'n var på. Men det gjorde inget, båda slocknade ganska lätt ändå.

Idag ska jag lämna tillbaka en film och sen ska jag ut och äta och gå på bio med mamma och pappa. Vi ska se flickan som lekte med elden? Tror jag den hette, så vi får se om den är bra. Har inte sett första "delen", men det ska nog gå bra i alla fall..




Nu ska jag forstätta äta godis!

Jag får en sovkamrat inatt..

Nu har jag och Sofia kommit hem till mig och ska snart sova. Det blir ett kort inlägg, min data dör snart. Men jag kan säga att jag, Sofia och Susanna hade det väldigt mysigt. Vi hyrde film och goffade i oss godis och chips. Nyttiga gänget! Nästa gång blir det inte en myskväll utan en "suparkväll" som Susanna lade fram det. Haha, det ser vi fram emot.


Nu ska jag ta och byta om och hoppa ner i sängen och gosa med min nya sovkamrat, SOFIA :)

Hörs imorgon, godnatt!

Nu har Sofia kommit

Nu har Sofia kommit och vi ska dra och handla. HA EN BRA...onsdagskväll? haha :)


Tröja: H&M
Sidenlinne: H&M
Leggins: Lindex


Nu sitter jag och mamma i hallen

Puppsi springer omrking och busar och hopppar omkring. Han verkar gilla skor för han står och nosar på alla som vi har. Nu sitter han bredvid mig och kan inte riktigt hålla balansen på det hala golvet.


Snart drar vi till Sunnersta

Men innan det ska vi handla lite, det blir ju film mys! Blir väl 5-6 tjejer, detta är way better än att festa idag känner jag. Får bara hoppas på att filmerna som finns hos Susanna är riktigt bra. EN SKRÄCKIS?! Hooooppas!




Ska börja se vilken jacka jag ska ha nu. Jag och Sofia ska åka moppe till Susanna och det är kallt ute. Det ser kanske konstigt ut om jag kommer med vinterjacka? Äsch, vi får se. Sofia kanske kan komma med något bra förslag. I hope so.


Ska mysa lite med kaninen, sen kommer en" kvällens outfit" !


Nu blir det att ta fram sminkväskan

Ska sminka mig, har lite tråkigt. Men pumpar hög musik och mamma tjatar på att grannarna kan klaga. Men nej, det kan dem inte. Klockan är endast 18.15 har tills 10 på mig och spela musik. Så här stängs inte musiken av. Älskar att lyssna på musik,och det ska vara högt. Pappa klagar alltid på när vi sjunger singstar, och frågar alltid varför vi ska ha högt? Det är väl klart man ska ha de, det är ju inte direkt roligt att sjunga på det lägsta. Oj, det är skitroligt. Någon som förstår mig? Hoppas i alla fall det. Låg musikvolym= kan man lika bra inte spela musik överhuvudtaget. Om man ska spela musik, gör det på riktigt :)





Mackor och film

Sitter och tittar på film på min andra data, och har precis käkat upp mina mackor. Och efter filmen tänker jag städa lite, det är mycket kläder på golvet nu. Fattar inte hur det kan bli så på bara några dagar. Jag är inte speciellt ordningsam. Får väl helt enkelt skylla mig själv, hah!




Blir helt till mig, känner mig så handsome. Att tänderna kan göra så mycket, hihi!


Nu är jag hemma igen!

Och ont i käften, ja det har jag. Men jag hade inga hål, som tur var. Var ganska nervös, trodde jag hade det men icke sa nicke. Hon dödade i alla fall min mun, körde med tandtråd och allt som det nu var. Blödde som fan, och hon sa bara att tandköttet inte hade vant sig vid att man var hårdhänt. Nehe, säger du det? Haha, nej tandläkaren tycker jag inte om. Och ibörjan frågade hon massa frågor, bla om jag var rädd för att gå dit, och sa jag lite men jag skulle ha sagt mycket, för jag hatar verkligen att åka dit. Fobi? Kan man nog säga..



Vitare tänder har jag nog aldrig haft, det var nog ganska bra att jag gick till tandläkaren ändå! Kollade mig i spegeln nyss, och det var inte någon dålig syn! Nu är jag glad :)


Och som jag sa tidigare hoppades jag på att få göra något med tjejerna, och det ska bli filmkväll hemma hos Susanna i Sunnersta. Dem vanliga blir vi, och det kommer garanterat bli myyyys!


Nu ska jag övningköra

Nu ska jag övningsköra upp till Gottsunda, berättar hur det gick sen. Om jag överlever..



Glädjehopp i hallen

Nu har vi haft vår lilla kanin ute ett tag, han får springa runt fri i hallen och han blir helt till sig. Han får som ett ryck i kroppen och hoppar till, sen glider han fram. Golvet är så halt så han kan knappt hoppa utan att snubbla till lite. Han eller hon, är världens sötaste. Och om vi har tur får den ett nytt hem inom några dagar. Vill inte men mamma klarar som sagt inte av det..


Så nu är jag tillbaka i min säng och ska snart åka till Gottsunda.


Jag är rädd för tandläkare..

Hejsan allihopa! Nu har jag kommit hem från skolan, en kort och skön dag. Och nu är det ju långhelg! Det sitter fint, det behövs verkligen. Har inga planger, kanske bara blir att ta det lugnt och mysa med tjejerna i helgen. Hoppas på något sånt i alla fall.

Idag ska jag till tandläkaren, halv 4. Usch, haha hatar att gå dit. Oavsett om jag skulle ha hål eller inte, det är hemskt i alla fall. Får hoppas på att jag kommer ifrån fort. Och förhoppningsvis ska jag övningsköra dit! Haha, med volvon. Den andra bilen är  inte fixad, eller det är en lampa som inte fungerar. Och en person som övningskör med en bil som inte fungerar helt är lite farligt. Men om vi har tur fixar vi lampan idag.

Sen kan jag även säga att det brann i skolan, eller i en papperskog. Vid rökhuset, haha! En kille i vår klass tog brandsläkaren och sprutade ner hela papperskorgen. Sen var det inge mer med det, jag var den som sa till att de brann, så ett litet + till mig och Ifti :)

Nu ska jag försöka ta något att äta innan jag drar. Sen blir det hem och.... göra någonting förmodar jag. Hoppas ni har haft en bra dag hittills och njut av två extra lediga dagar!




Jag ska sova när jag kommer hem

Godmorgon, har inte sovit så mycket inatt heller. Men vad gör man? Eller vad kan man göra? Det är ju bara att försöka. Just nu sitter jag och sminkar mig, Sofia kommer om ett tag. Sen tar vi bussen tillsammans till skolan som går lite efter 8.



Dagens outfit


Jacka: H&M
Tröja: JC
Leggins: Lindex






Nu kommer snart Sofia så jag ska göra mig iordning för att dra! Hörs senare, MWAH!


Film på tv och lite fil och flingor.

Nu ligger jag i sängen med en skål fil och flingor. Det är en film på 5:an, dock kommer jag inte ihåg vad den hette. Men den är bra! Sen kan jag säga att jag skickade en låångt sms till min pojkvän, vi kommer ju som sagt inte träffas på 3 veckor. Det är jobbigt, men vi klarar det. Vi är ju oss, och vi tar oss igenom allt. Nej nu ska jag stänga av datan och äta upp sen blir det att stänga av tv'n.



Imorn har jag tre lektioner och slutar 1 så det är skönt. Men min företagsekonomi lärare kommer skjuta mig, har inte gjort läxan och hon har redan påminnt mig två gånger. Haha, men men. Vi kanske ses i nästa liv :)

Haha nej jag driver, nu babblar jag massa. ( FÖR ATT JAG ÄR TRÖTT )  Så godnatt allihopa, vi hörs kanske imorgonbitti annars senare på dagen!


Bad Daniel gå in och kolla här eller facebook, så om du läser dettta så... HEJ :) haha! Nej vill bara säga till dig att jag älskar dig och du är väldigt saknad! Längtar redan efter dig så jag inte kan sova, jag får låna sofia som min nattevän. Som du sa förut" tänk att det är jag". Får väl försöka med det!

Hemma efter ett långt möte



Och jag övningskörde hem, ska ha mitt körkort redan i vinter. Då jag fyller 18, närmare bestämt den 17 februari! Haha, har nu övningskört båda våra bilar. Och jag måste säga att automat är lättare men manuel är fan roligare. När man väl började, alla dessa gupp och motorstopp. Det är kul måste jag medge. Men men, måste ju fokusera på manuel i nuläget.



Till att berätta lite om mötet, det gick bra och det tog sin lilla tid. Vi kommer ha ett fullspäckat schema med saker att göra, besöka platser och bla Amsterdam! Det kommer nog vara det roligaste, alla säger att det är så fint. Så nu har jag höga förväntningar. Fick också höra om att förra årets grupp, alltså 91orna hade blivit tagna av knarkhundarna, så hela gruppen blev genomsökta. Låter ju inte speciellt kul, så cofeeshops kanske inte är någon bra idé, hhahah!


S p ö k k o r  r i d o r e n












Fick även sms från Daniel idag! Och vet ni, han är ju borta i 2 veckor och kommer hem den 4:e oktober, och då åker jag. Vi är ifrån varandra nästan en hel månad!


Nu: Mot skolan!

Nu ska jag klä på mig och bege mig mot skolan. Vi hörs någon gång senare ikväll när jag har kommit hem och ätit. Tills dess så får ni ha det så jääävla bra allihopa!



Någon som vill ha en hårtuss?

Inom de kommande dagarna måste vi bli av med vår lille hårboll. Det är så att min mamma har börjat känna av den och därför kan vi inte ha kvar den. Så om ni vet någon som är intresserad, släng gärna in en kommentar i så fall. Vill gärna ha flera val, så jag blir av med den så fort som möjligt. För mer information, kommentera.






Ligger i sängen och kikar på tv

Har inget annat för mig, spelar dock detta jävla fiskspel på facebook. Tack Mathilda, du har gjort med beroende. Haha, det är kul när man inte har något att göra. Men det är galet att se hur vissa är som besatta av det. Kul och sitta varje dag i flera timmar. Nej, så ska det inte bli för mig. Aja, tänkte lägga upp bilderna nu så jag inte glömmer det senare. Inte kul att lägga upp typ flera månader gamla bilder. Ska försöka vara duktig och lägga in bilder som tas under dagarna samma dag. Tror ni också uppskattar bilder som har tagits under dagen och inte flera år gamla bilder.

Ska vara duktig och uppdatera bloggen ofta, och lägga in massor med bilder :)





 

Detta är bilderna från skolfotograferingen. Klassfotot kunde ha blivit bättre, men jag ska inte klaga. Är nöjd att jag lyckades hålla min min ganska bra, haha!


Sen har vi bilderna som jag tog för intervjun. Dem blev också bra, förutom en. Men jag dör inte för det. Kul att få vara med i tidningen och synas lite.








Nu har tidningen kommit + skolfoto!

När jag kom hem låg två brev till mig på bordet. Öppnade ena och det var mitt skolfoto. Blev bra tycker jag, och jag klarade att hålla munnen rak! Haha, dem som känner mig vet vad jag pratar om.
I alla fall, i de brevet låg tidningen, eller det var två exemplar. Intervjun med mig var med och 4 bilder. Kul att få synas lite. Så nu känner jag mig pretty glad om jag ska vara ärlig. Så den 25 september fyller jag 555 555 555 sekunder. Haha det visste ni inte va?

