Nu är det gjort

Har suttit och provat 100 tals namn, men inget har gått. Alla har varit upptagna. Så jag kollade runt på vad andra hette och om jag kunde få lite inspiration. Och det blev tillslut : febbss

Kort och bra. Förkortningen blev längre än jag ville, men det andra var upptaget.

Från och med nu kommer jag att blogga där!



Det här tar tid

Har inte kommit på något namn än. Fortsätter blogga här tills jag kommer på ett passande namn. Ni tystlåtna läsare kanske kan komma med något förslag?

Kära bloggläsare

Nu har jag bestämt mig, ska byta blogg. Eller snarare bloggnamn. Det kommer förhoppningsvis bli ett lite enklare och kanske ett namn med en liten knorr på. Sitter och funderar och har skapat en ny e postadress och ska registrera mig på bloggportalen.se.  Har tagit kontakt med en tjej som gör urgrymma desinger. Det ska bli en bättre blogg och mer uppdatering. Så så fort jag har kommit på ett bra namn byter jag! Be prepared!



Godnatt

Har suttit uppe och väntat.. och väntat och väntat på vad? Inget


En mysig tisdag kan se ut så här


Kissie, Dessie och Paow

Sitter och kollar på kanal 8. Läste ju att dem skulle medverka, var tvungen att kolla. Vem kollar inte? Jag känner att jag behöver skratta så jag antar att det är den rätta kanalen.

Nu har det börjat igen, haha. Lite uppdatering just nu men jag mååste kolla.

Fick aldrig i väg detta inlägg, programmet hann sluta. Det var ett kort program men kul hade jag!











Är det bara jag som tycker att tjejen ser orange ut? Nej juste, naturligt fin är hon ju..

Hemma efter en visit på stan

Nu är jag hemma efter att ha varit på stan med Daniel ett tag. Jag hittade ingenting, tittade på massa skor men det blev inget. Daniel hittade däremot ett par boomerang byxor, hans kort funkade dock inte så det blir att hämta ut dem imorgon.

Idag ska han spela fotboll med sin bror och hans kompisar. Får se vad jag gör, kanske är hemma och städar rummet. Det är fortfarande inte klart än. Så jag kanske inte har något val, det måste bli klart snart känner jag.



Nej, nu har jag så tråkigt så jag tänker sysselsätta mig med att lägga in massa bilder ifrån Holland!









Ångrar ganska hårt att jag inte köpte en, klarar mig utan spriten. Men flaskan.. ÅH!




Dem hade DJ:s inne på H&M, haha hur udda är inte det?










They were a little bit drunk, inte mycket.. Eller va?


Vi satt på bussen, på väg till flygplatsen.

Har varit lite upptagen idag

Första inlägget för dagen! Haha, lite dåligt av mig men i alla fall... Vaknade upp ganska tidigt, lät Daniel sova vidare. Mamma och jag har ju börjat plocka ut saker ur deras rum. Och nu är det bara sängen kvar. När den är utplockad ska vi börja tapetsera! Så nu ser vårat vardagsrum ganska så stökigt ut kan jag säga. Ingen får komma och hälsa på den närmaste veckan!!







Åh, jag är så seg! Om 45 minuter ska jag och Daniel ner på stan ett tag, vi ska bl.a. träffa Fredrik för dem ska köpa fotbollsskor och jag ska fråga lite saker om min telefonräkning som spökar. Efter det ska vi väl hem antar jag. Åh juste, vet ni! Min pappas jobbarkompis dotter kanske vill ha kaninen! Jag hoppas det verkligen, vi har ju försökt allt nu. Ingen kan ta honom, vi ringde till kolmården och dem tar emot men dem avlivar kaniner ganska ofta, för det ringer 1-2 personer i veckan och lämnar in, deras egna får kullar.. Så det kände vi inte riktigt för. Han har ju ändå blivit en familjemedlem. Så nu hoppas vi på att han får ett nytt hem, i så fall Sunnersta!





Har spenderat dagen i Stockholm

Idag har jag varit i Barkaby och Vällingby med familjen. Övningskörde dock inte haha! Tur det för det var galet mycket trafik! Men nog om det, vi var där nästan hela dagen, men jag hittade ingenting. Eller jo, jag fastnade för en superfin päls. Den gick loss på 2000 så det var ingenting jag köpte. Men den var helt gudomlig! Får drömma om den tills jag kan köpa den själv.. Så den enda som blev något plagg rikare var pappa, har inte sett vad han har köpt en men en påse hade han allt..






Vällinby blev vårt andra stopp och där gick vi runt i ungefär en timme innan vi drog. Ville shoppa lite på din sko men jag tar det imorgon här i Uppsala istället. Har några skor jag funderar på att köpa. Blev lite in love i några galna skor i affären!

Till något helt annat, när vi var i Vällinby var det något program som höll på att spelas in. Huvudpersonen var Josefine Bornebush. Jag och mamma stannade till och tittade lite. Dem var ett gäng som stod vid rulltrapporna i ett stort köpcenter. Hon har bl.a. medverkat i parlamentet och Playa del sol.














Jag har övningskört medans ni sov

Japp, gick upp runt halv 11. Jag, mamma och pappa åkte till uppsala färg och köpte tapeter, inte till mig. Men dem fick med sig 5 rullar. Blev någon vit tapet med lite mönster i. Jag har bestämt mig men ska inte köpa än. Antingen ska jag, eller jag ska ha 3 svarta väggar och en fondvägg. Antingen en svart med lite mörkrosa mönster eller så gör jag den själv med bilder. Har inte bestämt mig än.  Men det kommer bli bra!

Idag vet jag inte vad jag ska göra, antingen hjälpa mamma att städa lite i deras rum eller åka till Barkaby och då ska jag övningsköra dit! Jag sa ju ta mitt körtkort en månad efter det nya året. Den 17 februari fyller jag 18 och dagarna efter ska jag ha klarat det! Tror ni jag kommer ta det innan Daniel tar det? Han är 19.. Va inte några jävla pussys, börja kommentera. Ni är nyfikna nog att läsa min blogg varje dag så ta ur tummen ur röven säger jag bara! :)




Ska gå och fika med dem andra, och så ska jag få med mig Daniel också. Han har spelat poker hela morgonen!



Jobbig söndag

Nu har jag städat klart, och är 100 kr rikare. Sen att jag har städat mitt rum är helt otroligt. Lade in en bild tidigare och ni kan få se hur det blev imorn. ( Daniel sitter på min data ). Men det har blivit som ett helt nytt rum, det är inte ofta jag kan gå i mitt rum utan att kliva på saker. Så jag har faktiskt gjort något vettigt den här dagen!

