En ensam, men skön fredagskväll.

Idag har jag och Daniel varit och spelat golf. Och konstigt nog går vi med tre andra personer, var av två stycken jag känner. Det var Oskar och Stefan. Stefan var min lärare i grundskolan och Oskar är hans son. Så det var lite kul, och väldigt förvånande. Och vädret var jättebra i början men det blev sämre och sämre, på näst sista hålet började det regna och jag och Daniel skulle åka moppe hem, kul va. Jag hade bara shorts så jag dog nästan, bokstavligen, och på vägen hem tog jag på mig min vinterjacka, haha! Folk som mötte oss måste ha trott att jag var handikappad.. Men palla bry sig, jag frös, och jackan hjälpte.


Kvällens outfit
Kofta: Gina
Klänning: Sisters point
Uggs: Sko agust


    

 Kom hem för ett tag sen, jag och Daniel gick över till Patrik, men vi var inte där så länge. Dem skulle vidare till Gustav och sen bege sig mot krogen. Och lilla jag är ju inte 18 än så jag fick gå hem. Haha, men min snälla pojkvän har lovat mig att vi ska kröka imorgon, tillsammans! Så det ser vi fram emot, hur det nu blir och var. Hoppas på något bra i alla fall.
Jag ska i alla fall kolla lite på tv nu, sen sova. Kanske slänger in ett inlägg till om jag inte somnar.


 


Första gången på länge jag vaknar upp i min säng

Vaknade halv 12 och har ätit lite och nu sitter jag, Patrik och Daniel i Jonas rum och spelar fifa. Jonas är dock inte här, han är och tränar. Men det gör inget, vi ska snart dra allihopa. Jag och Daniel ska nog åka och spela lite golf på Söderby. Sen blir det kanske att kröka ikväll, vi får se hur det slutar. Ska ialla fall vara med Daniel idag.

Alla bilder kommer upp lite då och då, kika in och kolla hur duktig jag är på att lägga upp alla. Det är säkert flera 100, så alla kommer givetvis inte upp, men många!

Här kommer del 2 av bilder från mobilen!

    
     





  





 

Ska börja göra mig iordning nu, vi hörs senare allihopa!

I'll be fine, liksom

Nu har dem kommit hem, efter typ 1 och en halv timme. Jag sitter fortfarnde framför tv'n och har det bra för mig själv. Ska väl snart hoppa in i mitt rum och sova lite. Hoppas på att det blir bra väder imorn, kanske man kan sola lite. Aja, hörs imorn i alla fall. Godnatt allihopa


fel att väcka grannarna nu?


Ni blir inte av med mig nu.



Nu har jag suttit här i säkert en timme, Daniel skulle åka med Jonas och hämta Patrik och det har tagit tog tid på sig. Får väl hoppas att dem snart är här så jag har någon att vara med. Mamma och pappa har redan gått och lagt sig, så jag sitter ensam i vardagsrummet och kollar på tv. Inte så jättekul, men ibland är det så.

Jag är tillbaka!

Här kommer uppdatering från alla dagar, om jag minns rätt. Har försökt skriva så mycket jag kan, även fast jag inte har haft något internet. Har ju haft det i mobilen men det är så jobbigt att skriva långa inlägg. Så här kommer en veckas blogginlägg! Bilder från kamera och mobil kommer dock senare!


Dag 1 - Torsdag - På väg mot hem nummer 2



Hej allihopa! Resan gick bra, tog 50 minuter. Helt okej, hamnade dock bredvid ett riktigt nötskal. Han snackade konstant med Daniel hela vägen .. När vi stod inne på terminalen innan vi sulle gå på, stod han framför oss, och han kollade som fan flera gånger, och jag tänkte hoppas vi inte hamnar bredvid den där snubben. När vi var inne i gången svänger han av och jag blev lättad, och precis när vi sätter  oss, gissa vem som sitter där. Ja, han hamnade bredvid oss, Daniel var den som fick sitta bredvid honom, som tur var. I alla fall, nu sitter vi i bilen på väg hem från Kalmar, och vi är nu på väg mot Öland, närmare bestämt Böda. Vi blir här i en vecka om inte längre, ska bli skönt.  Bokan och Elin är här nere också, så vi får se om vi träffar på dem! Tror dem skulle vara här tills på söndag så det är i alla fall några dagar. Vi är hemma om ungefär en timme om inte lite mindre och då ska vi äta, och det är torsdag och då blir det kroppkakor! Tror jag måste säga att det är min favoriträtt.   Haha, detta kommer bli min lilla dagbok, eftersom jag inte har något internet. Men kommer som sagt mobilblogga, och detta kommer upp när jag är hemma. Fortsättning följer..