Ikväll hade jag ju glömt bort att det är möte inför Holland. Halv 8 ska jag dit och ingen av PH:arna ska dit. Haha, Sofia vet jag att hon inte kommer hon mådde dåligt i skolan. Och sen frågade jag Anna-Lena om hon skulle komma och man fick en osäkert svar, jag sa att jag och pappa skulle dit. Och då blev hon glad, då slipper hon komma så får jag föra informationen vidare! Haha, lat morsa! Haha, 99 % säker att Sofia kommer visa detta för Anna-Lena. Hon tycker inte om när hennes barn kallar henne för morsa.

Aja, ska ta något och äta nu. Men innan ska ni få se bilder ifrån gårdagen och idag!


Bilderna från intervjun och skolfotot kommer lite senare!
























Nu ska jag fotografera våran barnstol som ska säljas!


Nu är jag hemma hos Mathilda

Jag, Anna och Mathilda sitter och pratar i hennes rum. Sofia och Sanah har gått och handlat lite och hämtat kol och tobak hemma hos mig. Vi ska ta och röka lite vattenpipa och chilla. Sen vid halv 2 börjar vi med internationell ekonomi, då tar vi bussen tillbaka till skolan.  Slutar typ halv 5 idag men det är okej, har ju mina tjejer att umgås och ha kul med.

Och när jag har slutat skolan ska jag hem och ta det lugnt, göra klart mitt geografi arbete, har två frågor kvar. Och efter det ska jag försöka få tag på någon som vill ha min lilla hårboll. Känner ni någon som vill ha en kanin, let me know. Var inte blyga med att kommentera, jag är inte farlig :)



När Sofia och Sanah kommer tillbaka kanske det blir en film också, åh jag är så glad som har så underbara tjejkompisar! Och det blir lite + till Mathilda idag eftersom vi fick komma hit och äta upp halva hennes kylskåp!

Jag vaknar med the voice

Godmorgon, eller kanske inte. Har sovit riktigt dåligt idag igen. Ganska jobbigt, får se om jag går hela dagen idag. Annars går jag hem och sover. Min förkyldning är inte heller över än, är helt död i kroppen. Får se till och bli frisk innan jag åker till Holland. Jag och Anna pratade om det igår, vi är taggade nu. Vi har även bestämt att fixa manikyr och sånt där i antagligen Amsterdam! Detta kommer bli en riktigt bra resa, hoppas jag i alla fall :)

Ska packa min väska nu, vi hörs senare idag!


Dagens outfit


Tröja: VILA


Leggins: Lindex


Tröja: H&M


Har intagit sängen för kvällen

Ligger och kollar på svenska hollywood frugar, haha älskar det! Tycker programmet är roligt och intressant, brudarna är ju ganska blåsta på ett sätt. Men vad gör man inte för pengar? Dem bor ju i slott, åh jag är fan så jävla avundsjuk. En dag ska jag vara så rik så jag ska ha ett sommarställte utomlands, Thailand. Det är en av mina drömmar. Jag har flera drömmar, men dem berättar jag inte för er. Nyfikna va? Det vet jag att ni är, men jag ska göra allt jag kan för att uppnå mina drömmar. Jag ska visa för alla som har tryckt ner mig någon gång i mitt liv att jag är så jävla mycket bättre än vad dem tror. Det finns några speciella, och er tänker jag titta ner på när jag väl har nått mina mål.

Som Anna Anka, ska få en karriär men inte ligga med någon för att komma dit. Klyftiga jag, haha!









PS. Jag saknar redan min pojkvän. Jag kan inte sova utan min älskling. Och jag menar det, vaknar om och om igen. Det är ett faktum, jag klarar mig inte utan D. Han har det säkert bra, och jag är glad för hans skull. 13 dagar kvar, I can't waaait! DS.


Idag blir det sängen tidigt

Haha, jag kan garva sönder mig åt hur vissa personer är och ser ut. Jag kan tänka på det när jag har tråkigt och plötsligt ha det asroligt.  Hon är 93:a och jag har aldrig hört någon roligare historia om någon. På sista tiden har jag lärt mig vissa saker, att sånna som dig är stroppiga.

Sen vill jag bara tillägga lite saker, när jag ändå är igång liksom.
Personer som:

- är ute efter upptagna killar, spottar på er
- är stroppiga och kaxiga, kan bara skratta åt er



Jag behöver inte nämna namn eller något liknande, vill bara att folk ska veta att vissa saker säger man inte. Vissa saker håller man för sig själv, även om man har rätt till en åsikt. Man ska ta genvägar inte omvägar. Så se och lär, använd hjärnan innan du gör något.

Och till alla er som inte är något ovanstående saker, I love you :)



Så här känner jag för matten idag, I need some help. Men mina föräldrar kan dock inte min matte. TO BAD FOR ME.

Bildspecial nummer 2

FORTSÄTTNING: Nu kommer flera bilder från kulturnatten! ( Bilderna är spårade, just remember! ) En lyckad kväll tills vi kom på bussen. Har ännu inte tackat Mathilda för att vi fick spendera vår galna kväll där. Det var dunder och det ska göras om! :)





Ge mig, sa jag.















Ska äta nu, hoppas ni gillade dessa galna bilder. Det kommer ni se mycket av i min blogg! Jag skäms inte för det jag gör, därför kommer det komma mycket av sånt här! GILLA LÄGET VA!


Åh, äntligen hemma!

Nu sitter jag i min älskade säng. En lång skoldag och jag tog mig igenom alla lektioner. Som tur va fick vi sluta lite tidigare. Det behövdes kan jag säga. Det vart en het diskussion på etik och livsfrågor. Går inte in på det men jag hade i alla fall samma åsikt som alla andra. Aja, idag blir det att plugga lite matte och företagsekonomi. Måste bli klar med det snarast, så slipper jag sitta med det i helgen.



Sitter i skolan med Anna

Jag och Anna håller på med ett arbete på geografin. Inte speciellt kul, men det är lite att göra så vi måste jobba på lite. Haha, istället för att jobba blir det lite skitsnack.

Återkommer kanske om ett tag :)

Vilka människor det finns

En bekant till mig som heter Mikaela, hon har åkt till USA för att bo hos en värdfamilj under ett år och ta hand om barnen osv. En au pair. Vi spenderade en kort tid tillsammans på öland i sommras, och då kom detta ämne upp. Jag kommer ihåg att jag sa att jag också villle göra något sånt här, åka utomlands och få göra något annorlunda och något man inte får chansen till att göra om och om igen.

Mikaela åkte i augusti och kom till en familj som har två barn. Båda är runt 10 års åldern, en flicka och en pojke. Läste nyss ett långt inlägg på hennes blogg om hur bra allting kunde vara men också hur hemskt det kunde vara. Ungarna var otrevliga och då menar jag verkligen det. Tjejen kunde säga att hon va hungrig och ville ha mat, sen när hon väl fick den kunde hon slänga ur sig" jag ångrar mig, släng det". HUR I HELVETE KAN MAN SÄGA SÅ? Jag fick gråten i halsen och visade min mamma. Kunde knappt läsa upp det utan att börja darra i rösten. Hur kan en sån liten tjej göra så? Vet dem inte var respekt är? Usch, blir så arg. Att småbarn är otrevliga mot äldre kan göra mig riktigt förbannad. Någonstans ska en gräns finnas, och varje barn ska veta vart den finns.

Nej, nu kan jag inte sitta här längre. Ska ta och tvätta bort mitt smink och lägga mig i sängen. Hörs imorgon,
någon gång under dagen. Slutar halv 5, kanske inte blir någon uppdatering. Men kika gärna in och kolla.


Godnatt allihopa!


Vilken liten rackare

Har haft puppsi ute ett tag nu, det är fart på honom ibland alltså. Och han skiter som en galning när han får komma ut ur buren. Men som tur är det lätt att städa upp. Nu sitter jag återigen i min säng och ska forstätta med matten. Ska försöka hinna ikapp, ligger lite efter. Har bara matte en gång i veckan, så det gäller att inte fucka upp lektionerna. Som tur är har vi en bra mattelärare i alla fall. Hon KAN matten, Eva kunde ju inte ens vissa tal. Och hon ska vara mattelärare? Nej, sånt tycker vi inte om.

Nu börjar filmen igen.


Plugg och tv

Ganska dålig kombination, men det går ganska bra ändå. Det är matte som ska göras. Det går bra, och på det sättet blir det roligt. Trodde jag aldrig skulle säga det i hela mitt liv, men det är sant. Om man kan sakerna blir det såå mycket roligare. Tänk på de.

Nu ska jag fortsätta med mitt!

jag blev kvar hemma

Jag hade sagt att jag skulle åka med, men jag hoppade över det.. Hade nog börjat böla om jag hade stått där för att vinka av dem. Så vi sa hej då här hemma och pussade på varandra. Pappa har inte kommit hem än så jag är fortfarande ensam, men han är säkert och hämtar mamma. Känns lite konstigt men i 2 veckor kommer det vara vara vi 2 här hemma. Tom känsla, ganska konstigt. Jag och Daniel sitter nästan ihop. Men men, ska inte prata mer om de. Kommer bara tänka på att jag inte får träffa älskling.

Ska titta på ensam mamma söker, det är snart slut. Sen är det en film på 5an tror jag. Ska gå och kolla i tv tidningen. Då håller jag mig sysselsatt. Sen när mammsi kommer hem ska vi byta åt puppsi.

Talk to you later, mina fina bloggläsare som bara blir fler och fler :)


Älskade, älskade du, 2 år 5 månader!


Åh, snart åker vi till Arlanda

Dem ska handla på Arlanda och planet gick 11 så vi måste typ åka runt 9. Jag vill inte att han ska åka, 2 veckor är en lång tid. Jag och Daniel är aldrig ifrån varandra. Men vi klarar det, men klart jag kommer att sakna honom! Och vi kan ju inte direkt prata i telefon på kvällarna, det är så dyrt. Så det kommer nog bli två veckor utan nästan någon kontakt alls. JOBBIGT!

Aja, jag vill inte tänka på det i onödan. Han ska få många pussar när vi väl har kommit fram till flygplatsen!


En vit och en blårandig. Tänk så fin lillkillen kommer att bli, ljusbrun hy mot detta! Åh, jag smälter!


Och min fina blommiga "jacka" från H&M!


En tripp till Gränby blev det

Vi har precis kommit hem nu och vi ska sätta oss med pappa och äta. Lägger upp bilder på det jag handlade. Jag fick med mig en tröja från H&M, och åt bebisen blev det två "bodysar", och leksaksbilar. Svensk kvalité på sakerna, tummen upp för det! Haha! Aja, ska springa och äta nu!

Håll utkik efter bilderna!

Maha, klart!


Haha, enkelt och bra. Nu kommer han i alla fall ihåg hur allting ser ut. Nu kan han inte missuppfatta mig :)


Nu har jag skrivit önskelista

Haha, den är precis klar. Har önskat mig lite ifrån Thailand.  Det som jag vill ha är:






Det är ju som sagt väldigt billigt i Thailand, så man ska ju passa på att handla massor med saker. Jonas kommer säkert köpa massa andra klockor, Jacob och company, garanterat. Daniel har jag faktiskt ingen aning om. Det återstår att se! Nu ska jag klicka ut lite bilder så han vet vad jag pratar om, väskor och sånt är inte Daniels starka sida. Tror inte det är någon killes starka sida.


Nu ska jag sminka mig lite

Ska åka till Gränby om ett tag och köpa lite bebis kläder. Jag är med barn....

