Ute på sjön och fiskar och det ger resultat

Är ute med magnus, Jonas och Daniel. Efter ca en timmes fiskning här vi fått en gös. Den ska med hem! Berättar mer när jag är hemma!

herregud, jag är stekt

Kom nyss hem från sjön, vi har varit ute sen 11.15. Den här gången blev det jag, Daniel, Chrille och Jossi. Fiskat och solat har vi gjort. Och jag har fått färg och fräknar... Haha, usch!  Nej nu ska jag vara social mot min älskling. Ha en bra dag och njut av det fina vädret  som jag har gjort!!

Hejsvejs

Ska åka och göra daniel glad nu


I was in town..

Ska packa mina saker, åka till macken köpa godis åt Daniel och sen åka ut till landet. Woho, hörs senare!  Ha en bra fredag och sup skallen av er, kom dock ihåg att kika in här, så ni kan sova. CIAO

det är helg, och jag ska njuta!!

Kom hem för ett tag sen, har varit ute med båten med Sofia, Julia och Daniel. Vi köpte glass och njöt av det fina vädret! Det har varit kanon väder idag, och jag hoppas det håller i sig nu, annars blir jag galen och då går jag i ide.

Har nu käkat och ska kanske snart till Daniel, fredagen spenderas med honom.

Daniel och hans gädda som vägde 7 kg!
Fiska snart, Raquel ? (;




påklädd och klar, och sen...

Sitter i min brors rum och är klar och ska åka. HÖÖÖÖÖRS

Fina sommarsmycken


Nu är det sommar och fina smycken på en brun kropp är ljuvliiiiigt! Go for it




Har nu ätit några mackor och ska byta om till bikini, sen beger jag mig till Julia där Soifa även är. Sen blir det att åka båt. Glassa och mysa i det fina vädret!
Imorse tog jag strumpbyxor, som är svarta och lite tjockare... Ha, där fick jag. Blev stekt när jag och Sofia satt utanför skolan i solen. Nej, så jag tog av mig dem och gick stolt och visde upp mina orakade ben, jotack jag är stark nog att klara av det. Men innan båtturen ska jag raka dem, haha!

Ikväll ska jag nog vara med Daniel, kanske blir en heldag ute på sjön, så man kan få lite färg! Ska ha en vit klänning på Daniels student och om man är kritvit då blir man ju bländad. Så, sola, sola, soooola gäller det för mig!!

Ska byta om nu, mobilbloggar kanske på sjön, puss på er


Skulle inte tacka nej till den här brännan!


Sängen nästa mina små älsklingar

Sitter och pratar med Bebi i telefon nu, ska lägga mig i sängen. Kanske hinner slänga in ett godnatt inlägg. Nu ska jag tvätta bort sminket och krypa ner i min stora säng som är kall....

Jag hittade nånting, äntligen!



Hittade en studentpresent till Daniel idag, kan inte lägga upp den här, Daniel sitter och kikar in här ibland. Men jag är nöööjd, och jag dödar dig(D) om du inte blir det också.

Mina tankar blir till ord

Har ni någon gång varit med om när kompisar sviker dig? När du blir helt bortglömd, det är som om ni inte ens kände varann.  Ibland försvinner hela ens liv, alltid som ni har skapat tillsammans. Alla minnen är som moln, försvinner när det blåser.  Att det kan hända...Ska man inte Kämpa? Vet du vad det betyder eller är man så svag och ger upp allt för att man inte orkar en liten battle? Sen när vart det okej att låta Häxan vinna över Snövit? Jag menar, kom igen. Jag är inte retard, klarar av att höra sanningen, klarar dock inte av lögner. Klarar inte av att höra ord som man vet att personen inte ens tror på. Man vet innerst inne att det är fel, att allt är fel. Ingenting är rätt, men man tror det man vill, man tror att man gör rätt men allting blir upp och ner.

Att man låter hat vinna över kärlek är som att säga jag är mer värd än dig.

Vad hände med oss, vad hände med våra minnen? Om du inte är redo, finns det inte en chans att vi klarar av detta. Ger du upp, ger du upp hoppet. Hoppet om oss. Hoppet om vänskap för evigt, det är som att sänga bort allt du någonsin gjort. Det är som att slänga en krona i havet på 50 meters djup, omöjligt att få upp den.  En stark person är inte en människa som gör ett försök och sen ger upp, en stark människa kämpar tills man nått sitt mål. Är du den människan,eller har jag alltid haft fel?


Jag har hittat min nya garderob!!


Jag och Julia är inte efter, inte ett dugg

Nehepp, ingen mattekurs!? WHAT!? Haha, jag och Julia kom dit och inte en käft var där. Kul.... Blev att åka hem igen!

Mattekurs snart

Sitter i bilen och väntar på tjejerna. Börjar om en kvart. Hörs sen!!

Golf bilder!

 




Jag kör en ganska skön pose, haha jag spelar vanligtvis inte golf. Men ibland så spelar jag som Tiger Woods, tro mig!

Äntligen hemma

Efter skoldagen, jag är trött och sen nu ikväll har jag mattekurs. Och jag måste gå, har matteprov nästa onsdag.... WAAAH! Är det bara vi som har mycket att göra nu? Känns som om vi har nånting att göra varje dag, och jag skojar inte...


Har två historia uppsatser kvar.. Gud vad jag önskade att jag var 90:a just  nu....



Skolan idag

Pallrade mig till skolan idag, även fast jag inte känner mig helt frisk. Men kände att det behövdes efter att ha varit hemma två dagar. Nu sitter vi på svenska lektionen och ska egentligen göra ett arbete, men jag har redan gjort klart det så jag behöver inte göra nånting. Lyssnar på musik med Sofia, någon låt från Twilight som hon tydligen älskar. Hon sitter och har orgasm här bredvid mig, lite smått läskigt. Men man vänjer sig...


Nu är det Maria Mena som  gäller och lite chilling.

Svårt att dra mig

Nu sitter jag i sängen med min "skol"data, igen! haha, men den ska tillbaka så fort som möjligt annars dödar dem väl mig. Fattar inte varför vi inte få ta med dem hem, självrisken har betalar vi ju alltid men men. Ska inte klaga, har ju i allla fall fått en data.

Ska ta och sätta mig med alla saker imorn, och sen är det bara att buda..

Sovdags



Daniel och min bror ska ut på krogen nånstans och jag ska lägga mig. Jag hoppas min snälla, fina pojkvän håller sig så nykter så att han vet vart han ska sova( i min säng och inte i köket den här gången )... Haha, aja godnatt och sovgott allihopa så hörs vi imorgon under dagen! Och missa inte kläderna som kommer komma upp och inte heller skorna.

Försök till säljning i bloggen

  

Någon som är intresserad?
Storlek 38 i svart

Gör som jag!

Kollar på en film på 3:an, den e skön !!!!!!!!!!!!!!

Mina naglar

Har gjort mina naglar igen! Såååå skönt! Gjorde dem på Sago Kristallen i stan, för 700 kr.