 Uppdatering:    Nu har vi precis ätit och vi ligger i soffan och kollar på simning. Vad vi gör ikväll vet vi inte än, spela kort eller kanske en film? Har hunnit ladda hem en film innan vi drog, college road trip, vet inte vad det är för film. Hoppas på att den är bra!


Uppdatering: Ligger nu i sängen på övervåningen och lyssnar på musik. Försöker skriva så bra jag kan, har fixat naglarna idag.. Daniel lyckades förstöra en, haha men klistrade dit den så vi får se hur länge alla håller.. Och på tal om han, han sitter nere och tittar på tv, jag orkade inte sitta kvar. Ska kolla lite på film sen sova, hörs!



Dag 2 - Fredag - tråkigt väder, men det ska målas!



Här är mitt öga fortfarande svullet, ni kan ju garanterat se vilket..


Sitter och kollar på tv och har ett svullet öga. Igår kväll kliade jag mig som fan, katten var ju här. Och jag är allergisk, och sen igår kväll är det svullet. Igår kunde jag knappt se, ååh. Så irriterande, kan det inte hända Daniel istället?....


 
Innan jag skulle lägga mig, med ett svullet öga och tårarna rann..


Dag 3 - Lördag - Chill vid vattnet:


Igår kväll var vi med Bokan och Elin. Vi spelade badminton och sen cyklade vi ner till stranden och spelade lite fotboll och drack lite öl.  Hemfärd efter det och jag somnade i den bästa famnen jag vet. Och idag då, vi gick upp halv 10 och sen åkte vi till stranden och mötte mamma och pappa. Vi skulle ha varit med Elin och Bokan men det blev inte så. Innan jag och Daniel åkte hem spelade vi minigolf, och det gick fan dåligt. Usch, haha!

Uppdatering: Sitter nu och kollar på 1o2 dalmatiner med allihopa. Får se om vi träffar dem andra, får inget svar om det. Annars blir vi här och spelar kort och sen vid halv 12 är det ghost på tv! Åh, den filmen är så bra. Roligt nog så pratade jag, Daniel och Anna-Lena om den filmen i onsdags. Och nu är den på tv, det är nice. Nu ska jag spela lite  spel på datan, jag har ju fortfarande inget internet!


Dag 4 -söndag - Jag är ett busfrö  

Idag kommer Jonas och Mikaela ner. Dem tar skruttbilen ner så jag ska kunna övningsköra. Dem skulle komma runt 11 någon gång och vi har bestämt att vi ska jävlas lite med dem...

 
Jag och Daniel hade våra roliga stunder!


 

Dag 5 - måndag - Jag sköt, och jag var livrädd   

Nu sitter vi och kollar på tv och klockan är halv 7,  mina föräldrar håller på och grillar så vi ska snart äta. Innan tänkte vi röka lite vattenpipa.  Här kommer en kort sammanfattning av vad vi har gjort idag.. Jag, Daniel, Mikaela och Jonas tog bilen och åkte upp till byxelkrok och spelade minigolf och tog en glass, efter de åkte vi hem ett tag och tog det lugnt, jag passade på att köra lite på tomten och sen blev det ut att åka igen. Vi åkte till ett litet  ställe i skogen och sköt lite. Morfar har alla sorters  gevär.. Så vi provade på och skjuta lite, jag sköt också.. Efter att alla hade tjatat mycket. Det var läskigt och jag tänker inte göra om det igen kan jag säga.  Jag hoppade över att övningsköra hem och åkte med dem andra till sport rean. Jag fyndade ett par billabong shorts. Och ja snart är det mat! Ikväll ska vi kröka, vi delar på två sprit flaskor och ett par antal öl och cider.  Nu ropar dem, hörs senare!

Dag 6 - tisdag

Ikväll ska vi festa till igen, vi har varit i Löttorp och handlat ny dricka. Ikväll blir det kubbspel och förmodligen bödasand!



Dag 7 - onsdag - Sol och bad, och vackert väder

Idag har vi legat på stranden hela dagen, ja alla utom Daniel då. Han var bakis och orkade inte så han spelade golf istället. Vi möttes upp hemma och käkade och efter det åkte vi till Enerum och spelade golf. Haha, det gick inte bra för någon av dem, det var Jonas och Daniel som spelade. Jag och Mikaela gick och kollade efter bollar som Jonas sköt bort..  Daniel lyckades även klippa till mig med klubban i ansiktet. Bra gjort va? Aja jag började i alla fall böla, haha! Till tröst fick jag många pussar och efter det drog vi hem och käkade Gino och och nu ligger jag och Daniel i soffan. Vi har tagit ner täcken och allt, vi ska sova här nere. Och imorgon åker vi hem!