Och imorn blir det nog att gå upp i tid, mamma och pappa ska titta på tapeter till sitt rum och då åker jag med för att kolla på tapeter själv. Ska ju också göra om mitt rum. Sen har jag tjatat om att jag vill ha heltäckningsmatta, jag vet den blir dammig osv. Men jag tycker det är mysigt. Och då ska det självklart vara i en fin färg, inte typ rosa. Som jag vet att vissa vill ha i sitt rum. Nej, mitt rum ska bli så fint sen! Längtar tills den dagen vi ska börja med det.. Vi har mycket annat att göra om i våran lägenhet!


Nej nu ska jag ta och hämta ett nytt lakan! Godnatt!

Del 5 av Holland

Här kommer fler bilder ifrån Holland. På dem första bilderna är vi på en vandring, vi fick bl.a. se stranden. Och det var bland det bästa. Sen var det att gå bland ko skit, i skogen, över och ner ifrån kullar. En jobbig dag var det, men det var en upplevelse!














roséöl!













Nu ska jag fråga pappsi om jag kan få övningsköra lite, han lät lite negativ till det tidigare men om jag tar på mig mina hundögon ska det nog funka. Haha!


Smink dags

Sitter i sängen med täcket omkring mig och tänker börja sminka mig nu. Klockan är liksom halv 4 och jag är fortfarande inte påklädd! Och det här kommer garanterat ta ett bra tag, sitter och kollar på mammas pojke. Det är så sjukt, men det är på samma sätt sjukt roligt. Galet program..


Jag hade en väldigt bra lördag kan jag säga!

Igår var vi ju som sagt hemma hos Mathilda. Jag och Fia cyklade dit och sen gick vi till Norby för att handla. Det tog ett tag och alla blev lite fattigare. Sen var det att gå tillbaka till MH. Allt tog ett tag och göra sen skulle de stå inne i ugnen ett tag, så det blev en sen middag kan jag lova. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Blev nog kvar där till halv 2 ungefär. Sen fick jag sällskap av Susannah och Sofia hem. Susanna tog taxi och Sofia hängde med upp. Vi var lite med Patrik och Jonas innan alla slocknade. Patrik sov på golvet, Sofia däckade också i Jonas rum och jag hamnade inne i mitt rum med kläderna på. Efter några timmar kom Daniel och klädde av mig och hämtade kuddar.

Somnade då bredvid Daniel och vaknade upp för en timme sedan! Jag har inte haft så här roligt på väldigt länge, jag och Sofia var crazy. Haha :)

Och just nu ligger jag och äter mackor och tittar på tv. Vet inte vad som händer idag. Det var planerat att jag skulle vara med Daniel hela dagen men nu är han med Jonas och sen vid 3 är de tydligen fotboll. Så det kommer bli som vanligt med andra ord!


Vi hade kaninen ute igår.

Fint folk kommer alltid sent som sagt



Var uppe på gottsunda en sväng och nu har jag klätt på mig. Är redo för att dra, men väntar på att Sofia ska komma hit. Vi ska cykla upp till Norby. Eller jag ska cykla, Fia får skjuts. Hade inte orken att gå, så jag hoppas jag har hittat rätt nyckel, annars kommer jag bli besviken!







Kvällens outfit


Tröja: Gina
Linne: H&M
Leggins: Lindex


Klockan 6 hemma hos Mathilda!

Bestämt, så nu ska jag göra mig i ordning lite. Det blir inget Gränby, så jag ska försöka tjata lite på pappa så kanske vi kan övningsköra lite!  Annars kanske man kan passa på och städa lite, mitt rum ser inte okej ut. Som vanligt med andra ord!



Godmorgon allihopa!

Vaknade för ungefär en timme sen, nu har jag käkat lite och ni kan ju gissa vart jag befinner mig.. Japp i min säng. Sen har jag också pratat med Sarah vi ska till gränby. Dock inte nu, båda ligger osminkade och hon har sovsällskapet kvar. Så det dröjer ett tag till.

Senare idag kanske jag ska träffa Daniel ett tag innan jag beger mig hem till Mathilda för pizzabak med tjejerna.





Nej, nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra mig i ordning!


Och så blir man ensam igen

Alla drog ut på krogen, och Daniel hade tydligen lovat Jonas, att om han kom topp 6 på pokern skulle han gå ut. Och vad tror ni? Klart han gör det också, av 2000 personer. Sen vann han ju som vanligt, 9000 kr. Det bangar man inte på, får hoppas att han tar med mig på bio eller något liknande :)

Han kommer i alla fall hit och sover sen, antar att han kommer vara rätt dryg, som han är när han kommer hem med min bror från krogen. Jonas har inget bra inflytande där asså, han taggar D som fan. Men antar att det kan vara roligt.

Nu när jag ändå är inne på min egna data kan man ju passa på att lägga in bilder! Del 5 av Holland tar vi !









Nej, nu börjar bilduppladdning spåra ur, får försöka imorn! Godnatt!


Sitter i vardagsrummet just nu




Så här kan en fredagkväll se ut!
Vi sitter i vardagsrummet och kollar på "monster till svärmor", en helt underbar film! Haha, " det känns som om min vagina har hoppat ur led", skön replik!



Pluggandet är inte över, men idag blir det inget mer!

Nu har jag bara lite kvar på sista landet. Sen är jag äntligen klar, då blir det att skicka den till Märtha. Deadline idag, skön som skickar in sista dagen. Som vanligt när det gäller mig. Ibland kan jag vara duktig och tänka i för väg och skicka in den innan. Men idag vart de som det brukar bli. Haha, men men.. Bara det inte kommer in försent så är jag happy!

Senare tänker jag skriva av min brors arbete så ska ni få se vad han har skrivit. Han skrev ett arbete om mig. Och jag blev nästan tårögd. Det var så gulligt skrivet! Det kommer senare idag om jag hinner, annars imorn eller något. Men ni ska i alla fall få se det!





När återfår jag mitt liv?

Sitter i sängen och ska börja med min analys. Sen har jag två svenska uppgifter som kommer gå ganska fort. Så jag hoppas jag blir klar om ett tag!

Sen måste jag också hitta en bild på mig när jag föddes, vi har skapat en egen individ på svenska C. Man ska följa personer från födelse till död. Så det ska bli kul att göra.

Ska sätta igång nu, så vi får se när jag är tillbaka! När jag är klar med allt så blir det bloggande igen!

om jag vore rik skulle jag köpa dig ett liv

Hejsan! Sitter i min säng och skriver lite på min analys, har lite kvar.. Den ska in imorn men jag kommer hinna att bli klar. Sen hade jag ju mitt prov idag, ( jag vet, det blir mycket prat om skolan, sorry for that) och det gick bra, tror jag. Det var inte mycket och det kom inte mycket alls. Läste igenom en text igår, och det var den som kom! Tur eller vad?