Nu blir jag fin till både min skolavslutning och Daniels student. Naglarna betyder så mycket för mig, låter som om jag älskar dem? Haha, men det är feminint med långa fina naglar. Om du skulle vilja göra du också går det bra att ringa;
018-15 56 56. Innan student/avslutning? Skynda för det är många som bokar nu...


Mitt rum är finare än ditt!

Alla kläder befinner sig nu i garderoben. Tog ett tag, men det blev fint. Kan ju inte bli fult eftersom det är mitt rum !



Och så här ser mitt rum ut nu:


Jag är väldigt nöjd och jag är glad att jag gjorde det. Äntligen kan man gå i mitt rum!
Ska nu försöka fota alla kläder jag inte vill ha, sen om någon är intresserad eller inte får vi ju se. Om inte så blir det tradera eller något liknande!

nu är det snart klart

Nu försvann allt jag nyss skrev, internet laggar. Men men, rummet är snart klart. Före och efter bilder kommer upp och ni kommer bli förvånade att jag kan vara så duktig på att städa. Ska bara ladda upp bilderna på min andra data :)

Ska hjälpa Daniel♥ att fixa käk nu, haaaaaajdo

Nu är det snart klart!

Nu är mitt golv ganska rent, du kan se att det finns golv i alla fall. Alla kläder är borta och ni ska få se hur det såg ut, ska bara ladda upp bilderna på andra datan och sen är det klart!

Magnus, Daniel och Jonas ska snart förkröka dem ska ut ikväll, så jag kommer få hem en full pojkvän idag... Hoppas det inte blir lika besvärligt som förut... Han kan ju i alla fall inte bli lika full, hoppas jag...

städning och the hills

STÄDA, STÄDA, STÄDA... BILDER, BILDER, BILDER....

Nu har jag kommit hem

Åkte till skolan en stund för att fixa våran labrapport och nu är ja hemma igen. Ska snart börja städa och då ska vi se vad som kommer upp här på bloggen. Sen har jag även skrivit klart mitt "cv" som ska upp, får se hur det går.  Nej, ska börja nu! hörs senare



Vill ha bättre väder, jag vill inte ha skola, jag vill ha sommar!


blir inget mer ikväll

Inga bilder, inget mer skrivande. Ska hoppa in i duschen och sen hoppa i sängen. Hörs imorn! sov gott


snart klar och då blir jag freeee

Så, nu är mitt andra historia arbete snart klart! Har gjort ett släktträd och vi har ringt runt till mina släktingar och kollat runt för att få information, drygt men snart är det klart i alla fall. Har inte suttit vid min vanliga data än, har därför inte lagt in bilder, men det kommer. Lovar er! Ska dricka min varma choklad och lägga mig och kolla på tv, det behövs!

Har varit hemma idag

Blev ingen skola, har varit så jävla förkyld och min hals är inte rolig.. Men men, har käkat nu och ska väl städa lite och sen ska jag försöka få upp lite bilder!

Ligger i sängen med datan

Har nu fått hem skorna från Daniel, där dem har stått och bara dött... Ska försöka få ordning på allt så snabbt som möjligt sen kommer det upp bilder. Om det inte ger något resultat så blir det försäljning på något annat sätt, än här på bloggen. Ni läser men kommenterar inte, fy fyfyyyyy! Men men, för er som gör det så kanske vi ska köra någon tävling eller nåt, kanske komma igång riktigt med bloggen eller vad säger ni, kääära läsare?

Har så jävla ont i halsen asså, jag förstår inte. Det kom under dagen och nu är jag helt förstörd. Så jag tänker sluta blogga och faktiskt sova. Tänk om jag kan lägga mig i tid, det är ett mirakel i sånt fall. Jag är inte den som brukar lägga mig tidigt. Innan jag lägger mig ska jag prata lite med älsklingen. Hörs imorgon och då får ni se vad jag har gjort!!

SOV GOTT ALLIHOPA


Kan ni inte bättre än så här?

Har ni gått och dött eller, ni som ändå läser kan väl slänga in en kommentar, eller är ni såååååå tråkiga?

Snart blir det kläd/skor rensning!

När mitt rum ska städas blir det att rensa ut saker jag inte inte vill ha eller kan ha.  Har redan ett par skor jag knappt har använt som jag tänkte sälja(svarta högklackade) och en adidas tröja, det är det jag vet. Vet inte än om jag ska lägga ut på tradera eller försöka här. Nu får ni säga om det skulle vara kul att se eller veta vad det är för saker lilla jag har tänkt att sälja.


Tyck till nu!


Fina flickor i de fina vädret


Här har ni en bild på Susanna, Sofia, mig och Emma.
Hade ju på mig min kära kavaj idag(som jag ska behålla), men inte länge alls, det var varmt och jag var svart. Men den ska i alla fall användas väl när det var så dyr!

Svenska och historia

Just nu sitter jag hemma ( på min skoldata, hihi ) och gör klart mina uppsatser. Är nu klar med mig svenska uppsats om Odysseus och har min historia uppsats om abort kvar. Ganska intressant men just nu orkar jag verkligen inte. Slutade halv 5 och sen dess har jag suttit här i min dörröppning och käkat mackor. Jag är ensam hemma så det är rätt skönt, men jag behöver hjälp med historian och det är mindre kul... Men men, har inget annat val än att bara jobba på! På fredag ska det in, allt ska in i tid! Det har jag lovat mig själv, vill bli klar med allt så slipper jag det sen. Är dålig på att planerna så nu, för en gångs skull ska jag fixa det här. Och så kommer det bli..

Har ju även sagt att jag ska börja med fotbollen igen, men när!? Har ju fan aldrig tid, nu är det plugg som gäller och snart är det ju slut med fotbollen, det blir ju sommaruppehåll. Ingenting är så jättebra just nu. Vill bara bränna ner skolan och gräva upp pavens fotbollsplan så det inte går att göra något överhuvudtaget. Då skulle jag må bra! Tror alla vill slippa skolan nu, nu när man vill vara ute i solen och njuta av det underbara vädret. Vem fan vill sitta inne i ett varmt klassrum med 30 personer, inte jag i alla fall. Du som vill och tänker " det är väl helt okej", klassa dig som en plugghäst!


"dagens" -  hade en kortärmad randig tröja, not the long one.



Nej, mina gulliga, små läsare. Jag ska nu fortsätta vara duktig och skriva på! Vi hörs senare

Samhällslektion

Sitter nu på samhällslektionen och Uffe tråkar ut oss med länder, usch! Jag vill bara hem, har så mycket att göra, historia, svenska, spanska och jag vet inte vad. Hjälp mig!

Ska sova snart med älskling

Har nu suttit och kollat på när Daniel spelar poker och nu är den äntligen över. Vi ska ta och gosa ner oss framför tvn och sen blir det att sova. Det ska bli skönt, är trött! Hörs imorn, sov gott allihopa

Live från golfbanan!