Snart lämnar jag fastlandet!

Snart kommer dem och hämtar upp mig! Vi får se när vi hörs nästa gång, men håll utkik efter mig. Hare bra allihopa!




Seeeee yoou!

Haha, vilka människor det finns!

Var nyss uppe i Gottsunda och ja, ska inte säga allt för mycket nu men vilka människor det finns. När jag parkerar moppen kommer det fram en utländsk(?) gubbe och frågar någonting som jag inte hör, svarade nej i alla fall, sen kommer han tilbaka och frågar vilken sorts motor jag har på moppen och jag svarar att jag inte vet, han går sakta därifrån och blänger. Han var nog inte frisk, eller så var han fruktansvärt packad.
Och inne på ICA, tanten framför mig, som kanske var 55 år. Har en blååå blommig klänning och ASHÅRIGA ARMHÅLOR! Slutar man raka sig när man blir så gammal? Det var seriöst asäckligt.. Konsigt nog köpte hon inga rakhyvlar



Halv sov hem på moppen..

Nu har jag kommit hem från Daniel. Ställde klockan på 10 men snoozade, så gick upp 10.50. Och nu har jag börjat packa, ska inte bli så mycket men jag vet att i slutändan kommer det att bli det. Alla tjejer vet hur det är, oavsett om man inte använder allt så tar man med sig för man tänker att allting kommer användas. Men det gör man aldrig men i alla fall, allt ska i en fotbollsbag. Datan tänker jag ta med mig den här gången tror jag. Blir nog att blogga från mobilen kanske, Daniel kanske skulle låna mobilbredband, får se hur det går..

Som sagt, idag åker jag och Daniel till Öland. Vi tar planet ner och mamma och pappa hämtar oss i Kalmar. Så runt halv 3, 3 drar vi ifrån Uppsala! Ska bli skönt, och jag hoppas att det blir bättre väder hemma i Böda än här. Och vi är borta i ca en vecka och åker bil hem.  Och den här gången ska jag övningsköra faktiskt, har tre bilar att försöka med, först och främst våran skruttbil och morfars. Våran nya kommer nog pappa inte låta mig köra, minsta lilla som händer och man är så gott som död. Våran bil är pappas käraste ägodel, haha! Ganska sant faktiskt.. Istället för nya ungar skaffar pappa nya bilar :)



Så här ser min hall ut när jag har varit hemma, kom hem för ca 2 veckor sedan och alla kläder har nästan legat där hela tiden. Men nu försvinner halva högen!





Nu måste jag fortsätta packa!


My baby has arrived

Nu sitter vi tre i vardagsrummet och jag har precis satt på bigbrother på tv'n, haha! Det är från flera år sedan, men fan va de är bra. Såg Larsa i våras, och nej jag har inte sett honom i uppsala tidigare så jag blev ganska förvånad. Men men, nog om det. Daniel tog en jävla tid på sig för att komma hit, men nu är han i alla fall här.  Aja, nu ska jag vara social.


Godnatt allihopa! :)

Vi are chilling out och väntar på Daniel

Har precis fixat nedladdningsprogram till min skoldata, det är nice kan jag säga! Sen ska jag fixa ett bild program så är min data så gott som min andra älskling! Jag och Jonas sitter och lyssnar på många olika låtar, delvis den här underbara låten...



Sitter och tittar på the naked mile

Sitter och äter chips och kollar på tv. Jag tror jag är besatt av cola..


hahaha


Hur blåsta är vuxna? Blondinbella problem? JAG DÖR, HAHA.

Ikväll blir det att chilla här

Patrik och Jonas sitter här bredvid mig och vi sitter och kollar på tv. Daniel ska äta och lite sånt och sen kommer han. Mikaela kommer också ikväll, så vi blir några stycken här.  Och sen så drar Jonas och Mikaela med oss ner till Öland och stannar där i några dagar. Får se hur länge vi stannar dock. Aja, hörssssss

Öland snart igen, vi flyger ner

Sitter hemma och kollar på tv och har målat mina naglar, knallrosa! Får se hur det blir. I alla fall, ikväll blir det nog att Daniel kommer hit eller så åker jag till honom. Han är ute i huset och hjälper till och jag fick skjuts hem, orkade inte vara kvar.

Imorn ska jag och Daniel på stan, jag ska handla lite och sen ska vi nog käka lunch. Och efter det blir det att packa, vi åker  nog till Öland på torsdag, förhoppningsvis.



Åh, vart har solen tagit vägen?

Är hemma nu.

Hej allihopa!