 Aja, idag ska jag ju på bio. Det blir sommaren med Göran, Lena bjuder med mig och Jonas. Sen blir det att åka  hem och finslipa lite på analysen. Jag hoppas den blir bra. Har kommit upp i över 2 sidor nu, så jag känner att jag har fått med ganska mycket!




Sen kan jag berätta att jag har fått skolkatalogen idag! Åh, haha! Det är så roligt att sitta och kolla på folk, jag och Sofia fick oss några skratt. Och med några menar jag vääldigt många!



Nu har jag lagt mig

Ligger nu i sängen för kvällen och tittar på tv. Daniel sitter vid min andra data och spelar poker. Nej, ska ta o läsa igenom de sista i spanskan och sen sova. Har prov första lektionen imorgon. Sen en väldigt lång håltimme, inte roligt alls. Får se om jag orkar vara kvar!

Inge mer att skriva nu!




Jag kan inte förklara hur mycket jag hatar Katrin

Hon får mig att skratta om och om igen..


Ligger i sängen och har pluggat

Ligger i sängen och har snart skrivit klart min analys, det känns så skönt. Har kommit upp i över 2 sidor nu, dataskrivet. Ganska bra ändå. Men ska ta en paus nu och titta på tv. Har också pluggat lite spanska, orkar inte göra det mer nu, får ta det lite senare. Blir nog uppe ett bra tag till så jag fattar vad det är jag gör. I alla fall, imorgon blir det skola efter det ett Hollandsmöte med bilder och prat senare på kvällen ska jag på bio med Lena och Jonas. Vi ska se sommaren med Göran, har hört att den e bra? Ingen idé och fråga er, ni som knappt kan kommentera.. Fegisar! Hoppas på att den är bra i alla fall!

( det blir inga nya bilder, sitter på den andra bärbara datan! )




Dags att titta på fråga olle, det handlar om helt sjuka saker. Att man ens får visa sånt i tv, det trodde jag aldrig. Haha, om ni har tråkigt så ska ni kolla på 5:an nu! Till något helt annat, ycker han är äcklig på något sätt, sexgalen gubbe!


Mera plugg, hela tiden

Nu har Sofia åkt hem och jag ska sätta mig ner och plugga med mamma. Dags att göra den hemska analysen. Herregud, jag mår dåligt bara jag tittar på pappret..

Om ett tag kommer Daniel med mina saker och sen ska han åka och spela poker. Sen kommer han senare ikväll och sover med mig. Ganska mysigt! Nej, ska börja jobba nu!


Hemma från skolan

Sitter och pluggar spanska med Sofia i min säng. Vi har ju som sagt prov imorgon och det är ganska mycket vi ska kunna. Sen har jag fortfarande min geografi analys som ska in på fredag!

Herregud, när får man slippa skolan egentligen?



GODMORGON!

Ville inte ens gå upp idag, ville sova kvar. Var trött och det är ju mörkt ute. Känns som om jag går upp mitt i natten. Inte roligt alls.  Men nu sitter jag på Daniels golv och sminkar mig. Har endast 3 lektioner  idag så det är skönt, efter det ska jag hem och sova lite och självklart plugga!

Ska fortsätta sminka mig nu!




Dagens outfit

Linne: Öland
Kofta: Lindex
Leggins: Lindex
Och en sovande pojkvän i bakgrunden!


Stänger av datan för kvällen

Nu har vi legat i sängen, tagit kort och bara pratat. Han har ju fortfarande ingen tv, jag mår faktiskt lite dåligt över det.. Missar ju bra program! Men men, är redo för att sova. Ska äta upp mina kex och sen krypa ner bredvid Daniel. Imorn stiger jag upp vid 7 som vanligt. En kort och skön dag, men måste hem och plugga efter det.. SKIT!

Hörs imorgon! Godnatt!



Jag och min älskling!

 
J a g   ä l s k a r   d i g


Del 4 av HOLLAND

Nu kommer det fler bilder! Jag var ju duktig och tog med mig datan till Daniel, så ni läsare kan veta vad jag gör. Som ni älskar att göra.



Vi fick gå på systemet!


Självklart handlade jag.



Och nu kommer festen jag har berättat lite om. Den var hos Dapnhe, hennes pappa är ganska rik, ja.  Det var galet mycket folk, no music, alla rökte på och ja? Vad mer kan jag säga, spårat?




















Befinner mig hos Daniel

Kom hem hit för ca en kvart sen, det gick bra och övningsköra men det var lite läskigt måste jag säga. Det är ju så mörkt ute nu! Men men, nu sitter jag i Daniels säng och tittar på massa idol auditions. Haha, alla var så små.
Jordin Sparks var bara 16 år, och hon är så jävla bra! Hon sjunger som en gudinna, jag älskar henne och självklart älskar jag hennes röst!

Nu sitter jag och kollar på när Kissie förstorar sina läppar! Jag vet inte hur många gånger jag har sett den, men jag har roligt. Bara när hon förstorar sina läppar. Lättroad? YES


Jag har tränat för idag.

Hahaha, ännu en till galen dag! Sista lektionen spårade jag och Sofia ur på.. Som vanligt, varför just tisdagar? Vi eller jag skrattade åt det tråkigaste man kan tänka sig. Men båda hade överdrivet roligt. Och jag klagar inte, alltid kul att få skratta av sig lite!

Idag var vi även och käkade på stan, jag, Mathilda, Susanna och Fia. Två olika ställen, för vi kunde inte bestämma vart vi skulle äta. Sen blev det att åka tillbaka till skolan. Jag måste bara säga, vad fan  har hänt med Karin? Hon är ju störtskön nu! Hahaha!



Och nu sitter jag hemma framför tv'n. Man kommer ju hem så sent så man måste chilla ett tag. Eller jag måste i alla fall det. Medans jag gör det tänker jag lägga in mer bilder ifrån Holland!



I deras skola




handikapp toalett, haha!


Jag som en uppstoppad korv, i harderwjik!







Nu hinner jag inte skriva mer, ska packa och äta sen övningsköra hem till Daniel!


Det kommer bli en sen kväll!

Förlåt för den urdåliga uppdateringen! Men har verkligen inte haft tid, har pluggat och gjort lite annat. Har ett geografi prov imorgon, spanska prov på torsdag, en stor analys som ska in på fredag, dagarna efter lovet har jag en hemtenta och ett prov. Det är liksom fullt upp! Men så fort allt detta är över ska det bli bättre. Har fortfarande många bilder från Holland kvar, bilder från i lördags och mycket mer, så ni kommer få tillbaka allt ni missat! Det lovar jag er, allt för bloggen..