Nu är vi på 4:e hålet och är redan trött. Kanske också beror på att jag inte ens ville med, men ville vara med Daniel så:) jocke och nicklas har också kommit, jonas är även med och spelar. Vädret är helt okej, bara det inte regnar!! Sen när vi är klara här ska vi åka till huset och kolla hur det ser ut och därefter blir det nog att åka båt. Ikväll ska jag även plugga, har två stycken historia arbeten som ska in, jag dör..

Vaknade upp för ett tag sen bredvid älskling

Har nu vaknat upp hos Daniel och jag ska försöka få honom och äta med mig, han vill hellre ligga och kolla på tv... Men nej, idag ska vi göra något! Fastän det regnar, det ska ju fan va sol! Tittade i mobilen och det skulle vara 19 grader men nu lär det ju vara långt ifrån så varmt. Men men, finns inget att göra åt den saken. Får göra det bästa av allt :)


Igårkväll blev det en sen kväll, jag och Daniel satt uppe och spelade Diamanten, haha kommer ni ihåg det spelet? Man ska samla ihop pengar och hitta diamanten först, 3 gånger spelade vi och det blev 2-1 till Daniel, otur för mig. Jag är ju bättre än honom i allt, eller? Nej men det var i alla fall roligt. Och idag kanske det blir att fiska eller åka ut till huset och kolla.




 

Du vet vem; sluta ring till D och gå vidare..

Till er andra, ha en bra söndag, även fast allt är så trist just dem här dagarna! :)


Mobil bloggar

Ligger nu i Daniels säng ute på landet, han ligger med datan i sitt knä och jag har telefonen i högsta hugg. Det känns som om vi är väldigt sociala, haha! Han tycker inte om att jag bloggar och jag tycker inte om att han spelar poker, ändå så fortsätter vi?

22.38

Nu drar jag till Daniel, så här sent.. Men men, hörs!

Detta är nästan allt jag har..


Har knappt några bilder kvar sen när jag var blond, sen är dem inte dem bästa kanske..


Här fick jag till en bra färg, fråga mig inte vad jag gjorde sen...


Och här var jag platina blond..



Ljubrun som jag också har varit


Och lite mer chokladbrun, tror jag haft de flesta färger man kan ha!

njut av det här istället då,

Kan inte påstå att ni är bra på att kommentera, fegisar. Men men, ni som gör det, good for you! :)




Jag är osäker, vågar jag ?


Funderar på att färga mitt hår, igen.. Den här gången lite brunt/blont. Vet dock inte om jag vågar, jag har aldrig fått en bra ljusfärg och jag har kostat på mitt hår flera 1000.. Det är fint att vara blond till sommaren, men det är inte fint att vara gulhårig. Så, mitt val är att vara blond eller brun och jag kommer aldrig kunna bestämma mig. Någon som vill tycka till? Ni kan bli lite bättre med kommentarer, säg vad ni tycker och var inte så blyga allihopa. Låt kommentarena flöööööda för en gångs skull, ni kan.

Om en kvart kommer älskling

Och då ska vi nog åka till Gränby och kolla lite. Om han inte blir sen som han brukar bli, vi får hoppas på det bästa!
Min bror Jonas, kom äve in nyss och frågade om jag visste hur han hade fått ett sår på sin hand sen igår alltså, och jag visste ju inte så han var nog ganska full. Hörde Jonas och Daniel igår när dem skulle äta och dem levde loppan när jag försökte sova.. Patrik ringde även och väckte mig igårnatt och sa att han och Sebbe hade fåt böter. Och vad för böter då tänkte ju jag, det är väl inget som vem som helst får... Nej. då hade dom fått "pissböter", hahhahah! Dem hade blivit upptäckte när dem stod och pissade på en "allmän plats", har ni hört något mer patetiskt? Det var i alla fall kul och höra, men inte lika kul för dem.. Haha, skadeglädje! MOHAHAH

Jag får aldrig nog av...


Alla dessa skor och söta klänningar, ge migggggg....

Konserten på Grand!

Här kommer bilderna från konserten, lite dåliga men jag hoppas ni ser! Alla var fantastiska, eller okej nästan alla, haha!
Första bilden är på våra klasskamrater, när Björn sjunger en låt av Amy winehouse -  rehab och han va såååå duktig!!













Några av dem som var med kanske skulle ha tänkt lite till innan dem ställde sig på scenen.. Men men, det gjorde bara min kväll roligare!


Innan jag går och lägger mig.....


GEEEEEE MIGGGG ALLLLLLLT!!

Roligt men det kunde ha blivit ett +

Sådär ja, alla har dragit och nu är det endast mamma, pappa och jag hemma. Skulle ha blivit krogen för mig också, men Kalle som skulle fixa in mig drog och då vågade jag inte chansa, även fast jag är så jävla snygg hade det blivit lite svårt..... Så nu sitter jag här och ska väl lägga mig och kolla på tv och vänta tills pojkvännen kommer hem så man får lite sovsällskap.


Har nu köpt min kavaj!! Fick den dock i medium, small var slut, fastän jag hade gömt den.. Den människan som tog den, dra åt helvete säger jag bara.. Men men, ska kolla om jag ska ha kvar den, och se hur den sitter! Sen är mina pinnar slut, åååååh! Att man aldrig kan få ha någonting i fred, folk är ju som jag vet inte vad. Tar vad dem kan få och tänker inte på andra,sånna människor tycker vi inte om, dem ligger långt ner på min lista i alla fall. Och jag tror dem flesta håller med mig om detta..





Ska lägga mig nu, men bilder kommer upp imorn! Både ifrån konserten och kvällen idag! Hoppas ni haft en bra dag, det har jag! Puss och godnatt

Det kommer bli nice, ellerhur!?

Inga har kommit än, haha! Daniel är på väg så han är i alla fall här snart, så det är bra. För alla utom mig blir det krogen, jag ska hänga med Sarah senare när alla drar! :) Bli inte ledsna om jag inte hinner blogga mer ikväll, titta tillbaka senare så får vi hoppas på det bästa. PUSS

Kvällens outfit

  
Kjol: Weekday
Topp: JC
Armband: random affär i Stockholm



Imorn kommer bilder upp från konserten! Nu kommer alla om en kvart. Hörs senare och ha en trevlig fredagkväll för det ska jag ha!

Idag blir det fest, fest, feeeest!

Min bror fyller ju år som sagt, och idag blir det fest. 20 pers hemma hos mig, i våran "lilla" lägenhet... Den kommer kännas som en 1:a, för alla kommer vara i vardsgsrummet och vara en stor klump. Men men, det ska i alla fall festas!

Hinner inte skriva eller berätta något mer, måste fixa tilltugget och allt, sen måste jag göra mig i ordning! Hörs senare, jag ska försöka vara en bra fotograf ikväll!


hej alla kära läsare

Har kommit hem från gränby nu och jag ska göra mig iordning. Farmor och Lena kommer snart och vi ska fira min bror. Han fyller ju för fan 20 år idag!!

GRATTIS MIN KÄRA BROR JONAS!


Jonas -  den brunaste...