Haha nej det är jag inte, men vi ska köpa lite kill bebiskläder åt en kompis i Thailand, dem får en liten pojke i oktober. Så Jonas och Daniel ska ta med det ner. Och nästa år får vi se honom, en söt liten thaipojke. Det var länge sen vi träffade Kam och Han. Så det ser vi fram emot :)


Sitter fortfarande och kollar på filmen men ska börja sminka mig lite.


Hemma nu

Har värmt lite mat och ska kolla på filmen vi inte hann se igår.. Berättar mer sen när den är slut!





Chili con caaarnee


Min pojkvän är så seg

Nu håller VI på att packar, jag får välja kläder för att han själv inte vet. Haha, men men. Snart blir vi nog klara hoppas jag. Då ska vi hem till mig och fixa det sista och umgås så länge det går innan dem åker. Får se om jag åker med till arlanda eller inte. Planet gick i alla fall runt 11  om jag minns rätt. Så vi kommer ju inte hem så sent, men vi får se helt enkelt.

Nu ska jag gå och kolla vad Daniel håller på med, han försvann för ett tag sen och jag ligger i hans säng och lyssnar på musik.

Godmorgon!

Klockan var inte ens halv 10 och jag jag klev upp? Vaknade av att Daniel gick upp och då kunde jag inte somna om. Har precis käkat frukost på altanen, solen ligger på och det är riktigt skönt. Vi har alla roat oss åt att titta på Henning. Han äter som en häst och hugger efter maten. Han har blivit så stor, han är typ 6 månader nu. Han börjat förstå saker allt mer och mer. Och det är roligt.

 Idag spenderar jag min sista dag med Daniel på två veckor. Det kommer bli tomt, väldigt tomt. Men jag får försöka ha det extra roligt så tiden går fort.






Godnatt

Nu ska vi snart släcka, vi kom precis upp till Daniels rum. Vi kollade bara på första flmen, den andra tar vi imorgon. Båda vi kommer att somna, så det känns lite värdelöst. Haha, men filmen vi kollade på var ändå helt okej. Jag kämpade för att hålla mig vaken, och så somnar jag när det är typ 3 minuter kvar. Bra va? Så jag fattade verkligen inte slutet. Men aja, jag är som jag är..

Hörs imorgon!

Har ätit middag och nu ska vi kolla på film

Har hunnit äta middag och pratat en hel del. Nu ska vi snart sätta på den första filmen. Den andra filmen ska jag och Daniel kolla på ensamma uppe i hans rum. På en data, eftersom han inte har fått sin tv inkopplad än och det finns typ inga kanaler, äsch jag fattade inte vad han pratade om men något sånt var det.


Den första filmen vi ska kolla på, inte min stil. Men vi får se om den är bra.



Detta är mig, haha! Sånna filmer som jag förstår mig på är bra.


Snart blir det att åka ut på landet

Jag och Daniel ska snart hem till honom. Vi ska förhoppningsvis hyra film och bara ta det lugnt. Sitter nu och hänger ensam på mitt rum och Jonas och Daniel sitter och kollar på fotboll. Inte roligt alls!

Men men, idag har jag fått äta lunch med min pojkvän på stan. Det blev rififi. Sen åkte vi till allianshallen och kollade på innebandy med några av hans kompisar. Satt där ett tag sen åkte vi tillbaka hem till mig. Har dock inte ätit middag, så vi får se hur det blir med det. Antingen får vi slänga ihop något enkelt här eller hoppas på att vi får mat hemma hos honom. Ska ta och prata med honom om film och godis. Vi måste i så fall åka till Ok och handla lite. I det kalla vädret, att det kan vara så varmt på dagen och sen att det blir så fruktansvärt kallt på kvällen. Kanske till och med tar min vinterjacka, vi ska ju ändå bara hem till honom och inte vara ute. Eller vem vet, kanske tvingar ut honom på en kvällspromenad ute i Vreta :)










Daniel tyckte det var skitroligt att stöta till mig varje gång jag skulle ta kort. Den bästa bilen på oss. Haha!


Nu är jag klar för att dra

Nu har jag sminkat mig och tagit rätt på lite saker. Ska snart åkta. Ska vara nere på stan runt halv 2 så jag har lite tid över. Har lite att göra på stan, ska lämna tillbaka en bh som har gått sönder och sen kolla lite. Kanske något nytt som ska inskaffas. Det vet man aldrig, har inte varit på stan på jättelänge. Så nu är det på tiden att jag tar mig ner dit. Och att jag får med mig Daniel, det är inte ofta han vill åka ner på stan!


Dagens outfit


Tunika: Kappahl
Leggins: Bikbok


Nu ska jag sminka mig

Sitter fortfarande i sängen och ska sminka mig. Daniel har dragit för att fixa lite inför resan. Så jag ska möta upp honom på stan runt halv 2. Då blir det lunch, eventuellt på rififi. Så det kommer bli mysigt och bra.

Tänkte även lägga upp lite bilder på vilka produkter jag använder. Och det finns inte någon mascara med i bilden.




Har tillräckligt jämn hy för att inte kladda med foundation. Men när jag väl använder foundation blir det en flytande från clinique. Ganska dyr, men riktigt bra!

  
Mascara: yves rocher   Eyeliner: Isadora   Concealer: Yves rocher

  
Ögonbynspenna: Solo       Solpuder: H&M         Rouge: Solo
Varför använder jag solos rouge och penna? Dem är för det första gratis, och dem är förvånadsvärt bra. Dem håller länge och du slipper lägga ner 100 lappar.

 
Ljust puder: Solo       Borstar: H&M och Åhléns


Blev väckt av telefonen två gånger

Jag är redan uppe, kunde inte sova längre. Först ringer Daniels telefon sen alarmet som han inte kom ihåg att han hade ställt. Aja, så nu sitter man här nyvaken och relativt pigg. Idag kanske jag ska äta lunch med Daniel på stan, det återstår att se. Mot kvällen vet jag inte vad som händer.

Ska titta vidare på reprisen av wipeout. Haha, jag sitter och garvar för mig själv.


Inne i stan

Sitter i bilen med Jonas och Daniel på väg att hämta mamma. Innan ska vi hyra film. Så idag blir jag hemma. Innan vi hann dra, träffade jag på min vän mathilda på min parkering. Haha, väldigt otippat :) aja, nu vet ni vad jag ska göra ikväll.

Är inte ensam längre

Jonas och Daniel har kommit hem nu och vi sitter alla tre i vardagsrummet och Daniel äter som en häst. Han har tagit typ 5 mackor med köttbullar på. Och jag har tagit två tuggor, men han verkar inte bli glad för det. Haha, hans mat är hans egendom typ. Man får akta sig.. Aja, jag orkar inte åka iväg ikväll. Skulle egentligen till Sanah, men jag har huvudvärk och när man väl har det så finns det inga tabletter hemma. Ska ringa mamma och säga att hon ska ta med sig några när hon åker ifrån jobbet. Annars kommer jag att dö. Det är så nära att jag nästan börjar skrika, hur kommer det sig att jag alltid ska må dåligt på helger? Då man vill vara frisk och ha kul. Men nej, inte i mitt fall.

Så ikväll lade jag fram förslaget att ta en promenad och sen titta på massa filmer och bara gosa, hoppas han går med på det och är med mig ikväll. Han åker ju ändå på söndag. Och för er som inte vet åker han utomlands i två hela jävla veckor. Okej, det är bra att vara ifrån varann, men också jobbigt. Och inte nog med det, det är inte en 5 timmars resa, timmtalet ligger på 12. Han och min bror ska nämligen åka enda till Thailand!!! JAG ÄR SÅ JÄVLA AVUNDSJUK. LÅT MIG FÅ SLUTA SKOLAN OCH GÖRA VAD JAG VILL.



Jag vill också, jag har varit där 6 gånger tror jag det blev förr förra vintern. Och jag längtar redan tillbaka. Man tröttnar aldrig! Och nästa sommar får vi besök från våra kära vänner som bor i Thailand. Kam och hans fru, och inte nog med det. Hon är med barn, så dem tar med sig lillen till Sverige. Åh, jag längtar så!


Bildspecial

Så, nu har jag fått massa bilder från Mathilda. Tror jag gör så att det blir två omgångar med dessa bilder, det är nästan 100 bilder. Och om alla ska in i ett blir det så långt, det underlättar med två omgångar istället. Så ni får hålla utkik efter den andra bildbomben, för tro mig ni vill inte missa dessa bilder. När bilderna togs är dem flesta inte nyktra, så tänk på det när ni bläddrar igenom bilderna. Ni kommer nog skratta en hel del!























Sådär första delen avklarad! Ser att det är många bilder kvar, kanske blir 3 delar istället. Aja ni märker det så småningom i alla fall.  Nu ska jag gå och leta rätt på en alvedon. Har en frukansvärd hurvudvärk, varför ska det alltid hända något när det är helg ?! ÅÅH


Nu är musiken i gång

Nu pumpar vi musik på hög volym och har det mysigt. Black eyed pease har blivit riktigt bra, innan har jag inte riktigt tänkt på det. Men nu har dem kommit med riktigt bra låtar, och det är nice.

Blir ganska mycket skitsnack nu men antar att ni hellre vill höra lite skit än att jag inte uppdaterar alls? Japp, visste väl det. Nu ska jag få dem efterlängtade bilderna från kulturnatten, så snart kommer dem upp! Kika in om ett tag så får ni se galna bilder!

Snart ska puppsi få ett nytt hem

Sitter och pratar med min kära vän Thomas på msn, vi pratar om vart vår lilla gemensamma vän ska bo. Inom en snar framtid får han ett nytt hem. Men först ska jag gosa med honom/henne i några dagar till. Och nej, vi vet fortfarande inte vad det är för kön.

Nej, nu orkar jag inte skriva mer.


Min puppppsi, som Thomas gav mig. He is such a good friend :)


Halv 5 en fredag är inte okej

Har kommit hem och hunnit varva ner, sitter och äter. Sofia är också här, det är my super sweet 16 på tv'n och vi sitter och chillar i vardagsrummet. Ska fortsätta äta nu.





Lånar Annas data

Sitter nu i skolan och ska ha lektion vid halv 3. Så vi har haft en lång håltimme. Har två lektioner kvar, internationell ekonomi och svenska. Och på svenskan ska vi bara lyssna på radioprogram, så det är helt okej. Sen ska jag hem och ta det lugnt. Planer för kvällen? Inga alls, men jag vet att alkhol inte finns med i bilden.

Försökte blogga imorse på min första lektion men det gick inge vidare, allting försvann och då orkade jag inte skriva om allt. Jag tror det har hänt er någon gång, värdelöst som fan. Men men, ibland händer det.


SEE YOU LAATER

Nu ska jag sova

Filmen är precis slut och nu sitter jag i mitt rum med min bror och Daniel. Ska upp vanlig tid imorgon så det är dags jag lägger mig nu. Slutar halv 5 imorgon, inte det roligaste men jag ska inte skola .

Så nu är det dags för mig att säga godnatt så hörs vi imorgon! GODNATT


Nu ska vi kolla på film

Vi var och hyrde film, så nu sitter alla i familjen i vardagsrummet och myser. Sitter bredvid Daniel och han äter godis, och jag ska inte äta. Bara lördagar har jag sagt nu. Alla sitter och knaprar på godis och jag har en nektarin. Haha, jag ska verkligen klara detta.

Nej nu ska jag titta vidare, vi ska kolla på wallander. Hörs sen så berättar jag om filmen!


Lite mat är det dags för

Har gjort omelett och tagit två morötter, nyttigt och gott.