Ett litet smakprov på kommande bilder..!

I alla fall, idag har jag varit med Sofia när hon har fixat sitt hår och oj vad många timmar det tog. Lägger upp bilder så snart som möjligt! Och sen har jag varit hemma och pluggat och fått massage av mamma. Så nu har jag precis kommit ur duschen och jag ska börja plugga igen.

 Daniel är fortfarande kvar ( dock är han ju inte med mig, ovanligt? Nopp) I alla fall, kvällen kommer att bli sen. Måste verkligen försöka plugga in det sista, har provet första lektionen imorgon.. Det borde gå bra, läxförhöret gick bra och hon sa att om det gick bra då skulle det gå bra nu, och läxförhöret kunde överväga om man inte gjorde lika bra ifrån sig på provet. Så det kommer ju i alla fall bli ett G. Och nej, jag orkar inte satsa på mer just nu, har såå mycket. Har ångest över skolan, jag kan inte säga när min mage mådde bra sist. Det är ALLTID, och jag överdriver inte, vi har ALLTID saker att göra. Vissa tar hänsyn till det, andra inte. Så jag kan tillägga att Märtha gjorde en bra sak idag! Hon flyttade upp analysen till fredag istället för imorn, PUSS PÅ HENNE! Jag är överlycklig som ni kanske fattar? Tror nog mina vänner också blev det..


Nej nu blev det mycket text, hoppas ni ändå orkade läsa lite. Blir nog inte mer idag, men jag kan försöka imornbitti. Om ni har tur bloggar jag mer imorn, men fortfarande... jag har mycket att göra!



FÖRLÅT OCH PUSS PÅ ER, natti natti!


Vilken kväll! Finner inga ord!

Godmorgon på er alla läsare. Ja, jag vaknade för ett tag sen, typ en timme sedan. Sen har jag bara legat i sängen och det gör jag fortfarande. Ligger och pluggar geografi och kollar på reprisen från idol, igen..

Men men, till att berätta lite om igår! ( Bilder kommer senare idag ) Det var väldigt roligt, vi förfestade på en parkbänk haha! Säger dock inte varför, men vi hade det roligt sen vandrade vi mot kvarngärdet tror jag det hette? Till en lokal i alla fall, vi var nog runt 13 tjejer som lyssnade på musik och dansade. Vissa fick i sig lite för mycket av det goda men det blev bra tillslut! Runt halv 11 tog vi en promenad till Max för att äta. Mamma skickade även sms till mig då och jag kunde inte skriva, jag var full och jag gick och att skriva på en iphone då är nästan helt omöjligt. Hon tyckte jag skulle gå en svenskkurs! Haha, skrev lite konstigt.. Det kan jag verkligen hålla med om! Tillslut kom vi fram till Max och vi satt där och goffade i oss, sen fick vi skjuts hem! Det var en lyckad kväll!

Eller ja halft, haha! Vid 1 slocknar jag och två timmar senare klampar Jonas in och säger att jag måste vakna. Både min bror och pojkvän var aspackade, var uppe till 6... Tack vare min kille. Haha, men men. Hellre att jag vet att han lever, kan inte sova när någon inte mår bra. Så det var väl min kväll, haha!




Och nu ska jag fortsätta plugga, bilder kommer senare idag så kika in lite senare!

 


Snart åker vi mot gränby

Nu sitter vi i bilen ute på landet och väntar på Daniel. Han ska byta om och lite annat, sen ska vi till gränby för att träffa tjejerna! Hoppas det blir en bra kväll. Hörs senare, ha en bra kväll allihopa!

Nu ska jag fullfölja min sminkning

Har inte sminkat klart mig än och ikväll blir det att hänga med tjejerna. I gränby typ? I alla fall, måste börja göra mig iordning nu. Har tvättat håret och nu ska det sättas upp.




Nu ska vi fixa mat!

Kom nyss hem och nu ska vi fixa maten!
Men innan...


Time for some shopping




Vaknar upp av regnet

Godmorgon på er! Sovit gott? Det har jag, sov som en ängel. Slocknade ganska fort igår, men vaknade efter ett tag av att tv'n var på.. Daniel somnnar alltid ifrån den, typiskt honom! Men men, sånt man får leva med.

Idag vet jag inte vad jag ska göra, det återstår att se. Men en sak jag måste göra är att köpa lite spån och sånt till kaninen. Det värsta av allt att jag får ta moppen dit, i regnet! Men, jag har inget val.

Ska titta vidare på filmen som går på 5:an, SEE YOU!


En mysig middag blev det!

Vi hade en mysig middag på Tavernan, och gott var det. Alltid lika roligt att gå ut och äta, älskar det. Speciellt om jag får med mig min pojkvän. Men nu är jag dock själv. Vi blev upphämtade av Patrik, Jonas och Kalle. Självklart åkte han med, dem skulle på en liten roadtripp sa Patrik. Så jag antar att jag blir själv ett tag.

Men jag överlever, ligger i sängen och kolla på idol. Har dock bara sett sista snubben sjunga, och han var inte bra. Får väl titta när dem kör småsnuttar, någon gjorde säkert bra ifrån sig. Jag kollar typ aldrig så jag har ingen aning om vilka som kan sjunga av dem som är med. Så nu ska jag hänga med!

 






Mot staden




Hörs senare ikväll, ska försöka få med min älskling på i alla fall en bild! Puss på er


DEL 2 av Holland

Sitt ner och njut av dessa underbara bilder från Holland. Det var en av mina bästa resor, och jag är glad att jag åkte. Även fast allting inte var roligt så hade jag mina tjejer som gjorde mina dagar. Cykelturerna, eller ja.. Vi fuskade ju ibland, haha! Jag har nog aldrig haft så roligt som jag hade när jag var där. Kvällarna, de var det bästa med hela resan! Den galnaste festen var hos Dapnhe. Vi var säkert 130 personer, i ett skitstort hus. Hennes pappa var hemma, och det var inga problem. Matsalsbordet var fullt med dricka, och han gick där som ingenting. Helgalen kväll, men jag ångrar inget! Om ni får chansen att ta emot studenter från andra länder, gör det! Jag lovar er, det kommer vara ett minne för livet. OCH, du får nya vänner.


Ger lite förklaringar till bilderna, så ni fattar lite!


Hemma hos min och Annas holländare.






I like Raquels ögon, haha!


På deras bakgård, som var helt fantastisk!




På väg till skolan, vi var tvugna att cykla i 40 minuter..