Vi hörs senare

Orkar egentligen inte

Orkar inte lägga in bilderna. Ska snart iväg och hämta Daniel inne istan, kill me. Men men, vad gör man inte för den man älskar? Ska väl vara på stan runt 10 över eller nåt, tåget kommer in prick så det blir nog  bra. Jag hoppas bara det inte regnar, då får han ta bussen, hah! Nä det regnar och är kallt så blir det inte att åka moppe inte. Never!

Idag har jag även bokat tid för mina naglar! Nästa vecka, guud så skönt!


Nej, ska göra mig iording och klä på mig och sen blir det stan.

hemma efter att ha varit ute

Har nu kommit hem, äntligen! Var först på konsert och sen blev det att åka hem och sen till Gottsunda och nu är jag tillbaka. Jag orkar inte lägga in bilderna nu, ska ta min tidning och lägga mig i sängen ett tag. Är så fruktansvärt trött! Kom tillbaka lite senare, I know you want to :)


Henning Ingvarsson Herfindal


Han är den sötaste. Hade honom som bakgrund i mobilen när vi var inne och skulle titta på en ny mobil. Och Fredrik jobbar i Telenor ( min pojkväns bror ) Lite roligt att hans unge sitter på skärmen o sen ba ; haha där är ju han.
Jag vet, men han är världens gulligaste unge!

en dag ute i naturen..

Ingen direkt skola idag, vi har varit ute i skogen och vandrat, helt okej. Skönt att slippa skolan för ett tag i alla fall!

Ikväll blir det förhoppningsvis konsert. om Anna inte bangar. Det är bästa skrapan elever som ska uppträda! Så jag ska rgöra mig iordning och sen ner på stan! För er som är intresserade, 19.00 på GRAND! Det kostar 20 kr, men det är det värt! Syns kanske där (;

Ska sova med Daniel nu


Från affären vi alla älskar...


jag har hittat min andra halva!

Som är min iphone. Jag älskar den, den kommer bli min bästa vän!






Ska kolla på Desperata hemmafruar nu, men innan så får ni se lite sjuka bilder sen igår. Jag, Malin och Sofia hade pilates, eller nej. Vi käkade godis och lekte med bollar.

 

 


För dig som undrade!

På dessa sidor hittar ni kavajerna!


Dagens outfit

 

Jacka: H&M
Tröja: H&M
Jeansleggins: Vero Moda
Skor: Converse

Dessa skor är ett måste!


det tråkiga vädret gör mig trött

Sådär ja, nu har jag lagat mat. Är ensam hemma så man blir ju tvungen. Men är van, var ju hemma själv i 4 veckor, helt
ensam alltså. Så jag överlever!

Lite school pics.

   

   

Titta vad som hade hänt när vi skulle åka ifrån skolan ( ni som går på lundellska vet ju hur det brukar se ut)




Nej, har inget mer att skriva.

RIHANNAS NAKENBILDER

Rihannas nakenbilder har läckt ut och det tros vara Chris Brown enligt allt skvaller...

http://www.imagehaven.net/gallery/J2BDTYQ3X6R8PF6GZGB597K6QXN05T

mycket tips, men det skadar inte!


Har fått frågor om att skriva vart allting kommer ifrån, orkar inte göra det hela tiden. Om ni undrar nåt, så är det bara att kommentera så berättar jag gärna!

Tips från mig;


mr, det var jag och sofia..

Kom nyss hem från skolan. Och nu sitter jag och kollar på film, och är lite ensam. Kanske ska på föräldrar mötet ikväll om Holland, får se om jag orkar.. Annars blir det bara att ta det lugnt :)



Sen kan jag tala om att jag och Sofia hade det roligt när vi väntade på Anna-Lena

...

Håltimme...tiden går sakta

Har håltimme till 14.10 och har redan haft det ett tag. Men jag och Sofia ska bara göra vårt muntliga nationella i engelska. Och det kommer säkert gå bra, har ju ändå VG nu, så ett MVG hoppas vi på. Om inte Sofia (läraren) fuckar det. Hon är ju som sagt lite annorlunda. Men men, det kan vi ju inte göra någonting åt. Sen blir det att följa med Susanna till Studernas och hjälpa till lite med uttagningar inteför Katte Skrapan kampen som är om några dagar.

Fick frågan om jag skulle vara med på uttagningen till fotbollen imorn eller på onsdag. hjälp, vet inte om jag vågar mig dit.. Har ju inte spelat på några dagar, närmare mer än 1 år. Så, haha! Ska jag våga skämmas lite? Vi får se, det är lite lockande i alla fall....

Samhällslektionen börjar, och jag kommer somna

Nu ska vi tydligen hålla på med några artiklar om EU och jag har inga, haha. Jag orkar verkligen inte, jag orkar inte anstränga mig mer och speciellt inte på samhällslektionerna. Dem är värst, lyssna och skriva heeela tiden. Någon som vill byta plats med mig?

Godmorgon

Ska snart åka och jag är klar, som vanligt. Hah! Så nu har jag lite tid över till att tare lugnt. Idag är jag trött, trött, trött! Hoppas skoldagen går fort och att jag sen kan komma hem och sova lite, det skulle behövas kan jag säga. Får försöka hålla mig vaken på lektionerna. Har även ett svenska prov som jag inte har pluggat till,glömde bort det totalt. Får väl se hur det går. Nej, nu ska jag klä på mig. Hörs senare idag! PUSS

middag och poker

Nu är det läggdags, är hur trött som helst. Och jag vill verkligen sova, så slipper jag vara vaken.. Det blir kortfattat ikväll, puss och godnatt och hoppas ni har haft en trevlig helg.

Hemma efter en skön promenad

GÅRDAGEN SAMMANFATTAD I BILDER







  
Ekolodet satte vi på och det kryllade av fiskar..

 
Blev mysoutfit på sjön!


Det här fick mig att överleva ute på sjön, när det var kallt och mörkt.



Blev en promenad i hågdalen, igen.. Skönt väder så jag gick och häntade hunden och sen blev det ungefär 45min ute i solen. Mycket skönt, känner mig duktig nu som håller igång lite. Är aldrig annars ute och går, rör aldrig på mig. Men nu är det ju snart sommar, så vem måste inte!

   




Tunika:
H&M
Jacka: Holmlunds
Skor: Lacoste

frossa i jeans-shorts !


poker - och jag vann

Blev inget bloggande igår men sammanfattning kommer ändå idag. Igår var jag med Daniel, vi åkte ut med båten och mös ett tag(bilder kommer senare), efteråt åkte vi hem och det blev pokerspelande. Jag, Daniel och Tarek och Sofia satt och höll och sällskap. Och jag vann, otippat kanske men jag är duktig.. Sista handen hade jag KK och potten blev min, hihi! Ja, så de blev en lugn kväll.


Bild från förra året



Idag har jag och Dani traskat runt på stan,imorn köper vi kavajen, annars!! Och nu har han dragit och fiskat, och jag gör ingenting. Ska kanske ta en sväng med hunden annars blir det plugg. GUD VAD KUL....

mummmaa..


Karnival på stan, vilket ståhej!