Har precis kommit hem efter att ha varit ute på sjön och i huset. Det börjar bli riktigt bra,tapeter är fixade och alla målar och köket är snart klart. Jag längtar till att få sova första natten där i Daniels fina rum med havsutsikt. Åh, ni kan bara vara en sak och det är avundsjuka. Huset ligger jättebra till och det kommer bli asnice!

Just nu sitter jag i Daniels rum, själv. Han är och hämtar Sofia hos Julia. Vi ska äta något och sen mysa till lite. Ska tvinga med Daniel på stan imorn. Jag ska köpa en klänning och fixa lite till min lilla hamster, och Daniel ska kanske också klippa sig. Vi åker nog till Öland på onsdag igen så det passar bra nu..

Innan jag tittar vidare på beck kommer en liten text till min älskling, hörs senare alla!




Jag måste även tillägga att jag älskar min pojkvän. Vi har varit med om väldigt mycket, vi har gråtit och vi har skrattat. Och alla gör misstag, men även allt som har hänt så har vi varit tillsammans i 2 år och vi släpper inte varandra, inte än. Och jag vill inte göra det någon gång heller.

Jag ångrar allt dumt jag sagt till dig när vi har bråkat, jag ångrar alla gånger jag någonsin sårat dig. Jag ångrar allt dummt jag gjort mot dig. Jag önskar jag kunde få allting ogjort och bara få uppleva alla lyckliga stunder med dig, men det går inte. Vi alla bråkar och du och jag också, det är ingenting kan säga något om. Vill bara att du ska veta att jag aldrig gör dig ledsen bara för att. Folk kan vara grymma och det har vi upplevt många gånger. Men det är ingenting man kan göra någonting åt, man föds som man är. Och vissa kan inte inse vad som är rätt och fel, ibland gör ingen det.. Men jag har varit med om mycket, fått höra så mycket dåliga saker. Fått uppleva hemska situationer och jag hoppas att jag aldrig är med om det igen. Men om det händer, klarar jag mig. Jag har dig och det är allt som räknas.

jag har det så bra

Det är att leka med eld när du drar upp det här igen
För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen

Det finns ingen att behaga, inget att förklara
Inget att försvara, jag gav upp för länge sen



Jag sitter nästan och gråter.

åh herre min gud


J a g    f å r    r y s n i n g a r

Är det bra att röka vp varje dag?

Sittter på balkongen o röker vattenpipa, själv. Men jag klagar inte, har haft videosamtal med Sarah och pratat lite. Ganska kul, men hon klagade på att det hackade, och det är inte mitt fel säger jag bara! Haha. Aja väntar på att Daniel ska komma hit han tar bussen ifrån, ja vad var det. Någonstans inne istan, han är väl här om ca en halv timma eller nåt. Vi har inte setts på ett tag nu. Så det är väl kul att han kommer hit. Ska äta lite chips och fortsätta hålla vattenpipan varm :)


Jag har det bra fastän jag är ensam, tur det.

Jag lär mig fort..


Om jag kunde, skulle jag.

Det heter ge och ta, om du inte visste det

Åh, har tråkigt.


ja tack!


Är man lat så är man

Sitter fortfarande på samma fläck, har ätit och nu sitter jag och sminkar mig. Kollar också på en bra film på 3an. Snackade nyss med Sarah i telefon, vi ska ses imorgon. Hon jobbar idag och jag kanske ska på bio, Daniel bjöd med mig efter allt som har hänt. Haha, bara massa killar men får se.  Antingen träffar jag honom eller Sarah.



Jag sitter och myser framför tv'n med mig själv och godis, toppen!

Jag sitter hellre och tittar på tv

Har inte rört mig ur fläcken än, och det tänker jag fortsätta med.  Orkar faktiskt inte göra något, Jonas har gått upp till Gottsunda för att handla lite, jag sa godis. Och de blir lite av min frukost, nyttigt va? I don't care.



Varför kan det inte vara sol?

Vaknade föra bara några minuter sedan, trött som ett as. Ställde klockan för att gå upp i bra tid, men jag stängden av den. I alla fall, klockan är snart halv 1 och jag tänkte käka lite sen städa i mitt rum. Det är skit mycket kläder på sängen, det är därför jag sover inne hos mamma och pappa. Haha, jag är lat, jag vet..

please?

Snälla, ta mig någon annanstans!!! Godnatt, hörs imorn.

Vattenpipan är på återigen..

Nu har vi dragit igång igen, annat folk än de andra dagarna. Sandra, Malin, Patrik och Jonas är här. Emelie, Malin och Sarah är på väg hit just nu. Alla ska försöka inta krogen utom jag och Sarah, kanske styr här eller drar iväg, det vet jag inte än.



Hej allihopa!