På båten till skolan!


Vi cyklade och åkte båt till skolan..


Cykeltur till Harderwjik




Deras konstiga små skåp..


Innegården på skolan.





Sista bilden för den här gången. Åh, jag vill tillbaka. Jag och Anna har sagt att vi ska tillbaka. Lotte ska flytta in och plugga i Amsterdam, och då är det " Hellooo Holland" igen! Jag vill, jag vill, jag vill!

Det blir middag på Tavernan!

Nu har jag fixat klart mig, nu väntar jag bara på att Daniel ska komma tillbaka. Han åkte hem och bytte kläder och lite sånt. Vid 8 bokade vi bord, eller jag fick göra det.. Haha! I alla fall, sen vet jag fortfarande inte, får se hur länge vi blir på Tavernan.





Eftersom jag har mycket tid över slänger jag också in en
 kvällens outfit!




Tröja: JC
Jeansleggings: VILA
Skor: Holland


Idag är det helg, äntligen!

Sitter i mitt rum nu, har varit hemma i ett litet tag. Om 30 minuter kommer Daniel hit och då ska vi väl göra oss iordning lite sen ska vi till stan och äta. Efteråt kanske det blir bio, inte säkert än. Men vi får se helt enkelt.


Nu när jag ändå inte gör något speciellt tänkte jag lägga in Holland bilderna! Alla kommer inte så ni får hålla utkik efter dem kommande bilderna!
 
Här kommer del 1




Snart skulle vi gå på planet mot Holland!















På toaletten i HOLLAND!










Första gången vi sågs, sen i våras!




Jag och Anna delade säng, trångt men mysigt.


Ingen ville sova här, haha!

Nu blir det inga mer bilder, kanske senare. För jag måste göra mig iordning! Ha en bra fredagskväll allihopa!


Godkväll allihopa!

Nu sitter jag här ensam i mitt rum. Daniel åkte iväg för ett tag sen för att handla med Thomas, antar det var för imorgon. Han åker ju till Australien! Och sen kommer han ju bli där ett tag, han åker med Bokan och en till tror jag det var. Så jag hoppas dem kommer få de roligt, sen fick han också säga hejdå till lilla hårbollen. Haha, som vi fortfarande inte har något hem till. Men det blir annons i tidningen fredag, lördag och söndag och sen komme den ligga ute på nätet i 60 dagar, så nu hoppas vi på att någon hör av sig!


Har ännu inte gjort någon läxa, men tänkte börja lite med min geografi analys... Den ska in på tisdag och då har jag geografi prov, på torsdag har jag spanska prov och imorgon(fredag) får jag en tenta som jag har en vecka på mig att göra, ett hemprov om ni förstår. Så det är mycket att göra nu, och det är jobbigt! Jag tycker jag har tillräckligt mycket att göra nu och då har jag bara gjort 1 prov..

LÄNGTAR TILLS LOVET! Då ska jag mysa och pussa extra mycket på min pojkvän!

Nu ska jag lägga mig bredvid Daniel och kolla på the hills.



Whatever you like


Bäst för er att ni inte gillar henne





Sitter och lyssnar på vana med the voice, och jag skrattar så jag har ont i magen. ( hej träningsverk ) Haha i alla fall, det är självklart Katrin Zytomierska vi pratar om. Jag klarar inte av den människan, hon är så dryg. Hennes röst, det låter som om någon trampar på en leksak, pipljud. Jag skojar inte, och sen att hon är så otrevlig. Nej, den tjejen asså.  Jag skrattar åt henne och jag hoppas Bingo dumpar henne, kanske Kissie som står på tur?


Godmorgon!

Klev upp för snart en timme sen och för några minuter sen skickade Sofia sms och sa att vi inte hade någon spanska. Och nu börjar jag 12.20! Vad ska jag göra nu i flera timmar? Jag som kämpade för att verkligen komma upp ur sängen imorse, jag var dödstrött. Första gången på länge som jag sov riktigt bra, vaknade inte ens när Daniel kom in och la sig bredvid mig.

Men men, nu får jag väl äta och sen sitta och kolla på tv. Åker till skolan lite innan 12. Hoppas ni får en lite bättre start på dagen! Haha :)



Stay drunk - stay very very HÅRIG


Frisyr återskapad igen!

Fixade luggen nyss, gud vad den hade växt! Men nu kan jag i alla fall ha lugg! Det var ett tag sen jag hade det och den hade säkert växt 2 cm, så jag var tvungen att ta till saxen annars hade jag inte sett vad jag hade skrivit nu. Och jag skojar inte.



Men dock måste jag färga mitt hååååår! Jag vet inte vad jag ska göra. Och det är svårt att fråga er för ni verkar fortfarande inte veta vad en åsikt är. Men kom gärna med förslag om ni har lust med det, uppskattar alla idér!


Frisyr återskapad igen!

Fixade luggen nyss, gud vad den hade växt! Men nu kan jag i alla fall ha lugg! Det var ett tag sen jag hade det och den hade säkert växt 2 cm, så jag var tvungen att ta till saxen annars hade jag inte sett vad jag hade skrivit nu. Och jag skojar inte.



Men dock måste jag färga mitt hååååår! Jag vet inte vad jag ska göra. Och det är svårt att fråga er för ni verkar fortfarande inte veta vad en åsikt är. Men kom gärna med förslag om ni har lust med det, uppskattar alla idér!


From white to black

Håller på att måla mina naglar nu, dock är jag inte klar. Måste dra på flera lager så det håller och får en fin färg! Tycker om att ändra färgen på naglarna, om jag alltid hade långa skulle jag byta färg varje dag. Nu har jag ju korta( för tillfället nösnaglar ) därför passar jag på att ändra! Haha, jag är riktigt avundsjuk på er som har långa och fina naglar, som är äkta!






Vilken skön dag!

Har käkat och tittat på fillm, slutade halv 12 idag. Det var riktigt skönt, provet vet jag inte hur det gick. Jag har faktiskt ingen aning, hoppas i alla fall på att gå G. Annars får man inte göra omprov, dem hade tydligen tagit bort det. Så i så fall får man tenta bort det på slutet, i vår närmare bestämt. Men men, får hoppas på att jag klarade mig i alla fall. Det var ju inte bara jag som hade problem med detta prov, så det var svårt.. Jag är inte så retard! Haha!

Vad händer idag då?

Idag ska jag kanske ut och äta med min älskade pojkvän, vi firade ju 2 ½ år i måndags!




Dagens outfit



Snart ska vi sova, eller?

Har pluggat ett bra tag nu, Daniel har fått föhöra mig men det går sådär. Ska plugga in dessa formler och sen ska han förhöra mig igen. Hoppas det går bättre då.