Hemma efter en kall moppetur

Kom hem för ett tag sen, fick skjuts hem med Linnéa. Och sen var det att klä på sig varmt och efter bara några minuter åkte jag till Mathilda, hon bytte om och lite sånt. Sen skjutsade jag henne till Chris. Och jag skojjar inte när jag säger att jag nästan frös ihjäl. Det är ju hur kallt som helst. Sommaren är över och nu har hösten kommit. Och det kommer bara bli kallare och kallare. Inte roligt att höra men det är fruktansvärt sant.

Är ensam hemma och nu tänker jag gå och gosa lite med puppsi. Han kommer vara min lilla hårboll så länge han/hon lever.










Dagens outfit



Skjorta: H&M
Långt linne: H&M
Leggins: Bikbok


Skor: Mathildas gladiator skor


Känner mig som en ny människa

Det var såå välbehövt att få sova ut. Det känner jag verkligen, somnade runt 11 och gick upp runt 10 någon gång. Så nu ska jag snart till skolan och då väntar det två lektioner sen slutar jag halv 3. En bra och skön dag. Ska träffa upp Sofia vid grindstugan och därifrån tar vi en prommis till skolan.

Och sen igår kom mamma in och pratade med mig. Vi ska nog sälja kaninen, mamma börjar känna av den.. Så, och jag ska inte klaga. Hellre att mamma finns kvar än kaninen. Så vi får se vem som får kaninen. Och själfallet alla tillbehör och sånt där.

En halv timme kvar tills jag ska gå till bussen, ska titta lite på tv och packa sakerna jag ska ha med mig. Hörs när jag är hemma eller så bloggar jag ifrån mobilen! Ha en bra dag, MWAH!

Om ett tag släcker jag för kvällen

Jag fattar inte hur jag kan lägga mig så tidigt nu för tiden. Jag ska vänta på att mamma ska komma hem så ska vi pyssla om kaninen sen ska jag hoppa i säng. Innan sommarlovet var jag aldrig i säng före 12. Hur har det gått till egentligen? Aja, jag ska inte klaga för det är väldigt skönt att få sova länge. Kommer inte ihåg hur jag klarade att vara uppe så länge när man går upp klockan 7 5 dagar i veckan. Om man tänker efer så är det stört hur man orkar. Aja, har ju lärt mig att somna tidigare nu i alla fall, tur det.

Men imorn blir det att ta en sovmorgon, så jag börjar 12.20 jag känner för det. Är inte helt frisk än och att ha en lektion och sen en gigantisk håltimme gör inte saken bättre, jag måste bli frisk nu. Har haft feber för en vecka sen men det klarade jag bra, halsen har blivit bättre men jag är fortfarade förkyld. Hatar det, så jag behöver vila lite.

Imorn kanske jag ska träffa Sarah annars åker jag hem och sover lite, försöka sova bort den här dumma förkyldningen. Det är dags att jag blir frisk nu!

Nu ska jag kolla hur jag ser ut i håret, antingen tar jag ut det ikväll eller imorn, vet dock inte om jag vågar sova med det i. Kanske ser ut som ett troll imorgon. Då kan jag absolut inte ha utsläppt. Haha, aja det återstår att se!
Nu kommer mamma, PUSS OCH GODNATT!


Ge mig lite mer

Utslagen ligger jag i sängen och kollar på tv. Är mätt och har precis fixat håret. Ska se om jag kan få till fina lockar så kan jag ha det utsläppt imorgon. Annars blir det de vanliga, en knopp. Haha alla klagar på att jag ska ha det utsläppt, men det fungerar inte. Jag kan inte, det är för platt och för dålig längd. Det är precis den längden jag inte vill ha det. Men jag har sagt till mig själv att spara ut det. Som jag hade det förut. Och det kommer, om jag så ska springa runt halva jorden för att det ska växa en cm på några månader.. Haha, mitt hår växer inte känns det som, lika dant med mina naglar, stannat i växten? 
Aja det är bara att vänta antar jag.



Här har ni en bild på hur håret ser ut just nu. Resten av håret som inte sitter uppe i sånna där "pinnar" ska jag fläta.


Uppe ur badet

Nu sitter jag i vardagsrummet och väntar på att pappa ska bli klar med maten. Är hungrig men ska inte småäta nu. Ska tvätta bort mitt smink och dra på hudkräm så man blir fräsch i ansiktet. Ska även ta och fila bort gelén som sitter kvar på naglarna, efter tipparna jag satte på förut. Som jag har gjort ett x antal gånger. Så nu ska allting bort och naglarna ska bli fina.

Ska klä på mig nu, för maten är snart klar. Innan så slänger jag upp lite bilder från idag!











tha baddilusk


En rask prommis på 30 minuter

Det var jobbigt, men givande. Ska börja gå lite varje dag och bara äta onyttigt på lördagar. Ska försöka i alla fall, har sagt det många men nu vill jag verkligen klara det. Och jag ska det, haha!











Nu är det verkligen höst

Hejsan allihopa! Nu har jag kommit hem. Det tog sin lilla tid. Fick komma in 20 minuter senare än avtalad tid. Men men, jag hade ändå inte brottom. P-piller är ute ur bilden nu, på ett tag i alla fall. Om p-stav och dem där tabletterna fungerar så ska ja ha dem i 3 år! Och det kommer vara så skönt att slippa dessa piller varje kväll. Jag är för glömsk för att kunna komma ihåg. Så nej, p-piller är inte min grej.

Nu har jag i alla fall recepten, ska börja redan imorn. Så jag måste till gottsunda efter skolan för att hämta upp det. Jag skulle kunna ha gjort det nu, men jag har inga pengar. Äsch, det där löser sig.


Vet ni vad jag tänkte göra nu? Ut och gå en lång promenad, med musik som peppar mig. Sen komma hem och ta ett långt varmt bad och drömma mig bort till en varm mysig strand. Med inte en enda kotte på, förutom mig själv. Kan det inte bli verklighet? Some day I hope. Aja ska kolla lite på tv, byta om och sen ge mig ut i detta kalla höstväder!

Jag har ett mål, att övervinna dig.

Hemma

Men måste dra nu, ska åka till stan. Har tid 14.40 och sen ska jag hem. Vi hörs när jag är hemma!





Neovletta, hejdå


Sitter på bussen

Sitter på bussen, på väg hem från skolan. Slutade tidigt idag, men vi käkade ändå i skolan. Så nu ska jag skynda mig hem sen ner på stan. Berättar hur det gick när jag kommer hem!

Ligger i sängen och ska snart sova

Kom hem för ungefär en timme sen, har spenderat kvällen hos Mathilda. Mycket roligt, Sofia och Sanaha var också där, men Sanah drog ganska snabbt. Men vi hade det mysigt, vi tittade på idol och åt godis. Jag var även Sofias och Mathildas "kliare". Haha, och vad fick jag? Nej men vi fixade även min blogg, som ni ser! Mathilda fick den stora äran och hon gjorde ett bra jobb, jag är nöjd! Allt var tråkigt och vitt innan så det blev en stor ändring.

Positivt? Tyck gärna till!

Och som jag sa tidigare idag, Thomas och Bokan kom över med den lilla gråa hårbollen. Flicka eller pojke, ja vem vet.. Haha, men vi ska ta reda på det så snart som möjligt. Den var större än jag trodde, men fortfarande helt underbar. Mysig och go. Men den är inte riktigt van vid vårat hus så den är lite nervös och sprallig. Men det går snart över. Ska försöka ta lite bilder imorgon när jag kommer hem från skolan. Så ska ni få se vår nya familjemedlem. Han bor i gästrummet, haha passar bra..

Ska även till Ungdomsmottagningen, för er som ville veta. Ska prata om p-stav. Hoppas det går bra, för jag orkar inte med dessa jävla p-piller. N e o v l e t t a, kan suga ***. Så nu är det på tiden att jag skiter i dem. Orkar inte må piss, få ont i magen och allt som jag nu får. Inge roligt alls, så jag hoppas jag får en tid så snabbt som möjligt så jag kan sätta in den :)


Nu blev det mycket text, förvånad om ni har läst allt! Haha, ska stänga av datan och kolla på tv lite innan jag släcker. Vi hörs imorgon, ska försöka hinna slänga in ett inlägg efter jag slutat. Puss och godnatt allihopa!

 


Hemma efter en lång dag

Är nu hemma, blev upphämtad på skolan och vi åkte och köpte lite kanintillbehör. Vi får honom idag! Om en kvart ska vi kolla på en bur i norby, hoppas den är bra så vi kan ta med den. Efter det ska jag hem till Mathilda och hänga där ett tag och sen hem igen för att ta emot skrutten. Thomas kommer hit och då tar han med sig den. Det kommer blir roligt, det största djuret jag har haft. Haha!

Nej nu ska jag ta något litet att äta så jag blir lite mätt. Och vet ni vad?, Mathilda ska hjälpa mig med min design! Äntligen, till och med hon klagade. Och jag är ledsen för att jag inte har fixat den men jag kan inte och har inte orkat tagit mig tid till att försöka lära mig heller. Men hon är världens gulligaste som vill göra den :) Och den kommer bli skitsnygg, hennes egen design är hur snygg som helst.


Pluggar i sängen, måste vara klar innan 9

Sitter i sängen och läser geografi, vi har läxförhör imorgon. Så jag måste läsa lite känner jag, snart börjar hollywood fruar på 3:an! Det ska jag se, det är premiär idag. Sen fick jag även frågan att klippa Daniel, om det hinns så ska jag göra det. ÄNTLIGEN säger jag bara. Skulle ha gjort det i sommras men det blev inte av, så nu är det på tiden att håret åker av. Dock inte allt, men ett par cm.


Nu kom Daniel och Jonas hem, aja ska plugga vidare nu! Hörs senare




Har inte hunnit skriva idag

Hejsan och förlåt för att jag inte skriver förens nu. Men jag har inte hunnit. Slutade halv 5 idag och fick skjuts hem med mamma och pappa. Sofia följde då med mig hem, vi satt och kollade på roliga klipp på youtube, visade även mamma och pappa och dem garvade lika mycket dem. Käkade och lite sånt. Sen drog hon iväg och tränade och jag har pratat med mina föräldrar om den här kaninen. Och japp, jag har övertalat dem att jag ska sköta den. Så nu har jag skickat sms till Thomas och väntar på svar! Äntligen, haha har blivit mycket om och men, men nu får den komma hit. Får se när jag får svar från Thomas, han svarar/använder aldrig sin telefon. Som alla andra säger, varför har han egentligen en telefon. Haha, men men han svarar förr eller senare.

Innan jag lägger mig idag ska jag plugga, och ev fixa för kaninen om jag tar hem den idag. Och inget mer, behöver lägga mig tidigare idag. Igår kom jag inte i säng förens runt 1 någon gång. När jag hade släckt och tänkt sova kommer Daniel in och ska kolla på tv, men han släckte nog lika fort. Han var inte på topp igår.


Juste har glömt att säga det, ett litet roligt skämt vi hörde häromdan, jag och några av tjejerna i klassen. Vi är spårade om ni inte redan visste det!

" Sofia har bränt bort Annas klitoris"
Sanah- kan man göra det?... eller vadå?


HAHAHA



Snart blir det sängen

Daniel har kommit hit för ett tag sen, ska ta något och äta sen ska jag sova. Det blir buss imorn eller så frågar jag Jonas snällt. Har inga pengar.. Så det blir annars lite svårt. Vi får se helt enkelt.