Kom hem för ett tag sen, skjutsade hem Sofia och hämtade mina saker. Vi har varit ute med båten sen imorse. Jag, Patrik, Daniel, Jonas, Tarek och Sofia. Det har varit mysigt, vi åkte förbi skokloster och köpte glass. Och nu sitter jag här hemma igen och väntar på mat.  Får se vad jag gör ikväll, antingen hör jag av mig till Julia eller Sarah. Aja, ska kolla till maten! Hörs senare!



Äntligen tvättdags!

Är klar nu och ska snart åka till Daniel. Vi tar nog en runda med båten om jag inte har helt fel. Farmor och Lena är här och dem ska tvätta och vi får mat sen, kul att få lite bra mat för en gångs skull. Det blir mest enkla maträtter nu när vi är ensamma hemma.  Aja, ska packa lite kläder, hörs sen!

Dagens outfit


Klänning: Kappahl
Skärp: H&M

Det är dyrt att ha moppe..

Nu ska jag åka till landet och hämta min andra hjälm och sen ska jag in till stan. Åker till Fredrik där Daniel är, stannar ett tag, sen bär det av hit.

Jag diggar min randiga solstol, konstigt nog

Sarah drog precis, och Patrik och Jonas också. Nu sitter jag här ensam, på balkongen. Och lyssnar på musik, äter chips och röker vattenpipa. Ganska mysigt ändå. Daniel spelar fotboll och vi kanske ska ses sen, ännu oklart. Annars hänger jag nog med Sarah. Får se vad lilla jag gör idag.








I looooooove my eyes

The vattenpipa is on

Nu ska vi röka vattenpipa, Sarah, Patrik, Jonas och jag. Ny kol och ny tobakooooo, så det är bra. Aja nu försvinner jag ut på balkongen!


Vi käkade middag på dragon palace! MYSIGT

Hej allihopa! Kom precis hem från staden. Skjutsade också hem Sarah och nu sitter jag här i vardagsrummet och bloggar lite, ovanligt va? Nej inte precis. I alla fall, fick med mig några fynd hem och jag tänkte lägga upp bilder på det, även på det jag shoppade på Öland. I böda, där vi bor har dem en bra klädesbutik, NK heter den. Och nej det är bara en förkortning av  NyaKöpmanshus. Haha, det låter lite mobbat att döpa det till NK. Men dem har bra kläder, dem har börjat med lyle and scott och mycket vero moda kläder. Så det är bra, annars är det Borgholm eller Kalmar man får åka till, Färjestan har ju också med det är en bit dit, så Öland är inget ställe man åker till om man vill shoppa, endast chilla och bada!

 
 
Tröja - Lacoste
Shorts - Vero Moda
Skor -  Ellos

  
Har inte käkat sushi på jättelänge, det var riktigt gott!

Vi satt länge och försökte få i oss så mycket vi kunde , haha!




Här är fynden från Öland

   
   
   


Och här är sakerna från idag, inga bra bilder dock!

  


Snart bär det av in mot staden

Sitter och sminkar mig nu och ska snart åka.  Det är varmt som bara den ute och jag tar moppen, skönt det! Får se vad vi flickor hittar på senare!

Intar balkongen istället!

Ligger på balkongen och solar medans Sarah sover!


Det lutar emot att det blir en bra dag!

Vaknade för några minuter sen efter en god nattsömn, och nu skiner solen och det är hur bra väder som helst ute! Vi har mat hemma och jag ska ta något att slänga ihop. SEn får vi se vad vi gör, jag vill sola nu när det inte regnar! Men det får vi se :) HÖRS !

på en skala 1-10, 10= mörkrädd!!

Sådär, har precis kommit hem efter att ha skjutsat hem Sarah. Sitter nu i vardagsrummet och kollar på tv, och har lyckats trycka bort all text 2 gånger. Hurra för mig. Aja, natten spenderas ensam idag igen, men jag surar inte, ska ändå upp imorn och gå på stan med Sarah, vi ska även luncha. Så det ska bli mysigt.

Ikväll hände ingenting så vi chillade med vattenpipan och musik, vi har även hunnit med att prata massa barnminnen! Åh, jag saknar den tiden man var liten. Jag och Sarah har mycket roliga minnen tillsammans. Det är helt crazy att man kan sakna de så mycket. Men i vinter har vi en liten "barndag" haha, tro mig Sarah. Det är bestämt nu.

Aja, funderar på att ta något att äta sen inta sängen.


Jag sover ostört inatt också, fan va skönt!!

vad händer med alla?


Sitter och snackar med Sarah i telefon, vad gör alla människor? Varför e alla så tråkiga för?

nu blir det maaaat!