Efter det ska vi släcka, men kanske blir uppe ett tag, har bara två lektioner imorn. Matte och företgasekonomiprovet! Så jag ska faktiskt stänga av datan och verkligen plugga vidare. Vi hörs imorgon!


GODNATT

Plugg, plugg, plugg

Sitter och pratar med Mathilda om hur synd det är om mig, kan ingenting och har prov imorn. Hatar företagsekonmi! Om jag får ig blir det att byta till sam sam linjen, enkelt och bra. TYP. Men får hoppas på att det går ganska bra och får ett G i alla fall!


Ska fortsätta plugga innan Daniel kommer!!



Dagens outfit




Nu ska jag plugga!

Hejsan allesammans! Har inte haft tid till att blogga idag, slutade så sent som halv 5 och åkte direkt hem till farmor och åt. Och kom för för ca 30 minuter sen. Har aktiverat mitt csn kort och nu ska jag plugga tänkte jag. Kommer dock inte gå så bra tror jag, men jag ska i alla fall försöka! Det är väl alltid något, I guess?

Senare ikväll kommer Daniel hit och då ska jag tvinga honom att kolla på DHW med mig, eller i alla fall låta mig kolla på det. Det är inte hans grej men han verkar snäll idag! Och sen, om jag har tur kanske jag ska åka och hämta mamma på jobbet, om pappa orkar det dvs. Ibland önskar jag att jag hade körkort för då hade jag kunnat ta bilen och åka precis vaaart jag vill. Och för er som känner mig, tänk inte ens att jag har en moppe. Under vintern går den inte att använda och det är bara under sommaren man inte fryser. Men i vinter ska den säljas, i februari ska jag ha mitt körkort! GO CARRO säger jag bara!


Nu ska jag ta och värma en kopp choklad och sen börja plugga företagseknomi! Önska mig lycka till!



Dem här böckerna vill jag helst spola ner...


Tv tittanade paret

Sitter och kollar på tv med älskling,svenska hollywood fruar!


Har städat nu, lite i alla fall

Fast inte i mitt rum, hallen och toaletterna. Nu är det bara mitt rum, det som behövs mest städning. Har ganska mycket kläder som ligger och skräpar. Dags att få in det i garderoben. Sen kan man återigen se mitt golv.

Daniel har också kommit hit, han har varit och spelat golf med bror min. Och nu är dem med Patrik och jag ska städa, jätteroligt.. Inte direkt men jag måste nu. Eller snart...


Och en sak till..

Såg inte bara Paow häromdan utan också robin, stilrobin.com! Tråkigt nog fick jag inte med någon på bild, men får försöka nästa gång, if it happens..



Hemma idag

Har knappt sovit något inatt, vaknar hela tiden. Vaknade 05.45 och kunde inte somna om. Inte roligt alls, så jag åkte ialla fall hem, fick skjuts av Anna-Lena. Och nu ligger jag här och pluggar företagsekonomi.. Har prov på onsdag och jag kan ingenting så jag måste plugga som fan. Även fast jag inte kan få någon hjälp så måste jag plugga stenhårt!





Idag firar jag och Daniel 30 månader, 2 ½ år tillsammans! På onsdag blir det mys tillsammans. ( Har prov på onsdag och jag måste plugga idag och imorgon.. BLÄ)


Filmmys innan vi sover

Vi ligger och kollar på duplex, en mysig och rolig film. Snart ska vi sova, jag ska ju upp imorgon! Hörs imorgon antingen i skolan eller när jag är hemma!


Holland bilderna kommer upp imorn! GODNATT

Hemma hos Daniel

Alla i hans familj sitter här inne hos oss. Vi har en het diskussion om Linnéa, hon är en såkallad inneboende hos Sofia. Haha, men när alla går ska vi ta och kolla på film. Mysa lite i hans säng, juste har glömt o säga det. Han har fått en ny säng, en bred! Jag är ganska lycklig, i över två år har vi trängt ihop oss i en liten smal säng. Så det känns bra  :)

Imorgon är det skola, enda till halv 5. Jobbigt, men men. Två veckor till sen har vi lov!!

Nybadad!

Kom ut badet för några minuter sen och sen har jag också dammsugit. Hela hallen och köket, nu är det badrummen kvar. Sen har jag ännu en till 100 lapp. Sen har jag, Anna och Sofia 10 euro att dela upp också, det hamnar i min lilla spar"flaska" haha! Småpengar sparas. Förra gången kom jag upp i 300 innan jag köpte en keps åt Daniel :)

Senare ikväll kanske vi ska sova hos Daniel, det är fortfarande lite osäkert. Men om vi gör det ska jag ta tillbaka min väska som sofia har lånat! Har bara min röda, och dragkedjan är helt trasig så jag måste ha någon annan. Panik, har bara gigantiska eller pyttisar så I must have it. Får lämna in den röda, har ju redan gjort det en gång för att den var trasig och då bytte dem hela men nu är den helt fuckad igen. Jobbigt... MEN MEN.

M Å S T E    städa..


DET VAR VÄL DET JAG TRODDE!



Detta är ett utklipp ifrån Desirés blogg. Och igår när vi gick genom svavagallerian  tyckte jag att jag såg henne(Paow). Hon var dock inte med Desiré. Haha, jag sa det direkt till Daniel inte för att han brydde sig men i alla fall. Attans att jag inte tog en bild, hahah! But, I saw her :)


Har precis kommit hem från en prommis

Sitter i soffan och bara degar. Jag och Daniel tog en promenad nyss. Det är ganska kallt ute, men jag drog på mig vinterjackan. Så det är det jag har hunnit göra idag.

Daniel, Jonas och Patrik åkte nyss till Kalle så jag är all alone. Dem kommer väl tillbaka om någon timma eller så. Kanske lägger mig i badet eller något liknande.

Kollade även upp i min företagsekonomi bok att jag har prov på onsdag. Haha, kill me? Kan ingenting och jag har ingen här hemma som fattar heller. Ingen har ju läst det i skolan.. Får hoppas på att Jonas kanske kommer ihåg lite, eller snarare att han hängde med på lektionerna. Annars är jag ganska så körd känns det som. Det var tillräckligt svårt i 1:an och nu är det 10 gånger värre. För er som inte har företagsekonomi B, good for you!



Bildspecial från igår!

Nu kommer några bilder från igår, dem från Holland är inlagda men kommer upp om ett tag, så det är bara att hålla utkik efter dem! Det är ganska många så alla kommer inte komma upp idag. Så ni får helt enkelt vänta på att få se alla, men det är klart ni gör !