Kom nyss hem från stan, mycket trevligt. Men vägen till stan var inte lika rolig, ena vägen var det fullt med folkt, alltså vid svandammen, så vi tog slottsbacken men där fick vi inte heller köra, så det blev en tripp runt stan och sen kom vi fram!

     

     
Phantoms var även med(Jenny), men dem htitade vi inte, tråkigt...





   

Jag har hittat vääärldens finaste kavaj, säger inte vartifrån mohah. Men den kostar 779 kr och den är min!!

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen.

Arash - Arash, sofia inspirerar

Idag blir det staden i Uppsala, med Sarah. Tvingade henne att åka med mig, hihi! Hon kommer snart och hämtar mig sen får vi se vad vi gör. Vi hörs senare sötnosar


svårt att dra mig men...

SOV GOTT!

mina fötter värker, men vilken underbar kväll!

Oh, äntligen hemma. Mina fötter är helt döda men jag lever än, helt otroligt. Som sagt, middag på Tavernan. Åt jätte god mat och hade ett trevligt sällskap. Det blev 6 pers, jag, Sofia, Julia, Susanna, Kristina och Anna. Väldigt några men tillräckligt många för att göra det roligt.  Sen att jag var en av dem gjorde ju hela kvällen mycket roligare, you knooow.




Här har vi alla!



Kvällens outfit


Topp: H&M
Kofta: Kappahl
Kjol: Urban outfiters
Skor: Scorett
Jacka: H&m


Nu väntar jag på att Daniel ska komma hit. Han är och spelar poker så vi får hoppas på att han kommer hem med mycket pengar i fickan, mihi! Nej, ska väl inte hoppas för mycket :) Haha, dum jag känner mig som säger så, men men.
Nej nu ska jag krypa ner under täcket och vänta på pojkvännen! Hörs imorn och sov gott allihopa!

Susanna 18 år!

Nu är jag klar och vi ska snart åka. Det blir middag på Tavernan, det ska bli mysigt. Hoppas ni får en trevlig fredag kväll ! Vi hörs senare!


Lite dålig bild, men här har in håruppsättningen. Tuperat och uppsatt med spännen!
Luggen kom även fram idag!




Dessa skor får jag dö i ikväll!

A. Lima



I      W A  N  T     S  U  M  M  E  R   !

vill du - kan du


äntligen helg

Oj, glömde ju säga vem jag gillade mest igår. Men det var nog ändå Albanien faktiskt! Det var inte direkt någon som fall mig i smaken men den var bra!




Idag blir det middag på tavernan inne i stan, med alla flickor. Susanna fyller 18 år idag! Grattis till henne!♥
Efteråt vet jag inte vad vi gör, vi får se.

melodifestivalen

Sitter och kollar på melodifestivalen. Det är så många som är med! Det tar ju aldrign slut.  Sen hade jag fått en fråga:

Ska du titta på Eurovision idag? Isf, vilket land hejar du på idag??? :)

- Kommentaren verkar inte vilja synas, men jag har ingen aning. Har inte sett alla bidrag, men den 16 åriga tjejen var helt okej! Dvs Albanien!  Men kan återkomma senare och säga vem som ligger mig närmast hjärtat ikvällens program! Gårdagens land = Island faktiskt

dem var vänner precis som oss


RAQUEL OCH CAROLINE

PINSAMT, PINSAMT!



Glömde att säga... Igår när jag skulle åka hem ifrån Daniel körde jag om 3 st cyklister ute på landet. Efter några sekunder ser jag att ena killen satsar som fan och kör ikapp mig! Jag ligger i ca 55 och han ligger precis bakom mig, jag började garva och va kunde knappt hålla mig på vägen. Kan säga att det var riktigt pinsamt alltså. En cykel kör om en moped, kan ni tänka er något dummare? Haha, nej det får inte hända igen.

ögongodis


It's true


jag är som besatt!



GE MIG KLÄNNINGEN FRÅN TOPSHOP!

förlåt för dålig uppdatering


En av dem bättre

Ja, igår hann jag inte blogga nåt. Var med Sofia och sen var jag hemma med Daniel, och Felix var med oss också.  Sen drog dem på krogen och jag var helt död.  Så, jag somnade ganska fort och tidigt och orkade inte sätta mig vid datan. Men men, ingenting speciellt hände, tur det(?)...



2 härliga grabbar, Daniel och Felix.  Det var lite förkrök här för grabbarna igår, Jonas och Jonte var även med.



Jag och Daniel tänkte gå ut med hunden, men ingen var hemma förutom hunden. Så det gick inte, ska gå tilbaka om ett tag och kolla om någon är hemma.  Så istället tog bara jag och Dani en promenad. Vi satte oss även på gungorna på min gård, haha minnen minnen säger jag bara. Sarah, om du läser detta så vet du vad jag menar!







Hoppas ni är glada nu, när ni har nåt roligt att läsa :)

hon är min livvakt, hoppas jag..

En rundtur på stan, fika på storken sen hängde vi lite med Jennifer och sen drog jag och Sofia hem till mig.Träffade även på Sofie! ÅH, saknar henne och vi be´stämde att vi skulle ta och ses, och det måste vi. Det var länge sen, så det är på tiden att vi gör något. Har även gått ut med hunden och nu sitter vi i mitt rum och kollar på något gammalt avsnitt av top model..

njut av bilderna från när vi va på stan!




Sofia och Jennifer på storken!





 




   

 
Vi hittade en rullator på gården..

Senare ikväll blir det nog MQ kväll. Får se :)

matte och melodifestivalen -

Det är ingen bra kombination.. Men men, matten får gå som den går. Orkar inte bry mig längre, för min mattelärare är ändå störd! Kommer sova ensam här hos Daniel, han ska sova hos mig för han och min bror ska på skiva så det blir enklare så. Haha, lite roligt att vi sover hos varann ensamma, men men.. Nu tänkte jag fixa mig och sen lägga mig, så jag är utvilad imorn och kan tänka bra. Får i alla fall hoppas på ett G! Sov gott gullungar !!


matte och naturkunskap

Har kommit hem till Sofia nu och jag sitter i Daniels rum och tittar på Desperata hemmafruar. Tänkte snart gå upp och kolla på melodifestivalenmed Linnéa, Sofia och Anna-Lena! Måste plugga men jag orkar verkligen inte.Usch nu tycker jag verkligen inte om skolan. Uffe, min samhällslärare har fått in en uppgift som jag har gjort, om FRA lagen och han vet inte att det är jag osv. Och jag vet inte ens om jag har kvar den på min data annars är det klippt. PGA AV HONOM! Och det är inte så jag tänker sitta och göra om massa för att mina lärare inte kan hålla reda på saker och ting. Nej, hatar skolan just nu. Spelar ingen roll hur mycket skit jag skriver om plugg, ni kommer ju ändå tillbaka :)

Nej, nu ropar Sofia. Kom tillbaka senare så hörs vi!


vi lyckades

Vi fick, eller jag fick. Som tur va, sen satt vi och chillade lite med hunden och jag har nu ett knep om hundar kommer, jag ska ha skinka med mig. Det gillade hon men inte hundgodis, så vi får se nästa gång.  Så nu har vi kommit hem igen och jag dör snart av hunger. Sen blir det att åka hem till Sofia :)



Vi såg även en sjukt äcklig katt, kallad Quasimodo. Han är värre än den här katten, svart och har bara ett öga och hela hans rygg är sne. Tänk er en gammal människa på 99 år. Ryggen är fan som en banan!