Jag och Jonas har varit och handlat, fick även en ny datasladd, eftersom Gustvas lilla hundvalp käkade på min, haha! Som tur var satt den inte i, annars hade det inte slutat lyckligt. Så, båda är nöjda. Ikväll ska jag nog vara med Sarah, får se vad vi gör, kanske startar kvällen här, beror på vad som händer! Ska försöka fixa käk nu, hörs senare alla!



Dags att läsa lite skvaller....

Outfit


En dålig bild, men this is how I look.
Linne- Gina
Shorts - Intersport

Update utifrån


Ligger på balkongen och solar och lyssnar på musik!

Åt vilket håll går strömmen?

Fick ett samtal från Sarah nyss, hon är på väg hem från Åland nu. Vi ses troligen senare, när jag har handlat klart med brorsan.  Jag sitter i alla fall kvar i soffan, har snart sminkat klart mig och ska klä på mig sen är jag klar för att åka. Får se om jag gör något innan.


Det suger att vara ensam ibland

Vi har ingenting hemma, jag och Jonas ska handla när han har slutat jobba. Så jag får klara mig utan mat tills vidare. Ska göra mig iordning och försöka hinna sola lite innan jag tar bussen till stan sen! Jag hatar att åka buss, i alla fall nu på sommaren. Att sätta sig på en varm buss med massor av människor, kvavt och äckligt. Men jag måste, så jag har inget val idag.


Har precis vaknat och hunnit snooza

Nu ligger jag i sängen och myser med mig själv.  Ska snart upp och äta frukost, tänker nog sätta mig på balkongen. Jag kollade hur varmt det var, och det var 26 grader, det kommer bli en toppen dag idag. Och sen ska jag ju träffa Daniel och kanske "ta en fika eller så.." Nej, men båt kanske, det får vi se. Kanske ska dra en middag med sarah om det hinns, vi pratade om det igår!


Nu stiger jag upp ur sängen, hörs!

Första natten man har sängen för sig själv

Sarah kom till mig runt halv 11 och vi satte oss och rökte vattenpipa och hade de skönt, vi hann också med singstar. Sen kom Patrik, Jonas och Mikaela hit.  Och nu ligger Mikaela och Jonas i sitt rum och jag ligger i pappas säng. Det ligger tusentals kläder på min säng och jag ville inte slänga ner allt. Så jag hamnade här inne. Aja här kommer bilder som ni kan sitta och njuta av nu när det är sent och dött :)



Vi bjuder på oss själva, och vi gör det bra

  




Haha, har jog inte skrattat så här mycket på länge.
You are my best friend, you are my best friend. The good times never end, when you are around I never feel down.




Puss på min älskling som inte finns bredvid mig just nu, men imorn syns vi!




Jag behöver en kock


Detta blir min middag!

Varför heter man inte Hilton i efternamn...


Jag kan inte sluta hata dig, det roar mig

Har nu kommit hem från stan, jag och Amanda hade givande samtal, OCH roliga! Haha, vi stannade även på cupido och åt, träffade på Daniel också, han kom förbi springandes och skulle till Fredrik och äta. Nu är han och spelar fotboll och honom ska jag inte träffa mer idag. Han sover hos Heilborn, båda ska upp och köra bil imorgon, därför spenderar han natten utan mig, buuhu. Nej jag klarar mig, sover inte ensam i lägenheten i alla fall!  Sen ikväll får vi se vad jag gör, det återstår att se. Någonting ska jag göra i allla fall :)

Ska titta vidare på parishilton programmet nu, hörs!


Satt och hade kul i kameran, blev tillslut ankläppar, och då tänker på Olinda som var med i Paradise hotel. Haha, varför kan inte programmet komma tillbaka? Det var kul att se folk skämma ut sig.

Staden om 30 min, to träffa Amanda


Ombyte igen, haha! Aja, ska snart åka ner till stan och gå där och strosa runt ett tag. Ska se om jag får tag på Sarah senare..

Dagens outfit


T-shirt - NK
Linne - Gina
Shorts - Holmlunds

Sötaste hårbollen ever



Morgon promenad i det sköna vädret

Japp, vaknade halv 10 att Daniel hade dragit även fast jag skulle med. Så jag fick promenera hem från landet, tog en timme och 5 minuter att gå en mil. Jävligt jobbigt kan jag säga, stannade ingen gång och jag hade tajta jeans på mig, ingen hit. Men jag klarade mig hem i alla fall! Nu väntar mat och duschen. Fan, jag har inte rört på mig på jag vet inte hur länge sen, de va i alla fall så långt tillbaka i tiden att jag inte ens kommer ihåg det.. 

  


 
Nu hoppar jag in i duschen ska nog möta upp Amanda på stan sen!