Hemma hos Anna





Nu ska jag ta och sminka mig lite!


Godmorgon kära läsare

Sitter och äter frukost i vardsgsrummet, Jonas, Patrik och Daniel sitter vid matsalsbordet. Vaknade för ca 30 minuter sedan, icke bakis. Och det känns bra.

För att berätta lite om igår, jag hade det skitroligt! Vi var ganska många hos Anna och kollade på fotbollen och pumpade musik. Det blev också singstar, vem kunde inte ana det? Hahah :) Sen när alla skulle ut vandrade jag och Daniel hem till Fredrik och fick skjuts hem. Somnade bredvid min bästa för andra gången på 3 veckor! Idag ska vi endast ta det lugnt! Det är ju som sagt skola imorn, jag har ju inte varit där på över en vecka.. Har haft känslan av att det har varit lite lov. Och med tanke på det, näst nästa vecka har vi ju lov! Längtar grovt mycket!


Nej, nu ska jag äta vidare!



Ska försöka lägga upp bilder från igår, sedan kommer Holland bilderna!

Jag är hemma!

Hejsan! Det var ett tag sen jag skrev här. Men i alla fall nu kommer jag att uppdatera som vanligt. Igår kom jag hem, Daniel och Jonas plockade upp mig på Arlanda. Vi åkte hem till Sofia och hon lämnade sina saker och lite sånt, sen begav vi oss hem. Vi lagade mat och jag fick massa saker av både min bror och pojkvän. Så gulliga dem är :) Sen hade även mina uggs kommit som jag hade beställt, helt gudomliga! Dem ska jag använda när det blir riktigt kallt ute.

Idag ska jag på stan med Daniel en stund, ska lämna tillbaka ett par byxor sen ska vi väl kika lite också antar jag. Och senare mot kvällen ska vi hem till Anna och kolla på fotboll. Det blir nog att jag tar med mig min öl som jag köpte. Köpte roséöl i Holland. Det låter lite konstigt, men det är faktiskt gott! Jag är inget stort fan av öl men den här är lite sötare och den är ju röd! Haha :)

Ska göra mig iordning men bilder kommer snart upp och då berättar jag mer om resan!!

ha en bra lördag allihopa, hörs senare!


Lite bilder från facebook.








Har precis atit

Nu sitter jag och Anna vid en varsinn data och skriver pa vara bloggar. Idag har vi varit ute och vandrat och cyklat omkring. Inte roligt alls, men vi var tvugna. Idag blir det lite roligare, vi ska till en bar har i Zeewolden med nagra andra. Det ar ju inte 18 ars grans utan 16, sa vi kommer in. Vi har aven varit pa systemet och handlat alkohol. Haha, det kandes ganska konstigt, vi berattade att vi maste vara 20. Dem skrattade.. Men men! Det blir lite forkrok innan vi cyklar dit, och ja... har i Holland cyklar man nastan hela tiden!!!


Imorgon far vi sova lange, vi ska vara i skolan klockan 10! Har gatt upp kvart over 6 bade igar och idag.. Det gillar vi inte. Men ibland far man inte som man vill.

Hoppas ni alla har det bra dar hemma, ar hemma pa fredag! Da kommer jag blogga som vanligt, hoppas ni inte har gatt och dott nu :)


Nu ska Lotte prata med Evelyn och vi ska till baren om en timma. Sa det ar dags att gora sig iordning!!

Uppdatering ifran holland!

Sitter ett gang hemma hos min och Annas hollandare. Och de tre sista bokstavarna finns inte, men jag hoppas ni fattar i alla fall. Imorgon ska vi aka till deras skola och kolla runt lite sen ska vi ut och ata och efter det ska vi spendera kvallen hos Daphne. 


I veckan kommer vi att ga pa krogen, aka till Amsterdam och cykla. Vi kommer att cykla, och imorn kommer den turen besta av 45 minuter! Snalla, doda mig. Jag vill hem, nej jag vill inte hem jag vill bara inte cykla. Jag ar lite ledsen faktiskt, haha!

Idag har vi haft det bra, an sa lange. Maten var god och hennes foraldrar var trevliga.

Nu ska jag ut med Anna ett tag. Och for er som inte vet, vi bor i samma hus! Och i samma rum, och det kanns jattebra! Hoppas ni har det bra dar hemma och har bra vader, for vadret har ar nog lite battre. Och allting ar jattemysigt, husen ar fina, allting ar sa underbart! Mathilda och Sannah, ni gjorde ett stort misstag!


Och imorn kommer Daniel hem ifran Thailand, jag saknar honom! Hoppas du laser detta!






Puss pa familjen!

Nu är jag klar

Har sminkat mig och klätt på mig, nu väntar jag bara på att Mathilda ska höra av sig så vil kan åka. Hoppas jag hittar något nu innan jag åker, man vet aldrig. Kanske något litet i alla fall!

Sen när jag kommer hem ska jag packa och sen städa och sen ringa Sofia. Kanske ska ta och åka tillsammans. Onödigt att åka i två bilar när man har plats. Så det är vad min kväll kommer bestå av. Sen ska jag även prata med Daniel ikväll, han ringer mig när jag har kommit hem ifrån Gränby!





Dagens outfit

Tröja: H&M
Linne: Åhléns
Jeansleggings: VILA


Har spenderat hela dagen hos farmor!

Kom nyss hem från farmor, vi har varit där hela dagen och fixat hennes kök. Vi har målat och tapetserat. Och det blev verkligen bra. Innan var det ljustgult och nu är det vitt med en fondvägg med röda blommor. Så det blev lyckat, fick 400 kr för jobbet! Haha, det känns jävligt bra i plånboken kan jag säga er. Kanske blir pengar som jag har med mig till Holland, att shoppa lite för! Woho, vi åker ju imorgon. Kan inte fatta det, 5 dagar blir vi borta. Jag vet att det kommer bli roligt men jag är ändå nervös för resan!


Hinner inte skriva så mycket mer, ska göra mig iordning och lite sånt. Ska till Gränby med Mathilda när hon har kommit hem från sin.. mormor? Och vi ska åka moppe, så man måste klä på sig lite!


Jag har inte varit den bästa på att blogga dem senaste dagarna och jag kommer kanske inte heller kunna blogga så jättemycket nu under den kommande veckan. Men ska försöka att göra det så gott jag kan. Så bara för att jag inte kanske bloggar så jättemycket nu i veckan så betyder det inte att jag har dött, kommer alltid att finnas kvar .

Dags för mig att gå


Kvällens outfit

Skjorta: H&M
Leggins: Bikbok

Ska gå och ta bussen med Mathilda, så jag måste dra mig om bara några minuter. Dags att klä på sig och sen är jag klar. Ha en bra fredagskväll allihopa!