Mer än så här blir det inte, slutar skolan halv 5 imorgon. Inte roligt alls. Inga roliga lektioner heller. Men men, jag överlever nog.

 Vi hörs imorgon, sov gott allihopa :)



Palla mitt schema


Bildspecial

Bilder på mig och Sofia innan vi drog till Mathilda och några bilder sen våran myskväll!
Våra kvällar tillsammans, vi tjejer som går i s2a är alltid lyckade. Och jag är glad att jag har dem, och för er som läser nu. PUSS PÅ ER



HEMMA HOS MATHILDA
   



Och här kommer några fina bilder på mig och Sofia som togs igår innan vi drog hemmifrån mig.







Nu ska jag kolla vidare på tv, hörs senare om ni har tur!


Dags för städning

Nu är musiken på och jag ska börja städa. Det är kläderna som är problemet så jag är nog klar om ett tag! Senare ikväl är det massa program på tv som jag ska kika på. Så det kommer bli cosyyy..

När jag är klar kommer jag att lägga in bilderna, dock är det bara ett fåtal eftersom båda mina kameror dog. Så jag har sagt till Mathilda att jag ska sno hennes bilder :) Dem kommer komma upp inom kort!


När jag var på apoteket häromdan såg jag den här kvinnan. VAD GÖMMER HON UNDER MÖSSAN?( eller vad det nu är hon har på skallen..)


Nu ska jag bada

Nu har jag legat i sängen tillräckligt länge. Nu ska jag ta ett bad och ligga där ett tag! Och ingenting ska få störa mig. Ska dofta som en blomma när jag kommer ut. Sen ska jag hoppa upp ur badet och börja städa med hög musik..  Sista dagen i frihet, imorn kommer mamma och pappa hem och då börjar allting igen.

Och efter badet kommer några bilder upp från min kamera( från igår! )



Söta Henning ser lite sur ut..


Lite uppdate

Malin lever, haha! Och Sofia också, var tvungen och ringa. Drog igår utan att säga något, så det blev ett litet samtal. Nu ligger jag och pratar med Malin på msn och kikar på idol.

För att berätta lite om igår när jag kom hem, alltid när jag har druckit och ska sova blir jag överdrivet snurig. Fick sms från Daniels kompis och jag skickade helgalna sms. Jonas sa att Daniel var full och det sista smset jag skickade skrev jag att han skulle få ett nytt smeknamn, gaygumm! Haha, herregud. Jag som inte skulle smsa, har ju knappt några pengar kvar. 492 kronor av 499.. Och jag ska klara mig på 7 kronor till den 25... Wish me good luck! Det kommer behövas, så nu vet ni det. Svarar inte på onödiga sms :)

Med det här sagt: Jag är riktigt skön



Lite bilder från igår, tagna med iphone(därlör lite dålig kvalité)














Ligger kvar i sängen

Orkar inte göra något överhuvudtaget. Är helt slut, så det blir idol ett tag till. Har matte att göra också. Så idag blir det en slapp dag men ska ändå få saker gjorda. Vi måste städa också, det ser lite stökit ut. Men men, så blir det ibland.


Godmorgon allihopa

Vaknade för en stund sen och nu sitter jag och kollar på tv. Gårkvällen blev lyckad tills vi drog på stan, går inte in på detaljer. Men som sagt, när vi var hos Mathilda hade vi det roligt. Bilder kommer när jag har fått dem av MH.

Efter vi hade varit hos Mathilda drog vi ner på stan för att träffa Kicki och Sanah. Folk försvann och vi bestämde oss för att gå till SF. Ingenting hände, så efter 20 min drog jag och Malin till bussen. Vi gick upp för slottsbacken, och väntade på bussen i 10 minuter sen ser vi att den inte går där. Då hittade vi en lapp med en tillfällig tur under just kulturnatten. Vi fattade inte hur vi skulle läsa den men vi började gå mot rätt håll och sen för att kolla om bussen gick där. När vi väl var framme vid akademiska så kollade vi där och då kom bussen, men den stannade bara vid uppsala sience park, vi försökte få den att stanna men nej. Det åkte bara. Och då var klockan kvart i 1 ungefär, nästa buss gick 01.36. Det var bara och vänta.. 01.45 kom bussen. Och jag kom tillslut hem, vilken kväll asså. Men jag hade det roligt i alla fall. Hoppas Malin kom hem, haha herregud. Norby eller Sunnersta, hon valde Norby, och inte komma hem eller vara där i en timme.


Nej nu ska jag kolla på idol!


NU SKA VI DRA

Vi ska först till OK och handla groggvirke och sen beger vi oss mot Mathilda!!





HEEEJJDÅÅÅ


Vi taggar till

Jag och Sofia ska nu ta och tagga till, drinkarna är klara. Det blev med smaksatt sodastream, eftersom vi inte har något annat att grogga med. Men det blev bra i alla fall! Vid halv 8 ska vi börja dra oss mot Mathilda. Det kommer bli en liten prommis på 10 minuter, i högklackat. Oh, det ser vi fram emot. Kan ta bilder på det, när jag vinglar omkring. Haha, tjejerna som var med hos Susanna vet nog vad jag pratar om!!

  



Vi hörs senare, ha en bra lördagskväll allihopa!


Detta är våran middag

Jag gjorde iordning det här för en stund den, nu är det dags att äta lite. Ingen middag, så det blir bara detta.




Nu har Sofia kommit

Sofia kom för ett tag sen, vi har nu sminkat oss, eller hon har sminkat mig. Nu sminkar hos sig själv. Som jag har sagt använder jag inte ögonskugga, för det första vet jag inte hur jag ska placera den, och jag orkar inte göra det heller. Så Sofia sotade mina ögon eftersom det ändå är fest ikväll. Annars ser jag ut som vanligt, samma vardagssminkning om ni förstår vad jag menar :)





Så här blev resultatet!


Nu ska jag åka och handla!



Japp, Jonas är hemma halv 4 så jag får ta och handla. Hoppas det inte börjar regna, det ser lite osäkert ut. Och hoppas inte min moppe blir uppeldad igen, ska ju till Gottsunda..


Nu ska jag klä på mig. Hörs igen om ett tag :)

Ikväll tjejer!

Nu har både Sofia och Anna dragit. Är nu ensam, men snart kommer väl Jonas hem. Och då har har ett ärende att göra. ÅT MIG. I alla fall, Sofia kommer tillbaka senare och innan vi drar till Mathilda blir det nog att göra sig ordning tillsammans här. Måste försöka att fixa ihop någan mat, har 100 kr kvar kanske åker och handlar, om jag orkar. Känns som om jag bor här själv, har vattnat alla gånger, plocka i diskmaskinen, plockat med posten. Vad gör Jonas? Klagar på att han jobbar, ja och jag går ju i skolan? Jag börjar tidigare och slutar senare, men ändå ska jag göra allt? PAIN.

Nu ska jag börja sminka mig. Sen måste jag välja kläder, vet verkligen inte vad jag ska ha på mig.
Gud, hjälp mig.





Min nya mascara, två täckstift, och två eyeliner. Allt ska invigas idag!


Godmorgon

Vaknade för en timme sen och nu sitter vi och kollar på tv. Sofia och Anna vaknade mycket tidigare. Daniel har nu också dragit, nice. Ikväll ska vi dra till Mathilda och kröka. Det kommer bli en toppenkväll, hoppas det iaf!

Finns lite att göra, städa och plocka undan massa skit. Mamma och pappa kommer hem på måndag..

Nu ska jag gå och sätta mig med  dem andra i soffan! Hörs senare!

Efterfesten börjar nu

Vi har nu kommit hem från Susanna. Jag, Anna och Sofia. Kristina och Sara drog ut med Susanna. Haha och på vägen till bussen, jag har ALDRIG haft så roligt. Jag och några av tjejerna skrattade såååå mycket. Jag kan tyvärr inte säga,  människor som inte borde veta det läser kanske. Det gör dem garanterat. Haha, så tyvärr. Men jag kan säga er att tänk er det roligaste ni vet. Vi skrattade hela tiden, och Susanna skrattade mest. Haha!

Nu ska vi fortsätta efterfesten hos mig. Jonas kommer komma hem och Daniel kommer kanske i natt. Och jag ska göra iordning soppa. SOPPA, raquel!  Hoppas ni har haft det roligt ikväll. Det har jag haft :)


Hörs imorgon, sov gott allihopa!







Vi är inte 100 % nyktra. Just so you know, ha lite överseende med bilderna!


Haha, vilken dag

Hejsan! Sitter och käkar nu, kom hem för ett tag sen. Slutade halv 5 och den sista lektionen lyssnade vi på 10 radioprogram. Det var roligt, och tråkigt. Tjejerna vet vad jag pratar om.. I alla fall, idag ska vi nog till Susanna, mysa till det lite. Så jag drar nog om ett tag. ELLER?





Nu har vi håltimme till halv 3

Jag, Anna och Mathilda sitter vid a torget och gör ingenting. Vi har håltimme och efter det har vi två lektioner och idag slutar vi halv 5. Men jag klarar mig med mina tjejer!  Haha, jag har det roligt nu. Anna är fett lack, och nu går hon. Om ni ville veta, lite onödig info men jag vet att ni vill höra allt som jag har att säga :)


Sen vill jag bara säga att tvåorna har dem bästa datorerna, alla 1:or är avundsjuka, and you know it to.








Lite uppdate: Jag sitter och har sällsakp av Malin, Anna och Mathilda. Det är mysigt!


Blev en prommis med Sofia hem

Kom hem för ett tag sen, det blev en myskväll hemma hos Mathilda med chokladpudding, chips och godis. Det var skönt men det blev tidigare än jag trodde. Men jag är inte helt frisk så jag kände att jag behövde gå hem. Sofia följde med, hon orkade inte vänta på sin far. Så hon slaggar här :)

Nu sitter vi med Jonas och Daniel i vardagsrummet och snackar. Tänkte snart gå och lägga mig för jag kommer vara dödstrött imorn. Jag klarar inte av att vara uppe sent längre, mår dåligt på morgonen och får ångest om jag ska gå eller inte. Måste ha mer sömn. Förrut var det inga problem att vara uppe sent, nu så bryter min kropp ihop om jag inte lägger mig relativt tidigt. Konstigt men men. Ska  ta och värma en kopp sopa, varma koppen. Hih, samma som jag tog imorse. Den var huuur god som helst, brocoli och blomkål, låter äckligt, men den var riktigt god.

Nu försvinner jag för kvällen. Om jag hinner bloggar jag imorgon innan jag åker till skolan. Annars när jag kommer hem , slutar dock halv 5. Inge roligt alls. Usch, fredagar ser jag inte fram emot längre. Skolan tar död på mig. Varför just en fredag, varför ska vi gå till halv 5? Dumma lärare..


Hemmaa i lägenheten

Käkade som sagt hos farmor, och nu har jag precis spelat in mitt radiprogram. Haha, det gick bättre än jag trodde. Andra gången blev det bra, låten skippade jag nästan har nog med 20 sekunder. Det blev lite av my sweet sixteen. Så jag är ganska nöjd, men jag vill inte höra när det spelas upp. That's to much, haha!

Aja nu ska jag göra mig iordning, ska snart springa över till min lilla Mathilda som jag nästan bor granne med. Uppdaterar senare, nyfikna människor :)


Är i Salabacke

Har nu kommit hem till farmor, väntar på att Lena ska komma sen ska vi äta. Medans vi väntar sitter vi(jag) och kollar på gamla topmodel avsnitt. Mycket bra program, älskar det nya! Åh, längtar tills nästa gång!