Länge leve kungen! ( caroline )

Sitter nu och klurar på massa mattetal med sofia, de blir väl lite repition inför imorgon. NP i matte, känner att det kommer gå super... Haha! Nej men får göra så gott jag kan. Ska hem till Sofia senare och plugga, her daddy is going to help us, för mina föräldrar kan ju inte min matte, bra som dem är....

Kanske blir en sväng ut med hunden om vi har tid!


vi kör hårt

Vi har frågat varandra saker nu och jg dör av uttråkning...




Spanska igen, och det är snart slut

Spanska igen då, andra lektionen och sen är det 40 min företagsekonomi sen slutar vi. Vill bara hemma och sova, men icke de inte. Ska hem till Sofia och plugga matte, har NP i det imorgon. Och jag ska plugga röven av mig kan jag säga, om jag väl inte har några fingrar kvar för att jag har skrivit så mycket så fine, jag ska fan få G på provet!





Ska börja koncentrera mig på spanska lektionen nu!

hemma igen!

Det hände, en hund såg och och började skälla och hunden hakade på. Hon tystnade fort men de är jobbigt när det väl händer.. Men men, annars gick det bra. Så nu sitter jag här och tar det lugnt. Svenska arbetet är gjort och de är en
mindre sak att göra.



 

    
  


Blev hågadalen igen, mycket mysigt. Hon sprang på som vanligt och höll tempot. 11 år och fortfarande pigg och glad!



motion !!

Nu ska jag ut med hunden igen! Får hoppas att vi inte träffar på några hundar idag heller!


me, myself and iiiiiiii

Efter skolan drog jag, Raquel och Sofia ner på stan ett tag.

  
   
Raquel inkaserade en ring och ett nagellack från H&Moch jag fick med mig ett bälte hem från Gina.
  
 





Sen åkte jag och Jonas en tur i en härlig bil, SLK 350 Mercedes.  Åkte utan roof  hem och det va super härligt. Som sagt,
pappa betalar va...


 

 


Min stekare till bror.


Såg ut som om jag hade stoppat huvudet i en elkontakt när jag kom tilbaka kan jag säga.

Nej, nu ska jag göra mitt svenska arbete.

en tråkig dag med regn

Sitter i skolan och har svenska, dagens första lektion. Jag, Anna, Sofia och Sannah. Vi ska ha prov på gudar så nu sitter vi och söker lite på det.. Fastän jag håller på och somnar och bara vill åka hem måste det här göras. Sen underlättar det inte att vi går till halv 5 idag, jag kommer vara död när jag kommer hem. Känner att skolan tar kål på mig men jag har inget val än att bara jobba arslet av mig. 

Nej, nu ska jag börja och jobba, talk to you later.
( Det blir först att snacka skit om lärarna, dem är störda i vår skola.)

jag och bebbsan

                         

jag vill ha


En timme i hågadalen!

Hlav 7 gick jag och hämtade hunden och kom hem nyss. Det var en riktig skön prommis. Vi hade tur och mötte inga hundar, lucky oss! Men tillslut när vi kom hem så kom det 3 men vi klarade oss, förvånade blev vi. Det går inte att gå förbi en hund med henne, hon flippar och det går inte och få tyst på henne så när det väl händer blir det tufft. Men vi hade tur idag, så det var en lugn promenad. Eller lugn, och lugn, tempot var högt. Hon får nog inte den motion hon behöver, hon har engeri som en bil, hennes energi tar aldrig slut, och jag menar det. Så det är ganska skönt, för det blir motion för mig också, haha! Men hon är en väldigt social hund och är lättsam, hon är jättesöt. Ska försöka gå ut med henne ganska regelbundet så hon ganska blir lite mer lydig. Det blir lättare om jag känner henne bättre. Så när mina dagar är tråkiga blir det att gå ut med hunden.  




Ska kolla på whipe out(?) nu och sen kanske jag drar hem till Daniel och sover, men om jag gör det måste jag tanka och vet inte om jag har pengar till det, så jag får se.


L  o  v  e       i  t

problem med uppladningen.

Har nu suttit och gjort ingenting. Har haft ganska tråkigt kan man säga, funderar på att gå ut med hunden,får se när maten är klar! Ikväll vet jag inte vad jag gör, antingen är jag hemma och pluggar, för det skulle behövas. Nu är det inte lång tid kvar tills sommaren är här, och då får man väl köra på så gott man kan, ( orkar )... I alla fall, nu tänkte jag ta o städa, de är på tiden att mitt rum ser lite bättre ut.

 



gud va jobbigt

Åh, är hemma nu. Den där kursen var så värdelös. I lite mer än 3 timmar satt vi där och lyssnade på massa skit, det va hur tråkigt som helst. Och sen är det ju en till kurs - Alkohol och droger. Också 3 timmar, skjut mig innan tack! Men sen, då är det bara att köra! Sammanlagt 6 timmar med massa skitsnack...



Snart är jag ute på vägarna, håll er hemma...

hej på er

Har kommit hem från Daniel och ska vara hemma ett tag, sen blir det att åka tillbaka igen. Sarah ska ut på krogen, dum som hon är!! Nej men nästa helg skulle vi ses i alla fall :) Och amanda blev kvar hemma, så det blir moppeåkning idag igen.. Kallt och drygt men ska spela lite poker med grabbarna hos Daniel förhoppningsvis. 

Ska göra mig iordning nu, hörs imorn efter min bilkurs.


Lilla Henning har varit på dåligt humör idag och har grinat en heeel del, det var nog hans mage som krånglade men det blir att mysa lite med honom i alla fall!


hemma hos sofia och daniel

kom nyss hem till Daniel och vi ska åka ut och fiska ett tag.

paus

Nu fattas Daniel. Han skulle komma hit en seg som han är så har han inte kommit än. Får väl se när han dyker upp.


Julia, Sofia & jag

nej mina kära vänner



Jag ska kolla på Mr & Mrs Smith som går på 5an. Har inte ens sett hela så det är på tiden.

