Har spenderat dagen i Stockholm

Idag har jag varit i Barkaby och Vällingby med familjen. Övningskörde dock inte haha! Tur det för det var galet mycket trafik! Men nog om det, vi var där nästan hela dagen, men jag hittade ingenting. Eller jo, jag fastnade för en superfin päls. Den gick loss på 2000 så det var ingenting jag köpte. Men den var helt gudomlig! Får drömma om den tills jag kan köpa den själv.. Så den enda som blev något plagg rikare var pappa, har inte sett vad han har köpt en men en påse hade han allt..






Vällinby blev vårt andra stopp och där gick vi runt i ungefär en timme innan vi drog. Ville shoppa lite på din sko men jag tar det imorgon här i Uppsala istället. Har några skor jag funderar på att köpa. Blev lite in love i några galna skor i affären!

Till något helt annat, när vi var i Vällinby var det något program som höll på att spelas in. Huvudpersonen var Josefine Bornebush. Jag och mamma stannade till och tittade lite. Dem var ett gäng som stod vid rulltrapporna i ett stort köpcenter. Hon har bl.a. medverkat i parlamentet och Playa del sol.














Kommentarer

Lämna ett litet avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0