Till något helt annat, hann inte göra något försök till en bra inspelning. Får göra det när jag kommer hem. Jag tror verkligen inte att det kommer bli så bra. Hela grejen är ganska bra faktiskt, men sen att jag ska prata med inlevelse och som om jag verkligen prata TILL någon. Nej det är inte min grej. Men ska försöka så gott jag kan i alla fall. Detta kommer några andra i min klass att prata om: mat, tvprogram(förnedrande/roliga), mode, typ uppsaktta komplimanger eller något liknande. Vi får väl se hur det går!



Sitter och myser i farmors soffa och väntar på mat, det dröjer en kvart till..


Vilken natt

Trött är jag men hinner inte ta en powernap. Om ett tag ska jag och Jonas åka till farmor och äta, sen blir det att åka hem och senare ikväll blir det girlnight hos Mathilda. Och det kommer förekomma alkohol, haha! Ska försöka komma ihåg att ta med mig kameran. För att hålla er uppdaterade.


Nu ska jag försöka spela in mitt radioprogram.

Hoppar faktiskt över första lektionen

Skulle komma en halvtimme försent, det är inte så farligt men jag orkar inte. Det blir att jag går på dem andra lektionerna.  Lite skönt att ta det lugnt, sitter och dricker soppa i en stor mugg. Hoppas jag blir lite piggare av den. 12.20 börjar den andra lektionen så jag har lite tid på mig. Och ja, jag säger det nu. Jag skolkar första lektionen idag! Ingenting att uppmuntra men lite info bara.


Ska fortsätta kolla på vakna med the voice. Haha, jag ÄLSKAR det. Katrin är ju fan helt sjuk i huvudet. Hon snackar hela tiden om alla dessa småbloggare och att hon ville ta bort den. Ja, nu orkar inte jag heller med henne. Ta bort din blogg slipper du tänka på att alla fjortisar tjänar pengar. Uppenbarligen mer än vad du gör kan jag tänka mig. Du är ett stoooort problem.

Haha, så känner jag.

Dagens outfit

Slänger också upp dagens outfit! Enkel och skön!



Kofta: H&M
Linne(avklippt t-shirt): Åhlens
Leggins: Bikbok


Jag v i l l e inte upp

Men ska försöka att gå, hostar som en galning och är fortfarande förkyld. Sen sov jag fruktansvärt dåligt inatt, det har sina orsaker. Men det är ingenting jag berättar om. Sorry, men det är inget man skriver här. Allt annat får ni veta. Idag, ja skolan till halv 3, sen blir det att åka hem och efter ett tag blir det middag hos farmor. Det ser jag fram emot, lite riktigt mat.

Idag måste jag även spela in mitt radiprogram. Måste få till det, jag sitter och snörvlar hela tiden. Inte det roligtaste, haha! Sen att jag säger fel och tappar bort mig i texten. Det måste bli bra!!

Nu ska jag packa min väska och tänka om jag ska ha med mig datan eller inte. Måste kolla vad det blir för väder, vilka skor som åker på. Uggs eller några enklare :) Aja, ha en bra dag allihopa så hörs vi senare!






Dags att stänga av datan nu

Det är dags att stänga av och släcka och lägga mig i sängen. Jonas har inte kommit hem än, ska ta o ringa och fråga vart han är. Så man vet. Man passar ju varann när man är ensamma. Önskar att han vore lite lättare att kontrollera men men.

Sov gott allihopa så bloggar jag mer imorgon.



Redo att inta sängen, hörs imorgon. Om ni har tur, bloggar jag under dagen!


BILDSPECIAL nummer 2

Nu kommer ni få se mycket bilder, eftersom jag har laddat in bilderna från kameran. Men jag hoppas ni gillar det.













Så roligt som jag har med er, har jag inte ofta. Ni är speciella.


Nu ska jag kolla vidare på idol, haha gud så sjuka människor det finns. Jag skrattar så jag får ont i magen. Tack tilll alla som skämmer ut sig!


BILDSPECIAL !!

Först ut är bilderna från våran fest för två veckor sen typ, en tisdag var det. Jag och Anna drack lite då, haha. Bakis i skolan? Ja, verkligen. Har inte mått så dåligt på länge. Här har ni många bilder, ni har all rätt att vara avundsjuka. Vi är nog dem galnaste brudarna på skolan, no one can party like us.























Sådär, nu har ni fått se hur våra kvällar kan se ut, jävligt bra med andra ord.

Nu ska jag äta, med alla 4 killar..







Är jag duktig eller duktig?

JAG ÄR KLAR! Har nu spelat in ett litet prov och jag pratade i 4 minuter och 15 sekunder, och då har jag en minut att lägga till med musik. Det här känns bra, att jag är klar i tid och slipper stressa sista dagen. Det var faktiskt kul att göra, men jag kommer garva åt mig själv när det spelas upp. Men men, man få se det roliga i det hela!

Det enda som finns kvar att göra är att spela in den så att det funkar att spela upp den. Måste få allting rätt och jag får inte säga fel, det märks att jag läser från ett pappar då. Lite tråkigt bli det nog då..




Åh, det känns så skööönt! Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv med lite chips. Sen när Jonas kommer hem ska vi laga mat! Jag är ganska så hungrig nu kan jag säga. Men jag måste vänta..


Hur mycket kommer det att bli?!

Har skrivit två hela sidor, och det blev 2 minuter, sen ska en minut vara musik, så nu är jag uppe i 3 minuter. Har då 2 minuter kvar. Ny är det dags att byta kändis, det blir Vicktoria Beckham. Även hon är det lätt att hitta fakta om. Hon blir allt smalare och smalare och hennes och Davids relation är ju inge vidare enligt pressen. Så det blir Kate och Posh jag kommer att prata om. Om ändå min lärare vore gay, då hade han nog älskat mitt föredrag, dock är han ju inte det. Attans, men om jag gör det bra lyckas jag nog i hans ögon, hoppas jag!





Båda har sina problem..


Jag är förkyld men pennan glöder

Japp, jag lovar er! Har nu börjat på mitt radioprogram, vet exakt vad jag ska skriva om. Kikade runt på internet och hittade det. Kändisar, enkelt och bra. Även lätt att hitta fakta som man kan kombinera med sin egen. Vet dock inte hur många jag kommer hinna prata om under 4 minuter. Den första är i alla fall Kate Moss. Det händer alltid saker om henne, därför kan jag lätt skriva om det. Har redan kommit upp i 2 sidor. Vet inte vad det motsvarar i tid, får ta tid och kolla. Kanske 1 och en halv minut? Det är i alla fall en bra början, om jag inte hinner spela in idag får jag göra det imorn. Har en dag till om jag skulle dö av detta idag. Jag hoppas att några kommer tycka att det är intressant, okej för killarna kanske det inte är det men spela roll. Huvudsaken är att jag kan prata om något i 4 minuter. Haha, tror ni killarna ens vet vem Kate Moss är? Det får vi se på fredag eller nästa vecka. Haha! Men det kommer bli roligt och pirrigt. Jag hatar att höra mig själv, för jag tycker att jag låter så annorlunda. Låter jag verkligen som på film? Det är konstigt hur man kan uppfatta saker på ett annat sätt, bara genom att höra sig prata.





Nu ska jag fortsätta att skriva så jag hinner bli klar i tid!

Sitter i soffan och degar..

istället för att försöka fixa mitt radioprogram. Har ingen aning om vad jag ska prata om, och jag är nervös. Jag vill inte låta som värsta fjanten, men smöra lite kanske är bra. Men inte att det blir för mycket. Men men, ska försöka komma igång så jag hinner bli klar. Ni är ändå några som läser bloggen, ni kanske kan komma med förslag om vad jag ska skriva? Skulle vara snällt, så kommentera nu.  Behöver lite hjälp på traven annars får jag sitta och klura på det själv om ingen kan ta sig tid att slänga in en idé.



Vad ska jag göra egentligen?

Nu är jag hemma och proppmätt. Jag och några tjejer var och käkade lunch på dragon palace. Helt okej, sushin var ändå det bästa! Vi fick även Sanah att smaka, "det var inte så hemskt". We did it, det är faktiskt gott om man inte sitter och tänker " det är få fisk" om och om igen.

I alla fall, dagen var kort och jag hade inte orkat gå längre. Jag har inte mått bra idag men jag gick i alla fall, ville inte missa mer och det är inte speciellt roligt att vara hemma. Kallsvettades när vi käkade, men jag fick med mig Sofia och Sanah ut för en nypa frisk luft. Får se hur jag mår imorn om jag ska gå eller inte, vill bli frisk. Men vill heller inte missa skolan så mycket. Men men, det är tufft ibland.






Just nu sitter jag, Daniel och Jonas och kollar på någon film som går på tv, riktigt bra faktiskt.


Befinner mig nu i skolan

Har nu dagens första lektion, och vi är typ 10 pers. Alla hade tydligen lust med att skolka, tjejerna kommer till fotograferingen så att deras smink inte försvinner, haha!

Hade inte heller någon lust att gå på den här lektionen, men det är onödigt att få frånvaro. För en liten lektion som ändå betyder så mycket. Halv 10 slutar vi i alla fall, då har vi fotografering.

Slutar kvart i 1 idag, det är skönt. Har mina killershoes idag, mina skor från zara som kunde få vara en storlek mindre, men jag klarar mig. Får försöka lämna in dem så kan dem kanske fixa det åt mig. Gränby är bäst på allt sånt där.



Nu måste jag börja lyssna. Vi hörs senare idag!

Nu är man ensam

Nu har alla tjejer dragit, och nu ska jag ta och lägga mig i sängen med något gott. Ska upp lite tidigare imorn, ska ha skolfoto andra lektionen och sen åka buss. Får se när man orkar gå upp. I alla fall, vi har haft en trevlig kväll. Det blev två filmer, en skräckis och en komedi. Skräckfilmen hette the haunting in connecticut och komedin hette the women. Båda filmerna var skitbra. Alla skrek till skräckisen, haha! Alla mådde dålig efter, speciellt Sanah. HAhaha, men det var roligt. Vi käkade godis och chips i mängder och daimtårta. Smakade den aldrig under filmen men tog en bit nu, den var dunder!






Nej, nu har klockan blivit mycket. Jag klarar inte av att vara uppe så här sent längre, man går ju upp 7, så det blir ju typ 6 timmar som man brukar sova. Men men, ska gå och lägga mig i tid imorgon. Och imorn kommer bilderna upp, om jag hinner dvs. Måste spela in mitt radiprogram, ska ju vara klar på fredag. Haha, pirrigt...


Godnatt, sleep tight allihopa.

Om en timme får jag sällskap

Klockan 7 kommer tjejerna, då ska vi mysa och kolla på film. Vet inte hur många vi blir dock, men det får vi se.

Nu har jag i alla fall lagt in bilderna från gårdagen. Nu ska jag lyssa på Alesha Dixon- breathe slow.



Jag och Mathilda under etik och livsfrågor.













Nu ska jag byta om till någonting vettigare, sitter här i mjukisar och en t-shirt. Skriver kanske när dem har dragit senare ikväll. Om jag orkar och har lust till det.  Vi får ju inte glömma bort att det är idol och wipeout premiär idag! Vi får väl se om Kissie är med, var beredda att hålla för öronen, man vet aldrig..


Nu har vi precis..

varit och handlat. Och idag ska vi äta soppa, det skulle vara toppen för min hals. Har inte lika ont i halsen nu, det börjar bli bättre men jag önskar att det vore så med förkyldningen också. Men men, jag kan glädjas med att jag har nu fått en ny mascara, två nya eyeliner, och två nya täckstift. Det gör susen i min sminkväska!