MWAAAAH


antingen 1 eller 2



We were both young when I first saw you.  I close my eyes
and the flashback starts,
I'm standing there on
a balcony in summer air See the lights, see the party, the ball gowns.
See you make your way through the crowd
And say hello, little did I know. That you were Romeo.
You were throwing pebbles.
And my daddy said stay away from
Juliet . And I was crying on the staircase, Begging you please don't go,
And I said Romeo, take me somewhere we
can be alone I'll be waiting, all there's left to do is run, You'll be
the prince and I'll be the
princess It's a love story,
baby, just say yes, So I sneak out to the garden to see you,
We keep quiet 'cause
we're dead if they knew
So close your eyes, escape this town for a little while Oh, oh, oh
'Cause you were Romeo,
I was a scarlet letter,
And my daddy said stay away from Juliet, But you were
everything to me
I was begging you please don't go
And I said Romeo, take me somewhere we can be alone
I'll be waiting,
all there's left to do is run
You'll be the prince and I'll be the princess , It's a love story,
baby, just say yes
Romeo, save me, they're trying to
tell me how to feel, This love is difficult, but it's real,
Don't be afraid, we'll make it out of this mess, It's a love story,
baby, just say yes Oh oh, I got tired of waiting, Wondering if
you were ever
coming around, My faith in you was fading
When I met you on the outskirts of town And I said Romeo
save me, I've been feeling so alone
I keep waiting for you but you never come , Is this in my head,
I don't know what to think ,
He knelt to the ground and
pulled out a ring, And said Marry me, Juliet,
you'll never
have to be alone
I love you and that's all I really know
I talked to your dad, go pick out a white dress It's a love story, baby,
just say yes Oh, oh, oh, oh
'Cause we were both young when I first saw you

radera, radera, spara?

   
Efter våran sista lektion åkte jag och Sanna ner på stan och gick till storken där Julia och Sofia satt och käkade.  Kallt men mysigt!


Igår hade vi som sagt mattekurs. Och jag insåg att jag inte hade alla papper till provet (historian) och visste inte hur jag skulle göra. Men jag fick snabbt tag på lärarna och frågade om dom hade kopierings kort och ena killen hade 3 kort men visste inte om det fanns ngåonting på dem. Men vi provade, första = 0 andra = 24 så vi matade i kortet och skulle börja kopiera.. Det hände inget när vi väl hade tryckt på start så Sofia tröck på 1an men de hände inget i alla fall, och sen tröck jag två gånger och tröck på start återigen. Och då började de, vi hade då tryckt in 111 kopior och det fick fort, det var snabbt nere i 95 och vi fick inte stopp på maskinen heller. Tillslut fick vi de, och då stod jag där med 23 kopior av samma papper... Hade ett kort kvar att prova, stoppar i det i maskinen och det står 3. Så jag hade 4 kopieringsbiljetter och kanske 12 sidor att kopiera... Det fuckade ur sig totalt kan man säga, och jag kunde ju inte gå tillbaka till  killen och säga att jag RÅKADE få ut 23 kopior av samma papper... Så jag tog sofias och mina papper och la dem i en stor hög och gick in och stoppade snabbt ner alla 23 blad i väskar och ger tillbaka korten och får frågan:

 - Fanns det kvar?
- Eh, ja det fanns 4 kvar... Och på dem andra korten var det 0..

 

Haha tror ni jag försöka hålla minen eller vad? JAG DOG OCH JAG SKÄMDES RUMPAN AV MIG..
Men men, haha ! Så jag gjorde inte provet idag, men har nu Sofias papper som jag får låna. Så jag inte gör samma tabbe som igår..

 


Nationella i engelska, vi blev klara och rastlösa.

sitter fortfarande och bara hänger



Raquel, Sofia, Sanna, Samuel, Hannes, Raqiq, Emilio och Antonio - They are my classmathes


Tillbaka efter lunchen

Nu sitter jag uppe vid a-torget med bla Raquel. Börjar spanskan vid halv 1 och har fortfarande typ en timme kvar.. Skittråkiiigt! Är tvungen och gå på matten idag och fixa prov och skit, om Eva är duktig och kommer ihåg det. Hennes minne är som en guldfisk och jag skojar inte. Tänk er när ni hade den tråkigaste lektionen och att ni typ halvsover, hon skulle ligga på golvet och sova och döa. Hon är verkligen helt kass och hon är fett otrevlig. Jag kommer få IG säkert, pga av hennnneee!



Sen finns det sånna här stunder, mysiga

nu är jag i skolan

Behövde inte göra provet, pratade med Karin och jag ska göra det senare. VIlken tur, jag hade fått IG och då kände jag att jag inte ens ville göra det. Så nu har jag håltimme tills halv 1, fett drygt. Men men..

nej vet ni vad..

det blir inga bilder och inget mer ikväll, jag måste verkligen plugga. Vi hörs imorn!!

Godnatt


Daniel kom nyss och jag ska tvinga honom att hjälpa mig, men det är nog redan kört för min del

Jag är helt slut

Åh, äntligen hemma!! Men det är inte över än, ska plugga historia och spanska. Har 30 glosor tills imorn och sen ett historia prov, och jag vill bara dö. Jag orkar inte och jag har inte ens ork till att plugga längre. Har gjort det i flera dagar nu utan att ens göra något vettigt. Men men, har inget val känns det som.. Får väl tvinga mig in i det sista till att försöka få g på provet i alla fall. Nästa vecka blir lika dan, matteNp och spanska och natur och jag vet inte vad jag har mer, men det är mängder med prov och läxor..


Jag skulle vilja blunda för allt som var svårt

Ska hoppa in i duschen och sen ska ni få se lite bus. Jag och Sofia klantade oss riktigt jävla hårt idag asså, jag skämdes och Sofia lämnade mig. Jag var dum mot killen som var snäll mot mig. HAHA!

24 minuter kvar sen börjas det igen

Nu är jag med Sofia och vi ska snart på mattekurs. Jag har fan haft plugg hela dagen, det var omprovs dag idag, och jag hade 3 st.. Som sagt, matte och 2 st samhällsprov. Och nu är det dags för ännu mer matte, jag älskar mitt liv nu... Nej, jag skojar. Det är för mycket plugg, men jag kan glädjas åt att det snart är över hoppas jag!

Nej nu ska vi snart åka. Skriver mer sen, pousss


Sofia och jag när hon fyllde år!

stress, stress, stresssss!

Åh, har tre prov imorn. 2 samhäll och ett matte prov, jag dör liksom lite varje dag för att jag är så stressad. Men men, vad ska man göra? man har ju inget val..  Har baranationella imorn så jag slutar halv 12 sen är det proven som ska göras vid halv 3... Det är skönt att jag inte har många lektioner annars hade jag väl aldrg orkat upp!


Till skillnad från den här dagen har det blivit plugg i sängen. Avslappnat och skönt. Får fortsätta hemma hos D

Har precis duschat och ska tvätta bort sminket.. Sen blir det att åka ut till Daniel, med moppen -  det har regnat - det är kallt - det är blött och jag ska ut på landet. Får väl se om jag överlever. Det märker väl ni om jag inte skriver på några dagar :) Men men, min huvudvärk dödar mig, ska dra mig nu. Hörs kanske senare elller så skriver jag imorn efter mitt eneglskaNP! Puss på er




Use somebody




Operation dagsverk - dagis

Jag är inte en av dem som ligger hemma och latar mig inte. Nej jag åkte till Lenas dagis och jobbade, eller "jobbade", det är mer att leka.  Aja, här har ni lite bilder! När vi skulle ha mellanmål blev det bråk om vilka som skulle sitta vid mitt bord. Haha, jag blev populär och det förstår man .... Sen fick ja ta med mig alla ungar och göra en liten berättelse om Petter och hans fyra getter. Fick en text och hade några små gubbar. Sen blev det ju såklart att någon började grina efter jag hade tagit fram tältet, ena killen envisades med att han inte fick plats även fast han hade en meter för sig själv. Dem sprang och tog låtsaspengar av varann och dem betedde sig som om det vora riktiga. Riktiga gullungar är dem men alla har sina sämre sidor, haha. Har i alla fall haft en bra dag. Det blir återseende snart hoppas jag!