Nu ska jag göra mig iordning

Har hjälpt mamma lite med maten och nu ska jag göra mig iordning. Kanske satsar på mina höga stövlar idag och min vinterjacka. Orkar inte frysa, det är jobbigt och inte roligt alls. Sen hoppas jag att Sofia också hinner komma. Hon ska till musikhuset vid 8 och kolla på någon komiker. Har vi tur hinner hon :)



Nu: Dags för att sminka mig lite


Nu är jag hemma

Men jag orkar inte blogga just nu, ska äta lite och sen göra mig iording, ska nog på bio ikväll med tjejerna! En skräckis blev det, i 3D. Gissa om vi kommer skrika? Och sanah sa att vi var tvugna och översätta allt åt henne för hon sa bestämt att hon inte kommer att fatta. Så vi får inte bara titta på filmen utan också återberätta den en gång! Haha :) Det gör vi med nöje.

Aja, kanske hinner blogga lite senare innan jag drar!



FÖRLÅT FÖR DÅLIGA OCH TRÅKIA INLÄGG

Är nu i skolan

Har nu kommit till skolan, åkte mycket tidigare än vad jag egentligen skulle göra. Börjar om en timme, så nu sitter jag med Anna, Christian och Jocke? Typ, gör nada.

Har två lektioner kvar sen ska jag hem! Tog moppe hit så jag åker direkt hem. Kallt och bra blir det, haha :)

Nej, har inte mycket roligt att skriva just nu så jag skriver sen när jag är hemma istället !

En ganska sen morgon idag!

Hejsan och godmorgon på er! Tog en sovmorgon, har knappt sovit inatt så jag behövde få sova lite. Men vaknade ändå vid 10 så jag har inte direkt sovit så jättemycket mer. Men men.. Ska i alla fall gå på dem två sista lektionerna, så jag ska till skolan vid halv 3. Sen slutar jag halv 5.

Idag vet jag inte vad som händer, Mathilda var sugen på att gå på bio och Sofia hade blivit bjuden på fest och fick ta med sig några :) Men vi får se vad vi gör ikväll!

Ska sminka mig nu!


Nu ska jag äntligen sova

Har typ 2 asvnitt kvar att kolla på, men får ta dem imorgon. Ska ställa klockan och sen stänga av datan. Dags för mig att få lite sömn nu! Hoppas ni också tänker sova, det är en dag imorgon också :)

Ny dag innebär mer bloggande av mig! Godnatt!

Nu hoppar jag i säng, typ

Har precis dammsugit hallen, så nu är det bara toaletterna kvar, men det blir imorn eller på lördag. Har tvättat bort mitt smink och är redo för att lägga mig. Kommer ju dock ligga ett tag och kolla men ska försöka att inte vara uppe för sent. Men har ju något att se fram emot, det är sista skoldagen på över en veckas tid! Det känns ganska så bra faktiskt!

Nej nu ska jag lägga mig så jag hinner kolla på några avsnitt! Vi hörs imorgon, och jag antar att ni har insett att jag bloggar i princip varje morgon innan skolan! Eftersom "I'm such a good friend", Sofia vet vad jag pratar om! Haha :) Aja, puss på er alla små carrolovers.


Varför är det så kallt för?

Hemma igen, och jag kan säga att det är riktigt kallt ute nu. Åkte moppe i inte ens 5 minuter och jag frös häcken av mig. Haha i alla fall, var hos Mathilda ett tag som sagt. Vi låg och mös i sängen, käkade lite och pratade. Haha, det sas mycket och även fast det inte var glada nyheter hade vi det roligt ändå. Vi ska ev till gränby imorgon eller på lördag förhoppningsvis!

Nu ska jag kolla lite på the hills! Har typ 9 avsnitt kvar! Åh, säger bara: Tack Mathilda!












Time to move my as

Har kollat på två avsnitt av the hills nu och jag kommer garanterat kolla på flera idag. Kommer bli besatt av det, love the drama! Haha, nej nu ska jag ta och byta om pratade nyss med Mathilda på msn och jag ska över till henne och laga middag och sen ska vi hänga ett tag :) Det blir en mysig torsdag och det behövs! Har bara suttit hemma och degat under hela veckan, det är dags att jag gör något nu!


UPDATE: Har klätt på mig och jag åker till Mathilda!



Bloggar självklart när jag kommer hem!


The hills



Älskar programmet! Jag kommer sitta som klistrad vid min data, tack vare Mathilda!


Haha, den här dagen har varit kanon!

Hejsan alihopa! Är på ett strålande humör idag! Har skrattat hela dagen, och fjantat mig en hel del. Haha, det började redan första lektionen på spanskan. När vi snackade om E.T.A, det är en grupp av terrorister typ. Och jag la in "eta" i meningar för att sen säga att jag menade äta. Ni fattar nog inte, men jag hade det hur roligt som helst. Sen har det pågått så hela dagen. Dagen i skolan slutade med att jag och Sofia spårade ur. Haha, skolan blir lite roligare när man har bra folk omkring sig :)

Nog om det, idag blir det att plugga lite företagsekonomi, har två uppgifter tills imorn så dem ska jag göra. Sen har jag inte så mycket mer planerat. Kanske ta och städa lite och sen fixa badrummen så inkasserar jag en 100 lapp till, cashflow snart! Haha!

Nu tänker jag ta något att äta och sen slå mig ner i min puffkudde och kolla på the hills!


Min skoldag i bilder




                     







Börjar om mer om en timme

Sitter med Sofia, anna och emma. Vi har haft håltimme i en timme och har ännu en till. Två lektioner kvar, det klarar jag. Vi har det jävligt roligt, sitter och skrattar åt massa bloggar. Hahaha :)

Jag vaknade, och jag var trött

Godmorgon! Sov så bra inatt och sen när jag vaknade var jag så trött, känndes som om klockan typ var 3. Men men, idag går jag till halv 3. Har tre lektioner och en håltimme på två timmar. Den spyr vi på, men det är inte så mycket att göra åt den saken.


Om 25-30 minuter kommer dem och hämtar mig och jag är redan klar. 45 minuter tog det att göra sig i ordning idag, såå det varierar. För första gången på väldigt länge äter jag frukost. Fil och flingor, och det har inte smakat så på på flera år!


Fin bild va? Haha, kameran var lite seg.



Nu ska jag kolla vidare på vakna med the voice och äta upp min frukost. Sen är det bara att vänta på att dem ska hämta upp mig!


Dagens outfit

Tröja: JC
Jeansleggins: VILA


Skor: Mina älskade converse


RSS 2.0