UPPDATERING FRÅN IGÅR

Jag, Daniel och Jonas åkte hem till Mikaela och rökte vattenpipa och satt och snackade till klockan halv 2 sen blev det att åka hem till Daniel.

  

 
Våran vicevärd på gården blev tagen för fylla, den lilla jäkeln på rulat kunde knappt gå..


one thing


Man kan bara älska sommaren!

Magnus och Daniel kanske kommer över när dem har fiskat klart, det blir en chillkväll hemma hos oss idag.






Jag och bror & Patrik ska röka vattenpipa

Ja, rubriken säger allt. Vi sätter oss på balkongen och chillar med musik.









2 år och 3 månader - 12 april 2007



I know we're different
But deep inside us
We're not that different at all
Believe me, you'll be in my heart
I'll be there from this day on
Now and forever more

Jag skrattar mer och mer för varje gång..


Här har ni henne igen... Jag kan aldrig få nog, fick nyss höra att min bror har hittat Kissie på nätet.  Och patrik har frågat varför han läser bloggen om han hatar henne? Ja, jag läser bloggen och jag läser den inte för att jag ser upp till henne direkt..

Daniels resa till Öland



Daniel kom ner till Öland med flyg. VI hämtade upp honom i Kalmar och sen blev det att åka hem. Vi får se om vi tar bussen eller flyget nu när vi åker ner igen. 7 timmar eller 50 min? Haha!

  
Vi var i Borgholm och kikade runt, ingenting inhandlades för mig detta år. Det är i princip samma saker. Vi tog i alla fall en mysig fika på det gamla vanliga cafét!

The Hills och fixning av naglar

Sitter ensam i vardagsrummet och tittar på The Hills och jag fixar mina naglar också. Jag har varit duktig och skött dem bra, dem har snart hållt i 2 månader. Alla naglar sitter kvar, det är helt otroligt. Förra gången jag gjorde naglar så skötte jag dem inte speciellt bra, den tiden låg väl på  bara en månad. Men nu sköter jag mina naglar så bra. Och mina egna naglar är så lååånga! Jag har nog aldrig haft så långa, jag klarar inte av det. Jag önskar jag lät bli mina naglar så dem kunde vara långa men nej, det går inte. Så det här hjälper mig :)




Det går bra nu, kompis det går bra nu.

Jag behöver träffa Sarah nu, längtaaaar!


Del 1 av bilder - Öland

Nu har jag precis lagt in alla bilder, men det är bara dem från min iphone. Mamma och pappa ville ha kvar kameran så dem bilderna kommer senare, i slutet av juli.. En bit kvar men den som väntar på något bra väntar aldrig för länge. Men i alla fall här kommer en bildbomb!

   
I bilen påväg mot Öland. Självklart var jag tvungen att ta med mig lilla killen också. Han klarade sig bra och det var första gången för honom att resa, får dock se om han kommer med hem. Han är så gammal..
  
Här är vi på ölandsbron, med endast 52 minuter kvar av 6 timmar.
  

Vi har även katten som kommer på besök nästintill varje dag. Han blev väldigt nyfiken på den lilla håriga saken inuti buren.


Jag tog med mig Daniels data ner, så jag roade mig med att kolla på film medans han inte var där.
  
 
När det var dåligt väder blev det att spela kort!

Här har ni lite av de bilder från min telefon. Flera kommer senare, så titta in om ett tag igen! :)

jag har nu kommit hem till Uppsala!

Nu är man hemma igen efter ca en vecka och några dagar. Vad har man kommit hem till? Molnigt väder och jag vet inte vad, usch tråkigt. Men jag och Daniel ska snart tillbaka till Öland, det är så mycket mysigare där. Stranden som har sand som mjöl och mysiga ställen att åka till. Ja, det suger rent ut sagt att vara i Uppsala. Men men, det är snart över..


Idag kanske det blir staden med Amanda, om hon vill. Har inte pratat med henne än, ville också träffa Sarah men hon ska jobba. Så det får vänta lite till. Ja och snart kommer en sammanfattning av dagarna vi var på öland men det görs när jag är hemma, är hos Daniel nu så... Kan i alla fall säga att igår var jag, Daniel och Magnus på bio. Vi åkte in från båten och bestämde oss att vii skulle in till stan, så kvart över 8 blev det full fart till filmstaden, vi såg snuten i varuhuset. Den var skitbra!! En riktigt bra komedi :)

Aja, jag uppdaterar senare! Ska mysa med miiiiiiin pojkvän nu!





En sak till, ingen bryr sig om du är i Sverige eller inte, sooo give up :)

Kommer hem på måndag!

Ska till löttorp o handla, och till midday blir det kroppkakor!!! Bilder kommer senare:)

På väg mot kalmar!