     

   



   
Ungarna är så härliga!


Skulle göra en ful min så här har ni, jag bjuder på mig själv kallas det.



 

 

 
Så här såg jag ut i håret efter en hel del lekar

 



Dagens outfit
 

Klänning: H&M
Tröja: H&M


godnatt

Har inte haft tid att skriva idag, har varit och tagit syntest som sagt och det gick bra. Åkte sen hem till Daniel och nu ska vi strax sova. Imorn är det operation dagsverk, ska jobba på dagis :) Åh, älskar ungarna på Gunnvalds. Tar bilder imorn så får ni se! Sov gott




Här har ni Henning, han är nu ca 2 månader. Man vill bara äta upp honom!

syntest

Ska snart iväg och kolla synen inför körkortet. Det kommer gå bra, kollade i skolan och de va inga problem. Längtar tills jag får den där lilla plastbiten så man får köra lagligt men vägen dit är inte kul. På söndag har jag min kurs, de 3 timmars långa helvetet. Men men, hoppas jag överlever!


I have to



Måste ta en paus från pluggvärlden och göra nåt fun!

spanska

Har dagens andra lektion, spanska.. Dött och tråkigt


skor är kärlek


råkade komma in på fel samtalsämne


Du är stark Jennifer, bit ihop och se framåt!


17.27

Åh, nu har jag gjort lite på samhällskunskapen och jag orkar inte göra mera nu.. Inte än på ett tag i alla fall.
Har rummet kvar att städa, har inte kommit nånstans med de. Hälften av kläderna ligger i alla fall i garderoben men det är en bit kvar tills rummet är cleant.


 

 


Det är dags för mig att städa. Hejsvejs

it's hard

Åh, hatar att plugga.. Har matte och samhällsekonomi och det är inga roliga ämnen. Kanske ska hyra Lottie för 500 kr som Jonas sa, hon har mvg.. Så ni kanske förstår varför. Jag behöver liksom lite hjälp, ingen av mina föräldrar kan matten jag läser och det suger faktiskt. Men men, får försöka ta mig igenom detta helvete.


  

hemma idag

Har varit hemma, min mage har krånglat som vanligt.. Skitjobbigt men men.. Sen försvinner ju aldrig förkylningen heller men får fixa tabletter.. Idag ska jag städa och plugga. Rolig dag? Nej, och jag kommer inte vara  med Daniel idag han har sin skiva! Vill också ta studenten nuuuu.. Om 2 år, då är det min tur...Jag är liiite avis faktiskt..

Nej ska plugga nu, i alla fall försöka. Hörs om ett tag



När jag har en feeet cashflow är dem skorna mina!

många inlägg idag..

Då kan jag passa på och ha ett litet roligt inlägg... Vad har hänt med alla "bloggare"?


En bloggare som har ganska många läsare, vet dock inte hur det har hänt. Någon som gillar detta?



En annan tjej som har sönderblonderat sig och har fortfarande idomin på läpparna( okej till en viss mängd men när läpparna är vita och det nästan rinner om dem så har det gått för långt).


Till sist Kissie! Hon är 18 år och vet fortfarande inte när man ska sluta. Någon som har lust och ge henne en sminkkurs?

När jag har tråkigt besöker jag deras sidor, man får sig ett gott skratt. Allwayyyyys

inspiration!


Bilder från Valborg 09




Lite biler från Valborg. Dagen spenderades med rätt människor och morgonen blev hur bra som helst. Sitt ner och njut av dessa sommarbilder!


 





 


 






Åh, va jag tycker om er!





Vi hade våran frukost hos Paula i Sunnersta, och det var dunder!



Vi spårade på bussen och det blev allsång!



Äntligen!

Nu är jag klar med min engelska bokrecension! Being there, den tråkigaste boken som finns.. Men men, det är i alla fall avklarat nu!  Kanske dags för den engelska nyheten också?, Jag hatar söndagar för det blir den värsta pluggdagen i veckan... Varför inte hoppa över söndagar...


If i was a rich girl...



Om ni undrar vart kläderna kommer ifrån så är det bara att fråga!

hej på er

Åh, nu måste jag plugga.. Har många prov framöver.. Och jag orkar verkligen inte..

♦ Matteprov x 3
♦ Historiaprov
♦ Spanska prov
♦ Samhällsprov x 2   



Här snackar vi hår ( en rolig bild enligt mig )




                       Men men, som sagt. Jag och Daniel var på fest igår hemma hos Adolf. Till en början, sen drog
                            vi över till dörren bredvid och då hamnade vi hos några tjejer..  Hemma hos Adolf var det bl.a.
                         Korean Johan, Wille, Felix, Oskar, en tjej och 2 till killar... Det var trevligt igår och vi hade
                        det roligt. Felix blev pruttfull och han virrade bort sig totalt. Min bror skulle hämta mig, Daniel,
                      William och Felix men nej det gick sig inte... Felix var som en 3åring och skulle springa omrking
                och Daniel försvann efter, det slutade med att Felix skulle gå in till stan( vi var i luthagen, inte långt 
                      borta men Felix "visste" inte ens att flustret låg vid svandammen, så full var han...) haha aja, jag 
                hade det roligt!


Daniel och Felix



Some people


Daniel, Wille och Felix


Här har vi honom, hah



Felix - " Vet du va jag tänker på när jag spelar golf? - En guldfisk"


Nej, måste plugga nu! Hörs senare

hej alla nattugglor

Har precis kommit hem ifrån Luthagen. Har varit med Daniel hela kvällen och massa annat folk. Orkar inte berätta allt nu, men några bilder och mycket text kommer upp imorgon! Godnatt!!

Jag har tråkigt

Sitter hemma och gör ingenting. Skulle kunna plugga eller städa men istället sitter jag här. Lat som jag är! 
Hoppas alla hade en trevlig valborg! Har inga bilder men ska försöka sno åt mig dem så snabbt som möjligt, så ska ni få se min underbara dag. Dagen spenderades med alla tjejer och sen på kvällen träffade jag Daniel. Kvällen slutade här och vi slocknade ändå ganska tidigt. Vaknade upp och var inte lika glad. Någon tog pengar från igår, alla har sina misstankar om vem det är. När det kommer fram kommer jag inte bli glad. Sen när blev man så dum och tar pengar när det är 6 pers utav dem så är 2 syskon som bor där. Haha, nej vissa personer gillar vi inte. Och nu vet jag vart jag har alla.

      

Några av tjejerna som jag var med igår!


Men men, nog om det! Ikväll ska jag nog hem till Daniel hans farmor och farfar är på besök! :) Får se vad vi gör senare.


JA TACK


hemma


HEJ

RSS 2.0