Nu ligger jag och kollar på tv och fixar mina naglar. Måste plugga matte innan tjejerna kommer. Mathilda ringde och sa att dem kommer över med godis och film ikväll..


SKYLL INTE PÅ MIG OM NI BLIR SJUKA, NI KOMMER HIT PÅ EGEN RISK....

Med det sagt ska jag fortsätta och sen ska vi laga lite mat. Talk to you later.


Jag för 3 år sedan, and my hair..


blev hemma idag

men feberna har gått ner, så det känns skönt. Men förkyldningen håller i sig och min hals är inge vidare. om jag mår lite bättre ska jag gå imorn, orkar inte missa mer..

Nu måste jag fortsätta på et arbete som ska vara klart idag, jag och Sofiade jobbade tillsammans och jag är ju hemma men jag ska skriva och sen skicka till hennes mail. Gjorde lite igår också, så jag har ansträngt mig. Sen ska jag även plugga matte idag, har lite kvar och det ska vara inne tills imorn. Så jag har lite att göra.

Nu ska jag börja skriva på China blue.

Jag håller på att bli sjuk

Nu sitter jag med en fet förkyldning och ont i halsen har jag också. Åh, vill inte bli sjuk, orkar inte missa skolan. Det är sant, det är jobbigt att ta igen, men skolsyster frågade vad jag gjorde i skolan idag. Haha, minsta lilla ska man vara hemma tydligen.

Orkar faktiskt inte skriva idag. Men imorn då kommer bilder från dagen och våran fest förra tisdagen!


godnatt, hoppas ni mår bättre än vad jag gör!


Julia, Sofia och jag under valborg!


Jag ska bada

Nej, min datar funka inte idag heller. Måste försöka fixa det imorgon! Blev riktigt lack när det inte gick att logga in. Skit också säger jag bara! Men nu tänker jag lägga mig i badet och mysa med mig själv.


Hörs igen om ett tag

Jag ska bada

Nej, min datar funka inte idag heller. Måste försöka fixa det imorgon! Blev riktigt lack när det inte gick att logga in. Skit också säger jag bara! Men nu tänker jag lägga mig i badet och mysa med mig själv.


Hörs igen om ett tag

Är i skolan

Sitter i skolan med alla tjejer och chillar. Vi slutar om om 20 min. Sen har vi två lektioner kvar, skönt! Men slutar fortfarande halv 5. Det är derimot jättedrygt. Men men, ska gå på båda lektionerna och vara duktig. Senare ikväll ska jag hem till Sofia och göra klart vårat arbete som vi har tills imorn.


Nu ska jag lägga mig men..

innan jag gör det tänkte jag visa vad jag fick med mig hem idag. Jag och Sarah var på Gränby några timmar faktiskt, hon handlade som en galning. Hon har precis fått sin lön så hon sprang där och drog upp kortet hit och dit. Önskar jag också hade 7000 kr! Fast dock har hon bara 2000 kvar så hon spenderar dem fort. Haha :)

Nu kommer bilderna!

 detta hittade jag:
















Sådär, nu är bilderna inne. Och nu ska jag krypa ner i min säng. Klockan har blivit halv 12 så jag kommer vara dödstrött imorn. Och imorn, tisdag eller onsdag har vi skolfoto. Ser veeerkligen fram emot det!

Time to go, vi hörs imorn! Och som jag har sagt innan, JAG FÅR MIN DATA DÅ!


GODNATT


Ge mig bara

Har lagt in bilderna nu, inte många men det är alltid något. Och imorn kan vi glädjas med att jag kan ta med mina bärbara data hem igen! Det känns bra, mycket enklare då :)

Här kommer några bilder, ska ta kort på de nya saker också. Men filmen börjar så dem kommer om ett tag!


Sarah hittade ett par skitsnygga trosor...




Snart måste jag sova

Ligger och kollar på kärleken checkar in, hållt på i nästan en timme nu. Och den verkar bra! :) Snart ska jag ta och mata in bilderna så ni inte dör av textinlägg bara.

Ska ta och lägga mig med matteboken i sängen och vänta att filmen ska börja igen.




Vilket jobb, jag dör

Seriöst, trodde inte det var så här mycket att göra! Håller fortfarande på men har också rensat ut massa, har säkert fyllt en vanlig ica påse snart. Det är skönt, men också jobbigt. Hatar att slänga kläder, jag är den som alltid tänker " men om jag har den med det här så blir det snyggt.." när tröjan eller linnet egentligen inte är fint överhuvudtaget. Men men, duktig är jag i alla fall!

Vet inte om det blir någon matte, det är program på tv hela kvällen som jag vill se. Så vem vet, kanske blir att rå plugga imorn istället..

Aja, ska fortsätta nu. SEN KOMMER BILDERNA!!

Let's get excited!

Japp, nu är jag hemma. Var på gränby med Sarah. Bilderna kommer efter jag har städat. Slänger upp det nya jag fick med mig hem, titta in om ett tag igen så får ni se!  Ni har sett bilder på hur mitt rum har sett ut, nu är det värre! Måste ta tag i det nu, har matte att göra innan jag ska lägga mig sen.

Medans så tittar jag också på visningen av victorias secret show. Den går på 3:an, och jag sitter nästan och dreglar. ÄLSKAR DEM!



En tidig morgon blev det

Håller på att göra mig iordning nu, ska till Gränby med Sarah. Daniel har dragit och förhoppningsvis kanske jag får moppen annars får Sarah hämta mig. Senare idag ska jag städa och plugga, det vanliga som brukar hända på söndagar. Då man inte kan göra något roligt. Söndagar är dem värsta dagarna som finns.

Nej nu måste jag fortsätta göra mig iordning, jag är så seg!


Nu mina kära vänner...

intar jag och Daniel sängen för natten. Vi har legat och kollat på the saw, den går fortfarande. Men ska i alla fall stänga av datan. Vi hörs imorn! Hoppas ni har haft en bra lördagskväll! GODNATT


 
MWAH på er alla läsare


Att vissa saker kan vara så svåra

Jag har tänkt, jag har tänkt på vad man har. Har ni hört, ibland inser man inte vad man har förens man har förlorat det. Det är sant, verkligen sant. Att man kan ta någon förgivet, utan att ens tänka på konsekvenserna..

Jag och min pojkvän har varit tillsammans i över 2 år. Och jag säger saker jag ångrar, saker jag verkligen inte menar. Men när man verkligen inte tänker så inser man inte vad som kan hända. Som person är jag väldigt envis, och jag försöker varje dag att vara starkare, att få ett bättre självförtroende. Att bli en bättre människa. Ibland känns det som att gå i motvind, men jag försöker i alla fall. Ibland är det svårt, och då känns det bra att ha någon vid sin sida. Både jag och min pojkvän är envisa, båda vill få sin vilja igenom. Men jag tror jag aldrig har sagt det, ingen vill ge sig. Ingen är den som tar det första steget, båda ligger på samma nivå. Ibland känns det bra för vi vet båda hur det känns och ibland känns det som om jag inte vem han är när han inte tänker som mig.

Att jag har en pojkvän som är lika envis som mig har sina för och nackdelar. Men jag kan säga, även fast jag inte alltid visar att jag älskar honom så vet han det. Och desamma gäller det för min del. Vi kan säga saker som är wayyyy of förbjudna, man tänker " det där menar han inte".. För när vi är arga, kan allting sägas. Efteråt frågar vi varandra menade du det, man får alltid samma svar : Nej.

Jag önskar jag vore bättre på att inse vad man har. Men som sagt, ibland är det svårt. Men jag vet att jag har en pojkvän som betyder allt i världen för mig. Även fast det finns stunder då jag "hatar" honom, så är han alltid den bästa som finns.

And some more pictures

Japp, nu kommer flera bilder! Lite randoms bilder som aldrig har kommit upp. Men sitt ner och njut av att jag delar med mig av så mycket! A blog without pictures is like a life without friends. Mahaha.





Man skrattar alltid när man är med Anna.







j a g  v i l l   v a r a  b r u n . .



Datumet stämmer inte, antar att Sarah inte orkade ställa om tiden och datumet. Haha.


Nu ska jag fortsätta att kolla på filmen. Och när fotbollen är klar ska Jonas och Patrik dra ut. Och då ska jag och Daniel köra lite film mys med massa filmer. Det ska bli en lång natt..





PS. Önskar det vore fredag idag så man hade en till ledig dag utan att tänka på en massa plugg. DS


En stor bildbomb!

Nu kommer alla bilder från igår och några dagar bakåt!


And it begins with GRÖNALUND!

Dagen började med att jag och Sofia åkte till sjukhuset och därefter skolan. Vi hann med två lektioner sen drog vi!










  


Så här såg vi ut, haha! Folk frågade om vi var syskon. Ser ni den någon likhet förutom kläderna?





   




  

HÅKAN HELLSTRÖM!

Såg att inlägget blev så långt, dem andra bilderna kommer lite senare. Håll utkik!


Hoppas ni har tid

Sådär ja, har lagt in massa bilder från min iphone nu. Det kommer komma lite bilder från andra dagar, men mer bilder dör ingen av!

Till att berätta vad jag gör nu, sitter och kollar på en film på 3:an som precis började, så nu blir det att titta på den och lägga in bilder. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Fredagens outfit

Jacka: H&M
Linne: VILA
Leggins: Bikbok


Im sorrryyyy

Förlåt för dålig uppdatering men det gick inte att uppdatera idag. Men jag hade i alla fall en grymt bra dag! Vi åkte från skolan direkt till Stockholm, gick till Topshop innan vi drog meningen hittade något. Sen bar det av till Grönan. Alla kom inte men vi som drog först var, jag, Anna, Sofia, Sofia. vi började åka direkt när vi kom dit och senare på kvällen kom Malin, Raquel och Emma. Och Håkan, han var grym. Kollade inte hela tiden, bara av att lyssna så var det dunder! Daniel, Jonas och några andra boys kom också på kvällen.. ( Bilderna kommer lite senare då jag har lagt in dem!). Men i alla fall, runt 10 drog jag hem med killarna, eftersom dem åkte bil. Och jag är glad att jag inte tog tåget med tjejerna, haha låter lite konstigt men det blev en katastrof för dem. Dem missade tåg, bussar och hela fadderuttan. Men alla kom hem tillslut. Sen måste jag bara säga att Sofia "baxade" en dricka! Hahah, hon ringde mig när dem var på väg hem och det var riktigt roligt att höra.

Dem stod i kön på pressbyrån tror jag det var och skulle köpa biljetter och Sofia skulle också köpa en dricka. Men kön var så lång så Sofia började dricka och tänkte betala när hon kom fram. Det går ju bra att göra så....om man betalar! Haha, det var så att Emma ringde och sa att dem hade 3 minuter på sig innan tåget skulle åka, Sofia var då tvungen att skita i att betala. Hon ställde tillbaka drickan bland bananerna som var halvdrucken! Kan ni tänka er, och kön var ju lång så folk såg ju.

Och vad har jag gjort idag då, vaknde upp runt halv 1 eftersom vi kom hem halv 4 igår. Jag somnade hos Magnus och var döstrött redan då. Så jag somnade som en stock i den bästa famnen man kan tänka sig. Drog hem till Daniel efter ett tag och tog det lite lugnt och sen kom Jonas och hämtade oss och det blev donken. Och nu sitter jag här. Det har inte hänt något speciellt idag alltså. 
Och nu är det ju fotboll, även om det är Sverige så är jag inte så intresserad men ska kolla lite.