Sitter i bilen mot kalmar med Mamma och pappa. Vi ska hämta Daniel som landar med planet klockan 5. Men vi ska kika runt i lite affärer innan. Ikväll ska vi grilla och ha det trevligt! Det kommer komma upp massa med bilder när jag är hemma. Ska försöka vara duktig med kameran! Sitter och pumpar use somebody med takluckan öppen! Hare bra, och till mina tjejer; saknar er, vi måste seeeeeeeees!

Jag har inte skrattat så här mycket på länge!!

Ja, igår åkte vi ju wakeboard. Daniel vågade sig inte i för han ville inte att Magnus skulle köra. Så det blev Runan, Littel och Magnus. Jag hade det kul nog att sitta och titta på, haha jag garvade så jag nästan grät. Littel gjorde världens faceplant och ramlade rakt fram. Runan kom knappt upp, efter 8 försök var han uppe. Och magnus, ja vad ska jag säga om honom.. Han klarade sig upp men stod inte särskilt länge, men det var bra i alla fall! Njut av dessa fina bilder, mera finns på min facebook, kika in där..


          
   
  

Har jag sagt att jag älskar kläder?

Så, har fotat det mesta tror jag, skitsamma om jag hoppat över något. Här har ni det i alla fall!

   
 
 

Den här fina tunikan fick jag av Daniel!
  




Titta vad jag fyndade, ibland finns dem bästa sakerna på såna här ställen..

Sådär ja! Ska gå in skorna och kolla om jag ska ha kvar dem. Annars blir det att lämna tillbaka dem, haha ovanligt va? Eller vad säger du, Sofia?


Bilder från gårdagen kommer upp också inom en kort tid. Jag lovar er :)

Jag drar till Öland imorn, tyyyyyp

Kom nyss hem från stan, jag och Sarah shoppade lite. Bilder kommer snart upp på allt nytt! Och som sagt, imorgon kanske jag drar till Öland i en vecka och sen kommer jag hem. Pappa bilar ner, så det går ju lite fortare än bussen. Sa det nyss till daniel och han blev ju inte överlycklig kan jag ju säga. Men det finns fan inget bättre än Öland på sommaren!! Har inte träffat morfar på ett tag heller, honom saknar vi.. I alla fall, får se om jag åker eller hur jag gör!



Jag vill bli brunare, buhuuu!

Jag vill aldrig mer tillbaka till skolan..

Igår kväll blev det att åka båt. Jag,Daniel, Magnus, Runan och Little.  Alla åkte wakeboard utan jag och Daniel. Jag kan inte och Daniel ville inte att Magnus skulle köra båten. Och det förstår jag, haha! I alla fall, den som var sämst var Runan och den som kunde åka bäst vasr Litlle, som aldrig hade provat det förut. Ibland förvånas man! Sen var det dags att Fredrik och Anngela att komma ut. Vi satte oss på en liten strand och grillade och hade det mysigt. Jag och Daniel  slocknade fort när vi kom hem kan jag säga...





Vaknade med att Sofia spelade hög musik och stammpade som en galning på övervåningen, då var det dags att åka hem. Kom hem för några minuter sedan och ska äta lite och göra mig iordning. Jag och Sarah ska ner på stan och sen bada någonstans. Hon skukle höra av sig när hon vaknade men jag tvivlar på att det kommer bli tidigt så jag får ringa snart. I alla fall senare ikväll ska jag nog kolla på när Daniel och Fredrik spelar fotboll. Henning och Anngela kanske också kollar, vet inte de. Men kul med sällskap!




Hörs senare!

Nu ska jag åka båt och se grabbarna rammmllaa i sjöön!

Har varit hemma och ätit, ska nu till båten. Killarna ska nog åka wakeboard!
Ska ta och åka nu!



Jag ska sola, sola, solaaaa!

Kom hem för ett tag sen från Daniel. Har ätit och ska byta om och packa lite saker sen ska jag åka ut till huset och sola medans han jobbar på i värmen. Efter det blir det att åka ut med båten, vi ska nog tanka den eftersom Linnéa och Sofia inte skulle göra det tror jag, så vi ska till skokloster och efter det ska vi nog till wik. Thomas och dem skulle dit så vi ska nog passa på och bada då också. Hoppas han har med sig dammtussen. Han är så söööööööööt! Jag måste ha honom, jag dör. Tror jag aldrig har sett någon sötare sak :) Kan försöka lägga in bilder lite senare ikväll.


Ska dra mig snart så vi hörs senare, ha en bra dag allihopa!



Innan jag drar ska jag ta o sminka mig, här sitter jag i vardagsrummet osminkad och sugen på att sola!!!

RSS 2.0