Aja, ska försöka ta att lägga in bilderna nu. Hörs igen om ett tag!  :)


Orkar inte mer

Nu ska jag lägga mig i sängen för kvällen, försöka få tag på Sofia så jag vet hur vi gör imorn! Som sagt, det blir grönalund imorn. Så förvänta er ingen uppdatering, men man vet aldrig!



SOV GOTT

Film på tv

Har pluggat lite matte nu men inte så mycket, mamma och pappa är inte dem bästa att fråga om man behöver hjälp. Pappa fick nyss ut svaret genom att lägga till och ta bort lite, men han fick inte fram en vettig uträkning så det spelar ingen roll. Haha!

Klockan 9 började filmen the day after tomorrow, den ska jag titta på nu. Daniel och Jonas borde komma hem snart, ska få massage av Daniel. Jag har fruktansvärt ont i mina vader, det är sant. Vet inte vad jag ska göra, men lite massage kanske hjälper. Hoppas det.




Jag och min pojkvän


Hemma nu

Sådär, nu har jag varit vid både skolan och i salabacke. Fan vilken trafik, inge kul alls att åka och speciellt inte med moppe. Men men, det är i alla fall avklarat nu. Två täckstift var det jag hämtade, dem är otroliga. Älskar dem! Dem kommer från Yves Rocher, så för oss i Uppsala blir det att beställa eller dra en trip till Stockholm.

Nu ska jag plugga lite matte sen när pappa kommer hem ska vi äta sushi! Det blir lite tomt med bilder nu, kommer inte ha min bärbara förens på måndag. Men ska försöka vara flitig med min mobil :) Det blir ju hyfsat bra bilder med den också!


 
Jag och lilla Clarisse, åh hon är så söt!


Hejsan

Nu har jag precis överfört massa bilder till en USB minne och till disk D. Jag hoppas det är rätt, annars dödar jag mig själv, jag tar mitt liv. Alla bilder finns där och alla Raquels bilder försvann och jag skulle verkligen börja gråta, så jag ska försöka få tag på datakillen i skolan och fråga. Annars skiter jag att lämna in datan då bryr jag mig inte. Mina bilder ska inte få försvinna en gång till, förra gången min andra data fick virus försvann ca 500 bilder typ, och det var inte kul alls. Och nu ska inte samma sak få hända igen. Det har jag bestämt mig för!

Så nu måste jag åka innan skolan stänger sen tar jag nog vägarna förbi farmor för att hämta lite smink som min faster har beställt åt mig!



Rosa och fin var jag idag!


Det blev en annan film

Sitter och kollar på lejon kungen på youtube, har inget bättre för mig.


Släpp in mig jag är hungry! haha

Nu sitter jag i sängen och äter två mackor, är hunrgig men får vänta ett tag till så.. Och jag ska kolla på film på datan nu, College road trip heter den.




Jag kunde ha sovit längre

Nu ringde Sofia och sa att vi har håltimme, våran spanska lärares barn är sjukt. Så jag börjar 12.20! Vad fan ska jag göra nu egentligen? Åh, att det inte kom upp tidigare, nu är jag ju klar.. Aja, kan ju inte göra så mycket åt det nu. Då har jag två lektioner, det är ju skönt!


Nu håller jag och min vän Sofia på att smida lite planer på att käka brunch på stan innan vi börjar! Vi får se hur det går med det, men jag återkommer väl om ett tag igen! PUSS


30 minuter kvar

Är klar nu, så jag kan passa på att ta någonting att äta. Blir upphämtad om 30 minuter. Så jag har ju lite tid över, och det är skönt. Jag hatar att stressa, jag mår bara dåligt av det. Aja, får se om jag bloggar under dagen tar inte med mig datan i alla fall. Men det är bara att hålla utkik mina vänner.

Nu ska jag gå till köket och ta något att käka. Vi hörs senare!

Dagens outfit

Tröja: Lyle & Scott
Svart långt linne: H&M
Jeans: Tiger


GODMORGON!

Sovit gott? Det har jag men jag blev väckt runt halv 4, inge roligt alls. Men men, nu har jag i alla fall en kille som ligger och sussar gott i min säng.  Idag har jag tre lektioner och slutar halv 3. Och världens håltimme, ganska jobbigt. Men men, hellre det än jobbia lektioner. Det som står på mitt schema idag är spanska, internationell ekonomi och företagsekonomi.  Jag hoppas jag orkar ta mig igenom hela dagen utan några problem.



Ska sminka klart mig nu, sen blir det en dagens outfit!


Nu ligger jag i sängen!

Sådär ja, nu ligger jag i sängen och kollar på tv. Ska snart släcka och sova, jag behöver mycket mer sömn än jag tror. Orkar inte skolan annars. Ska få tag i bilden på mig och Anna i skolan, det är en rolig bild kan jag säga. HAHAH! Men i alla fall, vi hörs imorgon!

Jag vet, till 100 % att min bror och Daniel kommer komma hem senare och jag kommer bli väckt. Jag vet att det alltid slutar så, även fast jag inte orkar. Men det går inte att göra något, jag har provat att låsa dörren men dem pillar in saker och öppnar. Vad ska jag göra, sova med såna där stora "hörlurar" så jag inte vaknar? Hjälp mig, jag vill verkligen inte vakna..


Innan 11 ska jag ligga in my bed

Japp, så sant som det låter. Har 4 sidor kvar i matten nu, mer orkar jag inte göra. Får försöka göra lite imorgon, slutar ändå halv 3 så det är helt okej. Får se hur länge jag sitter med matten då..

Aja, som sagt inget mer pluggande idag. Kollar på en film på 6:an, nån komedi av något slag. Den är bra faktiskt! Så jag ska tvätta bort sminket och lägga mig i sängen. Titta förbi om ett tag, innan 11 då blir det ett sista inlägg till er :)


P a r t y   l i k e   a   r o c k s t a r . .


Kommer jag komma i säng i tid?





Nu måste jag fortsätta, en bra bit kvar. Och jag vill lägga mig snart..


Städ dags igen då

Jag kan inte hålla reda på alla mina saker, kläder finns alltid på mitt golv. Ganska jobbigt men jag får skylla mig själv. Haha, önskar jag var med ordentlig av mig. Aja, det är det jag ska göra. Städa, städa, städa tills det är klart. Sen lite matte, sen blir det att gå i säng tidigt, att vara bakis i skolan och knappt sova är ingen hit.



Japp, så här ser det ut. Ingen rolig syn så jag måste fixa det nu!


Jag har insett det nu..

Ligger i soffan och väntar på att maten ska bli klar. Sen ska jag ta tag i matten.

Nånting jag ser fram emot är fredag, då vi tjejer åker till Grönalund. Vi ska åka massor och även kolla på Håkan!! Det kommer bli en dunder dag, och då lämnar jag alla problem bakom mig, för gott. Jag kan inte göra något annat nu. Men men, nu ska jag spela lite poker. Hörs senare!

Sen när blev det sol?

Sitter i vardagsrummet och dricker vatten och kollar på tv. Solen ligger på och skiner, det är ju hur bra väder som helst! Att man inte hade humöret till att göra något. Men men, det är som vanligt och det kommer alltid att bli några ändringar på det.

Aja orkar inte gå in på det, idag blir det att plugga matte och tare lugnt!



Åh, puss på dig annisen.


Vilken dag..

Hej! Kom hem för ett tag sen och det tog ett tag, slutade kvart i 1 men vi käkade och så innan vi drog. Haha ja dagen i all ära, så har jag mått piss. Gick upp och åkte till skolan, halvsov på företagsekonomin. Men jag hade inget val, inte Anna heller. Men det blev bättre under dagen som tur va. Och nu mår jag bra. Och sofia A kom inte ens till skolan, jävla fjolla säger jag. Haha, det var meningen att vi skulle gå till skolan idag, Sofia..

Men men nu ska jag plugga lite matte, har typ 6 sidor.. Men det är tills nästa onsdag, men om jag gör det nu slipper jag göra det sista dagen. Jag har börjat inse att det inte funkar. Haha!


O så var det onsdag.

Hoppas ni har sovit gott, jag önskar jag hade fått sova lite längre men nej. Nu har jag nästan sminkat klart mig och jag mår inte speciellt bra.  Har dock bara 3 lektioner, direkt på raken och slutar runt 1 så jag ska nog klara mig. Får väl sova lite på lektionerna. Haha, jag kommer också hoppa över all mat idag, usch jag mår illa bara jag tänker på det. Men men, det har sina skäl.



Nu ska jag klä på mig och packa min väska. Hörs när jag är hemma!



Lite suddig men what ever..

Linne: Vila
Långt linne under: H&M


Ingen uppdatering idag heller..

Och jag är ledsen för det. Men har inte hunnit. Slutade vid halv 5 åkte direkt och klippte mig, toppade mig bara. Vet inte hur jag ska göra än, om jag ska ha kort eller inte. Funderar på det och sen om jag ska färga håret. Jag har ångest över håret just nu. Vet verkligen inte hur jag ska göra. Men i alla fall, vid halv 8 kom typ alla tjejer, vi blev 7 stycken. Jag bokade lokalen i sista sekund och vi var där tills nu. Det var en dunder kväll! Jag, Anna krökade. Haha, ja vi drack på en tisdags kväll då vi har skola imorn. Vi har sagt det hela tiden att vi ska göra det och idag gjorde vi det. Kommer dock inte bli jättebakis, men jag kommer nog känna av det. Haha, men det kommer fler kvällar vi kan kröka på. En dag i veckan föreslog Susanna. Haha, hon kan sin grej asså. Men men nu är jag inte riktigt som jag brukar vara, därför blir detta inlägg kanske lite annorlunda. Men då får ni bara se en annan sida av mig, and that's good. I think... Aja, en bra kväll med bra folk. Så vill jag spendera mina dagar.

Nu ligger jag i sängen och ska skriva klart detta, sen ska jag sova. Daniel är i Jonas rum och kollar på film. Som vanligt, dem gör alltid det. Och vid typ 2 kommer det in en liten grabb som alltid gör så att jag vaknar, men på ett sätt är det skönt. Jag kan då titta på klockan och tänka, det är flera timmar kvar tills jag ska upp. Det är riktigt nice, tycker iaf jag. Tidigare har jag faktiskt ställt klockan på typ halv 3 och sen ställt den på riktigt, för på det sättet så känns det som om jag sover längre. Konstigt nog är det bra, i alla fall för min del. Kanske suger för dem som inte kan somna om, men jag kan det. Och det är skönt. Nej nu svabblar jag bara. Nu ska jag stänga av datan och tv'n och hoppas att alla mina små flickor har kommit hem ordentligt.





PUSS PÅ DEN HÄR KVÄLLEN!


Kvällens outfit



Leggins: Lindex
Linne: Gina


HHEEEJJJ

Nu måste jag skynda mig, hinner inte prata. Tjejerna kommer över kvart över 7 ! Säger mer sen!

Hej alla bloggläsare!

Godmorgon på er! Nu är jag snart klar, jag blir upphämtad om 25 minuter ungefär, man vet aldrig precis. Men då drar vi till skolan, går till halv 5 och efter det klippning. Får se om jag kan blogga under dagen, you never know.

Nej nu ska jag fixa det sista, och ta något litet att äta kanske. Ska se vad jag hittar. Vi hörs senare idag!!


Dagens outfit

Klänning: H&M
Tröja: H&M
Skärp: H&M
Leggins: Bikbok




RSS 2.0